|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
7.7.2009 18:49:37   
S*
Ja Dini saj to je to. Na podlagi preiskav ti potem vsaj lahko pomagajo. 

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.7.2009 18:53:02   
dini
Tale kontrolna črtica je bila čudna, ni še vse izgubljeno.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 677
7.7.2009 18:57:04   
*pupsa*
zakaj ne narediš še enga danes....pa fajn ga drži v urinu da bo za zihr!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 678
7.7.2009 19:02:09   
dini
Ne upam več razkirat, bom kar še mal čakala.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 679
7.7.2009 19:06:36   
*pupsa*
dini v življenju moraš biti pogumen in se soočiti z dejstvi...jst verjamem da te je strah sam če boš samo čakala rezultat ni nujno da bo boljši!! Pogum v roke in veselo v boj!!! Enkrat boš mamica boš vidla!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 680
7.7.2009 19:12:40   
dini
Če je julij moj pol bo julija user posted image user posted image , sej se je šele začel.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 681
7.7.2009 21:05:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

no se javljam z rezultati krvnega testa.....raven beta hcg hormona v krvi je 8 kar pomeni da sem na začetku nosečnosti, to se pravi da sem noseča kakšne 3 dni!!!!

Čestitke!!!

In zdaj pa povej a imaš kakšne znake???? Boleča prsa, slabosti, zaspanost?

in jaz....no moja M ni prišlauser posted image Danes sem ene parkat začutila močno pekočo bolečino v trebuhu, kot da bi mu kdo z nožem zarezal. upam, da nisem staknila kakšnega vnetja.

anonimna user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
8.7.2009 6:43:53   
*pupsa*
anonimna....hvala za čestitke....kar se znakov tiče je pr men tkole...zadnjič se mi je zdelo da imam full izrazit vonj in špikanje v jajčnikih....imam temnejše kolobarje sam mislim da ni večje razlike...no jst bom 100% da je res šele v soboto če ne bo prišla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
8.7.2009 7:51:53   
NATAŠA35
pupsauser posted image user posted image user posted image user posted image joj kolko sem vesela....zdaj pa lepo uživaj...

jaz imam tud izrazit vonj, sama sebi smrdim, toka je vedno več, malo me šika v trebuhu, zaspana sem še vedno, pa v ustih samo železje...

dini še ponovi test še 1x, pa boš videla kako je...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 684
8.7.2009 8:00:30   
*pupsa*
nataša35 to železje v ustih sm jst čutla šele kak teden po potrjeni nosečnosti....to se pravi da si zihr nosečka...jst pa čutim pritisk spodaj in špikanje....že cel teden...v laboratoriju mi je pa rekla, da sm noseča čist na začetku...kako je to možnouser posted image  kr je bil tisti hcg res nizek...je rekla da sem rahlo pozitivna da počakam kak teden....sam če preračunam je to čudno ker O naj bi imela od 25-30...user posted image sva nazadnje tm 29....pol je bil moj službeno odsoten...kako nej bi bla pol šele na začetku nosečnostiuser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 685
8.7.2009 8:37:36   
NATAŠA35
no tud sama sem imela takrat O, tako da je možno da se je kar prijelo, ker sva v tem času skoraj vsak danuser posted image ....

mogoče je to zato, ker je šele zdaj prišla do maternite oz se je vgnezdilo v sluznico, druge variante ni...

ma superca, da ti je ratalo...

meni se nič ne da, sem v službi, pa enega šefa ni user posted image , drugi me pusti na miru user posted image user posted image , pa visim samo na netuuser posted image , pa spat bi šlauser posted image

vem, da sem sebična, ker imam že tri doma, samo rada bi bil test + in bi spet postalauser posted image

dini kje si???

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 686
8.7.2009 8:41:58   
Anonimen
Hej!

Pri meni nič novega. Nobenih znakov za M in za user posted image . user posted image  pa od nikoder. Mož pravi, naj počakam en teden preden bom delala test, pa mislilm, da se mi bo ravno zmešalo do takrat. user posted image  Mogoče naredim test čez vikend ;) Zbiram pogum.

