|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
4.6.2009 20:45:24   
tinncyka
joj se opravičujemuser posted image   za tiste prazne prostorčke, mi je nekaj računalnik zašteku!!

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 4.6.2009 20:47:09 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.6.2009 21:08:24   
Nalina
Hvala Sarar :)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.6.2009 21:31:53   
isabeaux
Nalina...ne se sekirat...lahko ti uspe zanosit kljub pregradi...meni so jo odkrili šele po drugem porodu...oz. šele na histeroskopiji, ko sem šla na op. polipa...pa je bila velika5 cm...tako, da ni nujno da ti ne rata že prej postatuser posted image

Držim pesti....user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.6.2009 21:35:00   
isabeaux
sarar.....ja zato pa kar poskusita..in ko bo user posted image .... bo...pupa....user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 404
4.6.2009 21:35:52   
Tanja_Jes
Nalina....držim pesti zate....res ni nujno kakor Isabeaux pravi....sej bo punca...

Isabeaux....a otroka že spita?! user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 405
4.6.2009 21:38:35   
Tanja_Jes

Sarar....sej če bo pa zdej fantek....jah, pa kaj...greš pa v nove boje user posted image user posted image user posted image ...
Sej rabimo fantke ...da bodo enkrat mojo pupico osvajali? hi hi...če ne bodo že prestari...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 406
4.6.2009 21:39:21   
Nalina
Isabeaux, hvala!!! Sem bila kar malo žalostna, ko mi je povedala. Sploh ni pomisnla, da bi mi pregledala tudi notri, ko sem pa čvekat začela in omenila, da sva že eno lepo brez zaščite je pa pregledala in rekla, da je zelo možno, da je to to. Mam mal izgovora, da se crkljam in smilim sama sebi. user posted image Jutr pa v akcijo. Sem bila tako ponosna sama nase, da sem se končno spravla tja pa vidm, da bom še mogla kej na obisk user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 407
4.6.2009 21:40:11   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Nalina....držim pesti zate....res ni nujno kakor Isabeaux pravi....sej bo punca...

Isabeaux....a otroka že spita?! user posted image user posted image

tamali ravnokar...mala pa še neuser posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 408
4.6.2009 21:41:03   
amii
Milabe, večina nas tukile te še kako dobro razume, zato pa upamo skupaj user posted image
Tanja en velik hug user posted image

No da povem nekaj malce nenavadnega, ker zaradi nervoze ne morem spati.
Parkrat se mi je že zgodilo da sem kakšen dogodek sanjala, pa se je tisto zgodilo. Dejavu pač.  Pa jaz sanjam, da leti letalo nad najino parcelo, jaz sem v njem in gledam na betonsko ploščo (takrat sva imela šele zalito prvo betonsko ploščo) in na njej nekaj piše. Pa če sem se še tako močno trudila prebrati kaj piše mi ni uspelo. To jaz zjutraj mojemu povem in on prebledi. Par dni kasneje sem seveda zvedela zakaj, saj mi je planiral nepozabno zaroko. Najel je letalo, ki naju je zapeljalo čez parcelo. Na betonsko ploščo je dan pred mojimi sanjami napisal če bi se poročila z njim. Tokrat sem znala prebrati, saj mi je dragi vzel zraven očala, ker slabo vidim.
In zakaj to pišem? Ker sem pred 3 meseci sanjala, da bova z možem zvedela da bova starša na prvo obletnico poroke. No, ta je v nedeljo user posted image . Sem se odločila da bom naslednji test (če seveda prej ne dobim kakšnega nezaželenega "obiska") naredila v nedeljo.
Moj je rekel da če pa sem tokrat trofla, pa začne verjeti v boga (je totalni antikristi) user posted image
To, da bo punčka pa mu govorim že kakšni 2 leti (ker sem tudi sanjala user posted image )

Pa nisem prsmukjena, samo spat ne morem in živčna sem al bo al ne bo.

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 409
4.6.2009 21:42:25   
isabeaux
Saj vem...ampak nalina, še dobro da ti ni rekla kaj druga...ker kak pco...je šele zoprn...tko da ni tako hudo...boš videla pol pa bota user posted image  ko boš najmanj pričakovala....user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 410
4.6.2009 21:49:26   
Tanja_Jes
Uh....madona...sej si prava čarovnica....he he...
Ja jest verjamem v sanje...sem tut dostikrat kej napovedala...tko skozi simbole...

Kva če bi mene nosečo sanjala?! Dej no amiiiiiiiiiii.....sej drugač sem čist kul...polna optimizma, da mi bo ratal...
sam pridejo vsake toliko časa moje minute...ko sem tako tako pesimistična in vidim da nimam tistega za kar živim...user posted image ...

Itak je pozno...tko da pejt spat...pa mene sanjej z bejbijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
P.s. pa lahko mi poveš...takoj!!!

