|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo julija 2009
8.7.2009 14:37:24   
*pupsa*
ne zamenjaš sam G...jst mam vse razpuščene  enga tle druzga tm...ni važno važn d plačuješ zavarovanjeuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 751
8.7.2009 14:39:34   
dini
Ker meni bi blo ful hudo za zdravnico, ker je ful ok.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 752
8.7.2009 14:40:43   
*pupsa*
lej jst mam G v Kranju prej sm jo mela v Radovljici....zdravnico imam v Tržiču, zobozdravnico pa na Vranskemuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 753
8.7.2009 14:42:22   
dini
A tako imaš to.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 754
8.7.2009 14:43:08   
Anonimen
jaz mam jih tud vsepovsod,zobarja v medvodah,G. na viču,zdravnico na vevčah tko da ti kr lepo G zamenji pa bo,jaz sm tud mela eno kokoško od G k sm bila prvič noseča in sm mela cisto in kokoška mi ni hotela čist nič povedat in je bila čist tih tko da sem jo po hitrem postopku zamenjala

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
8.7.2009 15:37:10   
dini
Ste še gor?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 756
8.7.2009 17:16:15   
MiniMiska
*pupsa* bravo za krvni test, zdaj si user posted image , jupiii... a si Gorenjka? prvič mamica?

ostane julijke? kako kaže?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 757
8.7.2009 17:41:22   
dini
Oj MiniMiska kako si?

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 758
8.7.2009 18:43:32   
MiniMiska
dini, jaz sem OK, čakam dopust :) pa ti?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 759
8.7.2009 18:44:46   
dini
Jst pa user posted image  ker je bil ----

Neposredna povezava do sporočila: 760
8.7.2009 19:12:06   
MiniMiska
dini, kot so ti rekle že druge, glavo gor in pogumno naprej! tudi zate pride čas, ko bo čas, narave ne moreš prehitet, veš?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 761
8.7.2009 19:40:18   
*pupsa*
No tle je pa moja slikca...sicer jst ne znam ravno dobr slikat...upam d se vidi....sm mal premal lulala...nism mogla večuser posted image  
http://www.moj-album.com/uredi/maja275/16288170/?stran=1

Neposredna povezava do sporočila: 762
8.7.2009 19:50:37   
NATAŠA35
pupsa vidim user posted image  user posted image user posted image user posted image

dini ti pa kar zamenjaj G, če ti je ta zanič...jaz imam take izcedke kak dan pred user posted image , imela sem ga tudi pri eni nosečnosti, ko bi morala priti user posted image , pa ni tako da nujno moraš na pregled...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 763
8.7.2009 19:55:57   
*pupsa*
nataša a veš kok sm se namatrala d sm tole slikalauser posted image  tko sm happy...jst sam upam d je to res to....drugač mi je tud clear blue pokazal rahlo črto...sam tist ne morm slikat ker se enostavno ne vidiuser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 764
8.7.2009 20:13:37   
NATAŠA35
boš videla, v soboto bo že močnejši user posted image  user posted image , punca čezuser posted image boš držala user posted image user posted image user posted image user posted image ....pošiljam ti angela varuha, da bo tvoja nosečnost potekala brez težav in da bo vse v reduuser posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 765
8.7.2009 20:17:45   
*pupsa*
nataša hvala...zlata si!!!!!!! držim pesti zate in za tvoj plus!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 766
8.7.2009 20:27:57   
NATAŠA35
hrvati bi rekli, šaljem ti puse (poljube)user posted image user posted image user posted image nadangel michael je zelo močen in mi vedno pomaga in tudi drugim, ki jim ga pošljem...vedno varuje in stoji ob strani...tako da sem ga poslala tebi in tudi dini ga potrebujeta obe....naj vaju varuje

upam, da ne bo prišlauser posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 767
8.7.2009 20:48:01   
*pupsa*
nataša...jst ne morm verjet ampak tale tvoj angel mi je zdele poslal še en plus na clear blue testu....dobro viden...ne morm verjet!!!!!!!! jst sm čist v transu...tko bi rada poslala fotko da vidiš pa ne znam slikat da bi se vidlo....a katera ve kako naj to naredim?user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 768
8.7.2009 20:51:20   
isabeaux
user posted image  punce....

