|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
22.7.2009 9:27:47   
Anonimen
mene je ponoč tamala tko sunila močno da mi je neki pošilo kot vodni balonček tak zvok,zabolel je pa k svinja (sori izrazu sam je res orng zabolel) tko da zdej ne vem al bi poklicala G al neuser posted image k sm po netu brskala pa so večinoma napisale da je mehur počil sam men ni vodtekla k sm šla na wc normalno lulat se mi zdi ma ne vem več,vrjetn bom kr G poklicala pa da bo una povedala če se ji kej zdi kaj naj bi to bilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4426
22.7.2009 9:36:14   
tulpek
Js te vodne balončke slišim že vsaj en mesec, kadar tako brcne. Ampak ne boli nekaj ekstra. Verjetno samo nacilja kakšno tako mesto, da spusti tak zvok. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
22.7.2009 9:40:05   
chebelica21
Meni tudi nič ne otrdeva trebuh, ampak punce saj smo si različne,... user posted image user posted image
Enim ja drugim spet ne,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
22.7.2009 9:44:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Js te vodne balončke slišim že vsaj en mesec, kadar tako brcne. Ampak ne boli nekaj ekstra. Verjetno samo nacilja kakšno tako mesto, da spusti tak zvok. 

ma k ni bilo tko nedolžno k me je orng zabolel,pa zvečer sm mogla letet na wc ene 3x pol ponoč je bilo to,pa zdej zjutri sem bila že 3 na skretu tko,križ me boli ne vem bom pol za vsak slučaj G poklicala,k pri prvem me je tud križ bolel sam ni pa nikol mi tko počil not v bauhiju pa zaboleluser posted image no bomo videl je reku ta slepuser posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4429
22.7.2009 9:58:37   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

krema za ritko - uporabljam samo iz lekarne (Ptujske lekarne), če menjam, sta obe imeli takoj rdečo ritko, jo uporabljam tudi pozimi za lička, pa še jaz uporabljam za roke, ko mi pozimi razpokajo, je ful fajn, še moj jo uporablja, zdaj poleti sploh, ko je vročina, poten in ga obriba, pa mu tudi pomaga,

..to kremo tudi js uporabljam in sem res zadovoljna..kupim pa vedno 300g škatlo, ker nisem ravno blizu Ptuja doma, da bi se nonstop tja vozila user posted image ..

..larilu koliko so nam rekli, ti pripadata samo 2 UZ, ta tretji pri 32. tednu naj bi bil pa samoplačniški..je pa res vse odvisno od dobre volje ginekologa.. js ga imam v ponedeljek in moram plačat 25 evrov..

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
22.7.2009 10:03:41   
polari
Dobro jutro še z moje strani!user posted image

Najprej čestitke Planinc!!!user posted image
Pa tamika, upam, da boš zdržala še nekaj tednovuser posted image !

Jaz tudi že včasih težko sledim, ker se res dosti napiše...in ko pridem do konca ne vem več, kaj sem hotela pokomentirat, hehe...

Otrdevanje trebuha: meni tu pa tam, ponavadi bolj proti večeru...

Prosim, mi lahko kdo razloži o streptokokih? Ne vem točno zakaj se gre....imam pa tudi jaz velikokrat vnetja.....

In danes je user posted image  spet zeeeeeeelo aktiven...kak mi je fajn, ko čez celi dan čutim premikanje, ne več toliko brce, in trebuh imam včasih takšne oblike, da se samo smejim...user posted image

Komaj že čakam soboto in ohladitve!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
22.7.2009 10:17:02   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jutro punce!
ni dobro jutro ampak ok bo že
sončica pri 32 tednu nam pripada UZ tko da mislim da bi ti ga mogla naredituser posted image
tamika še tuki welcome backuser posted image
todi super da sta punci ok,pa da že papca lepo bravo princeskauser posted image

