giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa* no se javljam z rezultati krvnega testa.....raven beta hcg hormona v krvi je 8 kar pomeni da sem na začetku nosečnosti, to se pravi da sem noseča kakšne 3 dni!!!! A to so ti rekle v laboratoriju, da je pozitivno? Ko sem jaz imela spontani splav, so mi skoz jemali kri za beta HCG, da so vidli, če se bo samo sčistilo. Hormon je padal ampak kot negativno so šteli 10 enot ali manj (ne 0 na primer). Tako pravi tudi Pušenjak: http://med.over.net/forum5/read.php?19,5319154,5319154#msg-5319154 Tako da, oprosti, Pupsi, ampak jaz ti še ne morem čestitati , ker če si , potem je res treba še malo počakati za potrditev, kako se bo razvijala nosečnost! Vsekakor pa ful upam, da je še čisto prezgodaj, da bi bilo več hormona, ker če imaš še tri dni do M, je še prav vse mogoče in če si , potem bo čez kakšnih pet dni že konkretna črtica na CB. Ta zazna 40 enot hormona. Ali pa še bolje, da greš jutri spet na krvnega, in če bo hormona vsaj 2x več, potem si definitivno ! Dini, upam, da se res naročiš na nadaljne preiskave! Nataša, še malo pa boš vedla, na čem si Vsem ostalim tudi veliko , da še ta mesec zagledate
< Sporočilo je popravil giotti -- 8.7.2009 10:46:47 >
|