|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
13.5.2009 21:26:58   
Pupček
Tanik user posted image user posted image user posted image

Žal, za nobenega svetovalca ne bi vedla. Sam, mislim, da pomanjkanje želje po seksu, sploh pa v tem obdobju, ni težava in za to ne rabita svetovalca za spolnost. Verjetno hormoni, strah, da bi bilo kaj narobe pa še kaj vpliva na to, da pač potrebe ni. Sej bo minilo, malček je treba potrpet.

No, upam da se čim prej pomenita in pobota.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 576
13.5.2009 22:25:33   
Alma84
Tanik jaz tudi mislim da ne rabiš svetovalca. med nosečnostjo želja po sexu ali pade ali naraste. zdj pa kokr je tvoj pripravljen to razumet..ne bom preveč pametna, res upam da bosta uredila.

No čvekatorke mene še neki zanima..kje čutite dojenčka, še kar pod popkom ali že kje višje?? Moj je še vedno tok nizko da me kr mal skrbi..in sem nekje prebrala da bi se morala maternica dvignit nad popek..

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 577
13.5.2009 22:40:47   
barika
Tanik, ne rabita svetovalca, ampak rabi tvoj konkretno brco nekam med nogeuser posted image . Potem takem, bi se mogel oj v tej user posted image že 5x odselit., če ni volje in želje, j***bat ga, pač ni, na silo se pa tud ne da neki.

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 578
13.5.2009 22:43:07   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Pupček

.Aja pa v MK mi je g pripisal XX, le kaj to pomeni?? user posted image

čestitke za punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 579
14.5.2009 7:19:11   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Joj, ste spet načvekale.
Tanik držim pesti za vaju, da se tole porihta. Ni pa pošteno od njega, da se tako nezrelo obnaša. Mislim, da smo kar v večjem številu tukaj, ki nam ne paše seksat, kar je nekaj čisto normalnega in, če te ima partner rad, bo to razumel. user posted image

barika tudi jaz sem pomislila na to, da tisti xx pomeni spol user posted image

Punce, še katero bolijo medenične kostiuser posted image  Jaz včasih komaj hodimuser posted image  Upam, da to ne pomeni, da se mi boki širijo...

Brce jih čutim čisto spodaj....moj mali je obrnjen nazaj in me večino časa brca v mehur oz. nekam spodajuser posted image  hecen občutek....

Še ena kavica za lep danuser posted image

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 580
14.5.2009 7:36:39   
Tanik
Dobro jutro,

hvala user posted image , žal je težava bila že prej prisotna pred nosečnostjo user posted image , potem se pa samo stopnjuje.
Ma nekak bo, kakorkoli že bo.
dajmo o bolj veselih temah, zato smo tukaj.
jaz nič ne čutim, ne gibov, nič. samo trebuh imam in to je tudi vse, komaj čakam sredo ko imam MF da vidim kaj in kako in kaj bo user posted image aliuser posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 581
14.5.2009 8:02:45   
baby blue
Tanik srčno upam da vam abo uspelo urediti in rešiti težave... bolj se mi zdi da je problem sicer z njegove strani ker pač ne razume da nosečnicam nekatirim paše nekaterim ne paše ene imajo pač večjo željo kot druge.... in kakorkoli partnerji bi morali to razumeti in potrpeti... saj si ljubezen in nežnosti izkažeta tudi drugače... no pa da n ebom preveč pametna user posted image

dobro jutro...

kepica danes zjutraj sem klicala sestro ki vodi tečaj pa je na dopustu tako da je rekla ena da naj pokličem jutri da mi ne bo kaj narobe povedala... tako da jutri zveš več informacij... če maš pa še ti kako vprašanje pa povej pa jo bom jutri prašala...

tudi sama sem pomislila na spol ko sem zagledala XX tam napisan ja...

drugače pa tudi jaz otročka čutim nekje pri mehurju oziroma v spodnjem delu trebuha...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 582
14.5.2009 8:11:04   
Sarchi
Punce dobro jutro,

Tanik user posted image user posted image user posted image  .  Važno da bo tvoje bitjece zdravo in ti bo prineslo novo srečo  user posted image . Kar se tiče  partnerja ti želim da uredita čim prej, da boš ti mirno preživela drugo polovico nosečnosti. Mislim nate in ti želim najbolš. Nikakor pa se ne sekiri da je s tabo kej narobe!

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 583
14.5.2009 8:30:49   
kepica
baby blue hvala za info in prijaznostuser posted image  Sem vesela, da mi pomagač z informacijami. Potem sva pa jutri na vezi.user posted image

Čisto mimo teme...ali katera ve, kdaj so obiski na Jesenicah v bolnici??

