|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
14.5.2009 10:06:55   
JaLuca
Za neporočene
- sestri, ki bo po porodu pisala podatke o otroku, vas bo vse vprašala, o imenu, vaši podatki, podatki očeta,naslov otrokana
- rojstni list otroka dobite na dom, jaz takoj ko sem prišla tisti dan iz porodnišnice ali naslednji dan (na rojstnem listu še ni napisan oče, se pa tako lahko vse ureja z potrdilom o očetovstvu)
- ko boste rodile, dobite tako z CSD vabilo, da se oglasite zaradi priznanja. Midva sva šla ponavadi naslednji dan ko sva dobila rojstni list, potem pa sva obenem kar dala zraven vlogo za otroški dodatek (uveljavlja 90 dni po porodu, dobi pa se za tisti mesec, ko se rodi). Ponavadi grejo eni prej urejati priznanje očetovstva, samo so potrebni tudi podatki o otroku, tako da je potem nepopolno. Ko greste po papirje za porodniško, še kar vprašajte zraven to in vam bodo na CSD vse razložili.

< Sporočilo je popravil JaLuca -- 14.5.2009 10:08:51 >

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 626
14.5.2009 10:15:29   
Bety11
Pozdravljene!

Sem si vzela celo uro časa, da sem bse prebrala..user posted image user posted image  tako ste pridne s pisanjem, nasveti, seznami, odgovori.....

Vse ste napisale in odgovorile, da vsa je užitek brati in nimam prav nič za komentirat......

Tudi glede seksa je že vse povedano....Jaz ne seksam od januarja.....včasih možu naredim lušte in ga božam, pa vse ostalo, da odleti med angelčke...user posted image user posted image user posted image ....Ne upam se spustiti v pravi seks užitek, ker moj ima (pre)dolgega korenjaka, ki bi me uničil....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Bolniška...Na živce mi gre,ker komisija rabi 15 dni za podaljšanje bolniške in še to podaljša za manj kot en mesec....Zelo sem jezna zaradi tega, ker če sem na bolniški ne rabim skozi nekaj skakati okrog zdravnikov, pošte, ......Vse je to politika kriva  user posted image user posted image user posted image ...

Imejte se lepo!

VilaMalina....user posted image user posted image user posted image  nasmejala sem se pošteno, ko sem prebrala zgodbo o čiščenju špegla

LP

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 627
14.5.2009 10:16:40   
vila MaLiNa

Seznam za oblačila:

- TETRA MAJČKE , body – 10 kom – št. 56/58/62
- MAKO MAJČKE – 5 kom
- ŽABICE bombažne – 4 kom
- NOGAVIČKE – 4 kom
- KAPICI
- PAJACEK (pliš, bomaž) – 5 kom
- BRISAČA ZA PO KOPANJU,(S KAPUCO)
- PLENICE, TETRA – 20-30 kom (za široko povijanje, nego)
- PLENICE
- ODEJICA – 2 kom
- ROKAVIČKE ZA DOJENČKA - če se bo praskal z nohtki

Trgovine:
H&M user posted image user posted image
C&A user posted image
Oviesse user posted image
Baby center
Pikapolonica

za v porodnišnico: za mamico
osebna higiena (zobna pasta in ščetka, glavnik, imtimno milo in šampon, vložki-VIR80, labello, krema, papirnati robčki)
mobitel in polnilec
fotoaparat
nederček (in blazinice za dojenje)
Bepanthen, duda, obroč za plavanje,
dokumenti :
-materinska knjižica (z izvidom krvne skupine, ter vseh ostalih preiskav)
-potrjena kartica zdravstvenega zavarovanja
-napotnica (za porodnišnico, reševalno vozilo)
-original dokument o krvni grupi in Rh faktroju
-osebno izkaznico
-poročni list (kopija) ali potrdilo o priznanju očetovstva (CSD)
-potrdilo o udeležbi na šoli za starše).

za novorojenca za odhod iz porodnišnice
- navadne pleničke
- povijalna plenica
- 2x mako majčka
- žabice
- kapica
- nogavičke
- 3x tetra plenica
- odeja
- lupinica

No tu je nekaj seznamov za oreintacijo. Kar dodajte kar manjka.user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 628
14.5.2009 10:28:47   
yenny
Še jaz po krajši pavzi.MF je za nami delali smo jo 2x,ker prvič niso bili prepričani,da je vse v redu.Imeli bomo user posted image  in za sedaj je vse ok.
Rodila bom v LJ zaradi zdravstvenih razlogov,materinska šola naju še čaka in seveda bo moj zraven,da bo vsaj videl kako to zgleda.
A potem je treba očetovstvo že prej urediti!?Kam pa to greš!?Jaz sem mislial,da se to ureja po rojstvu!
Pametno,da ste se odločile za seznam,ker sem že čisto zmešana od tega kaj res rabim in kaj se mi samo zdi,da bom rabila,ker mi je pač všeč!!Itak,da bi imela pol trgovine!!!!!
Sex ke tudi pri nas bolj tako tako,nobene revolucije,ampak,da bi se moj zaradi tega odselil.Ne vem,če bi sploh dojela.Spakirala bi ga sama,ker takega usraneta zraven sebe ne rabim.Zame je to totalno nezrelo in sebično!

