|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
19.6.2009 15:52:54   
pilotina
evo punce

včeraj so mi potrdili izvenmaternično nosečnost
hormon počasi narašča, včeraj je bil 81
v ponedeljek grem spet na odvzem krvi in če bo hormon še narastel grem na laparoskopsko operacijo

prosim kar dajte me dol iz seznama za pričakovanje pluska...najmanj čez poletje ne smem zanositi...ker pa je to moja druga potrjena neuspela nosečnost v enem letu, bova verjetno še malo več počakala, da si opomoreva
zdej sem vaša navijačica in me prosim pripopajte na tisti del seznama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 76
19.6.2009 16:32:07   
Chi_Pita
user posted image user posted image user posted image pilotina, kar solzne učke sem dobila ... user posted image
Pošiljam ti en tako velik in močen objemček ... drži se punca user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 77
19.6.2009 16:33:45   
limonita
Živjo!

Po nekaj mesečni pavzi se vam ponovno pridružujem. Za mano je odstranitev pregrade, endometrioze in zarastlin. Upam, da bo sedaj uspelo.

user posted image pričakujem 12.7. - to bo 13. krog oz. 1. krog po operaciji.

Pilotina, žal mi je da se je tako izšlo - držim pesti, da bo vse OK.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 78
20.6.2009 10:41:45   
MiniMiska
Živjo, še ena, ki bo julija zagledala user posted image  user posted image
16.7. tečke NE bo na obisk. Tudi zato, ker bom takrat na morju, in je nočem vidt user posted image

Se beremo, lepo (deževno) soboto!

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 79
20.6.2009 14:04:41   
zebra
pozdravljene...tako pa se selim v nov krog (18. krog)...in k vam julijkeuser posted image  Julij je pa ziher naš mesec a neuser posted image  user posted image Pričakujem 23. 7. user posted image ...tako zdaj pa bo...sem tudi prvič napisala da pričakujem user posted image  in tako tudi bouser posted image

Za vse nas...julij bo rozaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 80
20.6.2009 14:05:38   
zebra
Pilotina user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  skupaj nam bo uspelo, boš videla....

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 81
20.6.2009 17:00:35   
S*
pilotina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, vidim, da se nas je kar nekaj nabralo. Upam, da nam bo poletje prineslo damo dobre novice in da bomo vse zagledale magične user posted image oz. user posted image

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 82
20.6.2009 17:09:43   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana
XX.07. - pilotina ( 19. krog 10. po SS )
XX.07. - BEBIII
XX.07. - barvar
01.07. - Lambada ( 13. krog )
01.07. - milabe
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
03.07. - Chi_Pita ( 7.krog )
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) 
07.07. - LUNA83 ( 7.krog )
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H )
13.07. - S* ( 11. krog )
15.07. - *sanela*
16.07. - misk2
16.07. - MiniMiska 

18.07. - Sarar ( 5. krog )
32.07. - zebra ( 18.krog )

JULIJK 2009 nas je: 19

Modrih : 0 
Roza   :  0 
Skupaj : 0

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR...................................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.............................................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC...........................................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL...........................................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ........................................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ....................................................................26,0SREČK NOSEČK
JULIJ.....................................................................SREČK NOSEČK

user posted image

[/quote]

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 83
20.6.2009 19:29:58   
barvar
Da vas pozdravim v tem oblačnem dnevu. Upam, da ste si ga polepšale in da vam sonce. Bi mi lahko na seznamu vpisale, da delam test 17.7.? In takrat bo plus!!!user posted image

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 84
21.6.2009 9:29:52   
S*
Dobro jutro bodoče user posted image !

Kako ste kaj na to sončno nedeljo? Jaz sem pravkar zlikala goro perila, zdaj grem pa delat. Počasi se bljiža O, mogoče pa nam ta mesec uspe kaj skupaj spackat user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 85
21.6.2009 9:55:24   
Anonimen
Hej punce!

Jaz odhajam na dopust in upam, da ko se v začetku julija vrnem, da bo ta seznam že kaj roza obarvan. Pridno slončkajte, noge v luft držte,...., karkoli samo da bo pomagalo. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem optimistična še naprej, če ne bomo z morja + prinesel in da se slučajno ulije M, imam pa takoj po končani M HSC. Tak da je nekaj upanja in pričakovanja tudi za mene v juliju!!! Sice rje pa 7.7. ko NEpričakujem M tako pravljični datzm iz samih sedmic,ki mi upam, da prinesejo srečo.

anonimna user posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
21.6.2009 10:03:01   
Jada82
Pilotina user posted image user posted image user posted image  bodi pogumna .... čeprav verjamem, da je težko! Ampak upanje umre zadnje.
Tudi mene prosim dajte med navijačice! Navijam za vse, da čim prej zagledate plusek oz. user posted image . Julij je pravi poletni mesec in kot nalašč za nove nosečnosti, ki jih bo upam, čim več!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
22.6.2009 0:15:07   
LUNA83
oJLA punce,..kako ste kaj? Midva ta mesec pridno pridno user posted image tako da vem,da je ne bo julija! :)

Te dneve imam ovulacijo,.. vse dneve sva prindno slončkala razen včeraj tako da upam da nisva glih včerajšnji dan zamudila O ! V petek sem delala ovulacijski tes in se je pokazala zelo rahla črtica,kar piše v navodilih da NI ovulacije,..torej upam da je danes,..tako da bomo julija zagledali user posted image ,.. Jojj čas bi že bil,..
Kako ste ostale? Pridno user posted image ?