Kako ste? No pr men se o  mal heca...malo zamuja user posted image  ampak nič ne de, mi veselo user posted image , tko da bo vsaj kaj možnosti za user posted image ....

s@nny...kako pa to da ti je g. rekla, da je izvenmaternična user posted image ? Ne vem kako daleč pa bi naj bila? Saj to je prehitro da bi se to videlo....ni logike....če je test + potem je definitivnouser posted image , če pa je v maternici, pa itak prej kot v 7 - 9 tednu ne morejo vedet in videt...ker se tudi pri izm, beta hcg hormon podvaja....ne vedno ampak načeloma se...tko da to mi res ni logično....POJDI PO DRUGO MNENJE....ne vem ne verjemi vsega....pa vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupsa, jaz vidim +...rahel ampak definitivno je user posted image

Nataša...ne se sekirat...mal še počaki pa pol naredi test, ker mam filing da bo user posted image ..

Dini, g. lahko imaš kjerkoli...in če se ti zdaj pojavljajo in izginjajo izcedki, potem nekaj s hormoni ne štima...ali imaš premalo progesterona, al pa imaš kakšno luteinsko cisto.....ki bi tud lahko bila kriva za zamujanje user posted image  ...če nisi user posted image ...če pa si user posted image  potem pa tudi rabiš njno utrogestan, oz. sintetični hormon progesteron, da ti ustavi izcedke...vso srečo...user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 769
8.7.2009 21:02:14   
dini
isabeaux izcedki so čist mal rjavi, učeri je pa test pokazal----kontrolna črtica je bila na vrhu odsekana, ni bla čista.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 770
8.7.2009 21:11:59   
isabeaux
pol neki ni bilo s testom ok, ker kontrolna črtioca mora biti cela in lepa, drugače test ni veljaven....še imaš kakšnega, da poskusiš še jutri zjutraj?

Definitivno ti primanjkuje hormona progesterona ...če so izcedki rjavkasti...kako pa je pred user posted image  a imaš tudi izcedke...al se kar vsipa...? Kolk časa pa trajajo ti izcedki?

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 771
8.7.2009 21:19:40   
dini
Pred user posted image  imam tudi izcedke, sam junija so se mi tudi rumene kapljice iz prsi pojavle.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 772
8.7.2009 21:27:23   
NATAŠA35
jaz imam vedno pred user posted image en dan ali pa dva rjave izcedke in tudi pri eni nosečnosti se je par dni pojavil, potem pa izginil...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 773
9.7.2009 7:44:08   
mica77
Dobro jutro bejbe!

Ve tolk klepetate, da vam jest še do kolen ne sežem in se lahko le veselim z vami in držim pesti.

Pupsa tako lepa črtica je, da jo že zdajle zjutraj razločno vidim, čeprav je zgodnja ura user posted image . Čestitam!

Dini ti kar zamenjaj ginekologa, jaz sem jo tudi in ni mi žal. Sploh ne moreš verjet kako se lahko vestni zdravniki potrudijo zate. Povej koliko časa se trudita in pojdita v neplodnostno na preglede. Lahko je le kakšen manjši problem, ki vama preprečuje zanositev, ti pa vsak mesec na koncu z živci. Moja G je to povedala takole. Ženske upamo na zanositev....čas ovulacije (oploditev se zgodi ali ne)...potem držimo pesti do dneva M. Če ta pride smo seveda totalno na tleh. Potem traja nekaj dni, da se poberemo in nato zopet O ter upanje in strah pred M....

Objem od bodoče sonosečke :) user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 774
9.7.2009 7:50:42   
Anonimen
Pozdravljene!

Samo na hitro od mene.

M še ni, so se pa pojavili znaki zanjo. Boleča prsa so klasika, tako da pričakujem v parih dneh,da se ulije, testa v soboto zato ne bom delala. user posted image

LP

Anonimna user posted image

(odgovor članu mica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......