tintara -> RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje (11.8.2009 8:44:14)
|
R1ta: a v Kamniku si bila? No, saj nas itak ni bilo doma, ampak vseeno. Mi smo bili pa bolj na vašem koncu _ Rogla in okolica. JA, letos praznujemo 780 let Kamnika, če se prav spomnim. JA, Velka je pa fajn, sam ponavad je guzva, tak da nas potem bolj redko vidi. Vilma: cestitke, da si zadrzala roko. Mi takih prigod nimamo za sabo (pri obeh je slo cist fajn), sam mora bit pa zoprno. Bo minilo, kdaj pa, ti pa ne morem povedat. Morda je bilo le enkratno, morda... Ja, pa hvala za Vaneta. Vceraj me je moj že začel spraševat, če ne bi dali drgač ime, ker je folku mal čudno ime. Pa sem imela vas v mislih in ga odbila. No, če njemu ni všeč je drugo, če pa drugim, me pa briga. No, čisto tudi ne, ker glih otroka zasekirat tudi ne mislim. Ema: no, se dobro da iamte speckahlo in vsaj prbl ves, kdaj se zgodi. Cperav zavohala bi itak tudi kmalu. Mi smo sicer z dopusta. Bilo fajn, najprej smo bili na kolpi: ful super, tam je res fajn mir. Micken nam je vreme ponagajal, tak da smo potem za en dan domov vmes prisli, ker so bile ful nevihte napovedane. Ma nas sotor je ze star (no, 6 let, ampak fejst uporabljen), tak da mu je en fršlus šel, pa še z otroki se it divje počitnice skozi nevihto... Smo raje ucvrli. Potem pa Rogla: mal smo se nahodil, mal naplaval (Zreče) in včeri Ptujske. Luštno, sam za konec je oči padel (v naročju je držal Nadjo), tak da sta potem oba štrbunknila in sta mal podrajsana. Ma bo že. Zdaj pa delat. jutr moramn spet na Pohorje: najbrž moj zadnji teren, ni pa tudi nujno. Saj v bistvu mi čist paše, edin zvečer sem pol fuuul utrujena. Lepo se imejte. T
|
|
|
|