|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
13.5.2009 15:10:07   
barika
punce, punce, pa kaaaam se vam tak mudi z opremo user posted image user posted image user posted image user posted image (midva sma pri prvem kupila nekaj drobnarij že pred prvim pregledomuser posted image , zdej se mi pa nikamor ne mudi, ni neke voljeuser posted image user posted image )

Jaz bom vzela denar, ker tisti paketi mi niso všeč, če je pa kaj pametnega, je pa bolje pri Recinku naročit.

jogi ima mali dormeo, pa kaj nej rečem..spi kot polh, in verjetno boma vzela še en dormeo jogi.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 551
13.5.2009 15:11:55   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

punce, punce, pa kaaaam se vam tak mudi z opremo user posted image user posted image user posted image user posted image (midva sma pri prvem kupila nekaj drobnarij že pred prvim pregledomuser posted image , zdej se mi pa nikamor ne mudi, ni neke voljeuser posted image user posted image )

zato ker bo vroče poletje - vsaj tako napovedujejo, pa se nam ne bo dal "pajsat" v taki vročini po trgovinah.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 552
13.5.2009 15:11:57   
Dulsineya
Čaw baw, čvekice!

Hvala za nasvete glede pregledov, vsem čestitke za uspešno MF in da vse nase kepice v trebušču pridno rastejo...
Vidim da ste se o bolniški in dopustih govorile...jaz sem na bolniški od zač marca in upam, da bom tudi do konca, sicer ni zabavno, ko morem ful glede pritiska pazit če ne mi kar hitro naraste, uffa...sicer pa če se ne motim če mam bolniško do konca grem pač 28 dni pred PDP na porodniško?
Ruben: hvala, sej bi bla jz tut rada čisto brez skrbi pa ne gre in me moj G vseeno naroča na 1x na mesec in zagotavlja, da je v mojih letih idealen čas za nosečnot in da se nimam kej za bat, no hvalabogu, sej sem sicer doma in poskušam čimveč počivat.

user posted image eno vprašanje, če bo katera vedela, imam probleme zjutraj, ker moram takoj ko odprem oči laufat lulat in ko grem nazaj še malo dremuckat me v spodnjem delu trebuha zagrabi nek krč, podobno kot med najhujšimi menstrualnimi krči in drži ene 15, 20 min in še vstat ne morem s postelje pol pa spusti in se v milejši obliki ponovi 2-3x v isti uri pol kasneje je pa mir? Sej bom naslednji teden to vprašala mojega G, sam me zanima če ma katera podobne proble
me?
Nisem bla čisto pozorna o gre katera v Mš v Po, ki se začne zdej konec meseca?
vila MaLiNa ti kar prilepi svojo slikico bušija, meni vsi pravijo da se mi nikjer ne vidi 24t, pa sem šla kar 8 kg gor, je pa res da našol malo kepico nosim čisti zadaj in mi počasi moj križ razpada...user posted image
baby blue hvala za napisano o paketkih, nama bo zelo prišlo prav čeprav ne vem kaj izbrat, sicer pa nisma še nič kupila, samo eno oblekico za tam pri enih 6m ker mi je bla tkooo lepa in še to ker sma bla presrečna po MF za user posted image in si nisem mogla pomagat...
sicer pa ne vem kako nej grem kej po nakupih, ko pa sem na bolniški in morem ležat zaradi pritiska, sej se kak dan čisto kul počutim in bi šla, a kaj če ravno tisti dan pride kdo v kontrolo od komisije?
Ja pa sej ni drugega en dan bom tvegala in šla z mojim vse kupit, neki sem že na netu gledala in bi naročila na www.kidsroom.de imajo ful luštne stvari, glede vozička pa sma se odločila za Stokke, ker boma mela kmalu še enega ali dvauser posted image in se nama bo splačalo, pa še moj jih je na netu, mislim da neka nizozemska firma, najdu in so kr ene 150e cenej, pa še lupinica je zraven...
evo še za spisek: MŠ v PO v majuin juniju, moj partner bo pri porodu zraven, kile plus 8

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 553
13.5.2009 15:14:22   
Dulsineya
No neki sem se še spomnila glede prebave oz proti zaprtju, ker se mela že pred nosečnosto mal probleme... prav za user posted image obstaja v lekarni en sirut Isilax mamma, čisto na naravni osnovi in se ga pije 2 žlici zjutraj in zvečer, meni ful pomaga in ga že 2 meseca uporabljam, upam, da bo še kateri pomagalo...