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.6.2009 21:53:05   
isabeaux
amii....joj...kolk držim pestke za nedeljouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič nisi nora...ti ful verjamem...veš da sem jaz z dejavu - jem naju rešila, da ni tovornjak direktno v naju zapeljal!

Srhljivo...pa resnično....

Joj sem mislila, da se sam men to dogajauser posted image

Pa vidim da nisem SAMAAAA....user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja da povem kaj je bilo s tovornjakom....pr men je tko, da se jaz sploh teh deja - vu - jev ne spomnim, dokler se ne zgodi...oz. par sekund predenj se zgodi...povem...glej zdaj pa bo tole....

Včasih so brezvezne reči...par besed ob točno določenem trenutku in tko....no...pri tovornjaku pa je bilo tako...se peljeva ponoči...vidm da iz rdeče naenkrat na semaforju zelena...moj pelje...in bummm velik priklopnik direkt  v naju  v voznikovo stran....
user posted image user posted image
No in potem pa se enkrat peljeva ponoči...naenkrat ista cesta isti semafor...mojmu se zaderem tik pred semaforjem...še je bla rdeča...NE PELJAT!....moj me čudno pogleda...jaz bleda...se prižge zelena... mu sam rečem ČAKI, TAKOJ TI RAZLOŽIM....v tistem me hoče moj neki vprašat in mimo s šusom tik pred nama veliki tovornjak preklopnik...ono ne vem če ni mel not 100/h......

Nikogar ni bilo nikjer...tam sva stala...semafor že vmes dvakrat rdeč....pa zelen pa rumen....in ko sem mu razložla...je reko...ej mislim...ne vem kaj naj rečem...sam stisnila sva se in bla srečna da sva živa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 412
5.6.2009 8:39:11   
dini
Ojla punce, a danes ni nobene gor?user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 413
5.6.2009 8:46:00   
milabe
Amii in isabeaux - jaja dogajajo take stvari. Sam js pol nism zihr a sem sanjala al kaj (najbrž da ja). In ko točno veš kaj bo kdo reku, kakšen gib bo naredu in nič ne moreš spremenit.

nočem!, ampak me kr označte da je user posted image  prišla.... ker se ne bom več spraševala če je mogoče  vgnezditvena krvavitev. Siser mi je slabo  in krvavim samo med lulanjem, ampak mislim da je danes prvi dan M.
Selim se v Julij.user posted image user posted image    V juliju pa upam da mojega za RD presenetim z user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  To bo najlepše darilo!!!!

Ajde punce obveščajte o user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NUJNO!!!! user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 414
5.6.2009 8:48:18   
dini
Joj boga milabeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 415
5.6.2009 9:03:38   
milabe
Dini - hvala
včeri sem bla čist na tleh, brez vsake volje...
DANES - danes sem pa 100% da bo JULIJ moj mesec!!!!! optimistka do konca user posted image user posted image
že komi čakam da mine user posted image  in user posted image  vsak dan user posted image  

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 416
5.6.2009 9:05:53   
dini
Jst ne mislm na user posted image ampak sam pridno user posted image in kot strela z jasnega bo user posted image , v ponedeljek pa grem h Dr. Drobniču, pa ne vem kako bo ker nisem še bla.user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 417
5.6.2009 9:10:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Jst ne mislm na user posted image ampak sam pridno user posted image in kot strela z jasnega bo user posted image , v ponedeljek pa grem h Dr. Drobniču, pa ne vem kako bo ker nisem še bla.user posted image

Si pa hitro dobila datum user posted image . Za dr. D nič bati, dr. drobnič je zelo prijazen in razumevajoč.  Ti mu lepo pokaži vse izvide, ki jih imaš in mu povej, kaj te muči, vedno lepo posluša kaj imaš za povedati, ni zastonj on eden izmed najbolj iskanih G za neplodnost.
Preden greš k njemu, greš v sprejemno pisarno, kjer ti bodo izdelali zelen kartonček (tega moraš imeti vedno s seboj, ko prideš v Leonišče), nalepke in odpri kartoteko. Potem te napotijo pred oridinacijo v kateri dela ta dan Drobnič.

Veliko sreče

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
5.6.2009 9:14:11   
dini
Hvala anonimna, ja sem vidla, da ga zelo hvalijo ja, zdej nimam še zelenega kartončka, mi ga dajo tam v ponedeljek? A me pol že v ponedeljek lahk pogleda?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
5.6.2009 9:16:13   
S*

user posted image   user posted image   user posted image  Dini si pa res ekspres na vrsti. Bom držala pesti, da dobro opraviš.

Tudi jaz imam v ponedeljek pregled v neplodnostni in sicer pri Rešu v dravljah. A mogoče katera ve, kako se pride do tja s Primorske???

