Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 7.7.2009 18:49:37
|
|
|
|
S*
|
Ja Dini saj to je to. Na podlagi preiskav ti potem vsaj lahko pomagajo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 7.7.2009 18:53:02
|
|
|
|
dini
|
Tale kontrolna črtica je bila čudna, ni še vse izgubljeno.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 7.7.2009 18:57:04
|
|
|
|
*pupsa*
|
zakaj ne narediš še enga danes....pa fajn ga drži v urinu da bo za zihr!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 7.7.2009 19:02:09
|
|
|
|
dini
|
Ne upam več razkirat, bom kar še mal čakala.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 7.7.2009 19:06:36
|
|
|
|
*pupsa*
|
dini v življenju moraš biti pogumen in se soočiti z dejstvi...jst verjamem da te je strah sam če boš samo čakala rezultat ni nujno da bo boljši!! Pogum v roke in veselo v boj!!! Enkrat boš mamica boš vidla!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 7.7.2009 19:12:40
|
|
|
|
dini
|
Če je julij moj pol bo julija , sej se je šele začel.
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 7.7.2009 21:05:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa* no se javljam z rezultati krvnega testa.....raven beta hcg hormona v krvi je 8 kar pomeni da sem na začetku nosečnosti, to se pravi da sem noseča kakšne 3 dni!!!! Čestitke!!! In zdaj pa povej a imaš kakšne znake???? Boleča prsa, slabosti, zaspanost? in jaz....no moja M ni prišla Danes sem ene parkat začutila močno pekočo bolečino v trebuhu, kot da bi mu kdo z nožem zarezal. upam, da nisem staknila kakšnega vnetja. anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 6:43:53
|
|
|
|
*pupsa*
|
anonimna....hvala za čestitke....kar se znakov tiče je pr men tkole...zadnjič se mi je zdelo da imam full izrazit vonj in špikanje v jajčnikih....imam temnejše kolobarje sam mislim da ni večje razlike...no jst bom 100% da je res šele v soboto če ne bo prišla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 7:51:53
|
|
|
|
NATAŠA35
|
pupsa joj kolko sem vesela....zdaj pa lepo uživaj... jaz imam tud izrazit vonj, sama sebi smrdim, toka je vedno več, malo me šika v trebuhu, zaspana sem še vedno, pa v ustih samo železje... dini še ponovi test še 1x, pa boš videla kako je...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 8:00:30
|
|
|
|
*pupsa*
|
nataša35 to železje v ustih sm jst čutla šele kak teden po potrjeni nosečnosti....to se pravi da si zihr nosečka...jst pa čutim pritisk spodaj in špikanje....že cel teden...v laboratoriju mi je pa rekla, da sm noseča čist na začetku...kako je to možno kr je bil tisti hcg res nizek...je rekla da sem rahlo pozitivna da počakam kak teden....sam če preračunam je to čudno ker O naj bi imela od 25-30... sva nazadnje tm 29....pol je bil moj službeno odsoten...kako nej bi bla pol šele na začetku nosečnosti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 8:37:36
|
|
|
|
NATAŠA35
|
no tud sama sem imela takrat O, tako da je možno da se je kar prijelo, ker sva v tem času skoraj vsak dan .... mogoče je to zato, ker je šele zdaj prišla do maternite oz se je vgnezdilo v sluznico, druge variante ni... ma superca, da ti je ratalo... meni se nič ne da, sem v službi, pa enega šefa ni , drugi me pusti na miru , pa visim samo na netu , pa spat bi šla vem, da sem sebična, ker imam že tri doma, samo rada bi bil test + in bi spet postala dini kje si???
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 8:41:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej! Pri meni nič novega. Nobenih znakov za M in za . pa od nikoder. Mož pravi, naj počakam en teden preden bom delala test, pa mislilm, da se mi bo ravno zmešalo do takrat. Mogoče naredim test čez vikend ;) Zbiram pogum. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 8:43:28
|
|
|
|
*pupsa*
|
anonimna koliko ti zamuja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 8:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce! pupsa no pa ti bom še enkrat čestitala punce mati narava nam včasih prov zagode,tko dasej pravim lahko da je bila O. mal kasnejša in so plavalci preživeli in zdej rabi hormon mel več časa da tok naraste da ga test zazna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 8:47:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa* anonimna koliko ti zamuja? dobit bi jo mogla včeraj. A
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 8:48:27
|
|
|
|
*pupsa*
|
larilu...jst sm včeri medtem k sm čakala na rezultate krvnega naredila še test iz Mullerja in je bil pozitiven...spet rahla črta ampak vidna takoj....sej vem da sem psiho sam jst sm takšna d morm bit zihr...mam napade lakote tako kot pred upam d je zdej zaradi nosečnosti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 8:48:50
|
|
|
|
Tiki55
|
O nova nosečka! *pupsa* čestitke Ah Dini S ponovnim testkom pa kar še malo počakaj, da ne boš spet razočarana. Saj veš, dokler se ne ulije je vedno upanje... Se strinjam z ostalimi, da je čas za obisk neplodnostne. Tako boš vsaj vedela, kaj je narobe in kako ukrepat, da boš končno zagledala tisti plusek. In verjemi, da ga boš!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 8:49:11
|
|
|
|
NATAŠA35
|
potem pa naredi test, da boš vedela, pri čem si...
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 8:49:14
|
|
|
|
toba
|
No pupsa kaj sem rekla !!!! Čestitam! Nataša držim figice, da se je priejelo! Anonimna kdaj bi morala priti ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 8:54:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 potem pa naredi test, da boš vedela, pri čem si... pri prvi sem delala test na dan ko naj bi dobila M in sem imela tok švoh plusek na CB, da sem bila cela zmedena in potem podobno kot pupsa letela naslednji dan v laboratorij na urinski test, pa je bil negativen, ker sem bila čist paf kako to, če je bil pa CB v bistvu pozitiven, pa so me dal brezplačno še na krvni test, ki je pokazal da gre za čisti začetek nosečnosti, kot zdaj npr pri pupsi. Tokrat bi si rada malo prihranila vso kalvarijo s tem, če bo spet kakšna švoh črtica na testu, pa da spet ne bom vedla al sem al nisem. Pa kot zakleto se mi vedno ko naredim test, čez dve ure ulije . Pa sem mal vraževerna. Sem smotana, a ne. Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 8:58:40
|
|
|
|
*pupsa*
|
anonimna koliko pa si imela hcg....pa se je obdržala nosečnost?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 9:03:18
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ne anonimna nisi smotana, samo ne bi rada bila , če ti slučajno samo malo zamuja... želim ti, da ti sploh ne pride in da boš ugledala ....počakaj še par dni, pa naredi test...samo jaz bi na tvojem mestu že letela po test, je* ga taka sem
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 9:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa* anonimna koliko pa si imela hcg....pa se je obdržala nosečnost? uf ne spomnin se. Žal. Je to že 4 leta nazaj. In ja moja slaba črtica na CB-ju, ki jo dan kasneje ni zaznal niti laboratorijski urniski izvid, je zdaj stara 3 leta in pol. A
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 9:05:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 ne anonimna nisi smotana, samo ne bi rada bila , če ti slučajno samo malo zamuja... želim ti, da ti sploh ne pride in da boš ugledala ....počakaj še par dni, pa naredi test...samo jaz bi na tvojem mestu že letela po test, je* ga taka sem hvala Nataša. Tudi tebi želim enako A
|
|
|
|
RE: II pričakujemo julija 2009 8.7.2009 9:07:29
|
|
|
|
*pupsa*
|
oooo anonimna zdej si mi dala kup upanja, hvala ti!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?