|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
13.5.2009 8:43:34   
_melody_
Jutro!

Da vam še jaz sporočim novičke z včerajšnje MF.. user posted image  je zdrava, vse 10. Edino za spol nisva zvedela, je G rekel, da je kao prezgodaj. Čeprav nama se je zdelo kot da sva med nogami nekaj videla in da bo user posted image . Bomo videli na naslednjem pregledu, če sva imela prav user posted image .

Zredila sem se za 3kg, naslednji pregled imam 22.6.09.

LP

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 451
13.5.2009 8:47:31   
Anonimen
jutro!
mi smo mel tud včeri pregled in je vse ok sam dol prtiska pa sedi,če me bo kej bolel morm ležat in če bolečina ne mine morm it v P kar pomeni da sem se začela odpirat ampak dokler je dete ok mi ni peneuser posted image naslednji pregled imam pa 3.6.

(odgovor članu _melody_)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
13.5.2009 8:49:34   
Tanik
Dobro jutro,

user posted image za uspešne preglede.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.5.2009 8:56:39   
SONČEK LARA
Dobro jutro nosečke

No zadnje dni spim tako dobro, mislim pa da ker sem tako utrujena in še hčerkica se me je usmilila in zdele že par dni spimo cele noči, tko da sem zjutraj ko nova, kampak čez dan, jaz se ustavim ob 9-10 zvečer. Skoz nekaj.

Pogovarjate se o nakupih, jaz trenutno imam v planu najprej prodat voziček, da si kupim novega od babyboom-a, sem ga zadnjič šla pogledat k frendici, super je res, pa še lahek, to mi je pomembno, kako gre v avto, ker me je v prvi nosečnosti to najbolj izčrpavalo ko sva kam šle, to troganje teh težkih vozičkov. Oblekic nekaj že imam še od hčerkice, čeprav bo sedaj fantek, imam kr veliko nevtralne barve.

Sedaj imam v planu projekt in  sicer pleskanje, ustvarjanje v novi hiški, v katero se upam da selimo do septembra. Sedaj imam plan urediti sobico za prvorojenko, potem med P pa za dojenčka, saj bo itak prve mesece pri nama v spalnici. No in sem se zmislila nekako takole. Iz neta sem si potegnla dol slikce waltdisneyeve junake, ala medvedek PU, bambi, .... in si jih dala na comp, v službi sem prosila če mi posodijo lcd projektor in bom lepo naštimala d ami sveti na steno, prerišem dol, in z oljnimi barvami narišem, pobarvam in bomo meli kjuti sobico, brez da kupujem neko orng drago princovo sobico za ogromen denar...mislim da že s stenami lahko naredim super sobico, kejr se bo Lara počutila kraljico. Komaj čakam da začnem. sedaj mora moj samo prepleskati sobo, pol pa jaz začnem.

A tudi ve že odštevate dni do dopusta, porodniške, men se ne da več delat, resno, ker imam doma toliko opravkov. pa sem drugače ful rada hodila v službo. Zdej pa še ta recesija in pritiski iz vseh strani tukaj v službi, ljudje dobivajo odpovedi, znižal so jim plače , mene hvalabogu pustijo pri miru, ker itak vedo, da grem čez par mesecev. Uvajam pa že sodelavko za prevzem mojega dela in bo reva kr boga zdej eno leto, sma s ene namevaram vrniti, če pa se, pa mislim da me čaka odpoved. Ma kaj pa vem, to bom reševala naslednje leto.

Komaj čakam da držim v rokah svojo štručko, res. in si ga kr predstavljam škratka mojega.

Ja nič prijetno jutro vsem in še lepši dan, čeprav se nam vreme nekam kisa.

