|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
13.5.2009 10:14:11   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Jaz pa že par dni sanjam o breskvahuser posted image user posted image  Bo treba še malo počakat, trenutno pa se filam kar z vloženimiuser posted image

..meni so se tudi breskve zluštale pred dvema mesecema in sem potem kupila vložene..zmazala sem jih takoj.. sem jih pa čez pol ure tudi izbruhala user posted image ..takrat sem imela še občutljiv želodec.. zdaj bom pa kr na taprave počakalauser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
13.5.2009 10:24:48   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

Jaz imam pa še 119 dni do PDP. Delam do 3.7., od 5.7.do 17.7. grem na morje, potem bom 11 dni na bolniški, ker imam premalo dopustauser posted image user posted image , potem pa še malo dopusta (ker baje, če koristiš bolniško pred porodniško, da te avtomatsko dajo 45 dni prej na porodniškouser posted image , zato bom malo pomešala ve skupajuser posted image ), no tam nekje okoli 11.8. pa štartam porodniško. Končnouser posted image  Tako, da...še 7 tednov, potem pa jupiuser posted image  Poletje in uživancija do konca. Septembra pa v Rimuser posted image  Lepo poletje nas čaka.

]

kepica ful hvala za to info, joj jzt sm pa glih tko misnla k gremo že konc junija na morje in mi bo do nastopa porodniške k bo 15.8. zmanjkalo kar ene tri tedne it na bolniško. imela sm pa v mislih da bom dopust v enmu kosu ves pokurla, pol bolniška in kao z 15. 8. nastop porodniške. sam če je pa tko bom pa tud jzt rajš mal pomešala in bom najprej en kos dopusta vzela pa bolniško vmes pa pol še drug kos dopusta.
a tko prou razumem?

..nevem ,če je ravno tako..jaz sem lani prvo koristila vse dopust in nato mi je dal ginekolog še 1 mesec bolniške in nato sem lepo šla na porodniško... nič 45 dni prej ampak normalno...
koliko sem jaz brala po forumih nekaterim komplicirajo, če prekinejo bolniško in nadaljujejo dopust in nato na porodniško... tak, da pozanimajte se, da bo vse OK..

..včeraj sem ravno z mojim G govorila o tem, če mi bo lahko dal bolniško, ker 18.6. se mi začne služba.. pa je rekel naj se v službi dogovorim za dopust ( upam, da mi bodo dovolili celega pokurit) in nato mi bo on dal do konca bolniško.. rekel je, da mesec mi da lahko brez problema...pa ker mi bo dopusta zmanjkalo ali mi ne bodo dovolili celega pokurit, mi bo še par tisth dni potem dal... še dobro, da se da vse z njim zmenit...
tako, da naslednji teden se grem v službo dogovarjat in mi je že zdaj slabo, ko se samo spomnim na to..user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 477
13.5.2009 10:31:28   
barika
Tulpek, vse najboljše!!user posted image user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 478
13.5.2009 10:36:46   
Sarchi
jullie hvala, bom res še poskusla kej zvedt kako je s tem, da se mi bo OK pol izšlo.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 479
13.5.2009 10:44:27   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik
a ste se prijavile na nagradno igro prelistaj vodnik po nosečnosti?

Jaz sem se, te pa da vidimo, kaj bo user posted image .

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 480
13.5.2009 10:49:00   
kepica
Sarchi, prav si razumela. Ne me držat za besedo, ampak od dveh, ki mata vsaj mal pri kadrovski zraven, sem tko slišala, tko da po moje kr drži. Boljš tko naredit, kot pa prej it na porodniško. Sej v bistvu tebi nič ne spremeni. V vsakem primeru si domauser posted image

Picabo, kot sem že Sarchi napisala. Baje, če se bolniška in porodniška držita skupaj, te avtomatsko dajo na porodniško 45 dni prej in ne 30 dni prej. Kar seveda pomeni, da greš potem po porodniški tudi prej delat. Ni pa tole preverjeno, zato me ne držat za besedo. Jaz bom raje vmes med dopustom vzela malo bolniške, za toliko dni, kolikor mi pač zmanjka dopusta, da potem ne bo komplikacij.

