|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
16.11.2009 19:37:26   
ljupka
Se ,da preživet ,lahko dojiš,se da bolečina,zdržat,kaj pa kateter za lulat,ga nisi imela?
Jaz imam velik maščobe prav na trebuhu,kako mi bo to salo prerezal,da mi ne bo kaj druzga?50% imam možnosti ,da rodim normalno,in upam,da mi bo ratalo,čeprav bi morala biti ,kar prepričana v to!

To je pa kriza,in vsem trem so enako hitro prijele,te tabletke?
Pol ste tolkle ena drugi po vratih,pejt ven,jaz moram not!
Zveni smešno,sam verjamem ,da takrat ni bilo!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
16.11.2009 21:55:14   
isabeaux

Mojamura jaz tud ne morem na fb - ju odpret ...pa sem prijavljena...user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 16.11.2009 21:58:41 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
16.11.2009 22:02:18   
ljupka
Sem vedla da si luštna,da dol padeš!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
17.11.2009 8:29:01   
NATAŠA35
isa ponudi ji prijateljstvo, pa jo boš videla, ko potrdi... aja, glede mg tablet, potem lahko več na dan pijem, ker mam take, da samo eno dnevno? počivam, počivam, po kosilu, samo padem noter v posteljouser posted image user posted image

če je še katera na FB me najde pod Nataša Mihalič...geslo mam doma, pa vam zdaj linka ne morem dat...pa so me opomnili, da sem zamenjala sliko namesto mojih sončkov je Vin DIeseluser posted image user posted image - me že dolgo ni bilo tam gor, zato se ne ustrašit, okuser posted image user posted image ...kaj morem, če mi je pa všeč toliko...

teni lepa družinica....ste vsi fletni...

jaz sem malo žalostna, ker je umrl super alpinist, predvsem pa človek z veliko energije, Tomaž Humar - si štejem v čast, da sem se rokovala z njim in da je živel blizu mene....počivaj v miruuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
17.11.2009 10:01:41   
Teni_
Hvala, Nataša.

Sem te dodala na FB.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
17.11.2009 12:40:08   
NATAŠA35
potrdim prijateljstvo, ko pridem domov...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
17.11.2009 18:00:14   
tanjusi
da še tu povem: mrtev plod v 8.tednu, konec veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
17.11.2009 18:16:59   
Teni_
Ojoj, tanjusi. Žal mi je. user posted image

Ne vem, kaj ti naj napišem. Meni je takrat pomagalo, da sem se s kom pogovarjala o tem. Res mi je bilo potem lažje.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
17.11.2009 18:21:32   
ljupka
Joj Tanjuši res hudo,zelo mi je žal!Drži se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
17.11.2009 19:39:24   
tanjusi
Ojoj, tanjusi. Žal mi je. user posted image

Ne vem, kaj ti naj napišem. Meni je takrat pomagalo, da sem se s kom pogovarjala o tem. Res mi je bilo potem lažje.
teni kako je bilo pri tebi? Splav v 10. tednu a ne?
Pri meni se je pojavila rahla krvavitev, ki se je počasi večala, šla sem na urgenco, zdravnik je ugotovil daje plodek mrtev, ostala sem na čiščenju , bil je pa tak šok, da se po moje še ne zavedam pravilnouser posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
17.11.2009 20:14:55   
Teni_
Sem prečitala pri junijkah, ja.

Pri meni se je dan pred dopolnjenim 10t začelo s krči - kot popadki. Sem letela do ginekologinje, ki je rekla, da je vse ok. Dala mi je samo za vnetje (v bistvu sem imela uroinfekt, pa očitno ni ugotovila). Zvečer sem si vstavila tisto vaginaleto(ali karkoli je) in šla spat. okoli enajstih sem se zbudila v mlaki krvi. Lilo je iz mene kot zmešano. Sem letela na urgenco in je tam pokazalo, da je s plodom vse ok, ampak se odpiram. Strogo ležanje in tablete, ampak nobenih tablet proti krčem. Naslednji dan sem komaj naprosila buscopan, ampak je bilo že prepozno. Ko so bili obiski, sem šla na wc in tam mi je vse dobesedno ven padlo. Naslednji dan sem potem imela UZ in popoldan abrazijo.

