tintara -> RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje (16.7.2009 9:16:10)
|
Bbbb? Kaj je to, dodaj za prijatelja? Prvič vidim. Vidiš, Naja, meni pa Šajina ni bila preveč všeč, no, ne rečem, da nis trokovnjak ali karkoli, o tem nimam pojma, ampak tisto s sterilizacijo in da bio ona pustla največ dva CR, tist mi pa ni bilo všeč. No, zaradi vsebine, aja,ne zdaj sem se pa spomnila zakaj mi še ni všeč. Ker sem pri NAdji skor skup padla od skrbi med izvajanjem UZ. Se uležem, začne gledat in gleda, gleda, jaz pa non stop čutim premike. PA še gleda in gleda, madonca, trajal je ene 5 minut pomoje, ekran je imela itak k sebi obrnjen. Pa začne jamrat, jaz seveda (kljub čutenju otroka), ja, a je kaj narobe. Gospa, ne vem, mi reče, obrnite se okoli (glavo tja, kjer sem imela prej noge). Se obrnem, pomoje čist bela od strahu. Še enkrat vprašam, če je kaj narobe, me napol nadere, da je še prehitro kaj reči.... Spet mučnih 5 minut, ki se vlečejo kot čreva, nato pa prijavi: GOSPA, VAŠ OTROK JE PREVEČ ŽIVAHEN, NE MOREM GA IZMERITI. Pa madona, ženska, a nisi bila nikoli noseča, da bi vedela, da te je res strah zanj/o. A se res ne da na začetku povedat, v čem je problem. No, ampak vsak ima svoje mnenje, vseeno grem raje k njej kot pa bi šla k Pušenjaku. Pa folk ga ful hvali, jaz ga pa nočem več videti. Shorty, bravo za tasta in za vaše morje. In upam, da se ti življenje slej ko prej poštima tudi na službenem področju. Hmmm, trebuh raste, res je. Bi morda že bil čas za kako slikico, ampak jaz res dvomim, da bo kdaj slikica od mojega trebuha zakrožila po svetu. Ti ga pa kamot pokažem v živo, a prav? Pa še kak sladoled ali pijačo lahko potem dam noter. pa en klepet zraven paše. R1ta, uživajte doma. No, ni dvoma o tem, se mi zdi. Ampak tvoj dragi pa nima problema z izbiro daril za kakršnekoli obletnice, RD... Kupi ti karto za domovino in si najbolj srečna na svetu. Super. Fajn bodte.
|
|
|
|