Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ne, ampak jaz sploh otroka ne bi imela s takim partnerjem. no, jaz ne bi mela takega partnerja, kaj šele otrok. tako da bi jaz to že prej razčistila in tako da-ne odgovor zame ni možen. meni so ene stvari "break dealer" in te stvari morajo štimat preden se poročim. meni vernik, ki ne prakticira vere, nima kaj vztrajat glede določenega obredja (kateregakoli). mislim, gre se za princip. se pa strinjam z Arwenko glede obrezovanja - bi ga dala obrezat, ker muslimanska vera daleč ni edina, ki obrezuje...in obrezovanje odraslega se mi zdi veliko bolj komplicirano kot pri dojenčku. jst tud če zdej razmišljam, si mislim da ziher nebi mela takega dedca, pa ne ravno muslimana, ker takih predsodkov nimam, ampak pač takega, ki bi karkoli zahteval od mene, ki bi fural en brezvezen ego in ponos in tko. ampak. ko si mlad pa se zatrapaš, pač ne razmišljaš o tem jst se recimo nisem zatrapala v muslimana, sam v končni fazi bi se pa tud lohk, a ne. in takrat ziher ne razmišljaš o kožici svojih potencialnih sinov, takrat razmisljaš bolj o primernem trenutku in placu za delanje potencialnih sinov in pol ko pride do takih vprašanj, si ponavadi že tolk globoko v vezi, da je zelo nepremišljeno rečt ja jst pa s takim dedcom nebi mela otrok. seveda lohk rečeš, ker jih nimaš in ker nimaš takega dedca, ampak maš pa drugačnega in ziher ma kako tako foro, da bi na njen račun pa ktera druga rekla da ga pa še pogledla nebi, kaj šele mela otroke z njim. se mi zdi da na splošno večini ljudi izjave mal uhajajo ker ni vse tok simpl, da kr rečeš ma jst pa nebi, pa vzvišeno zaviješ z očmi, da kok pa ona more in kje je le mela pamet. nasilneža tud nobena normalana ženska nebi mela, a ne, pa kolk je pretepenih ( aja, ko se v omarce butajo!) pa še enkrt - jst sem proti obrezovanju otrok, samo sem pa tolk poštena, do sebe predvsem, da vem da to moje proti ziher nebi melo take teže in veljavnosti, če bi se mi življenje sam mičkel bolj v drugo smer zasukalo in bi mi pot prekrižal en čist hot in divji musliman ( aja, uni verjetno ne morjo bit hot in divji, k so obrezani, pa itak ne čutjo tok dobr in jim je seks verjetno kr neki ) aja, še to, točno - v SŠ sem bla čist in totalno zatrapana v enga bosanca, že zdej me kr vroče rata sam ni nikol pršlo do realizacije česarkoli, ker sma furala ene blazotne egotripe - on punker, jst pa čist una rokenrol, flowrpower varianta tko da se je že tu zataknilo, do kožice sploh pršla nisma, evo taki so kriteriji ko si mlad pa zaljubljen
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 7.5.2009 7:14:32 >
|