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 554
13.5.2009 15:15:01   
Anonimen
sončica če pa praviš da je bila pred dnevi slikca potem pa sem jo res zamudila k se par dni nisem oglašala,no bom probala pobrskat jutri k zdele kmal grem pa po tamavčija tko da vam želim lep lep dan in da se boste jutri prebudile v prelep še bolj sončast danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 555
13.5.2009 15:17:21   
Tanik
lepo čvekajte naprej, grem domov.

jaz imam samo voziček kupljen, ostalo me še ne mika, sploh nimam volje, ker se z možem ne razumeva. user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 556
13.5.2009 15:18:21   
SONČEK LARA
Larilu eno vprašanje zate. S kakšnimi barvami si risala na steno sobice sinčka? Jaz sedaj resno razmišljam o tem podvigu, pa verjemi, da nisem noben umetnik, niti nimam žilce. da ne govorim da še darila lepo ne znam zaviti. Ampak imam ogromno željo, in zato bi si pomagala s prerisavanjem, ali imaš mogoče kako drugo rešitev, da bi si nardila šablone in jih nato obrobla. Da ne bi mela tok dela z projektorjem.
Pa si to najprej s svinčnikom potem pa lepo s čopičem obrobla, pobarvala. Zdej em je prjatlca v dvome spravla in mi pomolila pod nos katalog od Pikapolonice, kjer so notr tiste nalepke točn te živalce k sm jest mislila narisat za celo sobo, v ceni 45€ in mi je rekla, da bom ceneje prišla skoz če kupim te slikice. Zdej ne vem a so te barve res tok drage? Zdej se odločam, narisano na roko je itak stokrat lepše kot pa tiste nalepke, to zna vsak kupit.

Pozdravček

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 557
13.5.2009 15:19:10   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

zato ker bo vroče poletje - vsaj tako napovedujejo, pa se nam ne bo dal "pajsat" v taki vročini po trgovinah.

a nisi vidla preveč smeškov, hecam se, jaz samo čakam dinarčke, pa gre v nabavouser posted image

Drugače pa kako stvar naročim prekoo spletne strani (flaške, dude, previjalne podloge pa te prčkarije, cotike moreš pa v živo pogledat, ker so taaak lepeuser posted image )

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 558
13.5.2009 15:20:57   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

jaz imam samo voziček kupljen, ostalo me še ne mika, sploh nimam volje, ker se z možem ne razumeva. user posted image

joj, upam, da ni kej resnegauser posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 559
13.5.2009 15:21:21   
Sarchi
Dulsineya jzt grem na MŠ v Po, ja mislm da štarta 25. al 26.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 560
13.5.2009 15:21:36   
tulpek

jagode, mmmmm. jaz jih bom pa že jedla v petek in to z vrta. vsaj ati pravi, da sigurno že bodo, k grem k starešm na obisk.

Js sem prve 4 iz vrta že pojedla pred nekaj dnevi user posted image user posted image user posted image Lepo rdečeuser posted image . Zdaj pa čakam še na ostale. Jih imamo pa veliko, ker se je mami odločila, da jih letos pa res morem zelo veliko jest, ker so zdrave user posted image .

