Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 14:42:44
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ela to se je meni tudi zgodilo, pa sem lepo donosila in je šlo vse lepo tako kot mora iti...mogoče se je odluščilo, še tisto, kar se mora in ni nič hudega... torej lepo počivaj in se ne sekiraj preveč, pa bo vse ok...zate za srečo... dini, končno lahko greš kG, ma superca...poskusi se zmenit, da te vzame k sebi kot pacientko, če bo seveda boljši kot tvoja...ne skrbi zarad izcedka,pa držim pesti, da ni nič...upam, da bo napovedal, da si , sporoči kako je bilo...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 14:48:59
|
|
|
|
isabeaux
|
alenuam...če je nehalo tečt...potem je velika verjetnost, da ni nič s plodom narobe in bo vse ok...kaj pa na urgenco...si šla...pejdi tja...ne se igrat, da ti dajo kak utrogestan, če leži na hormonih...aja in kolk časa si ? Ker pri meni so vsi ss - i zgledali tako, da se je vlilo in je lilo nekaj dni...tko da..upam da pri tebi plodek ostane in bo vse ok z njim...držim pestke...
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 29.7.2009 14:50:05 >
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 14:57:44
|
|
|
|
Anonimen
|
alenuam: upam, da je s plodom vse ok. močno, močno držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 15:02:10
|
|
|
|
aleunam
|
Punce, hvala za lepe želje, malo sta me pomirile. Čeprav nikoli se ne ve, bom morala počakati na vsaj še ene krvne izvide. Verjamem, da je vsako telo in vsaka nosečnost zgodba zase. Ja, na srečo ni več teklo. A mislite, da je lahko vzrok Dabroston in bi se mogoče res samo še luščilo? Včeraj sem vzela prvi dve tabletki... isabeaux, sem brala, da si imela že več ss. Upam, da se ti čemprej vse porihta in da bo enkrat realna , tebi Nataša pa tudi . A si tokrat želita deklico po treh fantkih?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 15:25:29
|
|
|
|
isabeaux
|
alenuam...vse bo ok...morda pa je kriv dabroston...ne vem...bi bilo dobro g. vprašat...a na urgenco pa ne greš? Jaz bi šla na tvojem mestu, ker pol ti takoj nardijo uz...pa veš na čem si...kolk daleč si nosečka?
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 15:28:27
|
|
|
|
pepca35
|
aleunam, držim pesti zate. Imela ss, ampak se je ulilo kot iz škafa, ne po kapljicah. So takrat rekli, da bi bilo ziher kaj narobe in da narava že ve... Majhne krvavitve pa ne pomenijo kaj hujšega, navadno. Vseeno se daj gledat. Prvič je bilo presenečenje, ki je nastalo po letih brezplodnega čakanja in se slabo končalo. Mi ni šinilo, da sem noseča, dokler nisem bila strašno cmerava, vse mi je smrdelo in zaostajala je redna m. Danes je 3- 4 dni do nepričakovane. Morda dela psiha a imam res hecen občutek. Nič mi ne smrdi, tečna kot ponavadi, malce šraufanja. Imam pa povečane prsi, ki pred m nikoli ne vzhajajo tako očitno. Modrc mi je kar tesen. Test jutranjega urina je negativen. Se kateri z izkušnjami (pre)zgodnjih tednov zdi, da je še kakšna šansa, ali naj grem v trgovino po vložke. Cikli so dolgi 31 dni.