jullie a ti imaš pa iskušnje s tem...hm...bi se bilo res treba bolje pozanimat, da ne bo šlo kaj narobe....

katka11, zakaj pa za preglede ne vzameš bolniške? Drugače pa obstaja en zakon...bi mogla pobrskat po netu...da se nosečnici, ki imajo preglede samo dopoldan, šteje tisti čas, ko je odsotna, kot da dela. To  sem jaz koristila v prvi nosečnosti. Sicer so me mal pisano gledali, ko sem jim pokazala tisti zakon, ampak so mi potem priznali. Dopusta pa jaz ne bi dajala za preglede..že tako ga imam malo.

Bolniško pa upam, da jo bom dobilauser posted image user posted image  Bom že tako na koncu...bomo že nekako zrihtali za tistih 11 dni.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 481
13.5.2009 10:58:46   
katka11
 kaj po bolnisko moras pol vsakic k svojemu splosnemu zdravniku a kako? oprostite ampak ful mal vem o tem, ker sem bolnisko koristila zase enkrat , no veckrat pa zaradi nasega malega pobalina, ko je bil fest bolan.
ker men bo slo res vec kot en teden dopusta za posvetovalnice in uz- je pol pa se kr neki ur tudi za se kaksno stvar, recimo, ce moram se 1x dat vodo, ali kri. ceprav gre npr. za eno uro, ampak ker zacnejpo delat sele ob 7ih npr pa itak nisi takoj na vrsti pa to, je kuj vsaj 4 ure okol da pridem v sliuzbo k sem v lj, in pol delam do pol treh da se ob nekako normalnem casu poberem miskolina v vrtcu... tko da bi kr prov prslo ce bi dobila za te stvari bolnisko.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 482
13.5.2009 11:03:39   
altaja
Ravnokar sem prebrala....
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/ostanki-pesticidov-v-hrani-otrok.html

Znane zadeve, ampak vseeno. Majkuš a se sploh zavedamo kolk je domača zelenjava zlata vredna?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 483
13.5.2009 11:03:43   
oktavija
Mancag a ti si dobila sestro Pavlino na telefon za MŠ... jaz jo poskušam doklicat že nekaj dni pa nič...zvoni v prazno... in kdaj začneš z MŠ?

Tulpek...  vse najboljše!!!

Babuške hotela sem vse prebrat, ampak mi ni uspelao... v glavnem vidim da ste vse dobro in da pridno čvekate... No jaz še nekaj dni zabušavam v ponedeljek pa spet veselo na delo...

lep dan še naprej

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 484
13.5.2009 11:06:12   
vila MaLiNa

katka11, zakaj pa za preglede ne vzameš bolniške? Drugače pa obstaja en zakon...bi mogla pobrskat po netu...da se nosečnici, ki imajo preglede samo dopoldan, šteje tisti čas, ko je odsotna, kot da dela. To  sem jaz koristila v prvi nosečnosti. Sicer so me mal pisano gledali, ko sem jim pokazala tisti zakon, ampak so mi potem priznali. Dopusta pa jaz ne bi dajala za preglede..že tako ga imam malo.

Ja tak zakon res obstaja, samo je še dodatek zraven, tako kot povsod, kar se preveč lepo sliši. Na preglede h ginekologu hodiš na stroške delodajalca takrat, če ginekolog sploh ne dela POPOLDNE ampak samo dopoldne. Če dela pač mešano moraš na pregled, če ga imaš dopoldne hoditi na svoj čas. Drugače pa kar reči sestri naj te naroča popoldne.

IZVIRNO SPOROČILO: katka11

ker men bo slo res vec kot en teden dopusta za posvetovalnice in uz- je pol pa se kr neki ur tudi za se kaksno stvar, recimo, ce moram se 1x dat vodo, ali kri. ceprav gre npr. za eno uro, ampak ker zacnejpo delat sele ob 7ih npr pa itak nisi takoj na vrsti pa to, je kuj vsaj 4 ure okol da pridem v sliuzbo k sem v lj, in pol delam do pol treh da se ob nekako normalnem casu poberem miskolina v vrtcu... tko da bi kr prov prslo ce bi dobila za te stvari bolnisko.