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 584
14.5.2009 8:33:24   
baby blue
kepica veš da ni problema... jutri ti vse javim če ne bom zaspala ker je dosegljiva samo od sedmih do osmih :)

evo še za obiske
http://www.sb-je.si/index.php?content_id=5

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 585
14.5.2009 8:33:57   
Sarchi
sm bla prehitra, hotla sm pa še to povedat da zadnje tri, štiri dni moje kepice ful nč ne čutim, prej je bla kar aktivna sm že ful čutla tud moj je že čutu. zdej pa se je čist umirilo. prej me je kar mal bolelo k je tko aktivno plesal, zdej pa me skrbi k ga ni ni.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 586
14.5.2009 8:38:03   
Picabo
Tanik, kar razžalostila me je ozadje vajinega odnosa... Ti svojega moškega najbolje poznaš in se bosta mogla zadeve korenito lotiti. Kot si napisala, če se je to pojavljalo že prej, boš morda sama morala poiskati vzroke zakaj tako. Partner naj bi ti v vsakem primeru, tudi pri nizki stopnji želje po seksu, stal ob strani. Razlogov je lahko malo morje (vse od otroštva dalje, ko spolno zorimo in nam vsak doda svoj vzorec in pusti sled)... morda se najprej zbližata s pristnim odnosom, pogovori in potem ta želja po intimnosti ne poide in se pojavlja vedno znova, ker te partner privlači kot tvoj moški. Če bi se moj zaradi kaj takega odselil (ravno včeraj sva se pogovarjala, da je najin sex sedaj na psu, kar ni ga) bi bilo zame to začetek konca. Tega mu ne bi oprostila, saj je takšno dejanje nezrelo in bi se vprašala kakšen oče mojega otroka bo. Držim pesti zate in za tvojo pikico. Drži se.

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 587
14.5.2009 8:42:43   
Tanik
joj drage moje, sem vas čisto razžalostila, ampak morala sem dat ven.
na žalost so težave bile že prej prisotne, se stopnjujejo, potem še finance, slaba volja,...še bi lahko naštevala.
saj zato verjetno nisem niti en dan srečna odkar vem da sem noseča pa čeprav sva se dolgo trudila okoli tega, so nama tudi rekli da bom morala na umetno, no pa je potem ratalo.verjetno po čudežu.

Žan

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 588
14.5.2009 8:43:36   
vila MaLiNa
Dobro jutro punceuser posted image

Tanik zelo mi je hudo, da to slišim. Ampak se kar strinjam s puncami, da je tu on problem in ne ti. Tudi meni ni do seksa in moj to čisto razume. Vsedita se... pogovrita se... ne mora kar sedaj oditi, saj bo ratal oče in to odločitev sta sigurno sprejela skupaj. Če misliš, da bi ti pomagala kakšna pishologinja je ta menda med najboljšimi za partnerske odnose http://www.pazu.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=20&id_informacija=108. Samo se moraš zavedati, da morata biti oba za to, da gresta k njej na pogovor. Upam da bosta zrihtalauser posted image .

Sarchi ponavadi se brce tudi malo umirijo (tam nekje od 23-28 tedna), ker naj bi se maternica hitro razširila, dete notri je pa še zmeraj približno iste velikosti. Če pa misliš, da je kaj narobe, pa le pojdi do ginekologa.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 589
14.5.2009 8:51:46   
Anonimen
jutro!
jaz sm pa home aloneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
14.5.2009 8:53:40   
SONČEK LARA
Dobro jutro vam želim

Tanik sem čisto brez besed, mislim da tukaj ne potrebuješ nobenega svetovalca, ker čisto normalno je da želje po seksu pač ni, tudi pri nas je ni, in kaj pol. Če bi se moj odselil zaradi tega, verjemi, da tudi nazaj ne bi prišel. Je težko ker nosiš otročka in ga ne razumem. Kako bo šele ko bo otroček na svet prijokal, ko bodo neprespane noči, utrujenost in enostavno za posteljne aktivnosti nimaš moči in volje. In si spet v tem začaranem krogu. Mislim da se morata temeljito pogovorit in rešit to zadevo. To ni lahka stvar in mislim, da ga je mogoče samo strah odgovornosti ki ga čaka. Ne vem...držim pa pestke, da uredita tako kot bo za vaju (vas tri) oba najbolje.