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 561
13.5.2009 15:22:17   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA
Zdej em je prjatlca v dvome spravla in mi pomolila pod nos katalog od Pikapolonice, kjer so notr tiste nalepke točn te živalce k sm jest mislila narisat za celo sobo, v ceni 45€ in mi je rekla, da bom ceneje prišla skoz če kupim te slikice. Zdej ne vem a so te barve res tok drage? Zdej se odločam, narisano na roko je itak stokrat lepše kot pa tiste nalepke, to zna vsak kupit.

Pozdravček

to ima pa moj nalogo da nariše džunglo v sobo, zdej sma imela neko drevje in reko, zdej pa nekaj bolj za otroke.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 562
13.5.2009 15:22:36   
Sarchi

joj, upam, da ni kej resnegauser posted image user posted image

]

jzt tudi jzt tudi Tanik. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 563
13.5.2009 15:25:49   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

No neki sem se še spomnila glede prebave oz proti zaprtju, ker se mela že pred nosečnosto mal probleme... prav za user posted image obstaja v lekarni en sirut Isilax mamma, čisto na naravni osnovi in se ga pije 2 žlici zjutraj in zvečer, meni ful pomaga in ga že 2 meseca uporabljam, upam, da bo še kateri pomagalo...

uf, mene pa na wc kr odžene user posted image ... po možnosti 2x na dan

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 564
13.5.2009 15:35:11   
Anonimen

Larilu eno vprašanje zate. S kakšnimi barvami si risala na steno sobice sinčka? Jaz sedaj resno razmišljam o tem podvigu, pa verjemi, da nisem noben umetnik, niti nimam žilce. da ne govorim da še darila lepo ne znam zaviti. Ampak imam ogromno željo, in zato bi si pomagala s prerisavanjem, ali imaš mogoče kako drugo rešitev, da bi si nardila šablone in jih nato obrobla. Da ne bi mela tok dela z projektorjem.
Pa si to najprej s svinčnikom potem pa lepo s čopičem obrobla, pobarvala. Zdej em je prjatlca v dvome spravla in mi pomolila pod nos katalog od Pikapolonice, kjer so notr tiste nalepke točn te živalce k sm jest mislila narisat za celo sobo, v ceni 45€ in mi je rekla, da bom ceneje prišla skoz če kupim te slikice. Zdej ne vem a so te barve res tok drage? Zdej se odločam, narisano na roko je itak stokrat lepše kot pa tiste nalepke, to zna vsak kupit.

Pozdravček

to so akrilne barve in lahk pobarvaš z jupolom čez in se nič ne vidi,men je to bolj kot pa te nalepke ker jih imam tud sama no sem jih imela dokler jih ni tamavči strgal ker se odlepijo po nekem času tko da je škoda stran vržt denar,tko da res prvo je fajn če narišeš samo na list papirja da boš videla kako so linije potem bo pa velik lažje,prvo sm s svinčnikom narisala potem pa če hočeš da je v 3D verziji ne smeš ni obrobe delat in morš še mal osenčit če pa navadno slikco tko lahk pa obrobiš kar bo prišlo še bolj do izrazauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
13.5.2009 15:40:55   
SONČEK LARA
Ne razumem tega ko govoriš o 3d obliku.

koliko stanejo te barvce, cca? in kok potrebujem tega kupit za eno sobco.

Mislila pa sem nekako slikce kopirat če pogledaš tele slikce a misliš tko v 3d http://www.art-fantasy.info

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
13.5.2009 15:55:45   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Dulsineya

uf, mene pa na wc kr odžene user posted image ... po možnosti 2x na dan
]

veselka srečka ti,
bom poskusla tole k ti dulsineya praviš, jzt mam težave, pa tud že od prej...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 567
13.5.2009 16:39:55   
Anonimen

Ne razumem tega ko govoriš o 3d obliku.

koliko stanejo te barvce, cca? in kok potrebujem tega kupit za eno sobco.

