|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
11.11.2009 11:10:36   
Najaa
Tina hitro boš notri padla, verjemi. Pa nč ne met treme pred fizioterapevtko, sej te ne bo vrgla na izpitu. user posted image Pol ko bosta skupaj gor, boš veliko bolj relax in boš vse delala z občutkom in boš takoj obvladala kot vsaka mami.
nA KATEREM oddelku si bla, prden si šla domov?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 576
11.11.2009 13:45:24   
emaa
Najaa bila je na A, po CR so vse tam. Sam zdaj bo šla drugam, kjer bo frej, če kaj vem, vsaj mene so takrat na C preselili. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 577
11.11.2009 20:10:57   
Najaa
Ja vem, sej sem jaz tud bla na A, ampak 3 dni. Potem pa na C. Pa sem misla, da je tud ona šla pol kam drugam. Razen, če je šla z A že domov.

Emaa, ta teden si kaj v Lj?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 578
12.11.2009 0:59:14   
tintara
Ja, Najaa, sme šla direkt z A- ja domov. 5 dan. Zdaj bom pa najbrž na C ali D sprejeta. B je baje rezerviran za porodnice z gripo? Ne vem, tako sme danes slišala.
Od danes oz včeraj (je že čez polnoč) so spet obiski omejeni le na partenrje, bratje in sestre ne smejo it več gledat novih družinskih članov.
Izpit je pa bolj ko ne odpadel. Sem začela, fizioterapevtka je itak stran gledala, potem sem pa Vaneta po riti z vatko očistila in mi je spustil celo vsebino črevesja direkt v roko in po celi majici. Tak da ga je dokončala ona, ker sme jaz mogla skor pod tuš. Sem se prav slekla in daqla pol pulover gor brez majice. Tak da jutri morda ponoviva, sem se pa zmenila, da še očkatu pokaže, tako da bo imela jutri z njim delo.

Takole počasi bo prekuhano. Grem lahko spat. Tina 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 579
12.11.2009 11:35:10   
emaa
Naja lahko pridem v Lj, če želiš.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 580
13.11.2009 11:30:40   
Najaa
emaa, upam da ti bo kaj prišlo prav. Na RD ti pa prinesem še nekaj zimske robe.
Lejla je pa user posted image

Tina, kako je Vane?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 581
13.11.2009 13:48:26   
r1ta
Saj ne vem če bi al ne bi. Da ne bom samo težila...
V glavnem Ano smo cepili. Eno urco po cepitvi je zaspala na mojih rokah, utrujena do daske. Ene 20 minut sem sedela z njo na kavču in je revico kr nekaj šejkalo. Ko je dobila šus, še zajokala ni od presenečenja, potem ko sem jo oblačila se ji je pa stožilo do milih solz. In meni tudi. Eh, jaz sem še vedno bolj proti kot za, ampak riziko je prevelik. Upam da bo cepivo dobro prenesla...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 582
14.11.2009 11:51:37   
tintara
Hojla!
R1ta: a to ste jo pred ta novo gripo cepili ali za kaj drugega? Pa ostale, jih boste? Jaz sme se odločila, da ne. Kljub Vanetu. Sem se posvetovala s prijateljico (rodila en teden za mano), ki dela n ainfekcijski in je rekla, d aona ta starejše ne da cepit. In ji lepo sledim. Cepil se je naš očka, jaz še premišljujem, ampak najbrž se bom prijavila v naslednjem tednu (itak sme še makl prehlajena, pa bi bilo fajn še mal počakat).
Če jo bo kdo prinesel domov, bosta itak ta velika dva, kako bom preprečila okužbo na ta micenega, mi pa ni jasno. Ampak že če se jaz ne nalezem, bo verjetno lažje.

Vane: hm, ne vem. Smo bili že v sobi 8, torej za gor in čakali na to, da začne bolj jesti. Pa pridem včeraj, pa je bil ravno premeščen zopet na intenziven oddelek. Baje je bil čudne barve (raje nisem spraševala: je bil bel ali moder?), pa tahikardičen, pa zapacan uček je imel. Vzamejo kri, naredijo nekaj UZ preiskav in dajo bris za viruse. Vsi izvidi bp, viruse še čakamo da porastejo. Barva je normalna, obnašanje tudi, jedel je tudi nekaj, pulz se je umiril. Pravi dr. Cerarjeva, da je možno tudi, da bi bilo od dodatka mleku, ki so mu ga še dajali, da bi se sladkor počasneje sproščal. Zdaj smo tudi brez tega, sladkor je v redu. Upam, da bo vse OK in da gremo spet nazaj na nego, ker tam je čist drug stik (ga lahko previjaš, hraniš, še dojila sva se nekaj...) Je pa mulo včeraj ob 3h spal kot pribit in sem mu bolj ko ne vlila 15 ml.  Potem ko sme ga pa lahko prijela v roke, je pa iskal in iskal in na koncu zagrabil bradavico preko moje majice in še tetra pleničke. Ma da bi bilo to doma, bi ga lahko podojila, tako je bilo pa med obroki, pa ni šlo. Šment pa te ure. Sestra se je sam smejala in mu dala dudo, sam jo je kar ene trikrat zavrgel in zopet poiskal pravo zadevo.

