SONČEK LARA
|
Dobro jutro nosečke No zadnje dni spim tako dobro, mislim pa da ker sem tako utrujena in še hčerkica se me je usmilila in zdele že par dni spimo cele noči, tko da sem zjutraj ko nova, kampak čez dan, jaz se ustavim ob 9-10 zvečer. Skoz nekaj. Pogovarjate se o nakupih, jaz trenutno imam v planu najprej prodat voziček, da si kupim novega od babyboom-a, sem ga zadnjič šla pogledat k frendici, super je res, pa še lahek, to mi je pomembno, kako gre v avto, ker me je v prvi nosečnosti to najbolj izčrpavalo ko sva kam šle, to troganje teh težkih vozičkov. Oblekic nekaj že imam še od hčerkice, čeprav bo sedaj fantek, imam kr veliko nevtralne barve. Sedaj imam v planu projekt in sicer pleskanje, ustvarjanje v novi hiški, v katero se upam da selimo do septembra. Sedaj imam plan urediti sobico za prvorojenko, potem med P pa za dojenčka, saj bo itak prve mesece pri nama v spalnici. No in sem se zmislila nekako takole. Iz neta sem si potegnla dol slikce waltdisneyeve junake, ala medvedek PU, bambi, .... in si jih dala na comp, v službi sem prosila če mi posodijo lcd projektor in bom lepo naštimala d ami sveti na steno, prerišem dol, in z oljnimi barvami narišem, pobarvam in bomo meli kjuti sobico, brez da kupujem neko orng drago princovo sobico za ogromen denar...mislim da že s stenami lahko naredim super sobico, kejr se bo Lara počutila kraljico. Komaj čakam da začnem. sedaj mora moj samo prepleskati sobo, pol pa jaz začnem. A tudi ve že odštevate dni do dopusta, porodniške, men se ne da več delat, resno, ker imam doma toliko opravkov. pa sem drugače ful rada hodila v službo. Zdej pa še ta recesija in pritiski iz vseh strani tukaj v službi, ljudje dobivajo odpovedi, znižal so jim plače , mene hvalabogu pustijo pri miru, ker itak vedo, da grem čez par mesecev. Uvajam pa že sodelavko za prevzem mojega dela in bo reva kr boga zdej eno leto, sma s ene namevaram vrniti, če pa se, pa mislim da me čaka odpoved. Ma kaj pa vem, to bom reševala naslednje leto. Komaj čakam da držim v rokah svojo štručko, res. in si ga kr predstavljam škratka mojega. Ja nič prijetno jutro vsem in še lepši dan, čeprav se nam vreme nekam kisa. Pozdravček
|