Dulsineya
|
Čaw baw, čvekice! Hvala za nasvete glede pregledov, vsem čestitke za uspešno MF in da vse nase kepice v trebušču pridno rastejo... Vidim da ste se o bolniški in dopustih govorile...jaz sem na bolniški od zač marca in upam, da bom tudi do konca, sicer ni zabavno, ko morem ful glede pritiska pazit če ne mi kar hitro naraste, uffa...sicer pa če se ne motim če mam bolniško do konca grem pač 28 dni pred PDP na porodniško? Ruben: hvala, sej bi bla jz tut rada čisto brez skrbi pa ne gre in me moj G vseeno naroča na 1x na mesec in zagotavlja, da je v mojih letih idealen čas za nosečnot in da se nimam kej za bat, no hvalabogu, sej sem sicer doma in poskušam čimveč počivat. eno vprašanje, če bo katera vedela, imam probleme zjutraj, ker moram takoj ko odprem oči laufat lulat in ko grem nazaj še malo dremuckat me v spodnjem delu trebuha zagrabi nek krč, podobno kot med najhujšimi menstrualnimi krči in drži ene 15, 20 min in še vstat ne morem s postelje pol pa spusti in se v milejši obliki ponovi 2-3x v isti uri pol kasneje je pa mir? Sej bom naslednji teden to vprašala mojega G, sam me zanima če ma katera podobne probleme? Nisem bla čisto pozorna o gre katera v Mš v Po, ki se začne zdej konec meseca? vila MaLiNa ti kar prilepi svojo slikico bušija, meni vsi pravijo da se mi nikjer ne vidi 24t, pa sem šla kar 8 kg gor, je pa res da našol malo kepico nosim čisti zadaj in mi počasi moj križ razpada... baby blue hvala za napisano o paketkih, nama bo zelo prišlo prav čeprav ne vem kaj izbrat, sicer pa nisma še nič kupila, samo eno oblekico za tam pri enih 6m ker mi je bla tkooo lepa in še to ker sma bla presrečna po MF za in si nisem mogla pomagat... sicer pa ne vem kako nej grem kej po nakupih, ko pa sem na bolniški in morem ležat zaradi pritiska, sej se kak dan čisto kul počutim in bi šla, a kaj če ravno tisti dan pride kdo v kontrolo od komisije? Ja pa sej ni drugega en dan bom tvegala in šla z mojim vse kupit, neki sem že na netu gledala in bi naročila na www.kidsroom.de imajo ful luštne stvari, glede vozička pa sma se odločila za Stokke, ker boma mela kmalu še enega ali dva in se nama bo splačalo, pa še moj jih je na netu, mislim da neka nizozemska firma, najdu in so kr ene 150e cenej, pa še lupinica je zraven... evo še za spisek: MŠ v PO v majuin juniju, moj partner bo pri porodu zraven, kile plus 8
|