Picabo -> RE: Septembrke 2009 - part.II (2.6.2009 10:19:25)
|
Bety: dobro, da te imamo. Od tebe se človek (sploh prvorodnica) lahko marsikaj nauči. Ti si naša "RR mami". Se strinjam, sama imam nek predsodek (beri: strah) pred dudo, da mu slučajno cuzeljček ne ostane v ustih (recimo napaka na dudi) in se z njim zaduši... Tko, da bomo probali brez. Tudi tisto kdaj stopimo v kateri mesec je super, ker je ljudem, ki sprašujejo v katerem m smo, pametno odgovarjati po mesecih in ne tednih (predvsem moškim;). Praviš, da si dobila pri decemberkah, jaz še nas komaj dohajam, kaj šele, da bi šla na druge teme, zato super, da si pripopala. Do dopusta se bom morala pa še malce namatrati (služba in doma), vendar me misel nanj drži gor in mi daje moči. Glede sanj: tudi jaz sem par dni nazaj sanjala, da v rokah držim svojega sončka. Bil je zelo prijeten občutek. Melody kako je potekal poročni dan? Upam, da te ni preveč zeblo, saj je bilo mrzlo? Za nami zelo prijetna nedelja - imeli smo sv. krst. Zelo sem bila ponosna botrca in so me pohvalili kako lepa nosečka sem. To mi vsi pravijo, da kar sijem. Čeprav danes sem tako utrujena, da nimam sija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tanik: včeraj bila na MŠ v Lj. porodnišnici. Za prvič bilo super, dobili urnik in splošne informacije, da veš planirati naprej. Recimo, ker gre moj drug teden na jadranje, bova tista predavanja, na katera moj ne bo mogel iti, prestavila na julij ali avgust. Ker predavanje "Prva, druga in tretja porodna doba" (gre za dve predavanji) so za moške (ki želijo biti prisotni pri porodu) obvezni. Nas je bilo pa veliko - a bilo je prijetno. Mislim pa, da me bo zvilo, ko se bomo pogovarjali o porodu. Ne bojim se bolečine, a sem vseeno krvava pod kožo (in strahopetna!).
|
|
|
|