|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
4.11.2009 17:49:02   
tanjusi
danes pa praznujeva jaz in moj najstarejši sin, ker je danes star 12 letuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj čakam mojega user posted image , da pride s terena, pa da gremo v kitajsko restavracijo, je bila njegova želja, v soboto pa bo ostala žurka...
user posted image user posted image user posted image en šopek rožic za oba!!
Evo sem iz pregleda!
Vse ok user posted image velik ravno prav, srček ,,plapola,,
27.11. kontrola , mi je rekla da bi blo fajn če bi vsaj pol nosečnosti delala, pa sem ji samozavestno rekla, da pri prvih dveh sem delala cel onosečnost in mi je rekla, da takrat sem bila pa 8 let mlajšauser posted image , kar je pa tudi res, sem pa tudi izvedela da moj g opravlja nuhalno in sem tudi zelo vesela.
Samo začudilo me je ko sem mogla kupit materinsko knjižico v knjigarni.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
4.11.2009 20:37:48   
ljupka
Tanjuši vse čestitke na user posted image in videnem srčku!
Sam oprosti tvoja G je mal čudna če moraš pregled plačat in še knjižico kupit!
Jaz bom sestro od moje G vprašala  ,če je to prav ,pa ti pišem,se dobro razumem z njo,je ful prijazna!No men se to ne zdi v redu!

No najbolj pomembno je da je z vama vse OK!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
4.11.2009 21:17:18   
tanjusi
Sam oprosti tvoja G je mal čudna če moraš pregled plačat in še knjižico kupit!
Jaz bom sestro od moje G vprašala ,če je to prav ,pa ti pišem,se dobro razumem z njo,je ful prijazna!No men se to ne zdi v redu!

No najbolj pomembno je da je z vama vse OK!

ja verjamem da je tole malo čudno, sem se že iz praktičnih razlogov zanimala, pri drugih ginekologih, ker sem se preselila in bi mi bilo bliže, vendar sem povsod  dobila odgovor , da sem lahko srečna, da imam ginekologa ker da oni sploh ne sprejemajo več pacientkuser posted image
Ma jaz sem srečna da je vse ok in se niti nisem obremenjevala s knjižico.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
4.11.2009 21:38:36   
ljupka
Ja saj je res sam ,da je vse OK.
In na svoji koži sem probala kako teško je zamenat zdravnika!Lani ko me je srce napalo sem šla do zdravnice me je moj pelal,me ni hotela vzet ,ker ni bilo sestre,ona je pa not sedela!Poslala me je k sosednjemu zdravniku,ki je pa rekel,zakaj bi vas vzel ,če je pa ona not!In na koncu sem šla s hudimi bolečinami domov in s srčnim utripom 130 ,čakat,da začne dežurni delat,nisem se pa spomnila da bi šla na uregenco!In ob 6 h zvečer sem imela utrip 180-190 na intezivni so me filali z inekcijah,da se mi je mal umirilo!Bolelo me je dva meseca in to fajn!
Ne morem ti povedat ,kako se mi je zamerila,drug dan sva hodila z možem od vrat do vrat v zdravstvenen domu,vsem povedala kaj se je zgodilo,pa me ni hotel noben drug vzet,da imam zdravnika ,oni imajo pa vse polno in tako sem še dandanes pri njej!Ki me je letos z gripo po enem tednu poslala delat,da mi ne more dat več bolniške!In zelo rada bi jo zamenala,ker nima pojma,ampak je ne morem!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
5.11.2009 10:28:19   
NATAŠA35
tanjuši super, da je vse ok...meni do sedaj sploh pregleda ni blo treba plačat, kaj šele uz, pa me vedno da in si zase sprinta kako slikico...materinske pa tud ne plačam...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
8.11.2009 21:17:35   
Teni_
Punce moje, kje ste. Smo padle čisto na drugo stran. Nas malo dvigujem.

Mi smo zdaj v fazi user posted image in upam, da bo uspešen mesec. Sicer bi po mojih izračunih naj bila O nekje čez 5dni, ampak za ziher bo ta mesec cel "poskočen". Haha. user posted image Joj, sem smotana. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
9.11.2009 12:18:33   
ljupka
Dajmo Teni držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje ste ostale ,kako?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
10.11.2009 8:32:35   
NATAŠA35
Teni dejmo, držim pestim, da uspe user posted image user posted image user posted image user posted image

joj mene dajejo krči, včeraj je bilo kar hudo, zdaj pa ne vem ali je to tudi zarad vremena, ali pa je G imela prav in me bo to začelo še bolj matrat...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
10.11.2009 11:53:35   
isabeaux
user posted image Živjo pupe...še enkrat...user posted image

sem napisala cel roman...pa mi je mali pc ugasnil....jao...nč...pa še enkrat...

