|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
11.5.2009 20:00:20   
veselka
altaja, res super, da je vse ok user posted image

midva imava zaenkrat komplet voziček in posteljico. na vzmetnico še čakava, da bo dobavljiva. imava še 1 kompletek in štumfke, ki jih je moj kupil povsem na začetku. pa še en kompletek, ki ga je moja mami spletla in jopico, pa 2 dekici in kup copatk (vse moja mami nardila user posted image ). previjalno bova kupla v ikei, za na steno, samo bo nad komodo, ki jo že imava od prej. imamo v spalnici precej malo prostora, tko da neka samostojna previjalna niti ne bi šla notri, niti v kopalnico. potem pa še banjico od bebe jou s stojalom, pa še vse ostalo, kar user posted image rabi. že vidm kako bom ikeo spraznila z igračkami. pa posteljnino bova tudi v ikei uzela.

js sm si pa danes še blaga kupla. sm se tolk navdušla šivat za nosečo mene, ko vse tko lepo pride... al sm pa tolk na hormonih, pa se mi sam zdi user posted image . v glavnem, še bodo kiklce, pa majčke in 1 jeans hlače 3/4 user posted image

js se pa za mojih +10 kg čisto nič ne sekiram. ker je to ziher v familiji, mama je mela na koncu čez 20, moja sestra pa se mi zdi 16... edin mal je težko okrog nosit, če pa mam še kakšno vrečko v roki pa sploh

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
11.5.2009 21:55:56   
JaLuca
Pozdravljene,

da vam poročam s pregleda, vse je o.k., mali naj bi tehtal 607g, je pa že zadnjič G. delala MF. Mi pa smo hoteli za spol user posted image , pa sem na prejšnjem pregledu, ko je G. dala gor za UZ se je vidlo kaj ima med nogicami in kot laik tega res nisem morala spregledati in kot kaže bomo imeli zdaj user posted image .
Imela sem tudi test za sladkorno in je vredu. Jaz sem ga imela zaradi tega, ker sem obakrat rodila z manjšo porodno težo.

Berem vas, in vidim, da veselo kremljate o opremi in cunjicah. Jaz imam vse od pupik, bom pa edino kupila kaka 2 kopleteka za kam, za doma pa je tudi lahko malo rozasto, pa saj sem tak probala takrat čimveč kupovat v nevtralnih barvah (čeprav je tega skoraj ni mogoče kupiti, pa če vzameš modro ima znotraj kakšne rozaste ali rdeče odtenke, pa kupovala sem tudi v večini beli barvi). Kupila bom edino zraven tetra plenice, ker najmanjša se tak rada žuli v njih.
Mislim, da kaj drugega preveč ne bom kupovala, ker tak prehitro na začetku prerastejo.

Tokrat imam v tej nosečnosti probleme s krčnimi žilami. Preden si namažem nogo si jo ohladim, namažem s Hepan gelom, zjutraj pa si dam gor nosečniške nogavice za krčne žile, kupila sem si v lekarni, so 70 DEN, stale pa so približno 30€. Mi kar pomagajo, ker me zdaj zvečer ne bolijo tako noge, mi je sploh desna kar trzala in sem včasih komaj na njo stopila. Samo te nogavice je edino potem težko nositi v vročini, pa bom vse potrudila, da bom vsaj jih dopoldne nosila.

Brcike se mi zdijo, da so skoraj non stop, sploh če kaj pojem, ali pa naredim kakšen drugačen položaj in mu ne paše.

Za seznam torej: naslednji pregled 8.6., plus do zdaj 8,0 kg, imeli pa naj bi user posted image .

pa lahko nočko,

danes mi je prva pupika rekla: "ti si moja" in se prav nežno stisnila k meni. Jaz pa sem zdaj user posted image .Ni ga lepšega, kot to slišiš.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
11.5.2009 22:09:10   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Voziček bomo kupovali spomladi 2010, ker ga prej ne bomo rabili (po snegu se ga ne da porivati user posted image ).....

..kako pa potem ti misliš kaj na sprehode hodit?..si boš kenguruja nabavla? ..jaz sem lani komot po snegu furala, sicer ga pa itak ni veliko, ker pešpoti so vedno očiščene (skoraj vedno no user posted image )

A septembra bo že sneg? Kaj se pa zime tiče, sem vsak dan hodila na sprehode razen ob sneženju, saj pa menda plužijo a ne?

Veselka lepa nosečnica si. Jaz sem tudi slikala trebušček v 20 tednu, samo moram še fotke na compa spravit.