Meni še zdaj včasih pride odzadaj in se zjočem. Verjetno bo boljše, ko bom user posted image , čeprav takrat pa spet skrbi, če bo vse ok. Saj je res, ko pravijo čas celi rane, pa lažje mi je bilo, ker je bil to tretji otrok. Huje bi bilo, če bi se mi to zgodilo v 1. user posted image . Bolelo pa me je najbolj to, ko sem videla, da je moj čisto prestrašen, ker se je bal, da bi izkrvavela in ko se mi je preko telefona razjokaj. Pa to, da sta mali2 jokali. Sem morala potem, ko sem prišla domov, bit močna za njih, čeprav sem v sebi in naskrivaj jokala.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
18.11.2009 7:59:52   
tanjusi

Meni še zdaj včasih pride odzadaj in se zjočem. Verjetno bo boljše, ko bom user posted image , čeprav takrat pa spet skrbi, če bo vse ok. Saj je res, ko pravijo čas celi rane, pa lažje mi je bilo, ker je bil to tretji otrok. Huje bi bilo, če bi se mi to zgodilo v 1. user posted image . Bolelo pa me je najbolj to, ko sem videla, da je moj čisto prestrašen, ker se je bal, da bi izkrvavela in ko se mi je preko telefona razjokaj. Pa to, da sta mali2 jokali. Sem morala potem, ko sem prišla domov, bit močna za njih, čeprav sem v sebi in naskrivaj jokala.
zdaj vas razumem tiste, ki kljub negativni izkušnji še želite imeti otročka, tudi midva sva se že pogovarjala da enkrat še poskusiva in da take smole pa res ne smemo imet, da bi šlo dvakrat narobe....je pa težko ja.... ko sem prišla iz bolnice in sta prišla sina k meni in zvedava vprašanja mlajšega ... in kak vzpodbuden sms....je težko....

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
18.11.2009 10:43:51   
NATAŠA35
tanjuši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je, sem brez besed...vem da vama bo spet uspelo...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
19.11.2009 8:35:10   
tanjusi
teni nekaj bi te vprašala... res upam da te z vprašanjem ne bom prizadela, ampak me to res mori, če ne moreš odgovorit ni treba.
Rekla si da ti je na stranišču dobesedno padlo ven user posted image ... tega sem se sedaj sama najbolj bala...tista rahla krvavitev ...mrtev plod... čiščenje naslednji dan... dobesedno si nisem upala na stranišče da se mi ne bi to zgodilo.... kaj se zgodi potem ... kaj se zgodi s tistim kar pade venuser posted image , meni se to ni zgodilo in sem počakala na čiščenje .. ampak po moje more bit groznouser posted image
Pa še nekaj ,kaj so ti rekli zakaj je prišlo do splava in ali si dobila kakšna  priporočila za naslednjo nosečnost, razen tega da počakaj 3 mesece?
Teni če moreš mi prosim odgovri lahko tudi na zsuser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
19.11.2009 9:43:05   
Teni_
Mogoče se grdo sliši, ampak, ko sem šla na wc in potem obrisala s papirjem je na papirju ostalo - čisto take oblike kot mali človek. Grozno za videt. Takrat sem milsila, da mogoče pa le ni, ampak zdaj vem, da je bilo. Za tistim sem šla še enkrat na vc in takrat je iz mene šel še en velik kos - posteljica. Ko sem šla potem na uz naslednji dan, več nič ni bilo, so me pa morali sčistit vseeno, ker je bilo še vse odebeljeno in so to potem morali postrgat.