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 420
5.6.2009 9:19:37   
Anonimen

Hvala anonimna, ja sem vidla, da ga zelo hvalijo ja, zdej nimam še zelenega kartončka, mi ga dajo tam v ponedeljek? A me pol že v ponedeljek lahk pogleda?

ja zeleni kartonček boš dobila v ponedeljek, ko ti bodo odprli kartoteko. Sicer ne vem, če te bo že v ponedeljek pogledal, bo pa sigurno pogledal izvide in ti bo povedal, kako naprej.
Jaz sem bila pri njemu, ker me je moja zdravnica napotila k njemu zaradi laparoskopije, sem bila tudi zelo zadovljna z njim. Pred operacijo me je poslal seveda še na HSG in pa tudi mojega partnerja je pogledal, tako da sva v bistvu oba pri njemu. Ker 6. mesecev po operaciji še nisem zanosila, sva se takoj zmenila, da greva na umetno oploditev, nekako sva bila oba mnenja, da nimamo kaj čakati. Tako, da mi je on priprvil vse paprije za konzilij čez poletje, septembra po dopustih pa sem že štartala s prvim postopkom.
Sedaj ga imam kot izbranega G v IVF psotopkih in ti povem, da ni doktorja, ki je bolj zaželjen za punkcije, jaz ga vedno prosim, če bi mi on prišel punkcijo narediti in če se le da, zaradi njegovega urnika, mi vedno ustreže.

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
5.6.2009 9:20:26   
dini
Ja S* tako kot sem rekla sem nardila, in rezulati so vidni že po datumu, da ga imam hitro. Jst tudi zate držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Bog res obstaja, slišal me je, jst bom kar user posted image user posted image  od veselja, šiht bom dobila, v ponedeljek imam dr., user posted image je prišla tako kot mora bit, zgleda da se bo popravlauser posted image , nism user posted image  zarad user posted image ker je šele začetek meseca pa še popravla se mi bo in veste kaj me še čaka....to pa še ne dojemam čist.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 422
5.6.2009 9:21:22   
majalina
ami in isabeaux, res sta ta pravi carovnici!!!

no, ami, jaz nestrpno cakam na lepo novicko iz tvoje strani!!!

upam, da ste vse ok...

se dobro, da je poletje, jaz pa v dolgih rokavih in jakni ;-)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 423
5.6.2009 9:21:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: S*

user posted image   user posted image   user posted image  Dini si pa res ekspres na vrsti. Bom držala pesti, da dobro opraviš.

Tudi jaz imam v ponedeljek pregled v neplodnostni in sicer pri Rešu v dravljah. A mogoče katera ve, kako se pride do tja s Primorske???

poglej tole stran, spodaj pri naslovu imaš link, do načrta kako prideš do reševe ordinacije user posted image

http://www.neplodnost.com/

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
5.6.2009 9:27:23   
sarar
jutro punce!!!
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Nalina...ne se sekirat...lahko ti uspe zanosit kljub pregradi...meni so jo odkrili šele po drugem porodu...oz. šele na histeroskopiji, ko sem šla na op. polipa...pa je bila velika5 cm...tako, da ni nujno da ti ne rata že prej postatuser posted image

Držim pesti....user posted image

poznam tudi jaz punco, ki je zanosila kljub pregradi, tako da ... možno je vse! upam da bo tudi pri tebi tako user posted image user posted image user posted image
tinči, a tud ti bi mela punčko? upam, da ti bo ta metoda pomagala in ti jo pripeljala...user posted image  k pol jo bo pa upam da tud menuser posted image
isabeaux, včeraj pa nisva mogla user posted image  ker je bil moj user posted image  odsoten, tako da ta mesec nič ne bo... bom pa vsaj za drug mesec vedela, kako in kaj zdaj ko mi je jasno zakaj mi do zdaj še ni ratalo. hvala ti še enkrat za razlago! user posted image

tanja_jes, če bo pa še en pobec pa tud pod razno ne več v nove boje, imam že dva fantka doma, tako da tudi za tvojo pupo imam že dva kandidata user posted image
joj, amii, kaj to berem! ful čudn, ampak verjamem! da še jaz povem svojo zgodbo:
ko sem bila stara 13let, sem vživo sanjala, kako rojevam in je bil fantek. in od takrat ful močna želja po fantku, in glej, pri 22-ih(1.user posted image ) je bil res fantek. pol nič nobenih sanj, ko sem bila noseča v drugo, sem sanjala, kako je svakinja rodila punčko. in sem se tolažila, da to je bilo pa ziher zame. no, jst sem dubla še enga fantka, ona je pa res malo za mano rodila punčko! tako da imam tudi jaz preroške sanje, očitno user posted image
drugače pa sem imela že tudi jaz take situacije, največkrat v srednji šoli in zdaj v službi, ko nekaj delam, pa steče en pogovor, pa si mislim, čaki, od kje je pa ta pogovor meni tok znan? kot da bi ga slišala par sekund prej...user posted image  ne znam si tega predstavljati, kaj bi to bilo, kot dejavu. srhljivo...kot ti milabe...
isabeaux, tvoja zgodba mi je pa kar kocine na rokah gor pognala user posted image
milabe, dini in ostale-julij bo 100% naš mesec! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
uh, kolk sem se razpisala user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......