Teni...držim pestke močćno močno, da rata ta mesec...pa za napo Katjuško tudi...fejst fejst stiskam na nogah in rokah...user posted image user posted image

No mi smo mel kr  ruker ta vikend...še zdanji sloji barve pa tko v novi spalnici...in seveda potem še zaključiva naslednji vikend z elektriko user posted image  in naš mali bo dobil novo sobico ...namreč tam kjer je bila sedaj spalnica, dobi mali sobo...in seveda še novi član tudi...tako da bota tamaladva skupi v sobici ...ta večja pa mora imet svojo sobo, ker 7 let razlike je pa kr velik...sploh ko bo najstnica mora imet mir...a ne user posted image

Kar se tiče pa zdravja...nimam sreče pri malem...že od predvčerajšnjim ima vročino in drisko...srečo imam da ima še vedno apetit in da veliko pije...tokrat me to, da se zbuja ponoči na eno uro in pije sploh ni nič jezilo...sam da pije da ne dehidriora...se pa vidi...da je danes zjutraj že bilo ful manj driske, ker zgleda e počasi stvar polega...končno...ga pa kar zvija...bogega...ampak saj bo tudi to mimo....a ne..user posted image  glavno res da pije da mi ne dehidrira......

Jaz grem pa danes k Pušenjaku na Nuhalno...mam zvečer tko da  vam sporočim verjetno jutr zjutraj...kako in kaj...ker morva pol z mojim še iz ljubljane prit...tko da bo mal trajalo...pa šele ob 19 ih imam tko da....nč...upam da bo vse ok....ker danes me je ful šokirala velika kepa takega rumenkastega izcedka...sicer meše nič ne srbi in ni imel vonja, tko da upam da ga ne bo več in da je res vse ok...pa da niso glivice...čeprav glivice so še najmanj zastrahujoča reč...hmmm...no pač mal bom še nervozna do  večera...pol pa upam na najbolje....

Držite se...

Nataša poskusi še več magnezija pit...bo pomagalo verjemi...

Ljupka kako si ti...

Pa Tanjusi in ostale...?

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
11.11.2009 13:23:56   
NATAŠA35
isa superca ker greš pušenjaku, jaz sem bila in je res super, vse ti lepo pove, pa še slikice ti da, meni je dal dveuser posted image user posted image ...res pogleda podrobno vse, tako da brez skrbi...

si bom kupila še magnezij tablete...

danes grem oddat vlogo za zmanjšano plačilo vrtca in še na davčno se grem skregat....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
11.11.2009 14:06:09   
Teni_
Pozdravček.

Hvala punce, za lepe želje.

Danes pa naša "mala" pika praznuje 4. rojstni dan. Je danes šla za 3 urce v vrtec praznovat, ker jo imam drugače še doma. Upam, da bo drug teden že lahko šla v vrtec, ker ji je full dolgčas doma. 

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
11.11.2009 14:31:13   
isabeaux
Živjo pupe moje...

No včeraj sem bila pri pušenjaku in je zadeva takšna da je načeloma vse ok, ker pa je razmerje za ds z upoštevanimi vsemi parametri 1: 2840, mi je svetoval dvojni h. test, ki pa mi ga potem tam niso nardil, kljub temu da sva se strinjala , ker je sestra že zaključila in mi ni več mogla vzet krviuser posted image  Drugače je nuhalna 1,4 mm...nosna kost pa vidna...tko da sem sedaj izvid dala moji g. pa naj se odloči kako in kajuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.11.2009 8:34:37   
NATAŠA35
isa user posted image user posted image user posted image madonca, lahko bi ti vzeli kri, sploh če si bla zadnja...jaz sem imela NS 1,7, DHT sem delala in potem imela riziko 1:2223 pa so vsi rekli, da je okuser posted image user posted image čeprav sem imela na tem testu ta riziko podčrtanuser posted image user posted image ...po moje se nimaš česa batuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
12.11.2009 9:26:42   
ljupka
Moja sta oba imela 1.7,sam pri dvojčkih ne jemljejo krvi!Rekla mi je da je vse v redu!

Mene tako boli križ ,da komaj hodim,nevem kaj še bo,saj sem šele v 17t,bog me obvaruj!Tako bi šla rada na Brezje,moram svojga pregovort,da me bo pelau!