Larilu poslala sem ti zs...da ne bom tukaj morila s tem še ostalih

In kako ste punce, jaz kr vredu, komaj čakam konec tedna. Čeprav bo delaven, ampak sam da ni treba v službo. Smo dobili včeraj mail od direktorja, sestanek o nadaljnih ukrepih, zmanjšanje plače, odpustki, itd. Ampak meni ni poslal maila, le zakaj, ker me ima že za odpisano. No ja počasi bo treba v boj za novo službo. Ve katera za kako dobro.

Počutje drgač kr ok, tamauček nežno brca, čutim ga pa kr povsod, danes je nakam zaspane, ga pa vsake tolko mal dregnem user posted image

Prav prijeten dan vsem želim

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 591
14.5.2009 8:59:32   
barika
Jutro,
evo, da se še jaz skašljam.
DAnes imam pa trd trebuh že preden sem iz postle vstala, pa fuul me pod rebri tiščiuser posted image , joj komaj čakam, da bo september, da bo malo lažje.
Moj pa tudi komaj čaka, ker pravi, da samo jamram in tečnarim. .. na žalost res, ful sem tečna, nerazpoložena, zadirična, brez energije ..... bljah, sama sebi grem na jetra.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 592
14.5.2009 9:04:55   
sontschica
dobro jutro

kako ste kaj? pa smo zakorakali že v 24 teden - ne morem verjet, kako hitro mineva ta čas.
tanik, tudi jaz se strinjam, kar so že napisale punce. če je zmanjkalo želje po user posted image že pred user posted image , se potem res nekje skrivajo razlogi za to. ampak ni rečeno, da jih bosta uspela sama videt. mislim, da temeljit pogovor o tem res ne more škodit. tudi meni ni do user posted image odkar sem user posted image , pa moj kar razume - oz. vsaj poskuša. tako 1x na teden in je pač takrat boljše. tudi tvoj dragi bi moral tvoje stanje bolj razumeti, sploh ker mu boš rodila user posted image . kaj a to pa nič ne šteje?! upam, da vama bo uspelo rešiti vajine težave. držim pesti za vaju in ti pošiljam user posted image user posted image .

oktavija a si dobila ZS?

Neposredna povezava do sporočila: 593
14.5.2009 9:06:21   
SONČEK LARA
Barika ne govori o zsdirčnosti, tečnobi....moj sam z očmi zavija, da kaka sem. Tudi če se hočem kontrolirat se ne morem, motijo me take malenkosti no. Npr. kar naenkrat me moti, da ko jeva kosilo, ali ko on je sam v kuhinji za mizo, ko pospravi mizo, pusti stol tako kot je ustal, se pravi ga ne porine lepo pod mizo...ej msilim no, in hodim za njim kot raca, da naj se že navadi pospraviti za sabo. In npr. on kadi, jaz sem vse dokler nisem videla tistih dveh črtic, no in če gre zvečer na cigareto in ko pride nazaj, mu sam rečem, ma pejd si umit zobe ker smrdiš po...no in tko mora 2-3x si hodit zobe revček umivat ker men tako smrdi. mislim obupna sem

sem grozna kaj????

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 594
14.5.2009 9:08:29   
Anonimen
lara sm ti poslala nazaj upam da ti bo kej pomagaluser posted image
ja hormoni delajo svoje in imamo svoje želje in zahteve sej vendar nosimo še eno bitjece pod srčkom,me pa prov zanima kakšni bi bili moški če bi bili lahko oni nosečiuser posted image

(odgovor članu sontschica)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
14.5.2009 9:09:19   
vila MaLiNa

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   Nas. preg. Spol  Kg

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )     08.06. user posted image   +5

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image     03.06.   user posted image   +12
tulpek (27)            (1.user posted image , 0. user posted image )     08.06. in 06.07.  user posted image   +4,5

31.08.  
veselka (28)          (1.user posted image , 0.user posted image )      25.05.    user posted image   +11
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     14.5

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  ?.?.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
koss (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    03.06.  user posted image +4,5
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   ?.?.
litlleMiss (18)          (1.user posted image , 0.user posted image   18.05. user posted image   +7
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     02.06. user posted image   +8

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     17.06. user posted image   +3,5
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
planinc1978 (30)    (2.user posted image , 1.user posted image )     01.06. user posted image   +8
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )   ?.?.
Pupček (29)             (1.user posted image , 0. user posted image )    01.06. 3D/4D  user posted image  +3
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     26.05. user posted image   +7
Mihaelca (26)         (2.user posted image , 0. user posted image )     15.05.

06.09.  
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )     ?.?.    