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 629
14.5.2009 10:33:54   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: barika

punce, punce, pa kaaaam se vam tak mudi z opremo user posted image user posted image user posted image user posted image (midva sma pri prvem kupila nekaj drobnarij že pred prvim pregledomuser posted image , zdej se mi pa nikamor ne mudi, ni neke voljeuser posted image user posted image )

Jaz bom vzela denar, ker tisti paketi mi niso všeč, če je pa kaj pametnega, je pa bolje pri Recinku naročit.

jogi ima mali dormeo, pa kaj nej rečem..spi kot polh, in verjetno boma vzela še en dormeo jogi.

..imava tudi dormeo za malega, dimenzije 140x70 in sva res zadovoljna..tak, da tudi letos ga bova kupila...

kupujeva pa tudi še ne.. je res razlika, če imaš prvega otroka al ne user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 630
14.5.2009 10:34:34   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: yenny

A potem je treba očetovstvo že prej urediti!?Kam pa to greš!?Jaz sem mislial,da se to ureja po rojstvu!
Pametno,da ste se odločile za seznam,ker sem že čisto zmešana od tega kaj res rabim in kaj se mi samo !

Očetovstvo se ureja po rojstvu, drugače je nepopoln in bi tak morali iti 2x na CSD. Vsaj tako je bilo pri nama l. 2006 in l. 2007. Obakrat raje urejala po rojstvu.
Glej moje prejšnje sporočilo.

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 631
14.5.2009 10:41:54   
jasmina in tadej
Jutro oz. dober dan souser posted image !

Evo še moj seznam!

TORBA ZA V PORODNIŠNICO!

http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/torba-za-v-porodninico.html

OPREMA ZA ODHOD IZ PORODNIŠNICE

http://otrocarije.blogspot.com/2007/06/oprema-za-iz-porodninice.html

KAJ POTREBUJEMO DOMA!
(full obsežen seznam)

http://www.bambino.si/kaj_potrebujem_za_novorojencka

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 632
14.5.2009 10:56:14   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Pametno,da ste se odločile za seznam,ker sem že čisto zmešana od tega kaj res rabim in kaj se mi samo !

Očetovstvo se ureja po rojstvu, drugače je nepopoln in bi tak morali iti 2x na CSD. Vsaj tako je bilo pri nama l. 2006 in l. 2007. Obakrat raje urejala po rojstvu.

..očetovstvo sva midva uredila pred rojstvom in sva tudi morala takrat povedati imena za fanta in punčko..sem potem s tem potrdilom šla rodit ampak so ga  v porodnišnici pozabili priložit dokumentom, zato je potem moj mogel it še enkrat na CSD to uredit (drugače ne bi bilo potrebno)..ni pa meni bilo potrebno it zraven, ker je že imel potrdilo.. letos bova tudi tako naredila..

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 633
14.5.2009 11:08:11   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Seznam za oblačila:

- TETRA MAJČKE , body – 10 kom – št. 56/62 priporočam več 56
- MAKO MAJČKE – 5 kom nikoli jih nisem imela, meni so nepraktične
- ŽABICE bombažne – 4 kom
- NOGAVIČKE – 4 kom
- KAPICI
- PAJACEK (pliš, bomaž) – 5 kom jaz sem imela pajacke samo za doma, za kam ven pa hlačke (kakšne kavbojke) in majčke
- BRISAČA ZA PO KOPANJU,(S KAPUCO)
- PLENICE, TETRA – 20-30 kom (za široko povijanje, nego) za nego sem kupila še majhne pleničke od Tosame, so zelo praktične
- PLENICE
- ODEJICA – 2 kom zelo prav pridejo v vozičku, v avtu, doma
- ROKAVIČKE ZA DOJENČKA - če se bo praskal z nohtki