Kako ste pa ostale,nosečke in tiste,ki to še boste?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.11.2009 10:04:53   
NATAŠA35
ljubka mene pa dajejo krči, sem si nabavila sedaj še magnezijeve tablete, če bo kaj pomagalo, če ne pa bom kar tableto vzela...

moram peljat avto ocenit, se mi je ena nekaj časa nazaj nalepla na rit, ni veliko se pa pozna malo črte in njene barve...mi je moj zavarovalničar rekel, da se zgovarjam ali na službeno odsotnost ali bolezen, jaz pa se bom na rizično user posted image in potem ne težijo toliko...

včeraj sem šla še na davčno, ker jaz še nisem dobila dohodnine, pa ne vedo kdaj jo bom, pa še mojmu so jo narobe izračunaluser posted image , kreteni nimaš kaj...pa še za vrtec sem oddala, da ne bom toliko plačevala vrtca...

na brezju pa nisem bla kar nekaj časa...bo treba malo tja zaviti...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
13.11.2009 12:37:25   
ljupka
Punce kako ste ,jaz bom vmrla od bolečin in od psihe,še spat ne morem od straha ,ker sem si vtupila v glavo,če bom mogla na CR bom umrla!Ko sem bila z Ano noseča je v NMP ena umrla,ker jim je izkrvavela in seveda noben nič kriv!Sam to še razmišljam ,al sta v redu,se bosta obrnila navzdol ,do katerga tedna se imata časa obrnt ,ker sta dva verjetno prej,ali bom preživela,vse to,mene je tko strah,da me bo pobralo,a noben me ne razume in ne potolaž!Še sem ful živčna in se ta teden vsak dan s svojim kregam,ker mi nič ne paše in hodim jezna spat,kaj naj naredim?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Isa kje si rabim te imaš ZS!

Katjuša kaj je s teboj!

Teni kako vidva,držimo pesti!

Tanjuši,kakšno počutje?

Mmanca kako?

In vse ostale oglaste se na klepet ,da mi mal olajšate dan!
Pogrešam vas samo vam zaupam!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
13.11.2009 12:43:24   
Teni_
Ljubka, najlažje je rečt, da se probaj pomirit in sprostit. Težje je to naredit. Ti verjamem, kako ti je, čeprav sem jaz te strahove imela samo par ur. takrat, ko sem čakala na abrazijo. Sem se bala, da me več ne bodo mogli zbudit.

Imaš slučajno možnost v porodnišnici, da ti naredijo samo lokalno anastezijo in te ne uspavajo čisto? Vem, da jih je kar nekaj imelo na ta način CR. Probaj se pozanimat - potem si ves čas pri zavesti, samo tisti del imaš omrtven.

Še vedno pa obstaja možnost, da ti bo treba na CR. Držim pesti.

Hvala za pestke.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 13.11.2009 12:44:13 >

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
13.11.2009 13:12:41   
ljupka
Pri pušenjaku sem brala da kr 50% dvojčkov se rodi z CR to se mi zdi velik!A tiste igle v hrptenico se tudi bojim,ker me že tako boli!Sem šele v 17 t pa delam paniko!Sinčka sem rodila pri 36t ,punčko pa v 37t ,koliko prej bom pa dvojčke,mene je tko strah!Moja tašča je tudi rodila dvojčke ,mojga moža,punčka se je pa rodila mrtva!Res pa da takrat ni bilo UZ in niso vedeli ,da nosi dva!

Tolažim se ,da ker je to moja 3 nosečnost, je več verjetnosti,da bo vse lažje in bolje,kot ,če bi bila prva!Kaj pravte imam prav?

Teni kaki je pri tebi,do gdaj čakaš?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
13.11.2009 13:20:00   
Teni_
Pojma nimam. Zadnje čase pride, ko se ji zazdi. Mislim, da najkasneje 30.11. Če bi pa prišla na 28. dan, potem pa je naj ne bi bilo 26.11.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.11.2009 13:23:01   
NATAŠA35
ljubka mene si pa pozabila a in prosim te, da ne paničarariš preveč...veliko dvojčkov se rodi z CR in velika verjetnost, da se bota tud tvoja, vendar ni nujno... ne misli na najhujši scenarij, ker boš še bolj živčna in jezna in to boš prenesla še na moža in otroka...ni važno kdaj boš morala v P, važno, da se oba rodita živa in zdrava in da z nobenim ne bo nič narobe...

ko bo prišel tvoj čas, boš babici povedala, česa je te strah, saj je ona tam, da ti pomaga... Ja pri nekaterih so zapleti, ni pa nujno da bo prav pri tebi šlo vse narobe, razen če boš tak mislila, boš po zakonu privlačnosti to tudi privlačila...zato se lepo usedi in sprosti in verjemi, da bo vse potekalo hitro in brez težav...

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
13.11.2009 13:34:28   
isabeaux
Živjo pupe...

Ljupka, kot je teni rekla...lahko ti je reč, da se pomiri, vendar je velik težje to nardit...

