SONČEK LARA -> RE: Septembrke 2009 - part.II (1.6.2009 12:14:55)
|
Pozdravljene čveke, prelepe trebuščke imate, zdej se morm pa res slikat, da s eše jaz pohvalim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] še malo ja pa bomo kaplale lepo v Rim, komaj čakam, samo vmes imam pa še toliko enih opravkov, še tri emsece imava sam časa da urediva hišo, joj dela je, da se ven ne vidiva. Ta teden mi pride tašča pomagat, ker res ne morem sama vse to zribat, že študiram če ne bi kr koga najela, ker to je tok enga prahu...Rada bi vsaj tiste tri tedne šla pred PDP-jem notr, da Laro navadim na svojo sobico, da ne bom imela še s tem probleme ko rodimo. Tiste ki ste se kdaj selile iz ene sobe v hišo, kako so otroci sprejeli svojo sobo, naša je bo stara ob vselitvi dve leti in upam da bo zanjo to cel žur in ne dodaten strah. Je bila katera kaj kdaj v Ikei v Gradcu?V soboto imava plan it, upam da ne zaman. Še danes in jutri mal delam, potem pa fejw do 22.6. Vmes pa bom dvakrat videla svojo pikico oz. pikca. Zdej sem malo zmedena in res čakam na 3D da nu potrdijo, da je fantek, da grem v trgovino in že nabavim kak lep kompletek. Voziček prodajam, verjamete da me niti en ne pokliče, tko da najbrž ne bo nič z novim, moj pravi če tega ne prodam, da se ne strinja z nakupom novega, saj nimamo kaj rabit še enega. Jaz pa vsa nesrečna :(. Sam sej ima prav. Lepo bodite in se tipkamo Čaoooo
|
|
|
|