Sej krvi in urina ti ni treba dati na tešče, razen če ti izrecno tega na rečejo. Sem se prav pozanimala pri sestri. Tako, da sama hodim sedaj popoldne, ko ni nobene gužve in sem takoj na vrsti.

Punce tiste, ki delate in imate doma še otroke... Dobre steuser posted image Usklajevanje službe, družinskih obveznosti... da še kaj časa zase najdete...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 485
13.5.2009 11:07:41   
Rubin.
Katka11 dokument za bolniško ti da tvoj ginekolog, le-tega pa potem neseš k svojemu zdravniku. Če si na bolniški manj kot 30 delovnih dni, ti potem za dneve, ki si na bolnišiki, tvoj zdravik izda bolniški list, ki ga potem neseš v službo. Če pa je bolniška nad 30 delovnih dni pa se za ostale dneve pošlje na komisijo in potem ti komisija odobri ali pa ne nadaljni stalež.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 486
13.5.2009 11:10:15   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Mancag a ti si dobila sestro Pavlino na telefon za MŠ... jaz jo poskušam doklicat že nekaj dni pa nič...zvoni v prazno... in kdaj začneš z MŠ?

če me spomin ne vara, je ona v sobi za MŠ samo ob ponedeljkih so 9. zjutraj. Najboljše, da pokličeš svojo gin. pa tam vprašaš, kdaj je MŠ. A sestra pri G. pa nič ne pove, ker mene je letos vprašala, pa sem rekla, da me ne zanima.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 487
13.5.2009 11:12:19   
Picabo
IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Iz neta sem si potegnla dol slikce waltdisneyeve junake, ala medvedek PU, bambi, .... in si jih dala na comp, v službi sem prosila če mi posodijo lcd projektor in bom lepo naštimala d ami sveti na steno, prerišem dol, in z oljnimi barvami narišem, pobarvam in bomo meli kjuti sobico, brez da kupujem neko orng drago princovo sobico za ogromen denar...

Super ideja!!!! Jst bom pa kar Larilu prosila, da nej kej nariše. Larilu ti odpri s.p. in se ukvarjaj s tem, škoda te je za v kakšno banko, če tako lepo rišeš. Izkoristi talent - zato ti je dan.

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 488
13.5.2009 11:14:49   
oktavija
Barika... sestra mi je rekla naj pokličem Pavlino in da se z njo zmenim... imam pa podatek da jo dobim vsak dan med 8-9 uro... sam meni telefon zvoni v prazno... bom probala spet jutri...

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 489
13.5.2009 11:20:17   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Ravnokar sem prebrala....
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/ostanki-pesticidov-v-hrani-otrok.html

Znane zadeve, ampak vseeno. Majkuš a se sploh zavedamo kolk je domača zelenjava zlata vredna?

Ja človeka kar zaskrbi... Ampak, če pomisliš... ali si prepričana, da imaš doma na vrtu zelenjavo in sadje brez pesticidov? user posted image Škropi lahko sosed ali bližnji kmet, pa veter ponese še malo k tebi... Potem lahko s padavinami tudi dobiš pesticide... Če misliš, da kupuješ na tržnici biosadje in biozelenjavo (ja ponavadi jih gojijo kar zraven avtocest, da je velika vsebnost težkih kovin), lahko samo verjameš prodajalcem. Potem imaš tu še SIPS (slovenska integrirana pridelava sadja), to sadje je sicer škropljeno ampak povsem po predpisih - kdaj se lahko škopi in koliko, in se upošteva latentno dobo škropiva... Tako, da jaz gledam kar to oznako - pač na slepo verjamem, da je vredu.

Je pa res, da se pesticidi nahajajo v lupini, zato priporočajo da vse sadje olupimo. Pa smo spet ob veliko količino vitaminov, ker pavijo, da se jih največ nahaja ravno v lupiniuser posted image .

Zveza potrošnikov Slovenije že dela analize... ampak kaj ko se tista sadje in zelenjava, ki ne ustrezata zahtevam, prodajata še zmeraj naprej. Če je bilo ugotovljeno preveč pesicidov, težkih kovin in drugih substanc v živilih, bi jih morali zavrtniti. Potem bi se pridelovalci morda le zamislili, kdaj škorpijo, koliko... Je pa res, da potrošniki kupujemo z očimi.

