|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
3.6.2009 23:21:11   
ziva1
Tinkarčica, jaz pijem krvomočnico samo od user posted image  pa do O in sicer sem jo začela piti prejšnji mesec. Dobila sem 2 ali 3 dni pred M rjavi izcedek, kar se mi ni še nikoli zgodilo, zato sem prepričana, da je to zaradi čaja. Ja, tudi jaz sem imela user posted image  močnejšo, boleča ni bila (nikoli ni) in trajala je en dan več kot ponavadi user posted image . Ta mesec pa sem jo začela piti malo pred O in jo bom po O nehala. Bom videla, kaj bo ta mesec.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 351
3.6.2009 23:56:09   
isabeaux
Evo meuser posted image , maladva spita...

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Isabeux - ti pa res vse veš....a si zgrešla poklic user posted image

user posted image  no ne me v zadrego spravt....user posted image ...hja ko daš tolk ss - ov čez kot jaz in imaš doma kot pravijo g. že dva čudeža, ki ju naj ne bi bilo...potem se res o vseh zadevah pozanimaš kolk se da...in če lahko ktiri pomagam, sem prav veselauser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.6.2009 0:01:23   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

se pravi sta na dva dni user posted image  in je bila tudi pupa?

Ja prvo je bila pupa, ki je zdaj stara 7 let...sva na dva dni in misionarcuser posted image ...

Pol pa je bil sinko, sva tudi na dva dni...in misionarc...

No edina razlika, ki pa je res bila...in pravijo da je kao pomembno, pa je...da pri hčerkici nisem imela orgazma, medtem da kko pri sinku je bil...in to ful močan....

No saj tako sva tudi planirala...ker pravijo, da bi naj ko ženska doživi orgazem imeli več pogojev za dlje priplavat **** semenčice - torej fantki, ker se zaradi krčev maternično ustje odpira tako, da lahkko lažje vanj vstopijo y kot x....in pa da je nožnica pri orgazmu bolj kisla, kar paše semenčicam y....torej fantkom...sicer pa je obratno če ne doživiš orgazmauser posted image

No to je bila tudi edina razlika...ki pa je očitno bila plodna...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 353
4.6.2009 0:06:33   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: Tinkarčica

isabeaux hvala za odgovor! Bova šla kr user posted image , pa čeprav sva včeraj tudi user posted image ! Sem pa opazla, da si živi razlagala nekaj v zvezi z utrogestanom ... men ga je ginekologinja priporočala in je rekla, da se dobi samo v italiji. A mi znaš razložit (oz. če ve tudi katera druga), kako naj pridem do njega?

Lep večer!

Naj ti da beli recept in ga kupiš v MB lekarni pri bolnici.....jemlješ ga pa najmanj zjutraj in zvečer po 200mg...bolje se absorbira vaginalno...bolj praktično ga je pa kar pojest....škode pa ne more biti nobene...aja pa ješ ga od o naprej...če je test pozitiven kar dalje...enaka doza...ali celo višja,če bi se pojavil kakizcedek...sicer pa če je test negativen prenehaš z jemanjem...do naslednje o...user posted image

(odgovor članu Tinkarčica)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.6.2009 0:09:17   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

A ta ultragestan se dobi kar brez recepta, je tak nenevaren user posted image

Pri nas ni šans da ga dobiš brez recepta...četudi samo beli recept,ker se plača...sem pa slišala, da bi se naj v avstriji in italiji dobil brez recepta...vendar nimam preverjenih informacij....user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.6.2009 0:13:09   
isabeaux

Sem se odločila, da bom šla ta mesec pregledati kri in sicer koliko imam tega hormona, če ga  je zadosti. Če ga nimam, pa sem na internetu prebrala, da lahko kupiš tablete Prometrium (naj bi se dobile v Italiji brez recepta user posted image ), ki vsebujejo hormon progesteron, ki podpira morebitno nosečnost. Te kapsule so popolnoma enake kot Utrogestan. Sem prebrala na med.over. Ima katera izkušnje s temi tabletami oz. mislite, da jih lahko jem na lastno pest.

Kot si rekla...zelo pametna odločitev, da greš dat kri za test progesterona...le da preveri pri pušenjaku kateri dan cikla je najbolje...mislim da 20, ali 21...sam tule nisem sigurna...

Prometrium je identični kot Utrogestan sam drug proizvajalec...tako da če ga dobiš si na istem...le jemlji ga res vsaj 2 x na dan po 200 mg...pa bo....

Ne škodi, ampak res pa ga ješ od ovulacije do + testa ali pa če je test - nehaš z jemanjem...če pa je + pa ga jemlješ nujno do 12 tedna....

