|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
11.6.2009 11:20:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

evo, pa še tuki se javljam

01.06. sem kao dobila M, ki je končala 04.06.

ta teden sem spet začela krvaveti in ker mi ni bilo nič jasno sem naredila FS, ki mi je pokazal pozitivno
ker nisem mogla verjeti, sem naredila še digitalni CB in je takoj izpisal, da sem noseča
in pol še navaden CB, ki je izrisal plus

krvavim kar precej, krče sem mela čez dan v križu in po nogah, to noč pa še v maternici in to iz izkušenj vem, da ni dobro

v soboto imam pregled, kjer bom verjetno izvedela kaj več

Držim pesti, da je kljub vsemu vse OK.

Anonimna user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
11.6.2009 11:26:05   
Anonimen
Pozdravljene!

Vidim, da seznam ni preveč poln, kar  najbrž pomeni tudi , da je v juniju kar nekaj nosečk. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem dobre volje, otpimistična,kar je najbrž kar mal čudno, glede na to, da nama ne rata že 15 mesecev. Naslednji teden imam UZ rodil, po dopustu, pa če seveda ne bom user posted image , še slikanje maternice. Sem pozitivna in optimistična.

Dajmo punce! Slončkat user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. jaz zdaj po vsakem user posted image prakticiram keglove vaje, kot je pred kratkim opisala ena RR-jevka, da naj bi pomagalo pri zanosti. No bomo vidli. Nog v luft pa ne dajem. user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
12.6.2009 9:16:49   
pilotina
tudi vam punce hvala, ker mislite name

včeraj sem pisala Pušenjaku in mi je dal tak odgovor KLIK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
12.6.2009 9:45:15   
S*
pilotina, kako pa je danes s tabo? Jaz bi na tvojem mestu vseeno odšla na urgenco, ker je zadeva pač resna in urgentna.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 54
12.6.2009 9:53:33   
pilotina
S*...konstantno krvavim, krči pa pridejo tu pa tam in niso močni
delam vsak dan test, da preverjam kako je z nosečniškim hormonom in so vsi testi pozitivni
veš, lani ko sem šla na urgenco, ker mi na abraziji niso pobrali vsega tkiva ven, sem čakala in se zvijala od krčev sedem ur
zato nočem it na urgenco, če ni nujno
jutri pa je moja G dežurna in grem k njej

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
12.6.2009 12:34:55   
S*
Stiskam pesti da bo jutri vse uredu. sporoči nam kaj bo. Do takrat pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 56
12.6.2009 12:54:00   
pilotina
S*...hvala user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 57
13.6.2009 13:29:58   
pilotina
punce, da še vam poročam

lahko je IMN, ker v maternci ni videla nič oz. le kri, test je pa bil danes spet pozitiven
maternični vrat je zaprt tako, da nosečnost je bila in ali je bil ss, ali pa je IMN
da bi šlo za tretjo varianto in sicer, da je šele zgodnja nosečnost, pa je takoj ovrgla, ko je v maternici videla zabrisano sluznico, ki pa je pretanka
vzela je kri za betaHCG in v ponedeljek moram spet gor, tešče, da pogleda šeenkrat hormon in če je IMN grem na operacijo
krvavim ševedno kar precej

hvala, ker ste mislile name in držale pesti

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 58
13.6.2009 16:50:59   
Anonimen

punce, da še vam poročam

lahko je IMN, ker v maternci ni videla nič oz. le kri, test je pa bil danes spet pozitiven
maternični vrat je zaprt tako, da nosečnost je bila in ali je bil ss, ali pa je IMN
da bi šlo za tretjo varianto in sicer, da je šele zgodnja nosečnost, pa je takoj ovrgla, ko je v maternici videla zabrisano sluznico, ki pa je pretanka
vzela je kri za betaHCG in v ponedeljek moram spet gor, tešče, da pogleda šeenkrat hormon in če je IMN grem na operacijo

Mi je žal, da ni lepše novice. Upam, da se izide čim bolje za tebe user posted image user posted image  ! Brez komplikacij in kakšnih posledic.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
13.6.2009 17:52:58   
isabeaux

punce, da še vam poročam

Pilotina...jaz bi na tvojem mestu vseeno počakala...ker  je lahko sluznica vseeno tanka, pa se obdrži nosečnost..in  nobeden g. ne bo videl sedaj še nosečnosti v maternici ker je v bistvu 5 ali 6 teden...imam prav?