Altaja so user posted image user posted image user posted image  pomagale user posted image .

Picabo super za voziček, ja Hartani so vzdržljivi. Jaz tudi komaj čakam, da ga naročiva. Samo sem malce skeptična, pa ne bova nič nabavljala pred julijem. Ker so me malce prestrašili s tem TTTS-jem, pa bi mi bilo v primeru, če gre kaj narobe še bolj  hudo, če bi imela že kaj nabavljeno.

user posted image

Sicer ni tvoj, je pa isti model. Sliko pa lahko prilepiš tudi tako, da jo shraniš v album na rr in jo potem kopiraš v post.

Barika bravo za Quinnya - ne bo ti žal.

IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

jaz bom pa verjetno kar na pralnem stroju uredila previjalno. ne vem še, prostora nimava glih ful velik.

Jaz sem jo tudi tako imela in jo bom sedaj tudi. Samo ono mehko podlogo še moram kupiti. Se mi zdi glih prava višina, če previjaš na postelji ali kje niže se kaj hitro pozna na hrbtu.

Nočko...

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 403
12.5.2009 7:31:30   
Rubin.
Dobro jutro.

user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
12.5.2009 8:05:36   
baby blue
dobro jutro

Rubin. hvala za zajtrk.. mmmmm

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 405
12.5.2009 8:34:06   
mancag
Dobro jutro!
Punce nimam veliko časa za pisat samo malo sem se javila.
Mudi se mi na (MF).  user posted image Ko pridem nazaj bom več napisala.
Lep dan!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 406
12.5.2009 8:41:25   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Samo sem malce skeptična, pa ne bova nič nabavljala pred julijem. Ker so me malce prestrašili s tem TTTS-jem, pa bi mi bilo v primeru, če gre kaj narobe še bolj  hudo, če bi imela že kaj nabavljeno.

Najbrž sem kaj spregledala, samo št. posta mi napiši, da preberem kaj več o TTTS - pojma nimam kaj je to in kakšne skrbi ti to povzroča.

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 407
12.5.2009 9:02:02   
Tanik
Dobro jutro,

ko že debatirate o previjalnih, kje boste vse imele? a v spalnici, kopalnici ali otroški sobi?
namreč jaz ne vem kam naj dam, v spalnici bo pojstlica, pa previjalno? imam veliko kopalnico, veliko spalnico in otroško sobo, vse je pa v nadstropju.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 408
12.5.2009 9:21:01   
veselka
tanik midva bova imela tudi previjalno v spalnici, zraven posteljice, nad komodo, kjer bodo vse user posted image  potrebščine

otroško sobo bova urejala šele kasneje, v kopalnici pa nimava prostora, še banjico bova nad WC naštimala vsakokrat za kopat.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 409
12.5.2009 9:21:28   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

super barika, kej tazga sm mela v mislih ja. user posted image . a se obnese? kako maš pa poličke ob strani. mi pošlješ eno fotko.

www.ekokamra.com  tam je enaprevijalna in tista je mojauser posted image

]

barika hvala, u super zgleda. sam jzt sm pa mal majhna da bi še višino dvigala od stroja user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 410
12.5.2009 9:31:55   
altaja
Ja, user posted image so pomagale user posted image

Naša otroška sobica je sicer že pripravljena, manjka samo še pohištvo in user posted image , pa kljub temu bo zaživela šele drugo leto. Na začetku bo spal pri nama v spalnici kjer bo posteljica in previjalna komoda. Tako da bomo vsi skupaj, kasneje pa se bo preselil v svojo sobico. Previjalno podlogo bom dala pa tudi na pralni stroj, čeprav ni ravno veliko prostora. Predvsem zaradi praktičnosti v prvih mesecih.

Mancag, dobro opravi!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 411
12.5.2009 9:35:36   
baby blue
jst sem malo razmišljala in bom po vsej verjetnosti kupila previjalno podlogo in ga bom za začetek previjala kar na mizi.. ker drugače enostavno n egre... drugo leto bomo pa videli kako bo če se bo mansarda delala...

mancag uspešno na pregledu

altaja me veseli da je vse OK sedaj

< Sporočilo je popravil baby blue -- 12.5.2009 9:36:09 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 412
12.5.2009 10:18:23   
Bety11
Altaja...user posted image user posted image user posted image  Saj sem vedela, da mora biti vse OK. Meni se je pojavil rjav izcedek, ker sem pospravljala doma, kot da nimam trebuščka.....vse generalno....Zdaj samo osnovno uredim in za drugo naj se slikajo in otroci in mož....