Pa vso srečo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.6.2009 0:19:49   
isabeaux

hvala isabeux, ti pa se res spoznaš na te stvari. Ali moram do ginekologinje po recept, ne bi ji rada več težila, ker sem ji že zatežila za napotnico za neplodnostno, pa se mi je zdelo, da bi ona raje videla, da bi se še nekaj časa trudila, vendar sem se odločila, da ne bom, ker meseci in leta tečejo. Kaj misliš o tem Prometriumu, naj ti še omenim, da drugače nimam problemov z izcedki (samo ta mesec me je presenetilo, pa mogoče zaradi krvomočnice, ki sem jo pila), nimam bolečih menstruacij (so bolj šibke) in pa zdaj so dokaj redne, vseeno sem vedno imela bolj kratke cikluse nikoli dolge.
Sori če sem ti zatežila user posted image , vidim, da se res spoznaš na te reči. Hvala.

Ti kar v miru spravi malčka spat, bom že počakala do jutri user posted image .

Nočka

user posted image ni problema...nič nisi zatežilauser posted image  Saj zato smo tukaj a ne...da najdemo še kak odgovor...pa mal počvekamo...user posted image

Jaz bi na tvojem mestu kar poklicala pa rekla sestri, če ti lahko pripravi beli recept za utrogestan...pa boš videla, če bo brez problema, al pa bo kaj težila...sam po moje ti ne bo težila...ker je to res čisti hormon in nima kaj škodituser posted image  Krvomočnica pa je lahko vzrok za kake zmešnjave v ciklusu...vedeti moraš da je to neke vrste alternativna medicina, pri kateri je  dejstvo, da se telo nanjo navaja, in je zato najprej tukaj poslabšanje (izcedki, žmešnjava v ciklih, skrajšani ...ali daljši cikli...), predenj je potem učinek na boljše....

Tako da pri vsaki taki a. medicini rabiš čas...ki pa ga me običajno nimamo...a neuser posted image ker bi rade bile vse že jutr user posted image ...čeprav vemo da v realnosti to pač ne gre....user posted image

pa vso srečouser posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.6.2009 0:23:07   
isabeaux
Tanja_Jes....ti lepo še počaki dva dni...pa potem poskusi in boš nalulala velik debel +user posted image user posted image

Držim pestke....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.6.2009 7:38:36   
amii
Tanja_Jes sva že dve, ki nama je test pokazal  kar nisva želeli videti.
Meni zamuja 2 dni, tudi jaz nimam nobenih znakov da bo user posted image  prišla, zato upam, da ko bova test ponovili, da bo to to.

Ostale pa držite pesti

PS: danes zjutraj sem komaj prišla iz postelje, kar vrtelo se mi je od utrujenosti user posted image  Prvič sem vesela utrujenosti in vrtoglavice . Hehehehe

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.6.2009 7:57:30   
ziva1
hvala isabeux super si

amii držim pesti, da bo user posted image šla na dopust, prav tako za Tanjo

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 360
4.6.2009 8:48:39   
S*
user posted image  

Evo eno kavico za dobro jutro.

Tanja_Jes in amii dokler ni user posted image  je upanje, tako da jaz user posted image   user posted image   user posted image

Miklarom kje si, te pogrešam???

Jaz sem tako, tako...Prsa me bolijo kot...mozolčki so tudi že prisotni, tako da mislim, da spet ne bo nič. Upam samo, da ne pride prezgodej, ker imam v ponedeljek pregled v neplodnostni in če jo dobim, bom morala spet v vrsto za september user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 361
4.6.2009 8:51:09   
Anonimen
Dobro jutro vsem. Meni se pa ti dnevi tako vlečejo. 16. je še tako daleč, da bom videla kaj bo ali ne bo. Pa ves čas razmišljam samo o tem. Sploh ne funkcioniram normalno, no.... Zaspim z mislimi na to, zbudim se z mislijo na nosečnost... Prav preganja me. user posted image

anonimna V.

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
4.6.2009 9:49:05   
isabeaux
živjo punce....

Tanja_Jes in Amii imata po moje še malo premalo hormona....tako da še kak dan počakajta pa ponovita test in bo debel +user posted image user posted image user posted image  držim pestke za vajuuser posted image

Ja anonimna...se mi zdi, da je to čakanje ko upamo potem od o naprej, da nam je kaj ratalo...noro zoprno...pa sam gledaš na uro...pa dneve šteješ in se ti vlečejo...pol pa na koncu ni niti nagrade user posted image  za tako živčno vojno...user posted image

Ampak ko bomo najmanj pričakovale bo....user posted image ...bote vidle.....in junij je naš mesecuser posted image user posted image

A ne da je user posted image

Jada kako si ti?