Ah... pa sem se rapisala...

< Sporočilo je popravil vila MaLiNa -- 13.5.2009 11:23:05 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 490
13.5.2009 11:21:17   
katka11
aha, men so namrec rekli : jutri zjutraj pa pridite dat kri...
al pa v ponedeljek zjutraj pa dajte se enkrat vodo....
ja seveda, ker v kr. ne das vodo in kri v laboratoriju, kjer vsi ostali, ampak v porodnisnici, kjer verjetno odvzeme delajo samo dopoldne, predvidevam. ker npr. imam drug teden posvetovalnico, se pravi G popoldne, ampak vodo in kri in tehtanje in to moram pa opravit dopoldne...
mah ce ne drugace bom sla pa avgusta se ene parkrat delat, itak takrat ni take stale in bomo bolj bluzili kot ne...
vila malina...
casa zase je itak bolj malo, ampak je zato toliko bolj sladek... po drugi strani mi je pa ful fajn bit s tamalim in mi je to uzitek in sprostitev, ce je res samo to, na jetra mi grejo pa trgovine in letanje sem in tja pa se vmes pol ene troji obiski itd. tko, da je lepo u izi, pa da zvecer ko gre miskolin spat se kaj na htro za drug dan pripravim za kosilo, pa pod tus pa mal z mojim stisnit pa mal pred tv pa je...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 491
13.5.2009 11:36:44   
altaja
VilaMalina: točno to! Mah tolk sranja pojemo da je kr groza! Pa tud ti bio izdelki...larifari..nikol se ne pridela tolk "bio" izdelkov kolkr se jih proda. Gensko nespremenjene soje se sploh ne da več dobit, domača "bio" produkcija pa tvega zelo malo ali pa celo nič pridelka če te napade kaka bolezen, tko da... ****!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 492
13.5.2009 11:44:12   
vila MaLiNa

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (?user posted image . ,?user posted image .)   Nas. preg. Spol  Kg

28.08. 
altaja (27)             (1. user posted image , 0.user posted image )     08.06. user posted image   +5

30.08. 
Lorian (37)            (3. user posted image , 2.user posted image     03.06.   user posted image   +12
tulpek (27)            (1.user posted image , 0. user posted image )     08.06. in 06.07.  user posted image   +4,5

31.08.  
veselka (28)          (1.user posted image , 0.user posted image )      25.05.    user posted image   +10
eva Ana (27)           (1.user posted image , 0.user posted image )     14.5

01.09.
binči (24)                ( 4. user posted image , 3.user posted image  ?.?.
Tanchy (?)               ( 2. user posted image , 1.user posted image  ?.?.

02.09. 
koss (25)                 (1.user posted image , 0.user posted image )    03.06.  user posted image +4,5
Lenck (25)               (1.user posted image , 0.user posted image   ?.?.
litlleMiss (18)          (1.user posted image , 0.user posted image   18.05. user posted image   +7
tinec78 (30)            (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
vila MaLiNa (26)     (1.user posted image , 0.user posted image )     02.06. user posted image   +8

03.09. 
barika (24)              (2.user posted image , 1.user posted image )     17.06. user posted image   +3,5
cembi (28)               (2.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
planinc1978 (30)    (2.user posted image , 1.user posted image )     01.06. user posted image   +8
TiaŽan (23)              (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?. 

04.09.  
Kruce Fiks (37)        (2 user posted image . , 1.user posted image )   ?.?.
ne vem (29)             (3.user posted image , 1.user posted image )     ?.?. user posted image

05.09. 
enaS (32)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
jasmina (22)            (1.user posted image , 0.user posted image )     26.05. user posted image   +7
Mihaelca (26)         (2.user posted image , 0. user posted image )     15.05.

06.09.  
pingi (29)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
teta tulpa (29)         (3.user posted image , 2.user posted image )     ?.?.    

