Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 15:06:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Hehe, jaz pa naj bi imela rok 1.4. če je test danes pokazal prav. :) Le kdo bo verjel, ko se bo sporočala novica, če ta datum res drži? :D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 19:19:23
|
|
|
|
*pupsa*
|
ja kje je zdej dini da nam pove kaj je uštimala?!?!?!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 21:49:21
|
|
|
|
mokca
|
čer! ja upam da se 5 testekov res ni zmotilo. pa čorava tud menda nisem. T.Z.; ful dobr datum,ja kdo bo verjel... ma kr počakaj še z novico.drži jo v sebi.čeprav mene razganja.ve samo mož in moja priča. in v ponedeljek grem na odvzem krvi.moram it,da potrdijo 100%,pa sploh še na pregled se moram naročit.ker delam v taki službi,da moram takoj povedat.moram potem zamenjat delovno mesto. ja kje je dini??? upam da je vse ok??? dini: kar koli je že,drži se. bodi pozitivna. jest pa grem še mal rr čekirat,potem pa spat!aja,sem napisala da ful slabo spim???isto kot v 1. nosečnosti.kaki 2,5 ur na noč.tudi če sem ful kreplena.pravjo da zarad hormonov. ene pa spijo ko klada. v aprilke še ne bi šla tipkat.bom sam pokukala.ful mi je še zgodaj,čeprav nima veze.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 8:30:47
|
|
|
|
*pupsa*
|
ja dobro jutro pa kje ste zdej danes čvekice???!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 8:45:19
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Dobro jutro ... T.Z. in dini ... novičke čakamo držimo pesti da je novička vesela ... mokca ... ja jaz sem taka, ki zaenkrat spi ko klada ... zaspim ob 23h ali 24h in spim do 6h ... bi pa spala tudi čez dan ... v bistvu bi spala non stop, če bi lahko ... nič kukat k nam, pridruži se pupsa kako se pa ti počutiš?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 8:46:43
|
|
|
|
*pupsa*
|
oj, jah bolj tko....slabo mi je skoz čez dan tko d bolj malo jem....spala bi pa jst tud skoz 24/7 komaj čakam sredo da vidm mojo pikico na UZ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 8:52:01
|
|
|
|
Chi_Pita
|
ooo ke lepo ... pikico boš videla ... ... ah, jaz se moram pa še naročit ... sem prav jezna, ker so dopusti poleti Meni je tudi že slabo (se mi kislina dviguje), sam se mi zdi malo prehitro vse skupaj ... mislim, da sem zgubila že -1kg, ker mi ne gre za jest ... ah, sej bomo nadoknadli kmalu
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 8:58:18
|
|
|
|
dini
|
Jutro, jst sm kot sm že vedla, da bo, drugače ne gre zgleda. Na Uz ni nč vidla da bi bla , me poslala na urinski test, je bil ----, v ponedeljek pa morm it na neke hormonske preiskave in za ščitnico. Čestitke vsem novim .
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 9:04:30
|
|
|
|
Chi_Pita
|
dini ... jooj kako hudo ... ne bit žalostna, drži se punca ... bo sonček posijal tudi tebi, sam najprej reši te preiskave Pustimo času čas
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 9:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem danes zjutraj videla - Ah ja....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 9:11:15
|
|
|
|
NATAŠA35
|
Jutro vsem... oh dini, ne , naredi te preiskave - kakšna pa je to preizkava?, potem boš vedela...zdaj saj veš na čem si... ela kako si mi kaj, imaš še vedno izcedek? pupsa bo videla svojo pikico T.Z. pa ne no
< Sporočilo je popravil NATAŠA35 -- 31.7.2009 9:12:13 >
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 9:11:50
|
|
|
|
dini
|
Jst ne verjamem več ne testom ne znakom, nobenmu!!!!