Pozdravček

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.5.2009 8:57:32   
kepica
altaja tudi pri meni je včasih ponoči tako, kot pri tebi. Odvisno od dneva. Danes sem npr. spala kot ubita, včeraj sem pa pol noči gledala v luftuser posted image  Trudim se spati na boku, pa se non stop zbujam na hrbtu, pa noge ne vem, kam bi dala, pa vroče mi je. Ampak, sem pa danes vse not prinesla, ker sem super spala, edino kratka noč je bila, ker sem gledala Evrovizijouser posted image

Sarchi poskusi popiti 0,5l Donata zjutraj na tešče, še bolje je, če ga malo pogreješ. Mora pomagatuser posted image

altaja, zanimivo, včasih je mene v gozdu tudi vedno prijelouser posted image user posted image  pojma nimam, zakajuser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 455
13.5.2009 8:57:48   
baby blue
hura za uspešne preglede user posted image user posted image

jst se pa ravno z mandarincami filam user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.5.2009 9:01:02   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

hura za uspešne preglede user posted image user posted image

jst se pa ravno z mandarincami filam user posted image user posted image

Jaz pa že par dni sanjam o breskvahuser posted image user posted image  Bo treba še malo počakat, trenutno pa se filam kar z vloženimiuser posted image

Aja, sonček lara, ko si že ravno o odštevanju... Jaz sem že čisto nestrpna....še 7 tednovuser posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 457
13.5.2009 9:04:18   
baby blue
mmmm si me kar premamila s temi breskvami čeprav jst osebno imam rajši nektarine pa ne vem zakaj...

uuu kako imam lepo številko do poroda imam še 123 dni user posted image user posted image in tako bo tudi šlo... 1 2 3 pa bomo prijokali na svet user posted image user posted image

z porodniškim dopustom pa nastopim 16.08.2009 pa do 15.08.2010 user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 458
13.5.2009 9:05:58   
jasmina in tadej
SEZNAM ZA MATERINSKO ŠOLO

NICK        user posted image   PDP        
user posted image MŠ(kdaj,kje)  user posted image PARTNER  

Porodnišnica Maribor
jasmina  
user posted image 5.9.09      user posted image Junij, MB         user posted image Ja

Rubin       user posted image 26.9.09    user posted image ne gre             user posted image Ja

Baja         user posted image 10.9.09    user posted image ne gre             user posted image Ja

noa1        user posted image 17.10.09   user posted image ne gre              user posted image Ja

Tamika87user posted image 7.9.09      user posted image Julij,Mb            user posted image Ja

mayathebee user posted image 11.9.09 user posted image Junij, Ptuj        user posted image Ja

klaja        user posted image 26.9.09      user posted image ne gre               user posted image Ja

Porodnišnica Ljubljana
tanik         user posted image 27.9.09    user posted image      ? ,LJ           user posted image
Ja

larilu         user posted image 20.9.09    user posted image ne gre,            user posted image Ja

Indy0024  user posted image 13.9.09   user posted image junij,LJ            user posted image Ja

simonae     user posted image 30.9.09   user posted image ne gre             user posted image Ja

Picabo        user posted image 25.9.09   user posted image Junij,Lj             user posted image Ja

altaja          user posted image 28.8.09   user posted image ?, Novo Mesto   user posted image Ja

Lubenička   10.9.09    user posted image Junij,LJ              user posted image Ja

SONČEK LARA user posted image 28.9.09   user posted image ne gre             user posted image Ja

Mihaelca    user posted image 5.9.09       user posted image Julij,LJ            user posted image Ja

Aromaja     user posted image 7.9.09      user posted image Junij,LJ            user posted image Ja

VilaMalina 
user posted image 2.9.09      user posted image Je že bila         user posted image Ja

Porodnišnica Celje
barika       user posted image 3.9.09      user posted image ne gre              user posted image Ja

mancag    user posted image 27.9.09     user posted image maj , Celje        user posted image Ja

tulpek       user posted image 30.8.09     user posted image    ?,Celje            user posted image Ja

oktavija   user posted image 7.9.09         user posted image ?,Celje             user posted image Ja

TiaŽan      user posted image 3.9.09    user posted image Maj,Rogaška Slatinauser posted image Ja

Porodnišnica Jesenice

kepica        user posted image 9.9.09     user posted image Junij,Jesenice    user posted image Ja

baby blue   user posted image 13.9.09   user posted image junij, Jesenice   user posted image Ja

Nataša        user posted image 19.9.09    user posted image ?,?                       user posted image ?