07.09.  
aromaja (30)           (1.user posted image , 0.user posted image )    10.06.  user posted image   +4
Erdbeere (29)         (4. user posted image , 2.user posted image )   27.05.  user posted image
Dulsineya (24)        (1. user posted image , 0.user posted image )   19.05.  user posted image
oktavija (28)           (2user posted image . , 0.user posted image )   19.06.  user posted image +7
škorpijončica (20)   (1 .user posted image , 0.user posted image )    ?.?.      user posted image
Tamika87 (21)        (1. user posted image , 0.user posted image )   15.05. MF user posted image   +1

08.09. 
draja (29)               (2user posted image . , 1.user posted image )     18.5.   +3,5 

09.09. 
cukr07 (27)             (1.user posted image , 0. user posted image )    25.05. 
kepica (27)              (4.user posted image , 1.user posted image )    27.05. 3D/4D user posted image    +3,5
S1902 (29)              (2.user posted image , 1.user posted image )    18.05.
sontschica (24)        (1.user posted image , 0.user posted image )    04.05. MF  08.05.
zadovoljnalana(?)    (?.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.
JaLuca (32)             (3. user posted image , 2. user posted image  08.06.  user posted image   +8

10.09.  
baja* (29)               (2. user posted image , 1.user posted image   13.05. MF
kdusic (?)                 (1.user posted image , 0.user posted image    ?.?.
Lubenička (20)         (1.user posted image , 0.user posted image   08.05. MF  user posted image +7
Pupček (28)             (1.user posted image , 0. user posted image )    01.06. 3D/4D
tejabrina (?)             (?.user posted image , 2.user posted image )     ?.?.
vn1983(25)             (3. user posted image , 2.user posted image )    28.05.   +6

11.09.  
jpnincy (25)              (1. user posted image , 0.user posted image )   ?.?. 
mayathebee (22)      (1. user posted image , 0.user posted image )   13.05. MF

12.09.  
Chebelzza (28)           (2.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
darjau (28)                 (3.user posted image , 2.user posted image )    ?.?.
jancyika (19)             (1.user posted image , 0. user posted image )    ?.?.

13.09. 
baby blue (26)            (1.user posted image , 0. user posted image )   04.06.
indy0024 (26)            (1.user posted image , 0.user posted image )    07.05. MF, 15.06.  user posted image +2
majra (30)                  (2.user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF    -4      
mojgal (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )    ?.?.     
Sarchi (28)                 (1. user posted image , 0.user posted image  01.06.   +4,5
pika_nogavicka (22)  (1.user posted image , 0.user posted image )    ?.?.

15.09.  
*Angelina*(?)             (2. user posted image , 1. user posted image )   ?.?.    
Barbka26 (25)            (1. user posted image , 0. user posted image )   ?.?.     

16.09. 
majica (?)                    (?.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 

17.09.
noa1  (33)                   (2. user posted image , 1.user posted image )   18.05. MF 
nussy (28)                   (?. user posted image , 1.user posted image )    05.05. MF

18.09.  
BBP(27)                       (1.user posted image , 0.user posted image )    14.05. MF +2,5

19.09.  
Logi1 (29)                   (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.  
Doria (?)                      (?.user posted image , ?. user posted image )     04.05. MF  
miki_miska83 (?)        (?.user posted image , ?. user posted image )     ?.?.  
zorion  (30)                 (2.user posted image , 1.user posted image )     ?.?.   

20.09. 
Casiopea (28)              (1.user posted image , 0.user posted image )    18.05. MF  +6
laraa (24)                    (2. user posted image , 1.user posted image )  12., 14., 15. 05. MF
larilu (23)                    (3. user posted image , 1.user posted image )    03.06.   +7
yenny (34)                   (2. user posted image , ?.user posted image )    19.05.  

21.09.
Alma84 (24)               
(?. user posted image , ?. user posted image )    18.05   +6

22.09. 
ANABOJAN (?)             (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.
_melody_ (?)               (1.user posted image , 0.user posted image )    22.06. +3
maayaa (27)                (1.user posted image , 0.user posted image )     ?.?.