Meni je potem moja ginekologinja delala UZ in sva pogledali, če bi bila kje kakšna pregrada, ampak je na srečo ni. Rekla je, da je verjetno bila kakšna kromosomska napaka in je telo pač samo zavrnilo. To se lahko zgodi tudi večkrat brez razloga, ampak komaj po 3. splavu delajo kakršnekoli preiskave. Napotkov nisem dobila, razen pač, da kupim Tifol in se vidiva, ko spet zanosim.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
19.11.2009 10:30:00   
tanjusi
Mogoče se grdo sliši, ampak, ko sem šla na wc in potem obrisala s papirjem je na papirju ostalo - čisto take oblike kot mali človek. Grozno za videt. Takrat sem milsila, da mogoče pa le ni, ampak zdaj vem, da je bilo. Za tistim sem šla še enkrat na vc in takrat je iz mene šel še en velik kos - posteljica. Ko sem šla potem na uz naslednji dan, več nič ni bilo, so me pa morali sčistit vseeno, ker je bilo še vse odebeljeno in so to potem morali postrgat.

Meni je potem moja ginekologinja delala UZ in sva pogledali, če bi bila kje kakšna pregrada, ampak je na srečo ni. Rekla je, da je verjetno bila kakšna kromosomska napaka in je telo pač samo zavrnilo. To se lahko zgodi tudi večkrat brez razloga, ampak komaj po 3. splavu delajo kakršnekoli preiskave. Napotkov nisem dobila, razen pač, da kupim Tifol in se vidiva, ko spet zanosim.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
19.11.2009 11:42:57   
mmanca
tanjusi in teni     še od mene en user posted image pa eno user posted image   za naprej...držita se

ko človek ostane brez besed...

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
19.11.2009 13:48:19   
NATAŠA35
teni in tanjuši user posted image user posted image user posted image verjamem, da bosta kmalu spet srečki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
19.11.2009 14:02:11   
isabeaux
Uf...kolk mi je bilo hudo tole prebrat...tanjusi res mi je žal zate.user posted image user posted image user posted image ..upam da ti čim prej spet uspe....res...

Teni, zate pa vem, da je bilo hudo, ampak mislim ( vsaj pr men je to pomagalo ...da ko si v novih bojih dobiš spet moč...in kot si rekla, največkrat je kakšna kromosomska nepravinost plodu...in narava potem sama poskrbi, da se to porihta...čeprav nam je takrat neizmerno hudo...je morda pa vseeno bolje tako...pa ne me narobe razumet prosim...ker sem sama kot veste tudi dala veliko splavov skozi...pa vem kako je hudo...takrat nočeš sčlišat nobene tolažbe v tem smislu da je bolje tako in da narava že ve...ampak si zmeraj znova misliš...hudiča spet...pa zakaj jaz???!!!

ampak res ko dobro premisliš in delno preboliš ( ker v celoti nikdar ne preboliš)...veš da pa je bolje nekaj mesecev kasneje dobit...vse upamo zdravega otročka...kot pa da pa je z malim bitjecem kaj narobe...

Pa res ne me narobe razumet....

Vso srečo obema za čimprejšnjo zanositev in lepo nosečnost ter zdavo bebico...