Čakamo +

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 88
22.6.2009 1:05:42   
LUNA83
jOJ zdaj sem prav žalostna user posted image postala,.. ceu mesece pridno slončkava,..razen včeraj ko pač nisva mogla,..in glej ti to,..po vseh ovulavijskih koledarčkih mi napiše da je možna ovulacija ravno včeraj!!!! in danes! joj upam resnično da ni bla včeraj in da sva ravno ta dan zamudila????

Čakamo +

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 89
22.6.2009 10:24:13   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

jOJ zdaj sem prav žalostna user posted image postala,.. ceu mesece pridno slončkava,..razen včeraj ko pač nisva mogla,..in glej ti to,..po vseh ovulavijskih koledarčkih mi napiše da je možna ovulacija ravno včeraj!!!! in danes! joj upam resnično da ni bla včeraj in da sva ravno ta dan zamudila????

Hej, ne bitpreveč user posted image . Literatura navaja, da zdravi user posted image preživijo v ženskem telesu od 2-5 dni, tako da ni panike, če sta en dan prej user posted image ,pa tudi žensko jajčece naj bi bilo pripravljeno na oploditev od 12-24h.
Sicer pa bi se jaz na tvojem mestu bolj zanašala na O teste, sluz, temperaturo, kot pa na razne izračune na netu, ki so narejene nekako na splošno.
Držim pesti, da nista nič zamudila in da vama je uspelo user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 90
22.6.2009 15:57:31   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Hej, ne bitpreveč user posted image . Literatura navaja, da zdravi user posted image preživijo v ženskem telesu od 2-5 dni, tako da ni panike, če sta en dan prej user posted image ,pa tudi žensko jajčece naj bi bilo pripravljeno na oploditev od 12-24h.
Sicer pa bi se jaz na tvojem mestu bolj zanašala na O teste, sluz, temperaturo, kot pa na razne izračune na netu, ki so narejene nekako na splošno.
Držim pesti, da nista nič zamudila in da vama je uspelo user posted image   user posted image   user posted image

se podpišem pod to. še jaz imam eno vprašanje. a je možno, da nimam user posted image  ker ta mesec nisem imela O? mi namreč zamuja, pa mi nikoli ni user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 91
22.6.2009 16:13:25   
Amethiste
Ne glede na ovulacijo, menstruacijo bi morala imeti.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 92
22.6.2009 17:02:22   
sarar
hvala ti za odgovoruser posted image

(odgovor članu Amethiste)
Neposredna povezava do sporočila: 93
22.6.2009 17:58:56   
Tejchy25
Daaan! No, evo, js bom tut v juliju vidla user posted image , tokrat ne lažni, niti ga ne bo odplavl!  Torej, moj 14-i krog gremo tečt, tokrat zadnji :) Tečke ne pričakujem 19.7., prosim, da me dodate na seznamček...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 94
22.6.2009 19:56:24   
S*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana
XX.07. - pilotina ( 19. krog 10. po SS )
XX.07. - BEBIII
XX.07. - barvar
01.07. - Lambada ( 13. krog )
01.07. - milabe
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
03.07. - Chi_Pita ( 7.krog )
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) 
07.07. - LUNA83 ( 7.krog )
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H )
13.07. - S* ( 11. krog )
15.07. - *sanela*
16.07. - misk2
16.07. - MiniMiska
17.07. - barvar 

18.07. - Sarar ( 5. krog )
19.07. - Tejchy25 ( 12.krog )
23.07. - zebra ( 18.krog )

JULIJK 2009 nas je: 21

Modrih : 0 
Roza   :  0 
Skupaj : 0

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*
*Jada82*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR...................................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.............................................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC...........................................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL...........................................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ........................................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ....................................................................26,0SREČK NOSEČK
JULIJ.....................................................................SREČK NOSEČK

user posted image

[/quote]
[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 95
22.6.2009 20:01:24   
Nattasha
user posted image user posted image O ja...mhm..oj.. gremo julijke gremo....oja mhm ojauser posted image user posted image user posted image

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 96
22.6.2009 23:35:05   
sarar
mene dajte kar dol s seznama,ker vprašanje kdaj dobim tečko in kdaj je naslednjič ne-pričakujemuser posted image
hvala

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 97
23.6.2009 11:33:40   
isabeaux
user posted image  nič...očitno bo zame tudi julij mesec ko bom v 16. krogu končno ugledalauser posted image  ni hudič...zdaj pa je res že čas da ratauser posted image  torej user posted image  bosta 24. 7. user posted image  

Julij bo podiral rekorde...bote vidle punce user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 98
23.6.2009 11:35:44   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

mene dajte kar dol s seznama,ker vprašanje kdaj dobim tečko in kdaj je naslednjič ne-pričakujemuser posted image
hvala

sarar ne obupat no...pa naj napišejo xx. 07. pa bo....ni hudič da bo....ti se zdaj poskus sam čim manj sekirat, pa bo  user posted image  prišla...vem da je lažje reč kot nardit...pa vseeno...držim pesti, da bo čim prej....user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 99
23.6.2009 11:36:00   
Chi_Pita
Ooo kako je lepo videt tako pozitivno razmišljanje ... Res je, julija podremo rekord in bo čisto vse roza! user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?