Čestitke punce za uspešne MF in kar velika razlika je v teži med user posted image .....user posted image user posted image ...V literaturi piše, da so težki 300 g okrog 21 tedna.....In če so eni enkrat več, je to super za moje razmišljanje, saj pomeni, da napredujejo brez ovir in težav, da jih posteljica hrani zadovoljivo, da jim prebavni sistem tudi deluje, da pri prezgodnjem porodu bodo kar korenjaki, ki zagotovo preživijo......Seveda, če se ni pojavil diabetes....Samol, kolikor vidim, je to redek pojav....
Čestitam  user posted image user posted image user posted image

Casiopeja....Če verjameš ali ne, sem jaz brcike čutila že v 13t in sem si govorila, da je to nemogoče...user posted image   Pa so te iste brcike bile še naprej in so tudi zdaj, samo malo močnejše....To bo moj četrti otrok in mogoče je to razlog, da sem bolj občutljiva. Zato tudi imam gromozantski trebuh, ker se je moje telo že "razvleklo" ....Verjetno bo ta otrok večji kot zadnji, ki je tehtal 4,5 kg.....To me nič ne sekira, ker večji otroci so močnejši, ne jokajo, hranijo se odlično, spijo celo noč.....Manjši otročički pa pogosto nimajo sesalnega refleksa, so zaspančki ali pa jih pestijo nadležni krči v črevesju....

Voziček....Saj sem že omenila, da bomo dobili vozičk-e od prijateljev in se mi ne mudi s nakupom....Pa rodila bom konec septembra, potem bo prvi sprehod oktobra in ni treba, da prehodim kilometre...Važno je samo to, da smo od zunaj. Zato je lahko user posted image  v vložku od vozička in pod kakšno češpo,ko pa jaz uživam v zraku in jeseni.....Jaz sem večkrat voziček postavila na balkon, na zrak in sem v kuhinji opravljala dela....user posted image  je pa mirno spančkal....

Mogoče pa jaz ne vem, da ti naši user posted image  hočejo prevožene kilometre takoj po rojstvu?!?!user posted image user posted image user posted image

Jaz v tej user posted image  uživam na drugačen način. Zavedam se, da je to verjetno moja zadnja user posted image  v življenju, moj zadnji user posted image  in nikoli več ne bom imela tak trebušček.....Zato meditiram večkrat, da bi le ovekovečila vse te občutke....Prav žalostno je, da se eno obdobje v življenju tako (hitro) konča. user posted image  Materinstvo je res čudovita stvar.....

Kje je Larilu????

VilaMalina, oglasila si se in mi s to slikico naredila skumine....Še en meec in se bom basala s malinami, ni hudič...user posted image user posted image ...

Držim pesti vsem, ki boste imele MF ta teden in preglede!!!

Še naprej želim vama lepe dneve...

Neposredna povezava do sporočila: 413
12.5.2009 10:54:54   
vila MaLiNa

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   Nas. preg. Spol  Kg

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )     08.06. user posted image   +5

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image     03.06.   user posted image   +12
tulpek (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )     08.06. in 06.07.  user posted image   +4,5

31.08.  
veselka (28)          (1.user posted image , 0.user posted image )      25.05.    user posted image   +10
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     14.5

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  ?.?.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
koss (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    03.06.  user posted image +4,5
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   ?.?.
litlleMiss (18)          (1.user posted image , 0.user posted image   18.05. user posted image   +7
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     02.06. user posted image   +8

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     17.06. user posted image   +3,5
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
planinc1978 (30)    (2.user posted image , 1.user posted image )     01.06. user posted image   +8
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )   ?.?.
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     26.05. user posted image   +7
Mihaelca (26)         (2.user posted image , 0. user posted image )     15.05.

06.09.  
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )     ?.?.    

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )    10.06.   user posted image   +4
Erdbeere (29)          (4. user posted image , 2.user posted image )   27.05.  user posted image
oktavija (28)           (2user posted image . , 0.user posted image )   19.06.  user posted image +7
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )    ?.?.   user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )   15.05. MF user posted image   +1

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )     18.5.   +3,5 

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    25.05. 
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )    27.05. 3D/4D user posted image    +2
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )    18.05.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    04.05. MF  08.05.
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
JaLuca (32)             (3. user posted image , 2. user posted image  08.06.  user posted image   +8

10.09.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   13.05. MF
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
Lubenička (20)         (1.user posted image , 0.user posted image   08.05. MF  user posted image +7
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )    01.06. 3D/4D
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )     ?.?.
vn1983(25)             (3. user posted image , 2.user posted image )    28.05.   +6

