|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
8.7.2009 9:12:29   
NATAŠA35
pupsa, ti si že user posted image in ne sekiraj se zarad testa in hormonov, ki bodo zdej malo bolj porasli, pa boš ugledala malo debelejšo user posted image

anonimna pa mislim, da je tebi tudi uspelouser posted image user posted image user posted image , držim pesti... a imaš redne user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
8.7.2009 9:16:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
Anonimna pa mislim, da je tebi tudi uspelouser posted image user posted image user posted image , držim pesti... a imaš redne user posted image

Ko bi saj...bo kmalu leto in pol naokrog, ko se trudiva, da bi najin sonček dobil bratca ali sestrico. Sem se odločila, da bom test delala v soboto, če do takrat ne pride. Še kakšna???

Ja recimo, da imam redne, ampak sej veš psiha lahko hitro premakne M za kak dan. Sicer pa ne bom tako zelo razočarana če pride, ker se moram potem takoj naročiti na HSG, ki ga bom imela nato takoj po končani M, in to mi daje novega upanja.

Anonimna user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
8.7.2009 9:21:49   
*pupsa*
jst bom kr pri vas počakala do sobote...oz. kr do prvega pregleda...ste mi tko fajne d nočem drugamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
8.7.2009 9:30:32   
Chi_Pita
Čestitke *pupsa* user posted image  user posted image  user posted image
dini tebi pa pošiljam velik user posted image , samo ga vzemi za rezervo, če se teta ne ulije in zagledaš + mi ga vrneš user posted image  user posted image  user posted image
A user posted image navijam in preganjam tečko daleč stran user posted image user posted image user posted image
Pa za vse ostale držim pesti in res vam privoščim iz srca, da zagledate čimprej + user posted image   ...
Aja glede tega kovinskega okusa ... jaz se na to ne bi zanašala ... meni se to pojavlja ko spijem jutranji kavico, pa vse dokler ne pojem kaj konkretnega, tako da ne vem no ... je pa prisoten že kar dobre 4 mesece odkar vem, da je to znak za user posted image ...  user posted image   

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 704
8.7.2009 9:31:47   
NATAŠA35
hehe pupsa, sej potem padeš med navijačice, pa si lahko tako pri nas, kot na drugem forumu...

anonimna če imaš redne, potem bi to bilo to...a toliko časa ti traja, potem pa še bolj močno držim pesti, da mala dobi bratca, da boš imela par

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 705
8.7.2009 9:35:16   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

Čestitke *pupsa* user posted image  user posted image  user posted image
dini tebi pa pošiljam velik user posted image , samo ga vzemi za rezervo, če se teta ne ulije in zagledaš + mi ga vrneš user posted image  user posted image  user posted image
A user posted image navijam in preganjam tečko daleč stran user posted image user posted image user posted image
Pa za vse ostale držim pesti in res vam privoščim iz srca, da zagledate čimprej + user posted image   ...
Aja glede tega kovinskega okusa ... jaz se na to ne bi zanašala ... meni se to pojavlja ko spijem jutranji kavico, pa vse dokler ne pojem kaj konkretnega, tako da ne vem no ... je pa prisoten že kar dobre 4 mesece odkar vem, da je to znak za user posted image ...  user posted image   

jaz kave sploh ne pije, sedaj sem nekaj pojedla, pa je še vedno prisotenuser posted image ...aja pa še en znak se mi je pojavil in to ta teden, ne morem na dolgo potrebo, uglavnem sem malo zaprta, kar pa je pri meni to malo čudno, ker s tem do tega tedna nisem imela težav...sedaj pa sedim in sedim na školjki, pa nekaj malega spustim, čeprav vem, da se čreva niso čisto spraznila...a ima kakšna te težave? mene niti banana niti čokolada niso zapirale, prej odpirale user posted image user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 706
8.7.2009 9:41:35   
*pupsa*
nataša pejt kri dat pa boš zihr....čeprav lahk d je še prekmalu! na kok dni imaš M?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 707
8.7.2009 9:45:19   
Chi_Pita
NATAŠA hmm user posted image ... upam, da je to pri tebi znakec, in bo kmalu pokazal testek dve črtici ... res sem full vesela za vsako ki zagleda plusek, hkrati pa tudi žalostna, ker ga jaz še nikoli nisem user posted image ... sam bo in to v kratkem ... vem user posted image ...
jaz sem samo napisala, da ima pri meni full velik vpliv kaj preberem user posted image ... ker se mi potem kažejo znaki, ki jih prej mai nisem opazila user posted image  user posted image  user posted image tudi to je nekaj, napredujem user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 708
8.7.2009 9:55:05   
NATAŠA35
na 28 - 30 odvisno od meseca, drugače pa je zelo redna...bom še malo počakala, pa videla kako in kaj....dobila naj bi jo okoli 15.7. tako, da mi tudi krvni test ne bi kaj veliko pokazal

