Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:00:54
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica Kot prvo prosim za odgovore DA/NE, ker res nočem prebirati klobas in verskih filozofij. Ne znam narediti anketo :(
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2009 10:01:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:02:04
|
|
|
|
Zanica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: Zanica Kot prvo prosim za odgovore DA/NE, ker res nočem prebirati klobas in verskih filozofij. Ne znam narediti anketo :( Glejte meni ni smešno. Če ne mislite odgovoriti kaj sem prosila, raje se ne vključevat temo. Hvala
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:02:51
|
|
|
|
sakuL
|
ne!
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:03:23
|
|
|
|
kayica24
|
ne
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:03:25
|
|
|
|
n.nati
|
NE!!!
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:05:05
|
|
|
|
Splišni
|
Ne, ampak jaz sploh otroka ne bi imela s takim partnerjem.
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:05:32
|
|
|
|
tia
|
ne
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:05:33
|
|
|
|
elevitka
|
NE (citiram Zanico: vendar sta obadva mnenja, da se otrok v življenju SAM odloči za katero od religij-če se bo odločil) se strinjam tudi obrezovanje je njegova odločitev- sploh če se dela zaradi verskih razlogov in ne medicinskih
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:06:45
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ne, ampak jaz sploh otroka ne bi imela s takim partnerjem. Isto.
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:07:10
|
|
|
|
Zanica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ne, ampak jaz sploh otroka ne bi imela s takim partnerjem. Hvala za odgovor, ampak ne pametovat. To nisem vprašala.
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
itak da bojo vse rekle ne, k nobena ni v taki situaciji tista k pa je, si pa tud muksnt verjetno ne upa tule....
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:10:56
|
|
|
|
ronja
|
ne.
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:11:05
|
|
|
|
pett
|
Ne ..ne zavoljo partnerja
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:12:53
|
|
|
|
Zanica
|
Ulla, verjetno maš prav. Drugače, če bi vedela da bi vsaka res malo razmislila preden začne pisat kako je on nepravičen in ona glupa (ker obstajajo tudi druge plati življenja, razen vere), bi prosila razlage za tem "DA" ali "NE". Ampak dejmo počakat za še kakšen odgovor. Vsem ostalim se zahvaljujem za vaš kratek "DA" ali "NE".
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:15:50
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ne, ampak jaz sploh otroka ne bi imela s takim partnerjem. Hvala za odgovor, ampak ne pametovat. To nisem vprašala. Če je pa to pametovanje ... to je pojasnilo, zakaj ne. Veš, na nekatera vprašanja je v bistvu zavajajoče dati odgvoro samo da ali ne. Tako da če želiš odgovore, ki so kr neki, potem si jih kar sama napiši, pa bo.
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ne, ampak jaz sploh otroka ne bi imela s takim partnerjem. Enako.
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:17:49
|
|
|
|
diva 4
|
Ne
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla, verjetno maš prav. Drugače, če bi vedela da bi vsaka res malo razmislila preden začne pisat kako je on nepravičen in ona glupa (ker obstajajo tudi druge plati življenja, razen vere), bi prosila razlage za tem "DA" ali "NE". jst sem recimo tud proti, bi tud rekla ne...sam jst nimam muslimana...sem pa recimo tud proti krstu (kot veste ) in hb se moj strinja z mano in je zadeva zakjlučena. samo če se pa on nebi strinjal, če bi on to ful hotu bi bla pa kriza in bi se isto znašla v dilemi, mi je jasno to. ker ipak ni to kr edn ampak moj lubi, moj vseživljenjski ( verjetno) partner, oče mojih otrok...in je težko pol vztrajat za vsako ceno pri svojem,če njemu nekaj ful pomeni, brez da vsaj mal podvomiš in se znajdeš v dilemi...ker nismo stroji... in mene briga verski al nevemkaki razlogi, jst sem za to da se otrok sam odloči, ko je vsaj približno zadost star, da razume. sam to. in če bi se moj sine hotu dat obrezat, pa čeprav ni nobenga muslimana blizu, bi se pač dal. tko je to zame.
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:19:36
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ne, ampak jaz sploh otroka ne bi imela s takim partnerjem. Isto. Še ena isto.
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:19:50
|
|
|
|
Zanica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: Zanica IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ne, ampak jaz sploh otroka ne bi imela s takim partnerjem. Hvala za odgovor, ampak ne pametovat. To nisem vprašala. Če je pa to pametovanje ... to je pojasnilo, zakaj ne. Veš, na nekatera vprašanja je v bistvu zavajajoče dati odgvoro samo da ali ne. Tako da če želiš odgovore, ki so kr neki, potem si jih kar sama napiši, pa bo. Splišni, nočem pojasnila. To sem jasno povedala.
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:20:30
|
|
|
|
benika
|
Zanica, a se ne bi ti mal umirila Ker tule ni nobena pametovala ampak si dobila le odgovor na tvoje vprašanje. Jaz ga ne bi dala obrezat (pa krstit tud ne).
|
|
|
|
RE: Cirkumzacija da/ne (tiste ki mislite pisa... 6.5.2009 10:21:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: Zanica IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ne, ampak jaz sploh otroka ne bi imela s takim partnerjem. Hvala za odgovor, ampak ne pametovat. To nisem vprašala. Če je pa to pametovanje ... to je pojasnilo, zakaj ne. Veš, na nekatera vprašanja je v bistvu zavajajoče dati odgvoro samo da ali ne. Tako da če želiš odgovore, ki so kr neki, potem si jih kar sama napiši, pa bo. Podpišem. Zanica, ustvariti anketo je najmanjši problem: http://www.ringaraja.net/moje_ankete_uredi.asp Ampak tudi tam so možni komentarji, je.bat ga.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.