23.09. 
Mat3ja22 (24)             (2. user posted image , 1.user posted image )    ?.?. 

24.09.  
Anya22 (25)                 (2.user posted image , ?.user posted image )     ?.?. 
ja.lo09 (28)                  (3.user posted image , 1.user posted image )    21.05. MF  +4
Picabo (29)                  (1.user posted image , 0.user posted image )     25.05. MF user posted image    +3

25.09.  
*kinnie* (29)              (3.user posted image , 2.user posted image )      ?.?.
Nepoznana (26)          (1.user posted image , 0. user posted image )     28.05.  +3

26.09.  
Katka11 (33)              (2.user posted image , 1. user posted image )      14.05. MF
Rožica82 (26)             (2.user posted image , 1. user posted image )      18.05. MF 20.05. +2
tažana (?)                    (2. user posted image , 1.user posted image )      15.05.
klaja (28)                     (3.user posted image , 2.user posted image )      26.05. MF
Rubin. (38)                  (4.user posted image , 1.user posted image )       20.05. user posted image  user posted image

27.09. 
tanik (31)                     (1.user posted image , 0.user posted image )      20.05. MF
Anonimna user posted image   (?)    (3. user posted image , 1.user posted image )      ?.?.
jullie (27)                     (2.user posted image , 1.user posted image )       09.06.  user posted image
Nataša31 (?)                (2. user posted image , 1. user posted image )     11.06. user posted image
mancag (30)                (1. user posted image , 0. user posted image )     12.05. MF  +7

28.09.  
dolenjka (31)               (2.user posted image , 1.user posted image )       27.05. MF user posted image  +5,5
SONČEK LARA( 25)      (2.user posted image , 1.user posted image )       25.05. MF user posted image   +5

29.09. 
ALRA (?)                       (?.user posted image , ?.user posted image )       ?.?.  
dreja79 (29)                (2.user posted image , 1.user posted image )       ?.?.    

30.09.  
Bety11 (43)                 (?user posted image , 3.user posted image )        20.05.
nincika (24)                 (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?. 
pupik (23)                    (1. user posted image , 0.user posted image )       ?.?.
simonae (32)                (3.user posted image , 2.user posted image )      27.05.  user posted image   +6

Skupaj:
92

Fantki user posted image :
Punčke user posted image :
Presenečenje user posted image :

Z nami so pot začele :
anonimna, žana21, kristy k., ninabr, spelch, tinuška,
sarajan, Pia67, soncek_25

user posted image   user posted image   

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?
  •  

(odgovor članu vila MaLiNa)
    Neposredna povezava do sporočila: 493
    13.5.2009 11:47:23   
    Lubenička
    Pozdravljene,

vidim, da čvekate user posted image

Jaz se zadnje čase zbujav z bolečinami v trebuhu...v zgornjem delu, zato se ne sekiram za našga fanta. Malo imam težave s prebavo, a če me zgoraj boli, je mogoče želodec? user posted image

Tulpek vse najboljše!user posted image user posted image

Naslednji pregled: 9.6

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu katka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 494
    13.5.2009 11:47:52   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: Picabo

IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Iz neta sem si potegnla dol slikce waltdisneyeve junake, ala medvedek PU, bambi, .... in si jih dala na comp, v službi sem prosila če mi posodijo lcd projektor in bom lepo naštimala d ami sveti na steno, prerišem dol, in z oljnimi barvami narišem, pobarvam in bomo meli kjuti sobico, brez da kupujem neko orng drago princovo sobico za ogromen denar...

Super ideja!!!! Jst bom pa kar Larilu prosila, da nej kej nariše. Larilu ti odpri s.p. in se ukvarjaj s tem, škoda te je za v kakšno banko, če tako lepo rišeš. Izkoristi talent - zato ti je dan.

user posted image user posted image sej mi laska veš da si se name spomnilauser posted image moj mi je že reku da bo tale otroška sobica mogla bit v temi morsko dno k sm mu rekla da bi bilo tud fajn kot jungle stil pa je reku da ne,da bodo kr delfinčki pa tko naprejuser posted image
    drgač pa tiste k si ne morete sposodit ta projektor pa naredite tko,da tiste slike k so vam všeč narišite prvo na A3 list k je večji in približno dovolj velik odvisno kolk hočete da je na veliko narisan da boste imele v glavi vsaj kako črte potekajo,potem pa vzamite al navaden svinčnik al pa delavski in narišite na steno in če se kje zmotite pa samo z radirko zbrišete in ponovno narišete pravilno potem pa samo izberete kake barve in voila!aja glede barv so najbolj gruden k jih dobite v bauhausu v ful veliki izbiri odtenkov in če vzamete še belo lahk še same naredite odtenek da ne bi kupovale vseh barv pač mal mešanja z belo in osnovnimi in dobite celo morje barv.user posted image