Porodnišnica Postojna

sarchi         user posted image 13.9.09    user posted image Junij , Postojna user posted image Ja

veselka      user posted image 31.8.09     user posted image Marec,Postojna   user posted image Ja

draja          user posted image 8.9.09        user posted image ne gre                   user posted image Ja

bety11       user posted image 30.9.09      user posted image ne gre                   user posted image mogoče ja ali ne

dolenjka     user posted image 27.9.09      user posted image ne gre                   user posted image Ja

Dulsineya    user posted image 7.9.09        user posted image ?,?                         user posted image ?

Porodnišnica Brežice

_melody_   user posted image 22.9.09    user posted image Julij, Krško        user posted image Ja

nepoznana  user posted image 25.9.09    user posted image ?,Sevnica           user posted image Ja

Porodnišnica Ptuj

JaLuca         user posted image 9.9.09      user posted image ne gre               user posted image ?

litlleMiss      user posted image 2.9.09      user posted image maj,Ptuj            user posted image Ja

Jullie            user posted image 27.9.09    user posted image še ne ve           user posted image Ja

Porodnišnica Trbovlje

Sontschica   user posted image 9.9.09        user posted image še ne ve           user posted image Ja

Porodnišnica Izola

pupček          user posted image 4.9.09         user posted image Julij, Koper        user posted image Ja

Če sem kje naredila napako mi prosim to sporočite!

ali
Če katero pozabim napisat ali spregledam mi naj to sporoči na ZS!

< Sporočilo je popravil jasmina in tadej -- 13.5.2009 9:06:39 >

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 459
13.5.2009 9:17:04   
kepica
hm..ja, baby blue...imaš prav...nektarine so boljše, pa so mi zdej breskve prišle na misel, ko že ravno tako piše na konzerviuser posted image user posted image

Jaz imam pa še 119 dni do PDP. Delam do 3.7., od 5.7.do 17.7. grem na morje, potem bom 11 dni na bolniški, ker imam premalo dopustauser posted image user posted image , potem pa še malo dopusta (ker baje, če koristiš bolniško pred porodniško, da te avtomatsko dajo 45 dni prej na porodniškouser posted image , zato bom malo pomešala ve skupajuser posted image ), no tam nekje okoli 11.8. pa štartam porodniško. Končnouser posted image  Tako, da...še 7 tednov, potem pa jupiuser posted image  Poletje in uživancija do konca. Septembra pa v Rimuser posted image  Lepo poletje nas čaka.

Pa po seznamu sem pravkar ugotovila, da ni nobene na seznamu za Kranjuser posted image  Res ni nobene?? Mene je ravno včeraj spet malo prijelo, da bi rodila v KR, ko je bila G tako prijazna z mano, ampak, kaj, ko je EA za plačat. Grem že raje na Jesenice in 170€ dam za Angelcare, pa še za pico mi ostaneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 460
13.5.2009 9:20:47   
altaja
pa za nm tud ni nobene...user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 461
13.5.2009 9:21:58   
baby blue
ja sej jst mam tudi prej še dopust... gremo od 18 do 25.7 na morje tko da pomojem si bom po tistem še malo frej vzela da od morja k sebi pridem in se pripravim na porodniški dopust potem user posted image user posted image bom vidla kako se bova s šefom zmenila user posted image

aja v KR je EA za plačat... veš da sploh nisem gledala ker sva bila z mojim že od vsega začetka odločena n enoglana da rodim na jesenicah ki nama je veliko bližje...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 462
13.5.2009 9:28:05   
_melody_
mancag kje si??

Sara - 28.9.2009

Neposredna povezava do sporočila: 463
13.5.2009 9:34:32   
mancag
Pozdravljene!
Včeraj sem imela MF. Bebica je zdrava in vse je OK.user posted image  Genekologa sem vprašala, da me zanima za spol. Rekel je da ni sigurno ali je fantek ali punčka. Bomo še malo počakali. Odločila sem se, da se bom kmalu prijavila pri Strahovi v Domžalah  na 3D upam, da se bo že takrat 100% videlo kaj imam. Drugače se jaz počutim zelo dobro, razen kile so mi podivjale.
Naslednji pregled imam 18.6.09, zredila sem se za 7kg.

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 464
13.5.2009 9:38:51   
mancag
Melody ali si pred eno uro dobila z.s.
Meni nekaj rač. nagaja.

