|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
23.6.2009 11:46:59   
isabeaux
točno tako chi _pita...

dajmo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  veselo na delo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 101
23.6.2009 12:08:20   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

dajmo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  veselo na delo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 102
23.6.2009 14:00:11   
lambada
Pozdravljene v tem deževnem dnevu!
Kaj lepega počnete? Jaz nič kaj posebnega. Se mi nič ne da.
No jaz tudi upam da bo julij srečen za nas vse.user posted image user posted image user posted image  Upanje imam da bom naslednji cikel odreagirala na klomifen.

Dajmo punce, pridno user posted image user posted image user posted image , da bomo zagledali čim več user posted image  aliuser posted image !

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 103
23.6.2009 16:59:38   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

sarar ne obupat no...pa naj napišejo xx. 07. pa bo....ni hudič da bo....ti se zdaj poskus sam čim manj sekirat, pa bo  user posted image  prišla...vem da je lažje reč kot nardit...pa vseeno...držim pesti, da bo čim prej....user posted image

joj,hvala isabeaux. prav občudujem tebe in ostale, ki se tako pogumno borite. prvič in drugič mi je takoj 'ratalo', mogoče sem zdaj zato tok neučakana. kaj pa vem. al pa to zoprno ''poletno'' vreme.

držim za vse punce da vam-nam pa v juliju res rata, smo same fejst punce in si prav zaslužimo user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sarar -- 23.6.2009 17:00:43 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 104
23.6.2009 22:56:02   
Kliki
Punce prestavite me iz navijačic k borkam.
Dajte me pa trenutno pod xx.6. je pa to 9.krog po laparo.
Hvala

< Sporočilo je popravil Kliki -- 23.6.2009 23:00:01 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 105
25.6.2009 8:51:52   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana
XX.07. - pilotina ( 19. krog 10. po SS )
XX.07. - BEBIII
XX.07. - barvar
XX.07. - sarar ( 5.krog )
XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo )
01.07. - Lambada ( 13. krog )
01.07. - milabe
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
03.07. - Chi_Pita ( 7.krog )
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) 
07.07. - LUNA83 ( 7.krog )
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H )
13.07. - S* ( 11. krog )
15.07. - *sanela*
16.07. - misk2
16.07. - MiniMiska
17.07. - barvar 

19.07. - Tejchy25 ( 12.krog )
23.07. - zebra ( 18.krog )
24.07. - isabeaux

JULIJK 2009 nas je: 23

Modrih : 0 
Roza   :  0 
Skupaj : 0

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*
*Jada82*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR...................................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.............................................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC...........................................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL...........................................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ........................................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ....................................................................26,0SREČK NOSEČK
JULIJ.....................................................................SREČK NOSEČK

user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 106
25.6.2009 18:24:27   
Lily86
Jaz se tudi pridružujem navijačicam! user posted image  GO GIRLS!! Pa naj bo kar vse roza!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 107
25.6.2009 20:02:18   
isabeaux
S*...lahko mi še dopišeš 16. krog....ej pa kaj ta cifra ma namen še dalje tko rast?!user posted image  

Punce julij pa res mora biti naš user posted image  zdaj sam da user posted image  mine pol pa spet veselo na  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 108
26.6.2009 16:09:21   
dolydoly
Lepo prosim da na seznam tistih, ki user posted image  pričakujemo v juliju uvrstite tudi mene. Gremo v 19-i krog...

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 109
26.6.2009 18:45:45   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

joj,hvala isabeaux. prav občudujem tebe in ostale, ki se tako pogumno borite. prvič in drugič mi je takoj 'ratalo', mogoče sem zdaj zato tok neučakana. kaj pa vem. al pa to zoprno ''poletno'' vreme.

držim za vse punce da vam-nam pa v juliju res rata, smo same fejst punce in si prav zaslužimo user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej že imaš 2 pamža...kot jaz...kolk narazen? Kolk si pa stara' Jaz grem v kristusova leta he he user posted image  sem imela prvo pr 24 ih...drugega pr 31 ih...no bi pa blo lepo če bi tretji bil pr 33 ih...čeprav nič ne kaže na to....user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 110
27.6.2009 11:12:18   
Angel miss
Še jaz bi se pridružila na tem forumu. user posted image  pričakujem 26.07. Doma imamo že 1,5 letno punčko, pa gremo sedaj v prvi krog za ta drugega user posted image .

Navijam za vse user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 111
27.6.2009 18:10:50   
LUNA83
Kako ste kaj punce??? Pridno slončkate??? Midva sva ta mesec zelo pridna,..do mojega dneva D je še 10 dni, mene pa v jajčnikih non stop špika in prsa imam že ful napihnjena in rahlo boleča. Kaj je to še prezgodaj da bi bili znaki? Nikoli me ni toliko prej mučil PMS???

Mah itak vem da je julij naš mesec in bo vse,čisto vse roza!!!! Dejmo punce!!

Čakamo +

(odgovor članu Angel miss)
Neposredna povezava do sporočila: 112
27.6.2009 20:04:23   
Tanisha
Živjo punce,

Po kratkem premoru sem se odločla da se vam spet pridružim. Prosim če me date na seznem, ne pričakujem pa 17.7.2009.

Pa velik sreče usem!