(odgovor članu Picabo)
      Neposredna povezava do sporočila: 495
    13.5.2009 11:47:53   
    Alma84
    Pozdravček

Vidim da se pogovarjate o bolniški in morem povedat da sem jaz ravno ta teden začela z njo..napisala mi je za 1 teden oz. do naslednjega pregleda in zdaj ne vem kako gre naprej..je pametno vprašati če mi bo podaljševala do konca al je treba to sproti  pri vsakem pregledu se dogovarjat za kratke bolniške naprej..ker vsega skupaj potem pride 2 meseca če bi mi dala do konca.. Katera kaj več zna povedat?? Me ful matra al ji morem sproti govorit da me križ še kar boli al bo avtomatsko sama od sebe nadaljevala z bolniško?
    Morem pa še povedat da res paše bit doma user posted image

LP

(odgovor članu altaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 496
    13.5.2009 11:50:22   
    Anonimen
    alma to je čist od nje odvisno,zdej če ji rečeš da bi bila rada doma bo mogoče upoštevala mal tvoje želje če pa bo s tabo vse ok in da ne bo mogla nič napisat kar bi ti komisija podaljšala bolniško ti bo pa povedala

(odgovor članu Alma84)
      Neposredna povezava do sporočila: 497
    13.5.2009 11:55:51   
    vila MaLiNa
    katka to je pa potem drugače ja, če samo zjutraj jemlejo vzorce in jih potem naprej pošljejo za nadaljno analzo. Me pa veseli, da si znaš vzeti tudi malo časa zase in  uživati. Včasih se mi res zdi, da živimo samo za vikende in praznike, ko imamo malo miru, če le nimamo preveč obiskovuser posted image . Upam, da si boš našla lahko še več časa in se malo spočila. Drugače pa bolje dajati dopuste, pa vsaj veš, da je user posted image  vreduuser posted image .

Larilu... no samo, da si še v enem kosu. Upam, da boš lahko čim dlje user posted image user posted image user posted image .

Lara res zanimiva ideja. Jz sem sicer mislila tudi kaj luštnega najti na internetu in pol, da bi sama narisala, ampak tole z diaprojektorjem je pa fajn, sploh če ga lahko dobišuser posted image .

Tulpek... vse najboljše.user posted image Kile naj te pa ne skrbijo, saj si prva med nami in jih imaš skoraj najmanuser posted image .

altaja žal je vse res kar si napisala. Potem je pa tu še cena, ki je za "bio" pridelke še 1-2x dražja od navadnih. Kaj misliš kateri izdelek potem izberemo?user posted image  Mi je pa zanimivo - v trgovino prodajajo bio jagode okoli 4-5 eure pol kile, ko bo pa na Jančah praznik jagod, bo pa ista cena samo, da bo veljala za kilo.

Aja... sem se slikala, da bi prilimala slikico mojega bušija v 25. tednu, pa je raje nisem, ker je ogledala bilo preveč umazanouser posted image .

(odgovor članu katka11)
    Neposredna povezava do sporočila: 498
    13.5.2009 11:56:49   
    Alma84
    Aha. Kaj pa komisija, je dost dobr razlog za bolniško (komisijo) da stojiš celih 8 ur in se stalno prepogibaš, stem pa seveda boli križ..ker ni nič prijetno in ko pridem domov se vležem in sploh ne morem vstat.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 499
    13.5.2009 12:12:20   
    mancag
    Oktavija: V ponedeljek pride Pavlina iz dopusta. Meni je sestra rekla naj jo pokličem med 8. in 9. uro. poslala sem ti tudi z.s. upam, da si ga dobila.
    Tulpek: vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
    Tanik: imava še časa za brce.user posted image

(odgovor članu Alma84)
    Neposredna povezava do sporočila: 500
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    VIDEO: Holografski simulator rojstva
    Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.