Imam prijateljico, ki se ji je zgodila podobna zadeva...pa so ji svetovali čiščenje...ampak ni šla ...ker je rekla, dokler je mv zaprt...itak noče it...potem je šla po drugo mnenje in ji je ta drugi g. rekel, da je zgodnja nosečnost...da ne more nihče vedet ali je ali ni izvenm. ....ker se na uz še ne vidi...in ker je mv zaprt, ji je tudi on svetoval da še počaka...ker jajcevodi so zelo prožni in se razširijo tudi do 2 cm...brez da počijo, kar pomeni, da je če je izvm...lahko v 8 t. ...in se takrat vidi kje je...in se takrat operira...

No sedaj ima zdravo punčko, ker ni bila izm...ampak se je plodek samo malo skrival v maternici...do 7 t....šele takrat so ga vidli...

dobila je pa takrat še dabroston....al neki takega....da je nehala krvavet....

Tko da vso srečo da bo vse ok...in pojdi si še po drugo mnenje,.....pa makar na urgenco....

Jaz bi v tvojem primeru šla...reči da je test + in da krvaviš...pa so te dolžni pogledat...in to takoj...

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 60
14.6.2009 17:11:47   
Nattasha
Pilotin upam, da bo vse vredu, držim pesti zate in za tvojo pikico..Drugače pa punce moje navijamo skačemo z pom pom cofki in spodbijamo jajčnike in vojake, da pripvajo do njih osvojijo glavno nagrado, tako da mene med navijačke...juhu..go go go

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 61
15.6.2009 10:42:57   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana
XX.07. - Chi_Pita
XX.07. - pilotina ( 19. krog 10. po SS )
XX.07. - BEBIII 
01.07. - Lambada ( 13. krog )
01.07. - milabe
02.07. - Aninimna2
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) 
07.07. - LUNA83 ( 7.krog )
13.07. - S* ( 11. krog ) 
18.07. - Sarar ( 5. krog )

JULIJK 2009 nas je: 11

Modrih : 0 
Roza   :  0 
Skupaj : 0

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR...................................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.............................................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC...........................................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL...........................................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ........................................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ....................................................................26,0SREČK NOSEČK
JULIJ.....................................................................SREČK NOSEČK

user posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 15.6.2009 10:43:36 >

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 62
15.6.2009 13:53:55   
pilotina
prišla iz bolnice

betahcg je bil v soboto 50, danes so mi spet kri vzeli in jutri moram poklicat svojo G, da mi pove novo vrednost betahcg-ja

najverjetneje gre za ss in ne za IMN

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 63
15.6.2009 14:09:38   
Rakica_80
Pilotinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se puncauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 64
15.6.2009 15:06:24   
ziva1
evo še mene tukaj, ker junij ni bil moj mesec, mogoče bo pa ta

user posted image ne pričakujem 10.7. in sicer je to 5. krog po L+H

hvalabogu, da je vsaj sonček zunaj

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 65
15.6.2009 16:08:39   
S*
pilotina, ziva1, BEBII

user posted image  

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 66
15.6.2009 17:32:22   
SISI4
no pa še mene dajte na zeznam ne sme priti 30.06

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 67
16.6.2009 9:51:30   
Amethiste
Še mene...vem da je ne bo 1.7. :-) Bo pa že kar 10. mesecev odkar vsak mesec upava, da je ne bo.