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 465
13.5.2009 9:39:44   
cukr07
Joj kolk ste pridne pri klepetanju. Vas sploh ne dohajam brat, kaj šele da bi kaj napisala. Vidim da delate nov seznam, zato sporočam podatke:

cukr07 PDP 9.9. MŠ junij, Novo mesto, partner Ja

Rodit pa nameravam v Novem mestu.

Pri meni drugače ni nič novega. Počutim se dobro. V službo nameravam hodit do18.06., potem pa koristim stari in novi dopust, za par dni imam še ur, nato pa že porodniška.user posted image

Z mojim sva si šla prejšnji teden malo ogledat vozičke in se odločila za PP Pliko Switch. Cotke sem seveda tudi že gledala, vendar zaenkrat nisem še nič kupovala, ker jih bom kar nekja dobila od sestrične in bom potem samo še dokupila kar bom rabila.

Ta vikend sva z bratom privlekla s podstršja zibko (v kateri sva bila še midva kot dojenčka) in jo sčistila. Ohranjena je v nulo saj je kot nova. No zdaj se moram podat samo še v lov za blago, da bom sešila novo posteljnino zanjo.

Lepo se imejte in pazite na svoje trebuščke.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 13.5.2009 9:40:45 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 466
13.5.2009 9:42:46   
_melody_
mancag nič nisem dobila. A ti mojega si?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 467
13.5.2009 9:42:54   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Jaz imam pa še 119 dni do PDP. Delam do 3.7., od 5.7.do 17.7. grem na morje, potem bom 11 dni na bolniški, ker imam premalo dopustauser posted image user posted image , potem pa še malo dopusta (ker baje, če koristiš bolniško pred porodniško, da te avtomatsko dajo 45 dni prej na porodniškouser posted image , zato bom malo pomešala ve skupajuser posted image ), no tam nekje okoli 11.8. pa štartam porodniško. Končnouser posted image  Tako, da...še 7 tednov, potem pa jupiuser posted image  Poletje in uživancija do konca. Septembra pa v Rimuser posted image  Lepo poletje nas čaka.

]

kepica ful hvala za to info, joj jzt sm pa glih tko misnla k gremo že konc junija na morje in mi bo do nastopa porodniške k bo 15.8. zmanjkalo kar ene tri tedne it na bolniško. imela sm pa v mislih da bom dopust v enmu kosu ves pokurla, pol bolniška in kao z 15. 8. nastop porodniške. sam če je pa tko bom pa tud jzt rajš mal pomešala in bom najprej en kos dopusta vzela pa bolniško vmes pa pol še drug kos dopusta.
a tko prou razumem?

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.5.2009 9:46:49   
Tanik
mancag a si vprašala G glede brcik?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 469
13.5.2009 9:59:31   
baby blue
jst sem se pa spravila malo seznam delat kaj še potrebujeva za našega dojenčka... da se bo šlo počasi malo v nakup pa kakšna stvar se bo že sproti kupila

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 470
13.5.2009 10:05:06   
Picabo
Jaz imam v planu junija dopust za 3 tedne in potem bi morala priti nazaj delati od 13.7. - 6.8.2009 samo si res ne predstavljam... Imam pa smolo, ker bom prestavljena oz. združena z drugim oddelkom in mi bo smotano it na dopust, ker računajo name tudi takrat... Čeprav me tok mika, da bi tudi jaz za ene 3 tedne koristila bolniško... Kepica nisem čisto razumela kako to misliš, da te dajo 45 dni prej na porodniško? Je to praksa ali kako? Ker bo res težka iz dopusta in velikim trebuščkom it delat nazaj v službo... user posted image

Drugače pa komaj čakam MF - šele čez 14 dni... Kako ste lahko pomirjene ve, ki je to že za vami in je vse OK.