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 9:14:23
|
|
|
|
NATAŠA35
|
dini ne govori tako nastrojeno no...vem, da si želiš zanositi čimprej, samo včasih se ne zgodi po naši volji...ne obupaj in naredi prvo te preiskave kakršnekoli so, potem pa v nove boje... zakaj so ti testi 1x pokazal rahlo , drugič ne, pa mi ni jasno...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 9:23:31
|
|
|
|
dini
|
Rekla je, da je odebeljena sluznica.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 9:49:10
|
|
|
|
S*
|
Dini, bodi srečna, se je vsaj začelo premikat. Od kar te spremljam si na mrtvi točki, zdaj pa berem da greš na hormonske teste in na pregled za ščitnico. No, to je velik napredek. Toplo pa ti priporočam da gre tvoj dragi še preverit, ker po tem izvidu te bo tvoja ginekologinja prvo uprašala. Srečno T.Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 9:51:52
|
|
|
|
dini
|
Hvala S*, čakava tudi njegove rezultate že.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 11:01:31
|
|
|
|
chloe
|
Dini, T.Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 12:37:37
|
|
|
|
aleunam
|
Dini, upam, da bo po preiskavah vsaj ugotovita kje je "problem" in da vama čimprej uspe. T.Z., ni? Kdaj pa naj bi nastopila tardeča? No, jaz sem danes dala krvni test skoz. V sredo je bil beta hcg 838,4, danes pa 1.349!!!! Končno lahko lažje zadiham. Zdaj pa moram samo še paziti nase in "pikico", ki raste v meni. Upam, da bo v četrtek na UZ že vidna. Torej, počasi se bom preselila med marčevke. Po izračunih naj bi bil rok 18.3.2010.
< Sporočilo je popravil aleunam -- 31.7.2009 12:38:35 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 12:45:06
|
|
|
|
S*
|
aleunam Čestitke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 12:52:52
|
|
|
|
mokca
|
ojla! da še napišem nekaj zadnji dan julija! dini: bodi vesela,se je začelo premikat. preverili ti bodo z 3x odvzemom krvi,prolaktin!3x zato,ker je to stresni hormon in ob zbodljaju naraste.delali ti ga bodo v razmaku kakih 20 min. pa preverili TSH,LH IN FSH,reči še za estradiol,ki je tudi pomemben.ponavadi jemljejo,ni pa nujno.in T3 in T4. Prolaktin pa ne sme biti visok,ker onemogoča zanositev.ponavadi punce dobijo tabletke-BROMEGRON,al neki tazga.ta znižuje prolaktin,ker ne sme bit povišan.je pa tudi hormon,ki je v nosečnosti povišan,ne pa ob zanositvi,ker dela težave. če so izcedki(jaz sem diplomirala iz tega,res)pa govori o hormonskem neravnovesju.o tem mnogo piše. moj nasvet! mogoče boš rekla: baba kaj pametuješ,ti si itak noseča,ampak sem dala pred prvo nosečnostjo dosti skos: -ful omeji ogljikove hidrate(jej jih samo zjutraj)(jaz sem zadnji mesec ful strogo to omejila(porihta ti hormone in res ne pretiravam,tudi posti so o tem) -naroči si HORMO FIT SPREJ -in nujno pejt naprej v raziskovanje zakaj ne rata(potihem pa delajta na tem) držim pesti!!! zdaj pa grem še mal okol prebrat.vsem,ki ni uspelo v juliju,sem mislila,da meni tudi ne bo,pa zgleda je.M zamuja 2 dan.test pozitiven.ok zdaj čakam na pregled.do takrat je dolga pot,upam da srečna. zzdaj pa se selim med navijačice in močno stiskam pesti za avgust.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 13:05:43
|
|
|
|
aleunam
|
Mokca, take nasvete je zmeraj dobro prebrati. In tista, ki to da skozi, mislim, da najbolje ve...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 13:15:41
|
|
|
|
dini
|
Hvala ti mokca, za nasvet, zdej približno vem kako bo potekao ja. Kaj pa je to T3 in T4? In odebeljena sluznica napoveduje ?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 13:17:43
|
|
|
|
aleunam
|
Nista T3 in T4 pri ščitnici? Mogoče sem mimo pihnila... Dini, držim pesti zate.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 13:20:24
|
|
|
|
dini
|
Ja za ščitnico me je tudi dala ja. Hvala vsem puncam.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 31.7.2009 15:31:35
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jaz sem tudi dala skozi Bromergon-lani, sem imela povišan hormon prolaktin, od takrat vse ok Dini, tudi ti se boga že matraš nekaj cajta za , ne? No, važno, da si začela s preiskavami, saj tako boš našla hitro vzrok tvoje neplodnosti in se bo hitro našla rešitev do
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 31.7.2009 15:32:30 >
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?