tintara -> RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje (23.7.2009 7:18:06)
|
Bravo otroci za nepleničarstvo! Nika in Tija, super!!! A ni to fajn, k se stvari kar same poštimajo. Res, ko so pripravljeni, je odvajanje čisto enostavno. No, kakšna nesreča še bo, čez dan ali ponoči, ampak to se nam še vedno občasno zgodi, pa čeperav smo že eno leto brez. Pri nas dostikrat dobim polulane hlače iz vrtca, pa mi ni bilo jasno, pa kako doma vedno pove, tam pa ne. In vprašam in pravijo: ne, ne, saj gre lulat, vse se hoče sama zrihtat, pol ji pa včasih ven iz stranišča uide. Aja. Dobro, sam kako to lula????? Kot fant al kaj? Ker doma ima tudi občasno prebliske, da bi lulala kot Gašper in se tudi postavi pred školjko in se nekaj napenja, da bi dosegla čez, sam potem jo jaz ustavim in povem, da če ne bo splezala takoj gor, da potem jo bom jaz dala (to je nekaj najhujšega, kar se lahko zgodi). A sem vam že povedala, da se naša punca sama stušira? In to čist dobro. No, lase si ponavadi tudi zraven umije, pa mene tudi občasno, ampak za svojo starost se mi zdi odlično. Potem se namili in zopet potušira, pa smo. Jaz sam mal preverim kvaliteto, ampak ponavadi je OK. Edino T vode ji moram jaz naštimat, sicer pa opravi zadeve kar sama. Ema: kje se dobi tiste tampone za v vodo? Do drugega tedna bi bilo dobro akkega nabavt, čeprav tudi ne vem, če jih bom kaj uporabila. Morda pa le. Ajde, mejte se fajn. Aja, Ema, a se zmeniva za drug teden, v začetku tedna, ker bo vseeno vsaj malo hladneje. Mi smo včeraj in tudi danes bomo pobegnili v KAmniško, ker je tam ena prijetan T. Tak da bo za VP zmanjkalo časa. Aja, v pon imamo frizerja v Domžalah, ampak to bo do ene 16h konc, tko da kasneje se loh dobimo. Itak ne mislim k našim hodit, tamala dva bosta pa gotov hotla. Jih bom mogla zanimirat s kakim sladoledom, da pozabita na babi. ČAu, T
|
|
|
|