tintara
|
OOOOOOOOO, 4 stran! Ne morem verjet! Frufru. mislim, da si upravičeno jezna. Če je otrok brez plenic, potem naj ga ne tlačijo v njih. Pri nas so bile tudi takrat ful vesele, da je vsaj eden brez. Je bilo sicer nekaj nesrec, ampak so jo pac veckrat preoblekle. Pa je bila se res majhna in bi lahko kaj mutile da se ne. Ampak jim je bilo dobrodoslo. Plenic pac ne prinesi, pa se povej jim, da je zdaj brez in da plenic ne rabi. Pa saj vem da bos ustimala tako kot je treba. Barbk: lepo te je slisat in da je vse OK tam v tvojem trebuhu z dvojno mero dojenckov. Jaz sem bila vceraj na pregledu pri internistki (zaradi mojega visokega pritiska) in je bil zakljucek meni ful fajn. Pravi, da glede na to da gre za 3 nosecnost in da je bilo prve dvakrat obakrat OK, da tudi zdaj ne pricakuje tezav. Se vidiva cez en mesec, terapije ne potrebujem, za bolnisko ni razloga. Je rekla, da komisija zdaj ful tezi za bolniske in da visok pritisk ni za bolnisko. No, saj jaz itak se nisem mislila it, vsaj do septembra ne, medtem ko z oktobrom bi pa pomoje mi ze kar pasal mal it, se posebno, ker bom mogla ful dopusta in nadur pri teh pregledih pustit. No, bomo videl kako bo. Zaenkrat sem vec kot zadovoljna. Danes teden imam nuhalno in ma, da bodo mere otroka se vedno stimale in da bo srcek se vedno bil.... Da bo skratka vse OK, tisti rezultat od nuhalne me sploh ne zanima. V sluzbi sem ze kar dostim povedela, tudi nasi kadrovnici, da bi mi zrihtala frej ure za preglede, pa pravi da se ni slisala za to. Kolkor jaz vem, je obstajal en zakon za frej preglede med nosecnostjo in pol za dojenje. Ah me prav zanima, kaj bo naumila. Zdaj ko ve ona, ve zagotovo ze cela uprava... MA DA JE VSE OK!!!! Nic, zdaj bo pa treba delat. Lepo se imejte, T
|