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 709
8.7.2009 10:23:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita
res sem full vesela za vsako ki zagleda plusek, hkrati pa tudi žalostna, ker ga jaz še nikoli nisem user posted image ... sam bo in to v kratkem ... vem user posted image ...
jaz sem samo napisala, da ima pri meni full velik vpliv kaj preberem user posted image ... ker se mi potem kažejo znaki, ki jih prej mai nisem opazila user posted image  user posted image  user posted image tudi to je nekaj, napredujem user posted image

ne bit žalostna, tudi ti ga boš ugledala in takrat boš vidla, da se je splačalo!! Mogoče že ta mesec!!!

A user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
8.7.2009 10:33:20   
NATAŠA35
chi_pita ne bit žalostna preveč...tudi zate bo posijalo sonce in boš postala srečna user posted image ...

ne moreš verjeti, kako se šele jaz počutim, ko že imam tri doma, pa hočem še enega, in ko berem, kaj vse ste dale skozi, da bi postale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 711
8.7.2009 10:41:34   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

nataša35 to železje v ustih sm jst čutla šele kak teden po potrjeni nosečnosti....to se pravi da si zihr nosečka...jst pa čutim pritisk spodaj in špikanje....že cel teden...v laboratoriju mi je pa rekla, da sm noseča čist na začetku...kako je to možnouser posted image  kr je bil tisti hcg res nizek...je rekla da sem rahlo pozitivna da počakam kak teden....sam če preračunam je to čudno ker O naj bi imela od 25-30...user posted image sva nazadnje tm 29....pol je bil moj službeno odsoten...kako nej bi bla pol šele na začetku nosečnostiuser posted image

Če si imela ovulacijo 25.6., potem je od takrat miinilo šele 13 dni, torej bo v petek prvi dan, ko ti bo uradno zamujala. Ni čudno, da je črtica še slabo vidna, in da ti je v ZD rekla, da si čist na začetku.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 712
8.7.2009 10:43:43   
giotti

no se javljam z rezultati krvnega testa.....raven beta hcg hormona v krvi je 8 kar pomeni da sem na začetku nosečnosti, to se pravi da sem noseča kakšne 3 dni!!!!

A to so ti rekle v laboratoriju, da je pozitivno? user posted image

Ko sem jaz imela spontani splav, so mi skoz jemali kri za beta HCG, da so vidli, če se bo samo sčistilo. Hormon je padal ampak kot negativno so šteli 10 enot ali manj (ne 0 na primer).

Tako pravi tudi Pušenjak:

http://med.over.net/forum5/read.php?19,5319154,5319154#msg-5319154

Tako da, oprosti, Pupsi, ampak jaz ti še ne morem čestitati user posted image , ker če si user posted image , potem je res treba še malo počakati za potrditev, kako se bo razvijala nosečnost! Vsekakor pa ful upam, da je še čisto prezgodaj, da bi bilo več hormona, ker če imaš še tri dni do M, je še prav vse mogoče in če si user posted image , potem bo čez kakšnih pet dni že konkretna črtica na CB. Ta zazna 40 enot hormona. Ali pa še bolje, da greš jutri spet na krvnega, in če bo hormona vsaj 2x več, potem si definitivno user posted image !

Dini, upam, da se res naročiš na nadaljne preiskave!

