Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 11.6.2009 11:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina evo, pa še tuki se javljam 01.06. sem kao dobila M, ki je končala 04.06. ta teden sem spet začela krvaveti in ker mi ni bilo nič jasno sem naredila FS, ki mi je pokazal pozitivno ker nisem mogla verjeti, sem naredila še digitalni CB in je takoj izpisal, da sem noseča in pol še navaden CB, ki je izrisal plus krvavim kar precej, krče sem mela čez dan v križu in po nogah, to noč pa še v maternici in to iz izkušenj vem, da ni dobro v soboto imam pregled, kjer bom verjetno izvedela kaj več Držim pesti, da je kljub vsemu vse OK. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 11.6.2009 11:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Vidim, da seznam ni preveč poln, kar najbrž pomeni tudi , da je v juniju kar nekaj nosečk. Jaz sem dobre volje, otpimistična,kar je najbrž kar mal čudno, glede na to, da nama ne rata že 15 mesecev. Naslednji teden imam UZ rodil, po dopustu, pa če seveda ne bom , še slikanje maternice. Sem pozitivna in optimistična. Dajmo punce! Slončkat p.s. jaz zdaj po vsakem prakticiram keglove vaje, kot je pred kratkim opisala ena RR-jevka, da naj bi pomagalo pri zanosti. No bomo vidli. Nog v luft pa ne dajem. anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 12.6.2009 9:16:49
|
|
|
|
pilotina
|
tudi vam punce hvala, ker mislite name včeraj sem pisala Pušenjaku in mi je dal tak odgovor KLIK
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 12.6.2009 9:45:15
|
|
|
|
S*
|
pilotina, kako pa je danes s tabo? Jaz bi na tvojem mestu vseeno odšla na urgenco, ker je zadeva pač resna in urgentna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 12.6.2009 9:53:33
|
|
|
|
pilotina
|
S*...konstantno krvavim, krči pa pridejo tu pa tam in niso močni delam vsak dan test, da preverjam kako je z nosečniškim hormonom in so vsi testi pozitivni veš, lani ko sem šla na urgenco, ker mi na abraziji niso pobrali vsega tkiva ven, sem čakala in se zvijala od krčev sedem ur zato nočem it na urgenco, če ni nujno jutri pa je moja G dežurna in grem k njej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 12.6.2009 12:34:55
|
|
|
|
S*
|
Stiskam pesti da bo jutri vse uredu. sporoči nam kaj bo. Do takrat pa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 12.6.2009 12:54:00
|
|
|
|
pilotina
|
S*...hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 13.6.2009 13:29:58
|
|
|
|
pilotina
|
punce, da še vam poročam lahko je IMN, ker v maternci ni videla nič oz. le kri, test je pa bil danes spet pozitiven maternični vrat je zaprt tako, da nosečnost je bila in ali je bil ss, ali pa je IMN da bi šlo za tretjo varianto in sicer, da je šele zgodnja nosečnost, pa je takoj ovrgla, ko je v maternici videla zabrisano sluznico, ki pa je pretanka vzela je kri za betaHCG in v ponedeljek moram spet gor, tešče, da pogleda šeenkrat hormon in če je IMN grem na operacijo krvavim ševedno kar precej hvala, ker ste mislile name in držale pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 13.6.2009 16:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina punce, da še vam poročam lahko je IMN, ker v maternci ni videla nič oz. le kri, test je pa bil danes spet pozitiven maternični vrat je zaprt tako, da nosečnost je bila in ali je bil ss, ali pa je IMN da bi šlo za tretjo varianto in sicer, da je šele zgodnja nosečnost, pa je takoj ovrgla, ko je v maternici videla zabrisano sluznico, ki pa je pretanka vzela je kri za betaHCG in v ponedeljek moram spet gor, tešče, da pogleda šeenkrat hormon in če je IMN grem na operacijo krvavim ševedno kar precej hvala, ker ste mislile name in držale pesti Mi je žal, da ni lepše novice. Upam, da se izide čim bolje za tebe ! Brez komplikacij in kakšnih posledic. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 13.6.2009 17:52:58