< Sporočilo je popravil pepca35 -- 29.7.2009 15:38:46 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 15:42:39
|
|
|
|
aleunam
|
Pojma nimam od kdaj sem noseča. Pa da razložim. mam na 28 dni, traja 5 dni in je "normalno" močna. Takšno sem imela nazdnje 11.6.-15.6. O je nastopila 22.6.-27.6 (predvidevam, da sem takrat zanosila). No, 10.7. pa se mi je začela rahla krvavitev, roza barve in je trajala 16 dni. V ponedeljek sem imela g in dal me je na urinski test, ki je pokazal 1,56 nosečniškega hormona (to je najbrž malo, ali?), na UZju pa se ni videlo še nič. Tak da me je na ponovni pregled naročil naslednji četrtek (6.8.). Najbrž se mu bom ponovno naslikala na vrata v petek. Pa naj me da na krvnega (da vidimo, če bo upadanje ali rast - upam, da slednje) in uz. Če pa ne bo šlo, pa bom šla še enkrat na samoplačniši krvni test. So me danes čudno pogledale, ko sem rekla, da sem samoplačniško in me na koncu vpraša - pa veste koliko stane? Ja, poceni ni, ampak tukaj ni bilo debate!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 19:23:08
|
|
|
|
chloe
|
Ojoj, Aleunam. Verjamem, da ti najbolj prijetno pri srcku. Ja, najbolje bo, da te res da na krvne preizskave, potem pa gledajo rast hormona (naj bi se podvajal iz dneva v dan). Po mojem ni nic hujsega, tudi jaz sem v prvi nosecnosti enkrat imela podoben izcedek pa se je vse srecno koncalo! Ampak za tvoj osebni mir, ti pa priporocam, da res obisces ginekologa in to pred cetrtkom!! Drzim pesti! Pa noge v luft in pocivat! Jaz sem kar malcek zaskrbljena ke se kar nimam nekih izrazitih znakov, sploh pa mi ni slabo. Se ne spomnim kdaj bi se naj le-ti zaceli bolj izrazito pojavljat. Pupsa, kdaj je tebi zacelo biti slabo? Po mojih izracunih sem sicer noseca sele 4t1dan, ampak me res skrbi, da mogoce ne gre za zgodnji SS. Naredila sem se en test danes zjutraj in crtica ni bila tako izrazita, tako da sem zdaj cisto paf in mislim, da hormon morda upada. Sicer sem prebrala, da naj izrazitost crtice naj ne bi povedala koliko hormona imas, nosecnostni test bi naj povedala le, ce ga imas (tj. noseca) ali ga nimas (ne noseca). Kaj pa vem? Punce, ki imate to izkusnjo, vem, da je tako tezko podozivljat tezke trenutke, ampak vsakrsno vase mnenje bi bilo v pomoc. Sicer sem rekla, da bom z ginekologom tokrat pocakala do konca avgusta, ampak verjetno bom sla tja kar drugi teden, ce ne zacnem prej krvavet. Sploh nocem o tem razmisljat... Vsem, ki se cakate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 29.7.2009 19:27:27
|
|
|
|
chloe
|
Aja, alenuam, poglej tale link za izracun kako noseca si http://www.americanpregnancy.org/duringpregnancy/pregcalc.html Meni pravi 4t. Sem si ravno izracunala. Kdaj bi ve na mojem mestu sle h ginekologu? V prvi nosecnosti sem dolgo cakala s testiranjem (sem mislila, da mi pac zamuja), zdaj pa sem vse naredila bolj tehnicno pa se mi vsi dnevi vlecejo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 8:22:36
|
|
|
|
NATAŠA35
|
cloe vse bo ok... jaz sem si šla računat, pa mi izračunal nosečnost 2 tednov ...sem mislila, da je en izračun (drugi) napačno izračunal, ko mi je napisal čestitamo noseči ste dva tedna...jaz sem pa hotela, samo da vidim, kdaj imam ovulacijo in plodne dneve kako ste mi vse? ela kako je s tabo? dini držim pesti, danes imaš pregled, ne?