Trgovine:
C&A user posted image
Baby center
Pikapolonica
v Baby centru sploh ne (cene za ****), nekaj malega v Pikapolonici (ker jo pač imam zelo blizu), C&A mi osebno ni všeč, H&M (zelo vredu cotke ampak vsi otroci so potem enako oblečeni user posted image , zato se ga včasih izogibam), Zara (majčke), Okaidi in S.Oliver (največ majčke)

osebna higiena (zobna pasta in ščetka, glavnik, imtimno milo in šampon, vložki-VIR80, labello, krema, papirnati robčki) če boste rodile na Ptuju vložke vir80 ne rabite, tam jih imajo za izvoz, copati, krema za nego bradavic
mobitel in polnilec
fotoaparat
dokumenti :
-osebno izkaznico

- navadne pleničke
- povijalna plenica
- 2x mako majčka  navadna majčka je dovolj
- žabice
- kapica
- nogavičke
- 3x tetra plenica
- odeja
- lupinica

No tu je nekaj seznamov za oreintacijo. Kar dodajte kar manjka.user posted image

pa še aspirator za nos - bo v dneh, ko bomo rodile zelo prav prišel..baby-vac

več, se pa trenutno ne spomnim

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 634
14.5.2009 11:53:12   
baby blue
uuu ste se kar pridno razpisale... jst si bom nek okvirni seznam nardila... pol pa po malo pa po malo da bo do septembra pripravljeno... bolje da je prej da nas kaj ne preseneti... 

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 635
14.5.2009 13:06:01   
Anonimen
baby blue to maš pa prov,k vem da mene je presenetu in s mogl potem vsi namesto mene prat pa likat,moj je mogu še previjalno dobit domov pa skup spravituser posted image

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
14.5.2009 13:10:22   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

tale seznamček je super, vendar me zanima tudi vaše mnenje (mnenje mamic) če se dejansko rabi tuk stvari - npr. na seznamu je napisano da rabiš 30 do 50 tetra plenic. a se jih dejansko rabi tok?

jaz sem jih rabla približno ene 40, široko povijanje, pa ker mi je mleko teklo v potokih, sem imela po    2 ali 3 tetra plenice pod majico, na koncu še debelo brisačo..., pa mali polivajo, pa umivala sem ga z njimi, pa ker se en suši tak hitro ..ja jih kar gre veliko...

JAluca, fajn si napisala, moj je prvi mesec zrastel za 7 cm (iz 51 na 58user posted image )

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 637
14.5.2009 13:11:08   
Sarchi
hej
jzt sm tud misnla da bom vse čist na koncu prpravlala pa to, ampak zdej tud jzt pomišljam da bo treba počas kar migat začet da ne bo kakega prenagleda presenečenja  user posted image

super nasveti in seznamčki!

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 14.5.2009 13:12:20 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 638
14.5.2009 13:15:13   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..očetovstvo sva midva uredila pred rojstvom in sva tudi morala takrat povedati imena za fanta in punčko..sem potem s tem potrdilom šla rodit ampak so ga  v porodnišnici pozabili priložit dokumentom, zato je potem moj mogel it še enkrat na CSD to uredit (drugače ne bi bilo potrebno)..ni pa meni bilo potrebno it zraven, ker je že imel potrdilo.. letos bova tudi tako naredila..

hm, midva sma to delala vse ene 14 dni po rojstvu. Edino iz UE je prišla za ime vprašat, da je dobil emšo za vpis v rojstno knjigo ...ali nekaj takega user posted image user posted image user posted image

pa v Ce porodnišnici imajo 8no so imeli, za letos še ne vem) na voljo vse kar se potrebuje, vložke in mrežaste sp. hlačke.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 639
14.5.2009 13:25:22   
JaLuca
jaz sem jih rabla približno ene 40, široko povijanje, pa ker mi je mleko teklo v potokih, sem imela po    2 ali 3 tetra plenice pod majico, na koncu še debelo brisačo..., pa mali polivajo, pa umivala sem ga z njimi, pa ker se en suši tak hitro ..ja jih kar gre veliko...

/quote]

Jaz sem jih tudi rabila ene 40, še glih zaradi mleka. zdaj pa se tako igrata z njim, pa še mala ima pleničko za pocartat. Če pa je že fejst obrabljena oz, že ima luknjice, to so sploh prve iz l. 2006, pa jih uporabljam za brisanje (pucanje) in so tudi fajn. Včasih celo boljše kot kuhinjske krpe, še vredi pijejo mokroto, sploh če včasih zanalašč kaj polijeta. Tako da jih kar pridno uporabljam za marsikaj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 640
14.5.2009 13:30:55   
JaLuca
barika fajn ti je zrastel, te pa res nisi rabla 56. To je moja v 2 mesecih, pa sta drugače bolj majhne rasti, sploh mlajša, komaj zdaj bom prešaltala na 86.