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina punce, da še vam poročam lahko je IMN, ker v maternci ni videla nič oz. le kri, test je pa bil danes spet pozitiven maternični vrat je zaprt tako, da nosečnost je bila in ali je bil ss, ali pa je IMN da bi šlo za tretjo varianto in sicer, da je šele zgodnja nosečnost, pa je takoj ovrgla, ko je v maternici videla zabrisano sluznico, ki pa je pretanka vzela je kri za betaHCG in v ponedeljek moram spet gor, tešče, da pogleda šeenkrat hormon in če je IMN grem na operacijo krvavim ševedno kar precej hvala, ker ste mislile name in držale pesti Pilotina...jaz bi na tvojem mestu vseeno počakala...ker je lahko sluznica vseeno tanka, pa se obdrži nosečnost..in nobeden g. ne bo videl sedaj še nosečnosti v maternici ker je v bistvu 5 ali 6 teden...imam prav? Imam prijateljico, ki se ji je zgodila podobna zadeva...pa so ji svetovali čiščenje...ampak ni šla ...ker je rekla, dokler je mv zaprt...itak noče it...potem je šla po drugo mnenje in ji je ta drugi g. rekel, da je zgodnja nosečnost...da ne more nihče vedet ali je ali ni izvenm. ....ker se na uz še ne vidi...in ker je mv zaprt, ji je tudi on svetoval da še počaka...ker jajcevodi so zelo prožni in se razširijo tudi do 2 cm...brez da počijo, kar pomeni, da je če je izvm...lahko v 8 t. ...in se takrat vidi kje je...in se takrat operira... No sedaj ima zdravo punčko, ker ni bila izm...ampak se je plodek samo malo skrival v maternici...do 7 t....šele takrat so ga vidli... dobila je pa takrat še dabroston....al neki takega....da je nehala krvavet.... Tko da vso srečo da bo vse ok...in pojdi si še po drugo mnenje,.....pa makar na urgenco.... Jaz bi v tvojem primeru šla...reči da je test + in da krvaviš...pa so te dolžni pogledat...in to takoj...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 14.6.2009 17:11:47
|
|
|
|
Nattasha
|
Pilotin upam, da bo vse vredu, držim pesti zate in za tvojo pikico..Drugače pa punce moje navijamo skačemo z pom pom cofki in spodbijamo jajčnike in vojake, da pripvajo do njih osvojijo glavno nagrado, tako da mene med navijačke...juhu..go go go
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 15.6.2009 10:42:57
|
|
|
|
Rakica_80
|
ALI PRIČAKUJEMO JULIJA 2009 XX.07. - Inana XX.07. - Chi_Pita XX.07. - pilotina ( 19. krog 10. po SS ) XX.07. - BEBIII 01.07. - Lambada ( 13. krog ) 01.07. - milabe 02.07. - Aninimna2 07.07. - Aninimna ( 14. krog ) 07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) 13.07. - S* ( 11. krog ) 18.07. - Sarar ( 5. krog ) JULIJK 2009 nas je: 11 Modrih : 0 Roza : 0 Skupaj : 0 NAVIJAČICE *toba* *Ursa30* *Nattasha* *Kliki* *julieb* *aqua77* *tinncyka* *Maisha* *Anci Banci* *Miklarom* *Tiki55* *Nončika* *sonček85* HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... JANUAR...................................................................................31.25% SREČK NOSEČK FEBRUAR.............................................................................26,09% SREČK NOSEČK MAREC...........................................................................28,81% SREČK NOSEČK APRIL...........................................................................22.73% SREČK NOSEČK MAJ........................................................................35,71% SREČK NOSEČK JUNIJ....................................................................26,0SREČK NOSEČK JULIJ.....................................................................SREČK NOSEČK
< Sporočilo je popravil BEBIII -- 15.6.2009 10:43:36 >
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 15.6.2009 13:53:55
|
|
|
|
pilotina
|
prišla iz bolnice betahcg je bil v soboto 50, danes so mi spet kri vzeli in jutri moram poklicat svojo G, da mi pove novo vrednost betahcg-ja najverjetneje gre za ss in ne za IMN
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 15.6.2009 14:09:38
|
|
|
|
Rakica_80
|
Pilotina Drži se punca
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 15.6.2009 15:06:24
|
|
|
|
ziva1
|