To pa ne bo držalo, da pri 32. tednu pripada UZ, ker pripada 2 od tega je prvi na začetku, drugi pa morfologija in potem je v bistvu to že tretji, ki pa ga zavarovalnica ne krije user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
22.7.2009 10:22:33   
Anonimen
no pol se opravičujem k sem res mislna da sta 2 en na začetku drug pa v 32 tednu in da je morfologija pa čist zaseuser posted image
drugače pa  sem klicala G in je rekla da morm STROGO počivat in morm zdej štet gibe pa tko in da če bo tiščanje še zmeri morm pridet takoj dol sploh pa ob kakšnem krvavem izcedku in da če do popoldneva ne bo bolj naj šibam v P glede na to da sm že tamavčija prej vn iz sebe dala in k nisem mela posebnih znakov da tud zdej zgleda da bo to ubralo svojo pot.
tko da grem počivat pa se še pol mal oglasimuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
22.7.2009 10:23:40   
polari
Jaz mam tisti krogec - nosečniški koledar, in tam nekaj piše o UZ, dva da sta rutinska, še trije pa da so možni... jaz imam v mat.knjižici vpisane tri UZ, v bistvu pa meni na vsakem pregledu (da zdaj sem jih imela že osem) naredi UZ in gledama malega user posted image . Pa od vsakega imam tudi slikice, tak da sem kar založena.
Naslednji pregled imam v petek in že komaj čakam!!!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
22.7.2009 10:48:41   
cukr07
Jaz sem imela do sedaj šest pregledov in na vsakem mi je G naredila UZ. Sem se pa pogovarjala z drugimi user posted image v čakalnici in so vse rekle da tudi njim ob vsakem pregledu naredi UZ. Očitno moja G ne špara z UZ-ji. Je pa res fajn občutek ko vidiš user posted image na vsakem pregledu in spremljaš njegovo rast še bolj v živo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
22.7.2009 11:10:13   
sontschica
hello sem že nazaj s pregleda...

danes sem dobila napotnico za porodnišnico pa za rešilca, pa še eno napotnico za UZ pa napotnico za CTG- v glavnem vse možnouser posted image user posted image
ko sem vas prejšnji teden sprašvala, če ima še katera cel dan trd trebuh - sem danes svoji G povedala, mi je naredila vaginalni pregled, in ugotovila, da je maternični vrat še lepo zaprt, da je user posted image tudi dovolj visoko - če ležim. rekla je, da ko hodim user posted image bolj pritiska navzdol in da se mogoče zaradi tega pojavlja celodnevno otrdevanje trebuha. mi je pa naročila tudi pretežno mirovanje.

celo UZ mi je naredila (sem jo prosila), ampak ima itak tok slabega, da se vse slabo vidi. user posted image je še vedno v glavnični vstavi (hvala bogu), želodček je imel lepo poln, videle so se tudi ledvičke, pa nogice...zmerli mi ga bodo pa v ponedeljek, ko grem na UZ v porodnišnico. jutri grem pa na prvi CTG.

naslednji pregled imam 12.8., zredila sem se pa vse skupaj 7,5kg

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
22.7.2009 11:16:07   
klaja
Dude: je ne mislim imet s sabo, za doma jo bom sicer imela za rezervo, ampak ker sta obe moji hčerkici preživeli brez nje, tudi sedaj upam da je ne bomo kaj dosti rabli.

Aspirator za nos: ga nimam, mi se bolj po domače znajdemo s cevko in malim nastavkom.

Prekuhavanje: to lahko narediš takrat ko že prideta z user posted image domov ali pa ti mož pomaga.

Masiranje presredka: se ne mislim ukvarjat še s tem.

Mazanje bradavic: bom začela takrat ko bom že rodila.

Stekleničke: še imam dve stekleni od Nuka.

Termometer: imam ušesnega - Omron. Pa nisem najbolj zadovoljna z njim, zmeraj ko zmeriš pokaže drugo cifro, pa lahko meriš 10 x zaporedoma.

Bolečine v trebuhu: trenutno me nič več ne boli - še sreča. dRugače pa pomaga počitek!