Sem pa naprimer, če sem res kaj morala zraven dokupiti, sem pa poslala partnerja v trgovino po službi, pa je blo. Samo povedati, kam točno it, po kaj, pa če sem imela katalog ali vzorec pa vzraven trgovino nest. Če je bila sila.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 641
14.5.2009 13:46:02   
ja.lo09
Pozdravljeneuser posted image
Malo sem prebirala vaše sezname in ugotovila da jaz že res veliko stvari imam. Kupila bom še nekaj drobnarij nevtralne barve v velikosti 62, ker pri prejšnji  sem imela 56 in je bil tisti komplet samo za domov, ostalo pa še nekaj dni.

Vem Tanik da ti je bilo napisano že veliko besed, ampak jaz bi vseeno še nekaj dodala. Sicer mi ne poznamo kako je bilo stanje pred nosečnostjo in verjetno so se stvari sedaj še poslabšale. Če je tvoj mož res odšel samo zaradi pomankanja seksa, potem je to zaničevanja vredno in se ti ne smeš popolnoma nič sekirat. Jaz sama za sebe vem da nikoli nisem bila pretirano aktivna v postelji ne pred še manj pa med nosečnostijo. Sedaj pravzaprav nič ne seksamo, ker nam je G odsvetoval zaradi predhodnih težav in moj to prav lepo sprejema in se zaveda da ne nosim samo mojega, ampak tudi njegovega otroka. Saj so še drugi načini zadovoljitve, ki se jih kdaj poslužujemo. Ampak sama mislim da ti problemi po eni strani prinesejo probleme še na drugi strani, če oba nista enakega mnenja.
Čeprav si sedaj noseča in bi mnogi rekli da je treba potrpeti in rešit probleme že zaradi otroka, pa sama nikoli nisem bila pristaš tega da je treba vztrajat samo zaradi otrok. Če so sedaj problemi za katere ne najdeš rešitve, bodo kasneje ti vedno večji. Seveda pa to ne pomeni,da se vsaj ne potrudiš rešiti probleme. Je pa to seveda samo moje mnenje in je lahko za marsikoga zmotno. Sigurno pa ne rabiš dobenih svetovalcev če on pravi da je vzrok samo tvoje pomanjkanje seksa.
No, sedaj pa res že nakladam in moram nehati

Neposredna povezava do sporočila: 642
14.5.2009 13:49:52   
eva Ana
Kako ste ve fajn, vse poročate, kaj kje nabavit in zraven nest!! Bravo user posted image user posted image

Drugače sem prišla iz pregleda. Naša user posted image user posted image , fajn raste, srček bije 100 na uro user posted image .
ZA SEZNAM:
Zredila skupaj + 9kg user posted image . Rodila bom v MB. Naslednji pregled 11.6..

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 643
14.5.2009 14:02:30   
baby blue
tistim, ki že veste spol otročka kar malo zavidam... naš dojenček nikakor noče pokazat kaj skriva med nogicami midva z očijem bi pa rada vedla kaj bova imela... user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 644
14.5.2009 14:04:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Seznam za oblačila:

- TETRA MAJČKE , body – 10 kom – št. 56/62 priporočam več 56 tudi jaz
- MAKO MAJČKE – 5 kom nikoli jih nisem imela, meni so nepraktične se podpišem, pa še grde user posted image
- ŽABICE bombažne – 4 kom s stopalci sem jih jaz kar 6 imela, da nisem non stop prala
- NOGAVIČKE – 4 kom
- KAPICI
- PAJACEK (pliš, bomaž) – 5 kom jaz sem imela pajacke samo za doma, za kam ven pa hlačke (kakšne kavbojke) in majčke
- BRISAČA ZA PO KOPANJU,(S KAPUCO) sem spodaj napisala oz dodala moj nasvet
- PLENICE, TETRA – 20-30 kom (za široko povijanje, nego) za nego sem kupila še majhne pleničke od Tosame, so zelo praktične in krpice za 1x uporabo od Tosame tudi fajn prav pridejo - najcenejše v Leclercu user posted image
- PLENICE
- ODEJICA – 2 kom zelo prav pridejo v vozičku, v avtu, doma podpišem
- ROKAVIČKE ZA DOJENČKA - če se bo praskal z nohtki ja, naša je imela daljše nohte od mene, ko se je rodila, pa nisem imela v 0 postriženih user posted image

