JaLuca
|
dobro jutro, sem vam včeraj obljubila komentarje, no tiste, ki sem si jih zapomnila čez noč: oblačila - mešano, bombaž in pliš kompletek za domov - pripravim oba, za toplo in hladno vreme, potem tisti dan rečem katerega naj da v torbo, tako je bilo pred 2 letoma, je bil september fejst vroči bradavice oz. pigmentacija - se tudi meni pojavlja, zdaj tretjič tudi pod pazduho, je pa obakrat izginila, ne takoj, ampak sčasoma prsna črpalka, duda, flaše - še vse od prve pupe zapakirano, nobena ni rabila nič, moj nasvet - poglejte kaj bi imele, pa potem kupite, jaz imam res čisto nerabljeno AP oz. druga mleka - nikoli kupila, vedno polno dojila, mleko na izvoz nastavki za dojenje - nikoli rabila, si vedno prsa in bradavice namažem s kremo, s katero se mažem po celotnem telesu, prav tako potegnem tudi pri presredku tetra plenice - odvisno kje jih kupite oz. kdo jih izdeluje, imam tri različne, ene so malo večje, pa tudi bolj kompaktne, morem se spomniti, kje sem te kupila ......zato pa je tudi v ceni razlika kozmetika - nič posebnega, v kopel sem ponavadi dala samo kapljico johnsona, mandljevo olje, fiziološko sproti nabavim, da je sveža, pa čeprav jo imam zdaj skozi doma krema za ritko - uporabljam samo iz lekarne (Ptujske lekarne), če menjam, sta obe imeli takoj rdečo ritko, jo uporabljam tudi pozimi za lička, pa še jaz uporabljam za roke, ko mi pozimi razpokajo, je ful fajn, še moj jo uporablja, zdaj poleti sploh, ko je vročina, poten in ga obriba, pa mu tudi pomaga, plenice - uporabljam pampers, druge plenice jima niso odgovarjale, je L. celo dobila alergijo blazinice - za 1x uporabo, v uporabi komaj druga škatla, rabla sem jih edino, ko sem kam šla, doma plenica, ali pa sem si kar majico preoblekla, še moderčka nisem nosla, ker me je vedno preveč tiščal, pa bradavice kar stisnil, me obribalo, sem imala tudi prsa ful vroča, pa sem iz B košare prišla na D v času dojenja, ampak mi je najbolj pasalo brez njega, pa tudi prsa oz. bradavice so se luftale in to je precej boljše za kožo oz. če imate ranice, se vam boljše celi, tudi če boste šivane, poskrbite, da je čim manj mokro oz. za "zračenje" bo vas manj peklo in hitreje zacelilo. termometer - navadni digitalni v 1 min, najbolj ziher, meri pa se pod pazduho, ker ko boste pri P morate povedati, kje ste merile vročino, pri ušesnem je tudi pomembno, da lepo date noter nastavek, drugače ne pokaže prav, pa otrok, ko ima vročino, se rad carta in ni taki problem izmeriti no to je vse kar se spomnim.... drugače imam občasno ponoči lažne popadke, glavno da mine, je pravi razgrajač, pranje in likanje ter dokončna priprava prostora in generalke do konca meseca, to imam v planu, torba za P en mesec naprej, prej ne....... Tamika zdrži še malo Rubin še veliko Planinc čestitam za Julijo Dovolj za enkrat, še imam danes dosti letanja.......
|