Lp,

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 113
27.6.2009 20:19:32   
Mbee
Evo...pa se še jst pofočkam:) To je za naju prvi krog in imava doma že eno pikico ki bo stara 17 mescev....upava da bo tudi zdaj ratalo v prvo...M ne pričakujem 12. julija....good luck to all!!!!user posted image user posted image user posted image

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Tanisha)
Neposredna povezava do sporočila: 114
27.6.2009 20:37:25   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana
XX.07. - pilotina ( 19. krog 10. po SS )
XX.07. - BEBIII
XX.07. - barvar
XX.07. - sarar ( 5.krog )
XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo )
XX.07. - dolydoly ( 19.krog )
01.07. - Lambada ( 13. krog )
01.07. - milabe
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
03.07. - Chi_Pita ( 7.krog )
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) 
07.07. - LUNA83 ( 7.krog )
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H )
12.07. - Mbee (1.krog )
13.07. - S* ( 11. krog )
15.07. - *sanela*
16.07. - misk2
16.07. - MiniMiska
17.07. - barvar
17.07. - Tanisha 

19.07. - Tejchy25 ( 12.krog )
23.07. - zebra ( 18.krog )
24.07. - isabeaux ( 16.krog )
26.07. - Angel miss ( 1.krog )

JULIJK 2009 nas je: 27

Modrih : 0 
Roza   :  0 
Skupaj : 0

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*
*Jada82*
*Lily86*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR...................................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.............................................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC...........................................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL...........................................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ........................................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ....................................................................26,0SREČK NOSEČK
JULIJ.....................................................................SREČK NOSEČK

user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 115
29.6.2009 11:21:50   
S*
Kako ste kaj julijke? Smo padle na drugo stranuser posted image , bo treba malo več čvekati. Čez dva dni pričakujemo že prve vesele novičke, tako da user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 116
29.6.2009 11:55:43   
Mbee
Ja sam res a ne....smo se čist izgubile:) No sej potem k bomo vse roza bomo pa čvekale k nore:) Do mojega D day je še dolgooooo, ampak bom držala pesti za vse srečke nosečke!!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 117
29.6.2009 12:05:46   
Chi_Pita
Drage moje ... jaz sem že pisala v temi "znaki" moje spremembe in opažanja v tem mesecu ... pa res še zdaj ne vem na čem sem user posted image ...
Če je tokrat uspelo bomo skakali od veselja, če ni pa se ne bomo pustili in bomo ta mesec na koncu še enkrat čakali na + ... hehe, v vsakem primeru bo 1 x roza, čutim user posted image

Držim pesti za vse user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 118
29.6.2009 13:57:04   
milabe
pozdrav vsem...
Poročilo:
Sicer sem napisana 1.7., (dan pojutrišnjem ;))  ampak pri meni se nikoli ne ve, in me je strah delat test 1.7.... se (redko) zgodi da zamuja tudi 5 dni... ponavadi imam tudi pred user posted image  3 dni kake roza rdeče izcedke, tega sedaj ni. Prsa pa bolijo bolj kot ponavadi, pa  levi jajčnik je špikau 100/h. Sem pesimist da bo user posted image , samo zato, da bo veseeeeelje če bo obratno.
Sicer je moje mnenje, da je boljše da ne gledam znakov, in da čakam edino na test ki bo potrdil user posted image
Ne vem pa kdaj naj ga delam... sem pa zeeeeelo neučakana. Bomo videli, do petka bo že kaj novega.....

p.s. me je pa danes razveselil članek, da je po letu 91 bilo v 2008 največ novorojenčkov. In upam da jih bo 2010 (ko bomo me rodile) še 3x toliko.....;)

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 119
29.6.2009 15:53:05   
tecnobica
Punce, dodajte me na spisek. Ker je moja user posted image , pričakujem user posted image enkrat julija.

Navijam, da bo julij naš mesec. Že čez dva dni pričakujem prve user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 120
29.6.2009 16:24:12   
Jada82
Punce resnično navijam za vas, da tokrat poderete rekord v procentih!!!!! Držim pesti in mislim na vas, da naslednjih 9 mesecev ne zagledate te tečke!!!

Dajmo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 121
29.6.2009 17:32:58   
anci banci
dejmo bejbe user posted image user posted image user posted image

julij se bo kmalu začel... naj vam vsem padejo user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 122
30.6.2009 9:37:41   
milabe
evo jo user posted image  !!!!!! se že kaže in rahlo curlja, in se bo jutri najbrž vlilo...
Tako da sicer ostajam v Juliju ampak se prestavljam na konec, ko je spet ne pričakujem. Okoli 29.7.09.

lp in pridno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 123
30.6.2009 11:42:26   
Chi_Pita
Oi, tudi jaz se selim na konec julija ... me je user posted image malo prehitela in se je danes pojavila tudi pri meni ... user posted image grrrr kako sem huda  user posted image ... na koncu pa bo uspelo v juliju - VSEM user posted image ...
user posted image   milabe ... na koncu meseca nam bo uspelo ... boš videla user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 124
30.6.2009 12:06:45   
sunprincess
Evo še ena, ki se ji je user posted image  vlila v vsej svoji "veličini"user posted image , tako da me prosim zapišite za 28.07. Joooj kje je še touser posted image

Drugače pa držim pestke za vse, ki ta mesec pričakujemouser posted image user posted image  Punce, veselo na delo ( user posted image )

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?