11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?. 
mayathebee (22)      (1. user posted image , 0.user posted image )   13.05. MF

12.09.  
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
jancyika (19)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   04.06.
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    07.05. MF, 15.06.  user posted image +2
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF    -4      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (28)                 (1. user posted image , 0.user posted image  01.06.   +2
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
*Angelina*(?)             (2. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.    
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )   18.05. MF 
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP(27)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    14.05. MF +2,5

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
Doria (?)                      (?.user posted image , ?. user posted image )     04.05. MF  
miki_miska83 (?)        (?.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.   

20.09. 
Casiopea (28)              (1.user posted image , 0.user posted image )    18.05. MF  +6
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )  12., 14., 15. 05. MF
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )    12.05. MF   +7
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )    19.05.  

21.09.
Alma84 (24)               
(?. user posted image , ?. user posted image )    18.05   +6

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)                (1.user posted image , 0.user posted image )    12.05. MF 
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.   +4
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )     25.05. MF user posted image    +3

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )     28.05.  +3

26.09.  
Katka11 (33)              (2.user posted image , 1. user posted image )      14.05. MF
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      18.05. MF 20.05. +2
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )      15.05.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )      26.05. MF
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )       20.05. user posted image  user posted image

27.09. 
tanik (31)                     (1.user posted image , 0.user posted image )      20.05. MF
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )      ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )       12.05.-MF
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )     11.06. user posted image
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )     12.05. MF  +7

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       27.05. MF user posted image  +5,5
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       25.05. MF user posted image   +5

29.09. 
ALRA (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )       ?.?.  
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (?user posted image , 3.user posted image )        20.05.
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
simonae (32)                (3.user posted image , 2.user posted image )      27.05.  user posted image   +6

Skupaj:
92

Fantki user posted image :
Punčke user posted image :
Presenečenje user posted image :

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •  

(odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 414
    12.5.2009 10:55:00   
    Dulsineya
    Pozdravljene vse user posted image !

Sicer vas dokaj redno berem, nisem pa še takšna čvekica ko ve...user posted image , no vse pohvale, da smo prebrodile do sedaj...
    jz sem tut septembrska in se šele zdej dobro zavedam, da čez par mesecev ne bova več sama in da dobima družbo majhne pupike, ki sva si jo nadvse želela. To bo najino prvo dete, aja stara bom 24 let in to v tem lepem pomladnem mesecu...
    Sem preseljena korošica na obalo in bom če bo vse po sreči rodila v PO.

No, vidim, da kr veselo dopolnjujete tabelo in še sama pristavim svoje podatke.

PDP - 7.9.2009
    naslednji pregled:19.5.
    rodila bom v PO
    pričakujemauser posted image

aja na nuhalno sma šla v Domžale v Kalliste in pred dobrim tednom tut na morfologijo, ker sem bla nad mojim G kar malo razočarana...v Kalliste je pa dr. Šelih res strokovna in je pregled vreden tisti dinarčkov

No, se javim še kaj

(odgovor članu Bety11)
    Neposredna povezava do sporočila: 415
    12.5.2009 11:01:27   
    baby blue
    Dulsineya dobrodošla med nami sedaj pa kar aktivno med nami user posted image pa čestitam za punčko

(odgovor članu Dulsineya)
    Neposredna povezava do sporočila: 416
    12.5.2009 11:06:48   
    altaja
    Dulsineya dobrodošla... smo vesele kadar se nam pridruži kakšna nova čvekica. Čeprav se mi zdi da smo danes manj zgovorne...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
    -------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 417
    12.5.2009 11:10:56   
    vila MaLiNa
    Pozdravljena Dulsineya med namiuser posted image . Upam, da uživaš v nosečnosti.

Sem tudi sama opazila, da so kar razlike med našimi zgagicami v trebuhu. Sej ni treba, da so po jusuuser posted image .

Tudi jaz raje ne gledam svojega avatarja, ker se mi sline kar preveč začnejo cediti. Ko grem na tržnico bi najraje pokupila kar celouser posted image . Toliko zelenjave, sadja, rožic, ribic.... Ribe... če mi jih rata jih jem enkrat na teden, ampak kaj ko moj dragi ni navdušen nad njimi in poslednično tudi ne nad vonjem, ko jih delam. Ampak jz se ne damuser posted image . Bety a pol praviš, da škodovati ne more, če začneš jesti omega 3 maščobne kisline kot prehranski dodatek? Sicer ne maram dodatkov, ampak se mi zdi, da za omega 3 bi bilo pa dobro, če bi jih malo več vnesla v svoje telo.

