|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
5.6.2009 9:42:04   
dini
Ja julij bo pa res našuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 426
5.6.2009 9:46:11   
dini
Punce že veste?
Po dolgi bolezni je v 71. letu umrla igralka Lidija Kozlovič, ki jo širša javnost pozna predvsem po vlogi matere v filmu Sreča na vrvici.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 427
5.6.2009 9:48:08   
barvar
Ja babe kaj je zdaj to? Kje so user posted image /user posted image ? Pa menda ne bo ta lepi junij tako neplodno mimo nas zletel user posted image . Jaz okrog 20.štartam z novo dozo fiksanja, tako da mi bo konec meseca spet dogajalo user posted image . Ja kaj hočemo! Julija pa bo vse roza, boste videle user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 428
5.6.2009 9:49:00   
Tanja_Jes
oooooo Dini se je zbudila....ja bejba kje si ti že dva dni ? Mal živčki delajo...he he...super da si dobila tako hitro datum....
Pa nič se ne boj in ne obremenjuj se s kartončkom, pa ne vem še čem...Samo da se odvija, pa da te čimprej zrihtajo, pa da nam zanosiš user posted image user posted image user posted image .

Amiii če si dons sanjala kakšno fletno nosečo blondinko...sem bla to jest user posted image user posted image
Kako si Amiii....samo napiš da je belo!!!!

S* mal nam sončka prines...tukaj na Bledu se bo glihkar ulilo!! Ne maram če lije...ne dež, pa ne smotka user posted image !

Majalina....si že premislila kaj boš...mah, samo zavrti številko!
Isabeaux....a veš da si rojena pod srečno zvezdo...tako kot jazuser posted image user posted image user posted image

Milabe  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   uboga, na istem sva....a je včeraj pricurljala tako kot meni? Ja se bova drug mesec skupi tresle...dotlej pa user posted image user posted image vsak dan po 2x....da nama bosta lubija rekla...."Jest ne morem več" user posted image user posted image user posted image
he he...ne vem če bom kdaj to slišala...user posted image user posted image user posted image

No punce, grem naprej delat...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 429
5.6.2009 9:59:29   
dini
Oj Tanja_Jes kje sem 2 dni? Hmmmm....user posted image od veselja-Bog res obstaja, slišal me je, jst bom kar user posted image user posted image  od veselja, šiht bom dobila, v ponedeljek imam dr., user posted image je prišla tako kot mora bit, zgleda da se bo popravlauser posted image , nism user posted image  zarad user posted image ker je šele začetek meseca pa še popravla se mi bo in veste kaj me še čaka....to pa še ne dojemam čist.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 430
5.6.2009 10:04:00   
majalina
malo je še zgodaj zame, pa ne razumem? kaj če sem premislila? :-D

Neposredna povezava do sporočila: 431
5.6.2009 10:11:08   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: majalina

malo je še zgodaj zame, pa ne razumem? kaj če sem premislila? :-D

Ja, zgleda da je le zame prezgodaj....sem te zamešala z eno....sorry...

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 432
5.6.2009 10:20:03   
aqua77
Jutrčka pupe!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 433
5.6.2009 10:20:38   
majalina
no, no, no... kako si lahko mene zamešala ;-)

ni panike, malo se hecam.

me pa nasmeje to, da nisem edina, ki zjutraj ne funkcionira ravno fantasticno hehe!

Neposredna povezava do sporočila: 434
5.6.2009 10:37:46   
Tanja_Jes
Dini...super za službo...prov vesela sem zate...Morš bit ena taka super oseba, ki rabi čisto malo, da je srečnauser posted image user posted image user posted image ...in tako je prav!!! Vse lepo počasi in ob svojem času!

