|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
5.6.2009 7:04:18   
Nova sporočila
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Čer user posted image

Jaz bi tud od Nye izbrala, če bi izbiralauser posted image

Lunca user posted image user posted image za Maja, Verjamem, da si bla ponosna mamika.

Slovenka, Lukas je bil kar priden pri frizerju, itak je trajalo 2 minutiuser posted image

Kar se postelje tiče, sem jaz ful za veliko varianto. Mi imamo zdej 140xne vem kolk, to bo imel ziher lahko do 5 leta, ker se dajo vse stranice dol, in je pol ena taka miniaturna navadna postla, pol bo pa tko al tko dobil tavelko, 120 x 200. Jaz sploh ne morm verjet, kako smo mi spali na tistih ozkih posteljah, 90x 200, groza. In sem vedno govorila, da ko bomo v hiši, otroka dobita tavelko postlo. Sta oba ful ful navdušena.

RMRM mi bomo tudi naši pri 3 letih kupili kar večjo posteljo, najverjetneje kar kakšno 140x200. KAkšno belo v umetnem usnju recimo...

Anja, čestitam za hojo. Kaka asica. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro. Mi smo že pol ure budni user posted image user posted image user posted image user posted image

Gremo danes ograjo izbirat za okrog hiše.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
5.6.2009 7:04:24   
Nova sporočila
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Mi 8. 9 in 10 sta pa na poti - spodnje trojke.

si prepričana, da trojke - ker baje pridejo najprej štirice, pol pa šele trojke

Aha, no, možno da štirke user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
5.6.2009 9:41:55   
Nova sporočila
polma
Hojlahojlalalala!!!

Dobra debata včeraj...user posted image .
posteljica- hči je šla v tavelko pri 3 letih, tine pa itak uporablja samo vzglavnik-tam gor se stiska k rešetkam, zakaj bi mu pol večjo postlo dala user posted image .  ja, v bistvu se pa men teli kinderpeti itak zdijo kot mali zaporčki...ampak p mojem jim je kar fino noter. Tine svojo posteljo obožuje...mojo pa še bolj user posted image . Po obeh se kar vkoplje, kot bi se hotel not zrinit kot krtek mali.
Trenutno oba spita v moji postelji-Lenča je spet tko prehlajena, da sem jo pustila doma.
In se valda spričkala z user posted image okol tega. Ampak res ne vidim smisla v tem, da hodi prehlajen otrok, ki mu vse curi iz oči, nosa, kašlja pa non-stop ko kak dedek- no, da gre tak otrok se matrat v šolouser posted image - matrat sebe in sošolce s kašljanjem, brisanjem nosa.user posted image . Kaj ve mislite? men se itak zdi, da se odrasel slovenec prevečkrat bolan vsede za volan in pelje v službo, samo zato ker-red mora bit, pa tut če je slab!.... F..off!!! Vedno se pričkava okol tega kolk časa mora bit bolan otrok doma user posted image user posted image .
Kar se pa tiče fotk...hvala za navodila, zdaj se moram pa naučit kako jih dat na računalnik, ker vse to dela moj user posted image . Jaz, punce moje, res nimam pojma, ker mi tega pač nikol ni blo treba znat. se pa pooočaaasi učim. in zelo rada bi vam pokazala mojadva user posted image .

Aja..............kleo......itak, da bo user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
5.6.2009 9:44:33   
Nova sporočila
polma
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

RMRM mi bomo tudi naši pri 3 letih kupili kar večjo posteljo, najverjetneje kar kakšno 140x200. KAkšno belo v umetnem usnju recimo...

Kaaaaaaaaaaaaaj??????user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
5.6.2009 10:42:36   
Nova sporočila
anaj22
hej hoj

na hitri

Sara za pregled user posted image user posted image user posted image
Žan za napredek user posted image user posted image user posted image
Lukas za frizurco user posted image user posted image user posted image
Anja za smamostojne korake user posted image user posted image user posted image
Maj ker si tko priden v kolonijiuser posted image user posted image user posted image

Naš mulček se z dedijem potepa po vasi, sta mogla it vse kmetije obiskat da preveri če so še vsi traktorji na mestu user posted image , mi smo namreč nori na mehanizacijo

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
5.6.2009 10:44:30   
Nova sporočila
anaj22
Uroš vse nanjboljše za 1. rojstni dan

user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
5.6.2009 11:04:56   
Nova sporočila
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj,naj............................user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
5.6.2009 12:59:33   
Nova sporočila
Anonimen

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1483
5.6.2009 13:46:30   
Nova sporočila
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ANJA,zdaj bos pa lahko Nejca lovilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tole pa za naso pot.Upam da bo srecnejsa kot zadnjic.

Lepo se imejte,zdaj en teden ne bom nic brala rr,ne bom sestri tezila za racunalnik.
Aja se to......glede 13.6.ko sem mislila organizirat piknik.Na zalost odpade.Bi vas vse rada vidla,samo,jaz ne morem.Imam nekaj manjka energije,pa se te slabosti....ce kaka druga organizira pa pridemuser posted image user posted image .
caucuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1484
5.6.2009 13:48:22   
Nova sporočila
Anonimen
Kleo,srečno pot.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1485
5.6.2009 14:47:40   
Nova sporočila
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Kleo,srečno pot.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
5.6.2009 19:27:26   
Nova sporočila
alea01
ola mamičkeuser posted image

kleopatra- verjetno si že prispela..ampak vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za v slovenijo in še vso srečo nazaj in lepo se imejte na poroki

didlinaa- ti imaš pa enega genija doma. Super za Sarouser posted image user posted image user posted image . Mi smo izgleda bolj pri neumnihuser posted image , ker ne znamo skorajda ničuser posted image user posted image .