Kje ste ostale čveke? Mesec maj je pa pri nas mesec MF. In prav lepo je slišati kako naši user posted image  rastejo in da je z njimi vse vredu.

Tiste punce, ki ste že nakupovale oblekice, kar povejte kje ste jih kupile, kje imajo kakšne akcije... Morda se mi bo celo dalo spokat v trgovino in kaj kupiti za najino madamuser posted image . Bi se pa tudi priporočala, če ste kje morda videle bodije na preklop z dolgimi rokavi.

Neposredna povezava do sporočila: 418
    12.5.2009 11:40:05   
    ja.lo09
    Pozdravljene po dolgem času, sem vas komaj našla, ker ste se preselile na II.del. Sedaj vam dlje časa nisem sledila, saj me je selitev in moje boleče, žilaste noge preveč zdelale. Na zadnjem pregledu me je moj G kar dobro nahrulil ko je zagledal moje noge in žile, ki se sedaj pomikajo že k mednožju in še višje in seveda mi bolniška ni ušla. Sedaj pa počitek in noge vzrak. Pa še ta vročina me ubija, povite noge vso stvar samo še poslabšujejo.
    Pa naj bo dosti jamranja za enkrat.
    Vidim da vas je že veliko dalo skozi MF, vsem čestitkeuser posted image , tudi nove nosečke imamo, dobrodošle. Sama imam MF 21.05, komaj čakam. Do sedaj sem pridelala +4kg. Sladoled pa moram dobiti najmanj enkrat na dan.
    Drugače pa sem tudi jaz še med tistimi nosečkami, ki še vedno ne čutijo brcik, komaj kdaj kakšnega metuljčka, pa še to zelo redko. Me je vmes že zelo skrbelo. Sedaj sem v 21 tednu in bi res že lahko kaj čutila. Saj vem da še ni čas za paniko, pa vdeeno. Nekaj pa le ne razumem. Ko sem bila prejšnji teden na UZ, je rekel da je vse v redu, da imam zelo nizko lego in da je posteljica zelo spredaj, moj trebuh pa je ogromen in špičast. In da bom zaradi tega manj čutila premikanje in brcike. Ampak kako je to mogoče, milila sem da jih ne čutijo tiste, ki nosijo otroka bolj v križu, ne tiste ki jih imamo spredaj.
    Še dobro da bom kmalu imela morfologijo, da bo zopet pomirjena.

Dr

(odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 419
    12.5.2009 11:43:10   
    baby blue
    ti se kar lepo pomiri... vrjamem da če bi bilo karkoli narobe bi te G že opozoril/opozorila na to... tako da kar pogumno in ne beli si glave s tem... uživaj... pomisli da je še malo pa boš spet videla svojega otročička kako telovadi po trebuščku... user posted image

(odgovor članu ja.lo09)
    Neposredna povezava do sporočila: 420
    12.5.2009 11:50:21   
    Tanik
    Dulsineya dobrodošla med nami

ja.lo09 jaz tudi še nič ne čutim, niti ne vem če so kaki metuljčki, mislim da nič ni. drugi teden na MF se bom pomenila z G.

nekaj sem gledala seznam in a ve katera kdo je anonimna user posted image , a še sodeluje z nami?

< Sporočilo je popravil Tanik -- 12.5.2009 11:52:48 >

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 421
    12.5.2009 11:59:36   
    baby blue
    nisem je še zasledila do sedaj... sej tudi ostalih ni na spregled... smo bolj stalnice user posted image user posted image

(odgovor članu Tanik)
    Neposredna povezava do sporočila: 422
    12.5.2009 12:00:24   
    Tanik
    mogoče pa je, samo da je pozabila povedat ko se je razkrila user posted image

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 423
    12.5.2009 12:48:03   
    Picabo
    user posted image

samo nekaj bom sprobala, če znam slikico naložit...

(hrvaški pregovor)

(odgovor članu Tanik)
    Neposredna povezava do sporočila: 424
    12.5.2009 12:49:05   
    Picabo
    uuuu bravo jst!!!!
    Tko, da zdej bo tudi od mene kaj priletelo (voziček)... Do takrat pa vam pošiljam tole čudovito dišečo sivko. Obožujem jo!

(hrvaški pregovor)

(odgovor članu Picabo)
    Neposredna povezava do sporočila: 425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
    Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
    пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?