veselka -> RE: Septembrke 2009 - part.II (31.5.2009 23:05:28)
|
čer, joooj, kolk mate vse lepe bušije [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]... jutri imam kontrolo pri G... upam, da me ne pošlje že v službo, ker sem ravno začela uživat doma... trebuh boli vsake toliko še, samo ni več tako močna bolečina, pa otrdeva... očitno magnesol pomaga, ker me tudi v mišico ponoči več krči ne grabijo... me pa, če samo malo predolgo stojim, začne ful navzdol tiščat, pa je kr strašljiv občutek, ker se mi zdi, da mi bo v tistem trenutku vse skupaj vn padlo. z [sm=love.gif] sm šla dons do trgovine (200 m), da mal nogice pretegnem, pa me je v trgovini trebuh začel zoprno bolet [sm=zmeden.gif]. potem sem pa doma se še kuhat spravla (večino pripravim zdej kar v sede), pa me je še v sečnici ful začelo bolet, ma ne ko sem šla lulat. po počitku je minilo. mi pa [sm=duda.gif] vsake tolk na mehurju sedi in pol sam lulat hodim. zatekanje se tudi nadaljuje, ponoči mi ful zapestja otečejo, da me prou sklepi bolijo, pa stopala tudi, no vsaj gležnje noč pusti na miru [sm=smiley36.gif] sm bla pa ful pridna... sm svoje šivalne grehe počistila... [sm=love.gif] zamenjala zadrgo na jopici in zašila prevleke za okrasne blazine. zdej pa je v delu cekar zame [sm=angel.gif] aja, pa da ne bi blo jutri kakšnega prevelikega presenečenja, sem se stehtala... imam še +1 kg več... počivanje pač naredi svoje [sm=zmeden.gif] zdej pa je treba počasi spat... lahko noč vsem [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|