Rubin tisto včeraj sem prebrala, kar zakomplicirano. Daj poročaj, ko bo kaj novega. Držim pesti za tvoja škratka - da bi le vse bilo vredu... user posted image

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 471
13.5.2009 10:06:09   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: Picabo

Jaz imam v planu junija dopust za 3 tedne in potem bi morala priti nazaj delati od 13.7. - 6.8.2009 samo si res ne predstavljam... Imam pa smolo, ker bom prestavljena oz. združena z drugim oddelkom in mi bo smotano it na BOLNIŠKO, ker računajo name tudi takrat... Čeprav me tok mika, da bi tudi jaz za ene 3 tedne koristila bolniško... Kepica nisem čisto razumela kako to misliš, da te dajo 45 dni prej na porodniško? Je to praksa ali kako? Ker bo res težka iz dopusta in velikim trebuščkom it delat nazaj v službo... user posted image

Drugače pa komaj čakam MF - šele čez 14 dni... Kako ste lahko pomirjene ve, ki je to že za vami in je vse OK.

Rubin tisto včeraj sem prebrala, kar zakomplicirano. Daj poročaj, ko bo kaj novega. Držim pesti za tvoja škratka - da bi le vse bilo vredu... user posted image

sam popravila sem lapsus, ki se je zgodil pri prehitrem pisanju

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 472
13.5.2009 10:06:40   
baby blue
Picabo saj je tudi pri tebi vse OK boš videla user posted image

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 473
13.5.2009 10:10:58   
katka11
ojla!
no jaz bom rodila v kr, ne nameravam pa met EA tko, da jest mam zastonj user posted image . kranjcanke, a kej veste kdaj je MŠ v KR, kdaj kej nameravate it?
uf jest delam se julija, pol pa 5.8 - 21.8. na dopust, pol pa porodniska. no ker mam tud se neki ur viska upam, da mi b znesl ostat doma 31.7. u bistvu moram ze zdej za vsak pregled in uz vzet dopust ker delam v lj in se mi po potem ne splaca it vec v sluzno, ce sem npr ob 12 fertik pri zdravnku.
a bolnisko vam kar da na lepe oci al kaj???k jo ze tko planirate?
imam pa jutri MF in upaaaam, da bo vse ok. mal me skrbi zaradi tistih mojih neg protiteles v krvi... ampak dete tko veselo brca in nori, da po moje je vse ok... drzite pesti se zame...
pa lep dan, ceprav oblacen, vsem skupaj!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 474
13.5.2009 10:13:23   
Rubin.
Dulsineya, kaj se pregledov tiče je tako (vsaj v prvi nosečnosti je bilo): pripadata ti dva UZ, prvi da se potrdi nosečnost in drgi MF, nato sledijo pregledi v stilu: tehtanje, merjenje tlaka, trebuščka, poslušanje utripov, nekje po 24 t, pa tudi pregledi materničnega vratu in to je to. Zadnje 4t je so pregledi pogostejši, ne več na en mesec, ampak na 14dni oz. 1 teden in takrat se tudi obvezno dela CTG. Če pa so indikacije drugačne, če je rizična nosečnost, potem se pa pregledi prilagodijo sami nosečnosti, tako uz, kot številčnejše naročanje, ipd.
Jaz ti lahko samo to rečem, da bodi srečna, da nosečnost poteka normalno in da imaš samo običajne preglede. Jaz imam rizično nosečnost in imam preglede na 14 dni, prav tako uz-je, ampak bi takoj zamenjala za normalno nosečnost in normalne preglede.
Sem bila v prvo dosti bolj neobremenjena in če bi bilo po moje, še na en mesec ni bi tja hodila, v tisto gužvo čakat, sploh kasneje, ko ti noge zatekajo, pa si ves okoren, pa čakaš in čakaš v čakalnici. Sedaj pa sem celih 14 dni po malem na trnih, kaj bo pokazal uz in sem hvaležna za vsak teden, ko sta moji dve punčki pri meni.

Tulpek happy birthday!!

user posted image

Picabo hvala za pestke. Jaz še tudi nisem imela MF, sedaj sem privč čez en teden naročena v rizično amb., pa sploh ne vem kako in kaj bo.

Sedaj pa grem malo migat, da se ne zasedim. user posted image

A je pri vas tudi tako mrzlo kot tukaj v MB? Brrrrrrrrr.

(odgovor članu Dulsineya)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

izbira imena
nataly33

katero ime vam je ljubše?

Nastja (10%)

Natalija (15%)

Nina (42%)

Neja (33%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!