Planinc čestitke za Julijo (lepo ime)! Pa se je očitno začelo, me je kar zmrazilo, ko pomislim, da bomo vsak čas na vrsti!

Veselka iskreno sožalje!

Prsno črpalko imam čisto navadno in upam, da je ne bom kaj dosti rabla.

Cukr07 čestitke za dobro opravljen pregled!

Tamika87 fajn da si doma in upam da bo vse vredu!

Otrdevanje trebuha: odvisno od dneva, včasih več, včasih manj.

Se opravičujem tistim, katerim nisem odgovorila, ker je preveč vsega in komaj dohajam.

drugače sem pa bila včeraj pridna in sem vlagala breskve do enajstih zvečer. Moj pa je moral čakat, da mi je kozarce zapiral. Danes pa sem lena, tako da je kar hudo. Grem edino popoldan na CSD, da še jaz uredim papirje.

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
22.7.2009 12:08:02   
tulpek
Punce, danes ste pa nekam tiho user posted image . Js sem do sedaj bolj kot ne počivala, ker se mi takooo spi, da niti za računalnikom ne morem sedat. Upam, da bo popoldne boljše.

Larilu, upam da počivaš in user posted image user posted image user posted image , naj tvoj user posted image še malo počaka.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
22.7.2009 12:19:06   
chebelica21
Nam je vsem vroče, pa bolj počivamo,... Čeprav ene na šihtu,... user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
22.7.2009 12:32:45   
Anonimen
nč ne delam razen za pol kuham,drugač pa tud če ležim me isto boli,vsake tok cajta mi postane slabo trebuh zaboli ampak hitr mine tko da zaenkrat še ni nč v rednih intervalih,ma bomo videl itak če sm pa iskrena je pa dolg v bušiju zdržala tko da je pridnauser posted image

(odgovor članu chebelica21)
  Neposredna povezava do sporočila: 4440
22.7.2009 12:39:21   
tulpek
Js sem zadnje dni na šihtu tudi počivala user posted image user posted image user posted image , ni šlo drugače.

Imam eno vprašanje: kepica bo sporočala vesele dogodke, kdo pa je njena namestnica? Saj možno, da ste o tem že govorile, ampak se nič ne spomnim. Bi bilo fajn imeti še katero iz konca septembra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
22.7.2009 12:47:51   
tažana
že od ponedeljka se trudim da bom kaj napisala pa preden malo preberem me že vse mine...

Bravo planinc za JULIJO!!! Čestitke!!

Pri meni je vse mirno razen občasnih bolečin v hrbtu in išias. ni panike... trebuh mi otrdeva vendar ni pravila kdaj in kolikokrat. Mali v trbuhu mi bo pa luknjo neredil desno gor od popka- to je noro kaj dela. čutim ga pa nonstop. tudi pol ure skupaj ni pri miru.

toliko na hitrco! veliko počivajte pa na september čakajte! user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
22.7.2009 13:07:23   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Imam eno vprašanje: kepica bo sporočala vesele dogodke, kdo pa je njena namestnica? Saj možno, da ste o tem že govorile, ampak se nič ne spomnim. Bi bilo fajn imeti še katero iz konca septembra.

mislim da smo se zmenile, da bo njena namestnica kar Tanik

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
22.7.2009 13:07:58   
Erdbeere
Meni ni pa prav nič vroče več....pri nas tako svinjsko piha, kot bi bili na morju doma. Sem danes prvi stroj cunj za dojenčka oprala in sem prav vesela, da piha, bo 1, 2 suho....so pa samo pleničke, pa posteljnina, pa v bistvu res nič druzga...sem mislila kaj je še user posted image user posted image user posted image

Jest dudko bom kar vzela s seboj v porodnišnico, ker bo baje spet eden bolj konkreten user posted image in ne mislim imet 24/h na dan priklopljenega na joške....so mi že pri drugem sestre rekle, naj mož kar dudko prinese.

Tulpek sej lahko pa se ti javiš za namestnico, če slučajno kepico kaj prehiti pa potem ti, k si bolj na začetku to naprej urejaš user posted image .