Ajde, jaz kao pospravljam. Pa sem med malico skočila k vam. Sem se odločila, da do konca spedenam stvari za Vaneta in ga morda tako prikličem domov. Oooo, pa meni se bo sfuzlal, ko bomo končno vsi doma. Od veselja seveda. Gledam pa mame tistih, ki so bili res rojeni ful prezgodaj. Ko ga končno dobijo k sebi oz ko jim rečejo, da ga dobijo čez par dni, jih prevzame ful panika, če ni še premajhen... Noro, kako se navadiš tega tempa in rutine. Tako zelo,da se bojiš ven stopit. Saj me zanima kako bom jaz reagirala.

T

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 583
14.11.2009 12:38:53   
emaa
Najin prvi poskus dela s tičino maso, probna torta za rojstni dan od fantov bova pa z drugimi barvami risala, te se preveč zlivajo. Je pa risal moj mož, ostalo pa jaz (pa valjal je tičino maso).
user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 584
14.11.2009 12:47:10   
r1ta
Tintara ja, proti novi gripi je Ana dobila cepivo. Včeraj je imela malo reakcije, malo povišano temperaturo, danes je naspidirana do daske.

Emaa lepo ti je uspelo. Jaz se s to maso ne grem več zafrkavat. Lani sem kupila že pripravljeno in je lepo uspelo, ampak okus mi pa ni dober.

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 585
14.11.2009 16:21:44   
Najaa
emaa, lepo. user posted image
A ti bo od tistega prišlo kaj prav?

tintara, joj kako te razumem... Upam, da bo kmalu spet na negi.
A veš, kdaj sem jo jaz prvič podojila? V 35t gast.starosti, ko sem jo pestovala in je na enkrat postala sitna in jokala je. Pa pride sestra v tisto sobo za kengurujčkanje in sem rekla, če je lačna al kaj, čeprav ni bla še toliko ura. In mi je sama rekla, če jo bom probala podojit. In sem jo in je takoj potegnila. Tak da zgleda da vsak po svoje. Škoda, ker ga nisi mogla pristavit in ker tolk težijo s temi urami in dudami. Po drugi strani pa... ko smo prišli domov, je dolge mesece še imela v sebi to rutino in še vedno je na 3 ure.

r1ta, sam da je reakcija šla mimo.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 586
15.11.2009 10:31:30   
Najaa
Punce, sam še en teden je do našega RD. Bi blo fajn, da se mal zmenimo, koliko nas bo in da rezerviramo, kakor lani. Sej lokacija je ista, a ne? No, bom naredila seznam, ve se pa pofočkajte.

Seznam prisotnih za nedeljo, 22.11.:

shorty
emaa
Ženkica
Barbk
essa
moj_moj
frufru
Najaa
tintara

Če sem katero pozabla, naj se dopiše.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 587
15.11.2009 10:49:06   
Shorty_
jaz sem za!!!

to je pa tudi vse redno vas sicer prebiram,
se veslim Vanetovih uspehov...
Ana_Lu pikapoke......
Emaa ful lepa torta!!!

cajta imam pa premalo...evo grem kuhat kosilo morda pa do večera še kaj napišem... aja končno mi je bivši direktor nakazal €user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 588
15.11.2009 21:34:44   
emaa
Naja ja nam bo kaj prišlo prav. 

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 589
15.11.2009 23:04:30   
frufru

shorty user posted image
emaa
Ženkica
Barbk
essa
moj_moj
frufru user posted image
Najaa
tintara

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 590
15.11.2009 23:47:15   
r1ta
Ja, vraga. Včeraj je madam zakuhala na 38,6, calpol takoj zbruhala, dobila še eno dozo, prijelo in je lepo zaspala. Jaz pa nisem, ker me je bilo preveč strah. Celo noč sem jo čekirala, tipala, merila temperaturo... Klicala sem dežurnega, ampak se mi nihče ni oglasil oz. so bile linije non stop zasedene. Za to, če kličem za informacijo k dežurnem, se zaračunava in izstavijo račun zavarovalnici. Za vprašanja o gripi je odprt telefon, ki pa dela le od 9 ure do 17.30. Tako sem samo prosila Boga, da ne pride do kakšnih hujših zapletov. Danes je imela čez dan še 37,6, zvečer pa 36,6. Jutri bo ostala doma in če bo treba še kakšen dan...

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.11.2009 8:54:27   
tintara
Uauu, na prvi strani sem nas nasla.
Vane je spet na negi, vidnih znakov prehlada nima (no razen rehlo vnet uček), Bomo videli kaj danes reče zdravnica, če jo bom kaj uspela videt, ker na negi so bolj malo. Včeraj je pojedel 20ml z užitkom, potem je pa ven pljuval. Ne vem, kako bomo mi prišli do tistih 40 ali celo 50 ml. Sam men se zdi, da mu kar mal škodi tisto dolivanje s sondo. No, ne vem, se mi zdi, da bi že zmogel bo flaški spiti tisto količino, samo da mu ne paše. Madonca, kot bi GAšperja gledala. Boh ne daj, da bi kaj preveč pojedel, še vedno je tak in še vedno je suh s tistimi svojimi 17 ali 18 kg-ji. Še malo pa ga bo Nadja ujela.
Groza, včasih se mi zdi, da bomo obtičali tam spodaj.