Mislila pa sem nekako slikce kopirat če pogledaš tele slikce a misliš tko v 3d http://www.art-fantasy.info

to mislim o te 3D obliki tko da je še osenčenje in da se zdi kot da prihaja vn iz stene,te slikce k si dala link je pa 2D ampak s pravo postavitvijo lahko tud to mal izigraš in da je lepo in se ne zdi kot da je naliman na steni.barve stanejo tm mislim da 2€ ta velika tuba,sej pravim koliko je pa čist odvisno kolk velike slike boš risala pa to barvo lahk mešaš z vodo ker se hitr suši

ok zdej morm pa res it k sta fanta nestrpna ti lahko jutr kej več napišem al mi pa zs pošlji

Neposredna povezava do sporočila: 568
13.5.2009 20:18:54   
mayathebee
hello čveke!! da še jaz poročam malo o moji današnji MF...
Vse je ok, G. mi je povedal,da user posted image tehta 422g (kar mislim,da je za 22t ok),
dolžine ni povedal, je pa tudi rekel,da je posteljica bolj spredaj in da kar je
najvažnejše:VSE JE OK!user posted image Prosila bi tudi,če se da spremenit moj PDP, po
novem je 19.9.
Se je pomaknil za 8 dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
13.5.2009 20:24:19   
mayathebee
aha pa še nekaj sem pozabla, naslednji pregled mam: 3.6.,
zredila pa sem se: + 3,5kguser posted image

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 570
13.5.2009 20:39:42   
Pupček
Hojla čvekice!

Danes ste pa bile zelo aktivne. 5 strani!

V petek sem imela pregled in uz, že četrti (moj g. je faca). Pupček je že tok velik, da se je že bolj slabo vidlo. No, v glavnem... vse je bp. Težek je bil 445 g. Aja pa v MK mi je g pripisal XX, le kaj to pomeni?? user posted image

Še podatki za seznam:
PDP 4.9.2009,
naslednji pregled 5.6.2009, (še prej pa 3/4d uz 1.6.2009)
+3 kg,
spol presenečenje
stara (ups...mlada!!)pa sem že 29

Tulpek, midve pa imava na isti dan RD. Vse najboljše!

(odgovor članu mayathebee)
Neposredna povezava do sporočila: 571
13.5.2009 20:44:13   
Pupček
Ne, Tulpek, nimava na isti dan. Sem šele zdej prebrala,

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 572
13.5.2009 20:58:01   
tulpek
Pupček, vse najboljše user posted image . Js sem malo zatajila za svoj RD in ga šele z zamudo javila. Vseeno hvala vsem. 

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 573
13.5.2009 21:00:30   
Tanik
oj,

pa mislim da je kar resno user posted image user posted image
pravi da bo razmislil in seveda se je spet odselil. težava je v seksu, ker jaz pač ne čutim potrebe. a poznate kakšnega svetovalca za spolnost' saj vem da ne paše sem ampak vseeno.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 574
13.5.2009 21:25:25   
JaLuca
Pozdravljene

ste pa bile danes pridne, saj vas preberem, samo nimam časa, da bi kaj odpisala. Upam, da bo jutri boljše.

Jaz bom sigurno do začetka julija na bolniški, potem pa bom koristila LD do porodniške. Sem pa bila v 1. nosečnosti (l. 2006)dva meseca pred porodniško na bolniški, pa sem lahko šla 28 dni prej.

Tulpek in Pupček vse najboljšeuser posted image .

Jagode že pridno jem z vrta oz. moji dve, ker še ne zorijo množično, te pa njima vse dam. Pa komaj čakam na črešnje, se mi jih ful lušta. Nasploh imam rada sezonsko sadje, ki zori doma ali pri starših ali pri njegovih.

Jaz sem tudi zadnje čase malo bolj zaprta oz. bolj težko odvajam blato, tako da sem začela piti donat zjutraj na tešče, pa še kakšen kozarec popoldne. Pa je zdaj boljše. Drugače pa sem kot kura. Pojem, pa že morem iti na wc.

Tanik, moje user posted image user posted image user posted image . Upam, da se bo to uredilo. Svetovalca pa ne poznam nobenega.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.