< Sporočilo je popravil NATAŠA35 -- 30.7.2009 8:25:43 >
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 9:05:01
|
|
|
|
dini
|
Jutro punce, ja pregled ampak šele ob 16h, me je že zdej strah kaj bo.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 9:11:52
|
|
|
|
Tejchy25
|
Jutro! Dini, tut js držim pesti! No, js vam pa samo povem, da me ves čas na wc tišči in letam k utrgana...upam, da si zdej nism še mehurja prehladila, ne vem kaj me vse skup heca... No, pa bo že, dons mi vsaj slabo ni nč :) Nataša35, a ti pa 2 tedna? :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 9:12:44
|
|
|
|
dini
|
Joj kaj berem, za vse da bo vse ok.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 9:13:31
|
|
|
|
dini
|
Hvala vam punce.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 9:45:45
|
|
|
|
chloe
|
Dini, drzim pesti za pregled! Potem pa hitro porocat!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 9:47:30
|
|
|
|
dini
|
Jst tudi zate chloe, da bo vse ok.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 11:13:24
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 ela kako je s tabo? dini držim pesti, danes imaš pregled, ne? Jaz sem danes zjutraj spet krvavela, ampak vsaj pol manj kot včeraj. Se bojim najslabšega... Bomo videli jutri. Dini, tudi jaz držim pesti. Pa javi nam kako je. Chloe, po tem izračunu sem v 6 tednu in 5 dni. Hm, potem bi se na UZju moralo že kaj videti... Aja, kako je z tem nosečniškim hormonom? A se res vidi razlika iz dneva v dan?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 11:40:33
|
|
|
|
tecnobica
|
Samo toliko se javim, da povem, da je moja tečka pritekla prvi dan na morju in da sem cel cajt plavala z menstrualno šalčko... Grrr. Prov pokvarjen dopust..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 11:43:47
|
|
|
|
*pupsa*
|
joooj tecnobica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 11:46:11
|
|
|
|
aleunam
|
Oh, to pa ni fajn. Verjamem, da ti do neke mere pokvari dopust.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 13:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Daan čveke! Da poročam: sem od zdravnika, sem morala dati urin za preiskavo, če so zdaj ok ledvice in mehur. No in grem spotoma v drogerijo in kupim test. Tako, da ga nisem delala s prvim jutranjim urinom. Se mi celo okence obarva roza (FS), samo ena črtica ostane bela. Pozabim nanj, grem čvekat z mamo. Pridem nazaj, ga primem, da ga vržem v koš in.... eto čiiiiiiiiiiisto bleda črtica. Jutri ponovim s prvim jutranjim urinom pa da vidimo, če laže ali ne....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 13:31:00
|
|
|
|
Chi_Pita
|
T.Z. držim pesti ... Jutri zjutraj ponovi test, bo pomoje kar pravilno pokazal
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 14:15:30
|
|
|
|
mokca
|
Daaaaan! Tudi mi z dopusta!mi kar ni blo za bit v vodi. no in tudi jaz mislim da se 5 testov z vsemi šibkimi črticami vred NE bi zmotilo. Včeraj dan preden bi dobila M sem zagledala še 1x močan . Upam,res močno upam da je to to! in potem: CHIPITA: nisi edina aprilka.po mojih izračunih naj bi imela rok 7.4. daj Bog da do tja pridemo.tako da upam da bova skupaj aprila stokali. in iskrene čestitke vsem ostalim . in še to. moje opažanje in je res ker sem se iz prve nosečnosti spomnila da je tako: ne špikajo jajčniki,kot pred M,to je bolečinica,ki te malo pika prav nekje tam ki je mehur,za mehurjem je pa meternica.malo nad sramno kostjo.drugih znakov za 1x nimam,razen malo večje joškice,bolijo nič.tudi občutjive niso.pa malo mi meso smrdi. joj itak je še prezgodaj,kaj blefiram.dokler ni pregled za mano ne bom mirna. in še to: v dokaz mi je,da mi je testek 5 dni pred M,pokazal .torej je možno. ampak ker kar ne morem verjet,bom še 1 test nardila,ali je to to punce?????
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 14:21:26
|
|
|
|
Chi_Pita
|
mokca jupppiiii ... čestitke Ja ja skupaj bova, pa še veliiko velikkko drugih punc A ti ni bilo za bit v vodi ... jaz pa vsak dan na morju ... se ne morem upret v tej vročini ... ali lahko škodi? Po moje ne rabi delati še enega testa ... jaz sem ga danes - pa čeprav ne bi rabila ... je pa črtica močnejša od testne ... to je to ko rabimo dokaz Želim ti mirno nosečnost in ja, da uspešno pridemo do konca
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 30.7.2009 15:05:29
|
|
|
|
aleunam
|
Mokca, mislim, da se 5 testov ne bi zmotilo. Jaz pa imam po izračunu na spletni strani, ki jo je chloe podala, rok 18.3.2010. No, upam, da mi jutri krvni test pokaže višjo raven hormona.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?