Anonimna user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
8.7.2009 8:43:28   
*pupsa*
anonimna koliko ti zamuja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 688
8.7.2009 8:46:41   
Anonimen
jutro punce!
pupsa no pa ti bom še enkrat čestitalauser posted image user posted image
punce mati narava nam včasih prov zagode,tko dasej pravim lahko da je bila O. mal kasnejša in so plavalci preživeli in zdej rabi hormon  mel več časa da tok naraste da ga test zaznauser posted image

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
8.7.2009 8:47:05   
Anonimen

anonimna koliko ti zamuja?

dobit bi jo mogla včeraj.

A user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
8.7.2009 8:48:27   
*pupsa*
larilu...jst sm včeri medtem k sm čakala na rezultate krvnega naredila še test iz Mullerja in je bil pozitiven...spet rahla črta ampak vidna takoj....sej vem da sem psiho sam jst sm takšna d morm bit zihr...mam napade lakote tako kot pred user posted image  upam d je zdej zaradi nosečnosti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
8.7.2009 8:48:50   
Tiki55
O nova nosečka! *pupsa* čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Ah Diniuser posted image user posted image user posted image S ponovnim testkom pa kar še malo počakaj, da ne boš spet razočarana. Saj veš, dokler se ne ulije je vedno upanje... Se strinjam z ostalimi, da je čas za obisk neplodnostne. Tako boš vsaj vedela, kaj je narobe in kako ukrepat, da boš končno zagledala tisti plusek. In verjemi, da ga boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 692
8.7.2009 8:49:11   
NATAŠA35
potem pa naredi test, da boš vedela, pri čem si...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
8.7.2009 8:49:14   
toba
No pupsa kaj sem reklauser posted image user posted image user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam!
Nataša držim figice, da se je priejelo!
Anonimna kdaj bi morala priti user posted image ?

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 694
8.7.2009 8:54:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

potem pa naredi test, da boš vedela, pri čem si...

pri prvi user posted image  sem delala test na dan ko naj bi dobila M in sem imela tok švoh plusek na CB, da sem bila cela zmedena in potem podobno kot pupsa letela naslednji dan v laboratorij na urinski test, pa je bil negativen, ker sem bila čist paf kako to, če je bil pa CB v bistvu pozitiven, pa  so me dal brezplačno še na krvni test, ki je pokazal da gre za čisti začetek nosečnosti, kot zdaj npr pri pupsi.

Tokrat bi si rada malo prihranila vso kalvarijo s tem, če bo spet kakšna švoh črtica na testu, pa da spet ne bom vedla al sem al nisem. Pa kot zakleto se mi vedno ko naredim test, čez dve ure ulije user posted image . Pa sem mal vraževerna. Sem smotana, a ne. 

Anonimna user posted image  

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 695
8.7.2009 8:58:40   
*pupsa*
anonimna koliko pa si imela hcg....pa se je obdržala nosečnost?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 696
8.7.2009 9:03:18   
NATAŠA35
ne anonimna nisi smotana, samo ne bi rada bila user posted image user posted image user posted image , če ti slučajno samo malo user posted image zamuja... želim ti, da ti user posted image sploh ne pride in da boš ugledala user posted image ....počakaj še par dni, pa naredi test...samo jaz bi na tvojem mestu že letela po test, je* ga taka sem

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.7.2009 9:03:51   
Anonimen

anonimna koliko pa si imela hcg....pa se je obdržala nosečnost?

uf ne spomnin se. Žal. Je to že 4 leta nazaj. In ja moja slaba črtica na CB-ju, ki jo dan kasneje ni zaznal niti laboratorijski urniski izvid, je zdaj stara 3 leta in pol. user posted image

A user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 698
8.7.2009 9:05:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

ne anonimna nisi smotana, samo ne bi rada bila user posted image user posted image user posted image , če ti slučajno samo malo user posted image zamuja... želim ti, da ti user posted image sploh ne pride in da boš ugledala user posted image ....počakaj še par dni, pa naredi test...samo jaz bi na tvojem mestu že letela po test, je* ga taka sem

hvala Nataša.

Tudi tebi želim enako user posted image user posted image user posted image

A user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
8.7.2009 9:07:29   
*pupsa*
oooo anonimna zdej si mi dala kup upanja, hvala ti!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?