Dajte mi kakšen predlog kaj se na brzino lahko še za kosilo naredi...zadnje čase sem že brez idej moram imeti pa ob 11-ih kosilo kuhano, ker gre potem moj možek v službo....vsakršne ideje dobrodošle. Lahko se že kak dan prej skuha pa potem samo pogreje user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
22.7.2009 13:09:20   
sontschica
jaz sem pa zdej vse zlikala (plenice + najina oblačila) - sem likala 2 uri, tko da sem čist hinuser posted image  

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
22.7.2009 13:20:00   
altaja
Hoj

men se tud takooo spi da je kr groza. Sem ravnokar eno kitico odspala user posted image

Zjutraj sem bla pri prijateljici ki ima 2 punčki in sva brskali po njunih oblekicah. Tako sem domov prinesla 2 vreči za našega fantka user posted image . Pa prva runda plenic se že suši user posted image . Včeraj sem si optimistično "na oko" kupila nedrček za dojenje in valda 3x premajhnega user posted image - še dobro da se ga da zamenjati. Pa čist tamale pleničke - kako so luškane za tiste male ritkice. Je moj user posted image medvedka previl da je videl če zna user posted image . Je bil tko luškan ko sem si ga predstavljala z malim dojenčkom.

Trebuh mi načeloma ne otrdeva, razen kadar sem fizično aktivna. Me je pa dans neki "šraufalo" ponoči. Mogoče tile lažni popadki ki jih opisujete. Nič pretiranega, nekaj je pa blo.

Sontschica: a že kar na CTG greš? Uf..
Larilu: tvoja punči je pa zgleda neučakana. Upam da si kul.
Tulpek: mislim da je enkrat že blo govora o nadomeščanju. Ampak ne vem kako smo se pol dogovorile. Kepica bo verjetno vedla.
Lubenička, uživaj v nakupovanju. Jst grem jutr spet. Jooooj grozna sem! Grem v HM pogledat. A majo že jesensko kolekcijo? Bi mogla še kako jopico kupit za na sprehode.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
22.7.2009 13:23:57   
tulpek
Erdbeere, js sem samo 10 dni pred kepico, lahko se zgodi, da bi lahko bili s kepico sočasno odsotni. Če je že dogovorjeno s Tanik, potem naj bo kar ona. Lahko je pa še katera, če hoče. Js nimam pojma, koliko časa bom potem še imela za RR, upam da dovolj user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
22.7.2009 13:35:09   
Erdbeere
Hehe kolk časa bo za RR, jest po sebi vem, da dovolj, da bom vsaj parkrat na dan pokukala sem gor, kljub temu, da imam že dva čmrlja....če drugače ne takrat ko otroci spijo, moji so kar veliki zaspanci....sploh tamal spi popoldanski počitek 3 ure in več, nikoli manj user posted image

Nakupovanje, pa hm, po mojem sem jaz že kar počasi zaključila, ne vem če bom prav veliko še kupovala...bom raje potem, ko bom vedela kaj naj kupim al roza al modro, bo bolj užitek...za prvo silo pa imam dovolj.

Kupit moram edino za sebe vložke, zobno ščetko in pasto, modrčke za dojenje pa blazinice....to je pa tud vse kar mi trenutno pride na misel, da mi fali.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
22.7.2009 14:06:52   
altaja
Punce, kdaj se lahko začne pit čaj iz malinovih listov? Oz, kdaj ga namrevate začet pit (tiste, ki ga boste)? Da vem kdaj začet. Pa če imamo doma grm malin, a lahko kar iz teh listov? Bi jih šla počasi nabrat pa posušit...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
22.7.2009 14:10:06   
tulpek
3 tedne prej, čeprav nekatere pravijo tudi 4 tedne. Lahko narediš kar iz svežih listov, js jih ne mislim nič sušit. Suši se zaradi shranjevanja, edino če si želiš vnaprej narediti zalogo. 

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?