(odgovor članu SISI4)
Neposredna povezava do sporočila: 68
16.6.2009 11:40:07   
Chi_Pita
Da še tukaj malo pozdravim user posted image
Kako ste kaj? Vidim da se ta naš seznamček kar polni ... jooj, pa sej se nismo tako zmenile user posted image    user posted image user posted image user posted image
...  dobrodošle in ta mesec nam bo pa res vsem uspelo ... moramo biti optimistični user posted image

BEBII ali S* ... katera pač ureja seznamček ... pri meni lahko popravite ... če se vam da, da + pričakujem 3.7. in je 7. krog ... že 7. jooj, kako gre to hito user posted image

Imam pa vprašanje ... če temu lahko tako rečem user posted image ... teto sem dobila 5.6. in ko je odšla sva z dragim takoj šla v akcijo in vsak dan razen zdaj zadnje 3 dni... imam pa od tete še vedno full občutljive joškice in v trebuhu me ščemi ... je možno da sem imela že O, čeprav po koledarčku kaže da jo imam komaj 19.? In če je to res, pol ni vrag, da se ni kaj prijelo ... kaj pravite? Po glavi se mi mota toliko različnih stvari (pozitivnih in negativnih), da mogoče rabim sam kakšno pametno besedo od vas. user posted image user posted image

Lep dan vam želim ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Amethiste)
Neposredna povezava do sporočila: 69
16.6.2009 15:42:55   
Amethiste
Težka, da bi bila O. Kar nadaljujta z zastavljenim tempom še kakšen teden dni, pa ni hudič, da se ne bi prijelo user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 70
17.6.2009 10:54:05   
*sanela*
Ojla!
Še jaz se vam pridružim in sicer ne pričakujem 15.7.

Moja zgodba je pa taka; Pred skoraj šestimi leti sem rodila sinčka in od takrat nisem dobila M. Po mnogih pregledih so mi ugotovili povišan prolaktin ( tumor na hipofizi ) po parih letih pričakovanja nam po naravni poti ni uspelo zanositi ( ker se moja M ni prikazala in nisem imela O). Zdaj pijem cyclo proginova tabletke ki mi uravnavajo ciklus. Jutri pričakujem prvo M in pol lahko delamo na user posted image .
Srečno vsem!

(odgovor članu Amethiste)
Neposredna povezava do sporočila: 71
17.6.2009 17:55:15   
barvar
Se vam tudi jaz pridružujem v juliju in upam, da bodo takrat same rozike na seznamčku. V juniju nismo bile preveč pridne user posted image .
Držim pesti za vse nas user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 72
18.6.2009 6:35:51   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

Imam pa vprašanje ... če temu lahko tako rečem user posted image ... teto sem dobila 5.6. in ko je odšla sva z dragim takoj šla v akcijo in vsak dan razen zdaj zadnje 3 dni... imam pa od tete še vedno full občutljive joškice in v trebuhu me ščemi ... je možno da sem imela že O, čeprav po koledarčku kaže da jo imam komaj 19.?

jaz pa mislim, da je možno da ovulacije nastopi prej. tisti koledarček je dokaj točen, ampak bolj posplošen. ne more veljati za vse ženske, vsaka ima drugsčno telo. tako da  po moje, ja je možno

< Sporočilo je popravil sarar -- 18.6.2009 6:36:36 >

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 73
18.6.2009 22:25:06   
Anonimen
Hej!

Jaz sem danes imela UZ in je vse BP. Nimam nobenih anomalij maternica,jajčnikov,....user posted image user posted image Je rekel, da se vidmo na HSG.

Mi je pa malo čudno, ker je rekel, da je do O prišlo nedavno na desni strani, jaz pa po svojih izračunih naj sploh še ne bi imela O, oziroma naj bi bila tik pred njo (imela naj bi jo v nedeljo). Mal sem zmedena, ampak mi je jasno da mora neki falit mojim izracunom. user posted image

Ajde punce slončkat, da bodo pluski v juliju. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
18.6.2009 23:47:24   
misk2
helllo....jst se pridruzujem... je ne pricakujem 16.7. in upam da je res ne bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?