Za vse ostale pa tudi...katjuša enako da ti čim prej uspe...za nosečke...pa da vzdržimo čim dlje do konca in da bodo bebice zdraveuser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
19.11.2009 15:35:55   
Teni_
Res je težko slišat, da je že boljše tako. Ampak je pa, roko na srce, res. Si ne znam predstavljat, da bi bilo kaj narobe in bi potem ta otrok potreboval 110% moje pozornosti in nevede bi bile potem zapostavljeni Teja in Nika.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
19.11.2009 20:03:39   
tanjusi
tole se povsem strinjam tudi meni je zdravnik rekel da je bla najbrž genetska napaka in da je bolje da je tako kot je , kot pa da bi se to zgodilo pri recimo 6. mesecih , vem da je tako, vendar, težko je pa vseenouser posted image user posted image
Drugače pa sem šla danes k moji ginekologinji da mi je naknadno napisala napotnico, ker sem šla zadnjič brez vsega v bolnico in mi je rekla čez tri tedne kontrola, potem pa bodo že tudi podrobni izvidi (meni se zdi cistološki) že pri njej in se bo približno vedelo zakaj je prišlo do tega...mi je pa tudi rekla da bova po vsej verjetnosti že po dveh mesecih lahko začela  delat spet na  dojenčku.(ma saj vem zarečenega kruha se največ poje, sem rekla če se mi to zgodi nikoli več, sedaj pa sem te nove možnost vesela user posted image
Pa še nekaj sem se zaklela v bolnici , da nikoli več ne grem na forum, ker pri prvih dveh nosečnostih tega ni bilo pa je blo vse ok , sedaj pa ....., ampak sem spoznala, da mi paše , da vas mam, da vam lahko potožim, da dobim kako spodbudno mnenje, da me poslušate in da skupaj upamo, tak da zgleda da se zarečenga kruha res veliko pojeuser posted image
Ma zdaj sem se pa razpisala, pa mi je kar malo lažjeuser posted image

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
19.11.2009 23:10:10   
isabeaux
Točno tko Tanjusi...zato smo tukaj, da se bodrimo in upamo skupaj...res je...in res držim pestke zate...no midva sicer nisva nikoli po nobenem ss - u čakala kak mesec, res pa je, da se je pri meni zmeraj vse samo sčistilo, in da je bil ss zmeraj kar hitro nekje vsi do 8 tedna...največ jih je bilo v 7 tednu nosečnosti...tko da...kaj pa vem...zdravniki bi že naj vedeli kako in kaj...in tudi to je res, kot sem že pisala, da sem zmeraj potem v nov boj šla z dvignjeno glavo...in še večjim upanjem...

Sem pa bila najbolj šokirana pri 10 ss - u...zadnjem do sedaj, ker je bilo tko...da sva dala to skozi trikrat pred hčero...v četrto je bila hčerkica...trikrat pred sinkom....v četrto je bil on...no in tukaj spet po treh ssih...si ne moreš misliti, kako sem bila prepričana, da zdaj pa je trikrat šlo...in bo se sedaj prijelo...no pa se ni...je šlo v 7t. 1/7...ko je ravno en dan prej moja g. potrdila nosečnost...in je še srček bil...drug dan pa user posted image ...tko da toliko o tem, da smo v nekaj sigurni...nikoli ne moremo biti...samo upamo lahko...in zato smo tukaj...da upamo skupajuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
20.11.2009 8:53:21   
NATAŠA35
tanjuši kakor ti je isa povedala, ta forum pomaga, pomagamo si me sabo, se bodrimo in tako lažje premagamo vso žalost, bolečino...

vedi, da nisi sama, nobena od nas, skupaj smo in skupaj se bomo veselile...

sem vesela, da vas imamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
20.11.2009 9:27:08   
tanjusi
seveda, tudi jaz sem vesela da vas imam - nataša in mojamura dodala sem vaju na facebook, jaz sem tatjana 

(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
20.11.2009 21:27:36   
Teni_
Čer, punce.

Jaz bom znorela. Mesec dni je okoli, jaz pa že 3. zbolela. HB me zdaj vsaj grlo ne boli. Nos imam zabasan, da bom znorela, ker komaj diham, vročino imam, pa še kašljat sem začela. user posted image

Drugače pa še en teden približno, pa bomo videli, če smo bili kaj pridni. Če se bo držala roka, je naj ne bi bilo 26., ampak prej kot 30. ne bom delala testa. Hja, zarečenega kruga se največ poje, ne? No, upam, da bom zdržala do 30.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.