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )    10.06.  user posted image   +4
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2.user posted image )   27.05.  user posted image
Dulsineya (24)        (1. user posted image , 0.user posted image )   19.05.  user posted image    +8
oktavija (28)           (2user posted image . , 0.user posted image )   19.06.  user posted image +7
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )    ?.?.      user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )   15.05. MF user posted image   +1

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )     18.5.   +3,5 

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    25.05. 
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )    27.05. 3D/4D user posted image    +3,5
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )    18.05.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    11.06. +3
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
JaLuca (32)             (3. user posted image , 2. user posted image  08.06.  user posted image   +8

10.09.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   13.05. MF
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
Lubenička (20)         (1.user posted image , 0.user posted image   09.06.  user posted image +7
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )     ?.?.
vn1983(25)             (3. user posted image , 2.user posted image )    28.05.   +6

11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?. 

12.09.  
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
jancyika (19)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   04.06.
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    15.06.  user posted image +4,5
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF    -4      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (28)                 (1. user posted image , 0.user posted image  01.06.   +4,5
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
*Angelina*(?)             (2. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.    
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )   18.05. MF 
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP(27)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    14.05. MF +2,5

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
Doria (?)                      (?.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.
mayathebee (22)        (1. user posted image , 0.user posted image )    03.06.  +3,5
miki_miska83 (?)        (?.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.   

20.09. 
Casiopea (28)              (1.user posted image , 0.user posted image )    18.05. MF  +6
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )  12., 14., 15. 05. MF
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )    03.06.   +7
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )    19.05.  

21.09.
Alma84 (24)               
(?. user posted image , ?. user posted image )    18.05   +6

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)               (1.user posted image , 0.user posted image )    22.06. +3
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )    21.05. MF  +4
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )     25.05. MF user posted image    +3

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )     28.05.  +3

26.09.  
Katka11 (33)              (2.user posted image , 1. user posted image )      14.05. MF
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      18.05. MF 20.05. +2
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )      15.05.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )      26.05. MF
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )       20.05. user posted image  user posted image

27.09. 
tanik (31)                     (1.user posted image , 0.user posted image )      20.05. MF
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )      ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )       09.06.  user posted image
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )     11.06. user posted image
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )     12.05. MF  +7

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       27.05. MF user posted image  +5,5
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       25.05. MF user posted image   +5

29.09. 
ALRA (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )       ?.?.  
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (?user posted image , 3.user posted image )        20.05.
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
simonae (32)                (3.user posted image , 2.user posted image )      27.05.  user posted image   +6

Skupaj:
92

Fantki user posted image :
Punčke user posted image :
Presenečenje user posted image :

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •  

(odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 596
    14.5.2009 9:09:43   
    sontschica
    SONČEK LARA in barika, se grem stavit, da nista edini, ki sta zadirčni in tečni in da ima vsaka od nas svoje muheuser posted image user posted image . očitno hormoni delajo svojeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 597
    14.5.2009 9:11:54   
    Tanik
    IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Barika ne govori o zsdirčnosti, tečnobi....moj sam z očmi zavija, da kaka sem. Tudi če se hočem kontrolirat se ne morem, motijo me take malenkosti no. Npr. kar naenkrat me moti, da ko jeva kosilo, ali ko on je sam v kuhinji za mizo, ko pospravi mizo, pusti stol tako kot je ustal, se pravi ga ne porine lepo pod mizo...ej msilim no, in hodim za njim kot raca, da naj se že navadi pospraviti za sabo. In npr. on kadi, jaz sem vse dokler nisem videla tistih dveh črtic, no in če gre zvečer na cigareto in ko pride nazaj, mu sam rečem, ma pejd si umit zobe ker smrdiš po...no in tko mora 2-3x si hodit zobe revček umivat ker men tako smrdi. mislim obupna sem

sem grozna kaj????

joj, saj jaz sem tudi taka, k skozi morim, pa umij si zobe, pa pomij posodo, groza. samo jaz sem taka že od prej, nima veze nosečnsot.

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 598
    14.5.2009 9:12:22   
    sontschica
    nekaj sem se spominila, a ste za to, da bi kar počasi naredile seznam stvari, ki jih potrebujemo za novorojenčka? tiste, ki pa ste že mamice, bi nam pa svetovale, kaj se resnično rabi.

Neposredna povezava do sporočila: 599
    14.5.2009 9:13:56   
    Tanik
    IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

nekaj sem se spominila, a ste za to, da bi kar počasi naredile seznam stvari, ki jih potrebujemo za novorojenčka? tiste, ki pa ste že mamice, bi nam pa svetovale, kaj se resnično rabi.

to bi bilo v veliko pomoč. ker jaz ne vem točno kaj rabim.

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 600
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    VIDEO: Holografski simulator rojstva
    Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.