Meni je bila kriza sedaj pri drugem porodu...ful se bojim narkoze...in potem se zgodi, da po 25urah lastnih močnih popadkov na 1 minuto, končno rodim...najprej sinka oživljajo, kot da že to ni dovolj kruto...potem pa izgubim zavest, ker so name kar pozabili...posteljica bi se mogla porodit v 20 min. po porodu otroka, no jaz sem sinka rodila ob 11:04 in potem mi ob 11:50 iztrgajo na silo posteljico...vse je videl in mi potem povedal mož...jaz vem sao to, da me je ful zabolelo in sem prišla za neki sekund k sebi od bolečine...nakar sem spet padla v nezavest...šele ob 12:00 so me peljali v operacijsko, kjer sem se spet za neki sekund zavedla...in ko so mirekli da sem v operacijski, vem samo da so mi od strahu solze ušle...potem ne vem nič več...nato se spomnim, ko sem se spet zbudila v porodni sobi, kjer je bil ob meni možek, ki mi je takoj reku si ok...seveda še nisem mogla govorit...on pa mi je reku, da bo vse ok...kasneje seveda izvem, da se mali bori za življenje in da je na intenzivni v inkubatorju, kjer ti nič ne znajo povedat...hkrati pa me sploh k njemu do večera niso pustili...noro!!!

Glej nočem te strašit...želim ti povedati le to, da kljub temu da sem imela paničen strah pred narkozo in operacijo, je bilo na koncu vse ok...in vem da če bi mi spet rekli, da moram pod narkozo, bi se spet bala, ampak sedaj vem, da je potem vse ok...verjamem v optimistično varijanto da je vse ok....

Res da so mi dali 2 litra krvi in 4 l. plazme, ker sem res skoraj čisto izkrvavela...seveda se mi vse pozna še sedaj, ko po skoraj dveh letih še zmeraj jem polno trikratno dozo železa na dan...da ne govorim o tem, da sem dobila avtoimuno vnetje zaradi darovalčeve krvi...itd...ampak na koncu sva oba živa in zdrava in vse je ok...

Hočem torej reč, da bi lagala, če bi rekla da niso možne komplikacije, vendar se res vse na koncu ponavadi le vredu izteče...tako da Ljupka pogumno dvigni glavo in vedi, da če boš polna optimizma in ne pesimizma, bosta to čutili tudi bebici in se bosta morda na koncu le obe prav obrnili...in boš rodila dva po naravni poti...

Imam pa še eno vzpodbudno zgodbo zate...pred 21 leti so se rodile moje kolegice trojčice po naravni poti v 39 tednu nosečnosti...in to v prvi nosečnosti in uspele trojčice po naravni poti...tko da ni samo hudih zgodb tule na svetu ...

Drži se...

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 13.11.2009 13:35:45 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
13.11.2009 13:36:39   
ljupka
Joj Nataši nisem pozabila nate,mislila sem tudi tebe Vprašat kako si,sam mi misli tako švigajo,mislim na 10 stvari hkrati in potem vedno kaj pozabim,tokrat sem sam pozabila napisat,kaj sem imela v glavi, tudi tebe!
Rada bi šla na brezje potem bi se pomirila,preden sem šla Ano rodit sem šla in mi je bilo potem lažje,mogoče mi bo tokrat tudi!

Kako si Nataša ,gdaj imaš spet pregled,jaz imam drug teden,nevem v torek al sredo,dobro da mi piše v knjižici,ker vse pozabljam,ker imam tudi glavobole!A ti tudi pozabljaš?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
13.11.2009 13:43:05   
ljupka
Hvala vam rada vas imam!Kaj bi jaz brez vas,znate me potolažit!

A je mogoče Katjuša v toplicah,ali je pa kaj narobe!Spomnila sem se da je rekla sa bo šla v toplice!

Isa,hvala bogu da je z vama vse OK,in hvala na lepih besedah,in merkaj se,da bo sedaj boljš!
Kako se počutiš?

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.11.2009 13:44:04   
isabeaux
Sem kar ok...slabosti ni več...vse ostalo tud ok...sedaj še sam kg - je nabiramo...heheuser posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
13.11.2009 13:50:27   
ljupka
Joj kg je že 5+,to pomen 105 kg,kakšna bom do poroda ,pa se res merkam,sam grejo gor nimam kaj!user posted image user posted image user posted image

Tebe si predstavljam kot eno luštno in šlank brybo,ki se ne rabi sekirat zaradi KG!A imam prav?Koliko jih imaš 55kg?In si tako lepa nosečka ,ki je samo trebuh izbočen!Jaz se tudi oziram za lepimi nosečkami!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa ko napihnjen balon,vsepovsot okrogla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.