Maj- user posted image user posted image za pridnost

ninny- upam, da ste uspešno prestali operacijo in user posted image user posted image user posted image user posted image  za Mašo

Anja-user posted image user posted image  za hojo

Žan-user posted image user posted image  za napredovanje

postelja- naša spi čez in počez, milijonkrat na noč se obrne tako da je niti pokrite no morem imet in mora bit v vreči. Postelja bo še ostala ta vsaj še nekaj časa

Moja noga se izboljšuje. Izabela je tudi že shodilauser posted image user posted image .....sicer ona teče, ne hodiuser posted image ..pol jo pa mal vrže na levo ali na desno stran...kot pijancauser posted image
Aja.....mi zjutraj tudi kakamo v kahlico....ima točno uro kakanjauser posted image in takrat jo kar dam na kahlico

< Sporočilo je popravil alea01 -- 5.6.2009 19:28:32 >

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
5.6.2009 22:35:07   
Nova sporočila
Anonimen
Bravo Izabelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in Anja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninny,zdej se pa cartajte z vašo tavelko.user posted image
Alea, sam da je noga bolje.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1488
6.6.2009 7:22:19   
Nova sporočila
aleksandra silvija

VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lidijajenko (Tamara, 6.6.2008)

fiesta (Job, 6.6.2008)

simdar (Lina Zoja, 6.6.2008)

Dobro jutro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
6.6.2009 7:29:11   
Nova sporočila
aleksandra silvija
Alea--super, da je noga bolje.

Izabela
-user posted image user posted image user posted image za hojo.

GOVOR-Naš tudi še nič, razen mama, mami, ati ne pove. To mi je prav čudno in bi res želela, kakšno povratno informacijo.user posted image Očitno nima na življenje v naši družini pripomb, ali pa jih ima tako veliko, da se mu niti ne ljubi začeti govoriti.user posted image No, prav prilegla bi se še kakšna beseda.

Kleo--[sm=pikapoka1.gif]user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nekajenje in nepitje kave!
Anja--za hojouser posted image user posted image user posted image

Ninny
--kako je Maša?

RMRM
--jutri z Lukasom odpotujeta. Vzemita jih nekaj s seboj, kar tako za boljše počutje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
6.6.2009 8:04:07   
Nova sporočila
Anonimen
jutro

Midve sva prišle včeraj domovuser posted image . Maša je ok, je nič ne boli, polna energijeuser posted image , da jo moram mirit, da mora še počivat. Že tisti dan ko je prišla iz operacije bi ona letala, skakala, sploh ni bilo nič videti, da je bila operiranauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1491
6.6.2009 8:05:12   
Nova sporočila
Anonimen
Sem preletela samo zadnjo stran.

Anjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM želim vama lep dopustuser posted image

Kleo-kakšna je bila pot?

govor- pri nas reče mapa(maša), papa, ej jo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1492
6.6.2009 9:06:19   
Nova sporočila
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lidijajenko (Tamara, 6.6.2008)

fiesta (Job, 6.6.2008)

vse naj naj user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 1493
6.6.2009 9:08:02   
Nova sporočila
anaj22
Izabela za hojo user posted image user posted image user posted image
Maša za hitro okrevanje user posted image user posted image user posted image

RMRM in Lukas za srečno pot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva pa greva dons kupovat darilo za Jakov rd, mali bo pa ta čas pri babici

lep dan

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
7.6.2009 7:48:44   
Nova sporočila
lunca14
Dobro jutro,lepo nedeljo vam želim,in vsem ki hoditeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..................mi mamo novega zobka,se posedamo,se ustajamo,plazimo nazajuser posted image ,in imamo se fajn.Danes gremo na parcelo spet mal delat,pripravt za barvat,mogoče mi celo rata pa kaj poštrihamuser posted image ......................lep dan.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
7.6.2009 9:17:13   
Nova sporočila
anaj22
VITA vse naj naj naj najboljše za 1. rojstni dan

user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
7.6.2009 13:52:23   
Nova sporočila
lunca14

VITA vse naj naj naj najboljše za 1. rojstni dan

user posted image

............ja vse naj,najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ................................jutri smo pa mi važiči.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
7.6.2009 15:09:05   
Nova sporočila
Anonimen
VITA vse najboljše za 1. rojstni dan pa veliko poljubčkov - cmok, cmok, cmok

user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1498
7.6.2009 15:12:14   
Nova sporočila
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

fiesta (Job, 6.6.2008)

vse naj naj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In današnja slavljenka Vita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1499
7.6.2009 17:44:16   
Nova sporočila
lunca14
user posted image čaaaaaaaaaoooooooooooooooo beybeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Ideja za posel
nada56

Radi bi sli na samostojno podjetniško pot, pa nimate primerne ideje. Bi si pomagali s seznamom izdelanih idej na internetu in za to placali?

če se odločas na svoje moraš imeti idejo že v glavi (68%)

če so ideje realistične in dobro razdelane bi tudi plačal za informacije (18%)

za dobro idejo bi placal do 20 eur (4%)

plačal bi za več razdelanih idej do največ 30 eur (4%)

internet je odličen vir informacij, a zaupal bi previdno (7%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!