sarar
|
jutro punce!!! IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux Nalina...ne se sekirat...lahko ti uspe zanosit kljub pregradi...meni so jo odkrili šele po drugem porodu...oz. šele na histeroskopiji, ko sem šla na op. polipa...pa je bila velika5 cm...tako, da ni nujno da ti ne rata že prej postat Držim pesti.... poznam tudi jaz punco, ki je zanosila kljub pregradi, tako da ... možno je vse! upam da bo tudi pri tebi tako tinči, a tud ti bi mela punčko? upam, da ti bo ta metoda pomagala in ti jo pripeljala... k pol jo bo pa upam da tud men isabeaux, včeraj pa nisva mogla ker je bil moj odsoten, tako da ta mesec nič ne bo... bom pa vsaj za drug mesec vedela, kako in kaj zdaj ko mi je jasno zakaj mi do zdaj še ni ratalo. hvala ti še enkrat za razlago! tanja_jes, če bo pa še en pobec pa tud pod razno ne več v nove boje, imam že dva fantka doma, tako da tudi za tvojo pupo imam že dva kandidata joj, amii, kaj to berem! ful čudn, ampak verjamem! da še jaz povem svojo zgodbo: ko sem bila stara 13let, sem vživo sanjala, kako rojevam in je bil fantek. in od takrat ful močna želja po fantku, in glej, pri 22-ih(1. ) je bil res fantek. pol nič nobenih sanj, ko sem bila noseča v drugo, sem sanjala, kako je svakinja rodila punčko. in sem se tolažila, da to je bilo pa ziher zame. no, jst sem dubla še enga fantka, ona je pa res malo za mano rodila punčko! tako da imam tudi jaz preroške sanje, očitno drugače pa sem imela že tudi jaz take situacije, največkrat v srednji šoli in zdaj v službi, ko nekaj delam, pa steče en pogovor, pa si mislim, čaki, od kje je pa ta pogovor meni tok znan? kot da bi ga slišala par sekund prej... ne znam si tega predstavljati, kaj bi to bilo, kot dejavu. srhljivo...kot ti milabe... isabeaux, tvoja zgodba mi je pa kar kocine na rokah gor pognala milabe, dini in ostale-julij bo 100% naš mesec! uh, kolk sem se razpisala
|