evo še mene tukaj, ker junij ni bil moj mesec, mogoče bo pa ta ne pričakujem 10.7. in sicer je to 5. krog po L+H hvalabogu, da je vsaj sonček zunaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 15.6.2009 16:08:39
|
|
|
|
S*
|
pilotina, ziva1, BEBII
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 15.6.2009 17:32:22
|
|
|
|
SISI4
|
no pa še mene dajte na zeznam ne sme priti 30.06
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 16.6.2009 9:51:30
|
|
|
|
Amethiste
|
Še mene...vem da je ne bo 1.7. :-) Bo pa že kar 10. mesecev odkar vsak mesec upava, da je ne bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 16.6.2009 11:40:07
|
|
|
|
Chi_Pita
|
Da še tukaj malo pozdravim Kako ste kaj? Vidim da se ta naš seznamček kar polni ... jooj, pa sej se nismo tako zmenile ... dobrodošle in ta mesec nam bo pa res vsem uspelo ... moramo biti optimistični BEBII ali S* ... katera pač ureja seznamček ... pri meni lahko popravite ... če se vam da, da + pričakujem 3.7. in je 7. krog ... že 7. jooj, kako gre to hito Imam pa vprašanje ... če temu lahko tako rečem ... teto sem dobila 5.6. in ko je odšla sva z dragim takoj šla v akcijo in vsak dan razen zdaj zadnje 3 dni... imam pa od tete še vedno full občutljive joškice in v trebuhu me ščemi ... je možno da sem imela že O, čeprav po koledarčku kaže da jo imam komaj 19.? In če je to res, pol ni vrag, da se ni kaj prijelo ... kaj pravite? Po glavi se mi mota toliko različnih stvari (pozitivnih in negativnih), da mogoče rabim sam kakšno pametno besedo od vas. Lep dan vam želim ...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 16.6.2009 15:42:55
|
|
|
|
Amethiste
|
Težka, da bi bila O. Kar nadaljujta z zastavljenim tempom še kakšen teden dni, pa ni hudič, da se ne bi prijelo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 17.6.2009 10:54:05
|
|
|
|
*sanela*
|
Ojla! Še jaz se vam pridružim in sicer ne pričakujem 15.7. Moja zgodba je pa taka; Pred skoraj šestimi leti sem rodila sinčka in od takrat nisem dobila M. Po mnogih pregledih so mi ugotovili povišan prolaktin ( tumor na hipofizi ) po parih letih pričakovanja nam po naravni poti ni uspelo zanositi ( ker se moja M ni prikazala in nisem imela O). Zdaj pijem cyclo proginova tabletke ki mi uravnavajo ciklus. Jutri pričakujem prvo M in pol lahko delamo na . Srečno vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 17.6.2009 17:55:15
|
|
|
|
barvar
|
Se vam tudi jaz pridružujem v juliju in upam, da bodo takrat same rozike na seznamčku. V juniju nismo bile preveč pridne . Držim pesti za vse nas .
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 18.6.2009 6:35:51
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita Imam pa vprašanje ... če temu lahko tako rečem ... teto sem dobila 5.6. in ko je odšla sva z dragim takoj šla v akcijo in vsak dan razen zdaj zadnje 3 dni... imam pa od tete še vedno full občutljive joškice in v trebuhu me ščemi ... je možno da sem imela že O, čeprav po koledarčku kaže da jo imam komaj 19.? jaz pa mislim, da je možno da ovulacije nastopi prej. tisti koledarček je dokaj točen, ampak bolj posplošen. ne more veljati za vse ženske, vsaka ima drugsčno telo. tako da po moje, ja je možno
< Sporočilo je popravil sarar -- 18.6.2009 6:36:36 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 18.6.2009 22:25:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej! Jaz sem danes imela UZ in je vse BP. Nimam nobenih anomalij maternica,jajčnikov,.... Je rekel, da se vidmo na HSG. Mi je pa malo čudno, ker je rekel, da je do O prišlo nedavno na desni strani, jaz pa po svojih izračunih naj sploh še ne bi imela O, oziroma naj bi bila tik pred njo (imela naj bi jo v nedeljo). Mal sem zmedena, ampak mi je jasno da mora neki falit mojim izracunom. Ajde punce slončkat, da bodo pluski v juliju. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 18.6.2009 23:47:24
|
|
|
|
misk2
|
helllo....jst se pridruzujem... je ne pricakujem 16.7. in upam da je res ne bo...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?