R1ta: da bosta zvozili tole z cepljenje z Ano. Kakšna sop pa pri vas priporočila glede cepljenja? sam saj zdravila so tudi različna, tisti ki je pri nas, je baje precej neprečiščeno, karkoli že to pomeni.
Možek ga je dobro preživel, tako da zdaj še jaz zbiram pogum.

Aja, RD, ne nas ne bo. Upam, da vam pošljem kak SMs iz porodnišnice. Drugo leto bi se pa že spodobilo, ko bomo eno, 4 in 7 stari. Mi imamo vse na kup, pol hočjo pa vsi darila. Pa uživajte.

Tina

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 592
18.11.2009 9:53:42   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

shorty user posted image
emaa
Ženkica
Barbk
essa
moj_moj user posted image
frufru user posted image
Najaa user posted image
tintara

No, se boste kaj pofočkale? Al je to to? Ker mislim, da so nedelje tam polne in bo treba mal rezervirat.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 593
18.11.2009 9:56:17   
Najaa
tintara, ja tebe da ne bo razumem. In super, da je spet na negi. To s hranjenjem tud jaz ne razumem, ampak to so njihovi pogoji in merila, da tolko pa mora pojest. Nika je ko je prišla h meni gor pojedla največ 30ml po cuclju. Gosr ko sem jo lahko bolj sproščeno dojila, je pa pojedla tud do 60ml.

r1ta upam, da ni kaj hudega in da bo Ana kmalu zdrava. Daj poročaj, kako je.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 594
18.11.2009 11:39:30   
emaa
Ja se za sigurno ne morem pofočkat, imamo en del praznovanja za fanta v nedeljo, bomo pa sigurno probali pridet, verjetno bomo malo zamudili. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 595
18.11.2009 17:41:22   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

shorty user posted image   1odrasel + 1 otrok
emaa
Ženkica
Barbk
essa
frufru user posted image
Najaa user posted image
tintara

No, se boste kaj pofočkale? Al je to to? Ker mislim, da so nedelje tam polne in bo treba mal rezervirat.

prosim poleg pofočkanja še število odraslih in otrok, rezervacija je okvirna za nedeljo 22.11.2009 za 10 ljubi ob 16:00, žal je zelo zasedeno tako da nam soba ob igralnici ni zagarantiranauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 596
18.11.2009 22:00:45   
tintara
Da malo poročam: Vane nas heca, tko da z napovedjo (je bila dana v ponedeljek), da grem danes notri žal ne bo nič. In to še nekaj časa ne. Smo fasali še en kok - stafilo al kaj jaz vem. Spet ima AB in to takega ki teče v žilo, tako da ga sicer lahko pestujem, ampak previjat in hranit pa ne. Mah, skrajen čas, da pridemo ven, ker telih kokov imam jaz dovolj.
Sicer pa, da ga pohvalim. Jesti je pa lepo začel, danes je jedel vedno vsaj po 35, rekord je imel pa 55user posted image . Pravi sestra, da bi ga lahko zdaj spet poskusila dojit, čeprav meni ni jasno kako. Če ima tisto cevko, in ga niti previjat ne smem, kako neki naj ga dojim??

V glavnem, AB naj bi zdaj tekel prbl 10 dni, lahko tudi 14, potem pa mislim, da bomo res šli gor in hitro domov. Sam če nas vmes ne napade še kak kok.

OK, punce, dajte uživajte na praznovanju. Upam, da se vas nabere.

LP, T

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 597
19.11.2009 8:34:47   
emaa
Ma kljub AB se jih da pestvat in dojit in previt. Previjaš notri v posteljici (a je v babythermu?), vsaj jaz sme Lejlo tako na PEK, notri v babythermu, dojila sme jo tudi s cevko, pa pestvala, saj pol Davida, ko je bil skoz priklopljen na pumpo, ne bi mogla nikoli, je bil skoz kabel v igri.
Ena sveža fotka Lejle
user posted image
Če pridemo, nas bo 5.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 598
19.11.2009 18:18:18   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

shorty user posted image   1odrasel + 1 otrok
emaa user posted image user posted image 2 odrasla +3 otroci
Ženkica
Barbk
essa
frufru user posted image
Najaa user posted image

prosim poleg pofočkanja še število odraslih in otrok, rezervacija je okvirna za nedeljo 22.11.2009 za 10 ljubi ob 16:00, žal je zelo zasedeno tako da nam soba ob igralnici ni zagarantiranauser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 599
19.11.2009 19:55:28   
Najaa
Jaz sem zelo vprašljiva, ker sem še vedno zelo slabo kar se zdravja tiče. Tokrat me je pa res ful zdelalo. user posted image

tintara, kako ste?

emaa, lepa punčka.user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?