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 435
5.6.2009 10:46:40   
milabe
Tanja_Jes
hihihihi če kej druga ne me forum spet v smeh spravi...
Ja je prteklo tapravo danes.... Ampak sem se odločla da ne bom nč jamrala in 100% bom Julija vidlauser posted image , ni šans da se ne uresniči!!!
Ja, moj lubi, komi čaka... ker zdej sva na 2 dni, in me je razp.... sem mu včeri napovedala vojno!!! tem jajčecem in spremijem in vsem, da zdej pa ni izhoda, ni druge varijante kot  da se prime in se bova zasigurala in user posted image  VSAK DAN.
tudi meni nikol ne bo reku: 'Jest ne morem več!' ;) user posted image
user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 436
5.6.2009 10:51:37   
Tinkarčica
Majalina, če mene sprašuješ če sem nova: spremljam vas že od januarja, od takrat pa se tudi že trudiva. Upam, da kmalu bo veseli trenutek user posted image .  Navijam tudi zate, da ti rata prej!!!

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 437
5.6.2009 10:54:49   
Tinkarčica
Ziva1, js sem krvomočnico kar prenehala. Mogoče bi jo res lahko pila samo ta kratek čas. Ne vem, čisto sem že zmedena okrog teh vseh priporočil.  Trenutno jem samo Elevit, mojemu sem pa kupila šumeče tabletke koencim Q10. Zdaj pa veselo na delo. Če pa bom kakor koli znala pridet do Utrogestana, ga bom pa vsekakor uporabljala; če mi katera zna povedat, kje ga lahko kupim brez recepta, se priporočam!

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 438
5.6.2009 10:56:00   
dini
Ja in POROČILA SE BOMuser posted image user posted image user posted image Od srečeuser posted image user posted image user posted image
Mi prosim katera pove kako poteka to?

(odgovor članu Tinkarčica)
Neposredna povezava do sporočila: 439
5.6.2009 11:13:01   
sarar
a poroka? sej ni ničzakompliciranega, ti bo una vse povedala. kok boš šele na poroki jokala. jz sm tud... od sreče seveda...user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 440
5.6.2009 11:13:45   
dini
A sta vidva mogla kej govort?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 441
5.6.2009 11:19:56   
milabe
dini - čestitam user posted image user posted image user posted image  

js bi se tud ;) hihi

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 442
5.6.2009 11:22:56   
Tinkarčica
Joj, se moram opravičit, ker sem z istim vprašanjem še enkrat prej zatežila!

Poroka? To pa je moje področje in če katero zanima, naj mi javi user posted image !

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 443
5.6.2009 11:28:04   
Nalina
JOoooj, kok ste se razgovorile user posted image Kar težko sledim.

Najprej iz srca hvala vsem, ki ste mi napisale sporočilca. Zelo so me potolažila. Ker sem na tem področju še zelo nova mi vse to zelo pomaga.

Potem pa za "čarovnici". hehe Punce, temu se pa reče intuicija. In to zelo zelo dobra! ;) To se meni tudi kar naprej dogaja, samo ne skozi sanje, ampak čez občutke in vedenje. :)

Dini čestitam! Oz. bom, ko bo poroka mimo, da ne jinxnemo. user posted image Govort ... jah če se bosta poročila samo civilno potem rečeš da user posted image pri cerkveni govoriš več. Je pa res, da sem tudi na cerkveni že doživela samo da. pa je bilo tako mimo, da bog pomagej ...

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 444
5.6.2009 11:28:39   
dini
Tinkarčica beri zs.

(odgovor članu Tinkarčica)
Neposredna povezava do sporočila: 445
5.6.2009 11:29:35   
dini
Hvala vsem, še zdej ne dojemam, pa še letos se bovauser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 446
5.6.2009 11:30:25   
Nalina
Tinkarčica, kaj to pomeni, da je to tvoje področje?

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 447
5.6.2009 11:32:16   
Nalina
Hahaha, Dini ... počakej, da se bo dan bližal ... user posted image Vse kar je važno je samo in izključno to, da se imata vidva super, da se smejita, pozabita na vse, kaj je in kaj ni, kaj bi lahko bilo. Da se zabavata! KEr v tem primeru bo to najboljši dan v vajinem življenju. nobenega kompliciranja ... poveš pa itak tisto, kar te prašajo user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 448
5.6.2009 11:54:01   
majalina
jeeeeeeee!!! čestitam dini!!! jst bi se tudi!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 449
5.6.2009 11:56:48   
Tinkarčica
Majalina, kaj še čakaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Js se poročim drugo leto julija user posted image !

Dini in Nalina berita zs.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......