Nataša, še malo pa boš vedla, na čem si user posted image

Vsem ostalim tudi veliko user posted image , da še ta mesec zagledate

user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 8.7.2009 10:46:47 >

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
8.7.2009 10:48:43   
Rakica_80
Čestitke novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 714
8.7.2009 10:51:48   
*pupsa*
giotti ne rekle so da je rahlo pozitivno, da je tako kot si rekla 10 šele pozitivno, da je možno da je do nosečnosti šele prišlo tako kot sem napisala....je pa res da je do M še 3 dni tako da upanje še ostaja....ne bom šla več na krvni test ampak počakala do sobote....upam, pa da bo tako kot prvič in da sem zanosila v prvo, glede na to da sem zdrava in je prva nosečnost potekala brez problemov in sem donosila in točno na rok rodila zdravo punčko!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 715
8.7.2009 10:52:49   
*pupsa*
drugače mi pa ni jasno kako je lahko karkoli hcg-ja v krvi če nosečnost ni prisotna?!user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 716
8.7.2009 10:53:47   
giotti
Pupsi, navijamo še enkrat v soboto user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 717
8.7.2009 10:57:03   
Anonimen

....ampak počakala do sobote....

jaz bom tud delala test v soboto user posted image  (če seveda ne pride M do takrat). Bom pomislila tudi nate user posted image user posted image user posted image  in ti stiskala pesti.

anonimna user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
8.7.2009 10:57:39   
*pupsa*
čist resno sprašujem kako je lahko hormon v krvi prisoten če ni nosečnost, nobenih dodatnih hormonov ali splava?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 719
8.7.2009 10:57:44   
NATAŠA35
jaz držim pesti, samo vem, da ti je ratalouser posted image ...počakaj do sobote, jaz pa še kak dan več, pa bova obe zagledali user posted image user posted image user posted image user posted image

dini kje pa si mi ti danes????user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 720
8.7.2009 11:01:39   
giotti

drugače mi pa ni jasno kako je lahko karkoli hcg-ja v krvi če nosečnost ni prisotna?!user posted image

Tudi jaz tega ne razumem, ker se nisem nikoli poglabljala user posted image Mogoče je zelo velikokrat tako, da se nekaj začne, ampak zelo hitro propade, ker kromoskomsko na primer ne štima in bi bil otroček zelo prizadet, zato je prava pozitivna vrednost šele od 40 naprej. Ne vem, ugibam na podlagi vsega, kar sem preštudirala ... Kajti razmerje med oploditvijo in zanostvijo je kar 1  proti 2. V 50 % nezaščitenih spolnih odnosov pri zdravem paru v času O pride do oploditve, ampak potem pride samo pri polovici tudi do uspešne vgnezditve in nadaljnega razvoja nosečnosti. Torej, na koncu je možnost samo 25 % pri zdravem paru in nezaščitenih odnosih v času O, da bo prišlo do zanostive. Od tod tudi ta meja 1 leto poskušanja, preden se oglasiš pri zdravniku. Nama je prvič ratalo 2. krog, drugič pa šele 9. krog.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 721
8.7.2009 11:06:43   
s@nny
Oj punce,

jaz sem pa v ponedeljek zvedela da je izvenmaternična nosečnost.
Zdej dam vsak dan kri, da vidijo ali mi hormoni padajo ali rastejo.
Tako, da grem po vsej verjetnosti jutri v bolnico na laroskopijo.
Me že kar stiska.
Tako, da to rundo spet nič ne bo.

Lahko me kar brišete iz seznama.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 722
8.7.2009 11:09:01   
*pupsa*
sploh se ne bom več obremenjevala...če sm sm...če nism bom pa kmalu!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 723
8.7.2009 11:09:06   
giotti

čist resno sprašujem kako je lahko hormon v krvi prisoten če ni nosečnost, nobenih dodatnih hormonov ali splava?

Največ spontanih splavov se zgodi, ko niti ne veš, da se je zgodil. Na primer, zarodek se vgnezdi (en teden pred M), nosečnost se sicer začne, ampak zelo hitro propade in točno ob času M ali kak dan kasneje M nastopi krvavitev in seveda ne veš, da si bila nosčea par dni, ampak se ni obdržalo.

Na primer, nekaj takega
http://med.over.net/forum5/read.php?19,1020723,1020739#msg-1020739

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 724
8.7.2009 11:10:13   
*pupsa*
s@nny...držim pesti da se bo dalo še kaj rešit!!! drugače se pa drži pa vedi da mislimo in držimo pesti zate!!!

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?