Mikralom, a ti ješ kak utrogestan al ne...ker si zadnjič neki omenila izcedek...a ne...al se motim? Upam da si ok....user posted image

Mmmm kavica pa se prileže...no jaz imam kar brezkofeinski nescafe pred sabouser posted image user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
4.6.2009 10:46:40   
milabe
user posted image  iz roza sluzi, je pri meni vedno bolj rdeče, sicer samo med lulanjem, tak da se bo zihr ulila user posted image  vsak čas.... tako da je vedno manj upanja na user posted image ... user posted image user posted image  mam občutek, da mi nič ne gre, tud služba je katastrofa, in če bi videla v Juniju user posted image , bi pozabla tud na te druge težave.
Sem na tleh, pozitivno je samo moj lubi, ki me tolaži...
Sem pa sklenila da ne bom več računala, ampak bom kupila O listke, da bom ziher kdaj se lahko 'prime'.

P.S. v dobro voljo me lahko spravi prva, ko zve da je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  NAVIJAM!!!!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 364
4.6.2009 10:47:49   
miklarom
S* - evo mene pupauser posted image  a pogrešaš me, pa saj mislim nate tudi ko me ni na RR-u, kako si mi bo kaj user posted image al kaj je zdaj touser posted image

isabeaux - ja jaz imam utrogestan , samo jih ne jem ampak si jih moram dajati v nožnico 3x2/dan, sam po mojem niso ne vem kako učinkovite, ker se sploh ne stopijo in vse ven stečeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 365
4.6.2009 11:04:50   
isabeaux
Aha...mikralom, veš kaj...jaz bi jih na tvojem mestu raje spila...ker ko stojiš, ni šans...torej čez dan, da bi se v nožnici raztopile in absorbirale tako kot bi se mogle...če jih spiješ se sicer učinek tudi kaže...pa pravijo da ne kaj dosti manj...tako da če vidiš, da se ne absorbira v nožnici, jih raje spij....

Pa jih imaš od vsega začetka, od o naprej?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 366
4.6.2009 13:31:57   
Tanja_Jes
Oj punce....sam da javim da je smotka user posted image   prišla... tko da ni nič...lažni alarm...jah, zdej me je začela še zezat s to zamudo....GRRRR....komaj čakam da jo nekrat preženem za 9 mesecevuser posted image .

Res se ni dobro začel tale junij...upam da vidim že kakšno roziko...to me ful osreči...

Amii....kakšno je stanje?

ISABEAUX - hvala Bogu da te mamo.....user posted image user posted image user posted image objemček zate.... Ja lahko si mislim kako je če imaš ss.... Sej jest si pravim da raj vidim da jo dobim, kot pa da je ni, pa da je potem ss...to bi me pa čist ubilo... Tko da res svaka čast tistim ki to dajo skoz....

Lep dan vsem......se javim še zvečer kaj....če  bo katera za pogovor...user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 367
4.6.2009 13:48:28   
majalina
Tanja, žal mi je. Bo pa julija!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 368
4.6.2009 14:24:57   
S*
tanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 369
4.6.2009 14:26:06   
sarar
ojla punce!
tanja, en velik user posted image  zate. prav hudo mi je zate. no, pa tudi za vsako ki jo ta smotana tečka ujameuser posted image
kje so prvi user posted image user posted image ??? ajaj, punce, slabo kaže ta naš junij. upam da se hmalu obrne.
S*, kako si narediš tist k ti odšteva za test delat? a moraš bit na facebooku prijavljen? sem probala pa mi ne gre..

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 370
4.6.2009 14:31:26   
Nalina
Punce jaz vas samo pozdravim in vsem, ki vas je obiskala user posted image pošiljam velik objem.

Jaz se počasi odpravljam v mesto, grem najprej na faks potem pa še h ginekologinji. Me je pa za obe tako strah, da me kr zvija v želodcu. Kr nekej ... Upam, da bom preživela ... user posted image Hehe

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 371
4.6.2009 14:32:35   
S*
sarar tikerček nardit je preprosto, ni ti treba bit na FB prijavljen. Na lilypie.com pojdi in potem te samo vodi. ko narediš trakec pa kodo kopiraš v tvoj profil in to je to.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 372
4.6.2009 14:34:58   
sarar
S*, sem ti zs poslala

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 373
4.6.2009 14:39:48   
sarar
aha, uspelo mi je! hvala S*
user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 374
4.6.2009 15:47:40   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

aha, uspelo mi je! hvala S*
user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image Si videla, da je prav enostavno

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......