Trgovine:
C&A user posted image
Baby center
Pikapolonica
v Baby centru sploh ne (cene za ****), nekaj malega v Pikapolonici (ker jo pač imam zelo blizu), C&A mi osebno ni všeč, H&M (zelo vredu cotke ampak vsi otroci so potem enako oblečeni user posted image , zato se ga včasih izogibam), Zara (majčke), Okaidi in S.Oliver (največ majčke) UUU mi2 greva pa lahko skupaj v šoping user posted image  dodam še Premaman v Emporiumu LJ in MB, Maximarket pa mislim da je v MC Postojna. Cene še kar zmerne, luštne cotike, pa lani julija in avgusta so imeli do 70% zimsko robo znižano in sem po 2 EUR kupila ful cunjic, ki jih še zdaj nosi user posted image

osebna higiena (zobna pasta in ščetka, glavnik, imtimno milo in šampon, vložki-VIR80, labello, krema, papirnati robčki) če boste rodile na Ptuju vložke vir80 ne rabite, tam jih imajo za izvoz, copati, krema za nego bradavic za nego bradavic sem jaz imela Lanolin mazilo in komprese in te komprese so zakon!!! Tako hladijo in blažijo, da je v tistem momentu bolje od orgazma user posted image
mrežaste hlačke, ker jaz sem jih porabila več kot so mi jih tam dali user posted image
mobitel in polnilec
fotoaparat
dokumenti :
-osebno izkaznico

- navadne pleničke
- povijalna plenica
- 2x mako majčka  navadna majčka je dovolj
- žabice
- kapica
- nogavičke
- 3x tetra plenica
- odeja
- lupinica

pa še aspirator za nos - bo v dneh, ko bomo rodile zelo prav prišel..baby-vac UUU to je najboljše kar obstaja!

več, se pa trenutno ne spomnim

Sem še jaz nekaj dodala, ker imam nekaj "svežih" izkušenj user posted image

Kar se tiče brisačke za po kopanju imam jaz eno res zelo fajn, kupljeno v Bušiju (samo tam jih imajo ker so uvoznik - pa to seveda ni reklama, samo moje priporočilo), ki si jo zapneš okoli vratu in potem user posted image  iz banjice direktno v naročje dvigneš. Tako ga ne zebe, takoj je v tvojem naročju, ti nisi moker...sploh pride fajn prav če kopa 1 sam..meni se je že 300x povrnila in jo še danes uporabljam, tako da bomo za user posted image  še eno kupili user posted image  Evo link, če katero zanima: http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=36&podskupina=0&artikel=208

Ostalo pa sem z modro dodala pri seznamu....

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 645
14.5.2009 14:07:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

tistim, ki že veste spol otročka kar malo zavidam... naš dojenček nikakor noče pokazat kaj skriva med nogicami midva z očijem bi pa rada vedla kaj bova imela... user posted image

ziher bo punčka in že zdaj noge skupaj tišči user posted image  Pri moji punčki je že bilo tako user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 646
14.5.2009 14:17:09   
baby blue
sej midva sva se po MF tud šalila da je najbrž punčka ker že tako zgodaj nogice skupaj drži user posted image ... mi je pa rekla G da v večini primerov bodoče mamice vedo oziroma čutijo kaj nosijo pod srcem...

tole brisačo za kopanje sem tudi gledala je pripravna ja...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 647
14.5.2009 14:20:23   
barika

barika fajn ti je zrastel, te pa res nisi rabla 56. To je moja v 2 mesecih, pa sta drugače bolj majhne rasti, sploh mlajša, komaj zdaj bom prešaltala na 86.

Sem pa naprimer, če sem res kaj morala zraven dokupiti, sem pa poslala partnerja v trgovino po službi, pa je blo. Samo povedati, kam točno it, po kaj, pa če sem imela katalog ali vzorec pa vzraven trgovino nest. Če je bila sila.

sem začela kar z št. 56. zdej pri 18 mesecih ima pa med 92 in  98 št.user posted image user posted image , midva mu rečema, da je ogromozanski user posted image

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 648
14.5.2009 14:20:52   
_melody_
Baby blue pri vama je vsaj nogice skupaj držal/a, pri nama pa ni pa je G kljub temu rekel, da je kao prezgodaj in se niti ni potrudil da bi pogledal. Je rekel, da bova na naslednjem UZju. Čeprav sva medva mnenja, da sva med nogicami videla za user posted image  user posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 649
14.5.2009 14:21:20   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

sej midva sva se po MF tud šalila da je najbrž punčka ker že tako zgodaj nogice skupaj drži user posted image ... mi je pa rekla G da v večini primerov bodoče mamice vedo oziroma čutijo kaj nosijo pod srcem...

tole brisačo za kopanje sem tudi gledala je pripravna ja...

kako pa to bodoče mamice vedo?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.