|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
13.7.2009 22:18:24   
Anonimen
ojla sonosečkeuser posted image

Celo večnost se že nisem javila, priznam, da se mi ne da bit toliko na računalniku, sem raje na dvorišču ob ali v bazenu oz. na ležalnikuuser posted image

Mene že tudi daje gnezdnje, nakupila sva že čisto vse, škoda, ker bi jaz šeeeeuser posted image samo oprat in zlikat še morem cotike. To bom pa delala nekje v začetku avgusta, da ne bo prehitro. Bom pa jaz od začetka likala njegova oblačilca, pač za lepši občutekuser posted image Drugače pa nisem ravno neka strastna likarica, zlikam samo tisto kar je reees nujno.

Vidim da me ni več na seznamu. Ne vem ali ste zbrisali tiste, ki se ne oglašamo veliko ali je pomota? Nisem brala za nazaj...
Če še lahko grem na seznam dam podatke:
PDP 7.9., stara sem 21 let, prvič nosečka, rodila bom v Mb, pričakujemo fantka, zredila sem se 9kg, naslednji pregled 16.7.

Nočkouser posted image

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
14.7.2009 7:02:24   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

no glede tega likanja sem zdej sam te cunjice k se mi zdi čist out k to je bolj mišljeno se mi zdi če bi skupaj s svojimi stvarmi prale

glede vaginalnega pregleda no pr men je vsakič in bodite vesele da ga nimate k zdej je še bolj neprijetno in boleče kot da že pred nosečnostjo ni bilo dovoljuser posted image

sej če je oprano, je oprano ali ne?? ali so tvoje, od moža od sosede, če opereš na 60° verjetno pride čisto ven ...user posted image pa nekatere komplicirajo, pa perejo posebej spodnje hlače ko imajo menstruacijo ..ne vem, ,emni je to smešno.

Je pa res, da sem jaz en stroj cotk za dojenčka oprala samega brez velikih cunj ...ker jih je bilo za cel strojuser posted image

A ta paket za popkovnično kri se dobi po pošti, ker jaz se ne mislim po to vozit v Lj.user posted image

Barbika ja paket za popkovično kri dobiš po pošti,... Verjetno je odvidno od tega kje si doma, če si v Lj ali okolica, ti pa verjetno rečejo da ga pridi dvignit.
Jaz osebno sem ga dobila po pošti.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
14.7.2009 7:12:59   
tulpek
Punce, mene pa danes takkk nogo bolijo user posted image , so me že včeraj začele. Pa še verjetno mi kak živec nagaja, ker komaj hodim, sedim, ležim..... Kakšna ideja, razen čakanja?

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
14.7.2009 7:18:52   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87

ojla sonosečkeuser posted image

Celo večnost se že nisem javila, priznam, da se mi ne da bit toliko na računalniku, sem raje na dvorišču ob ali v bazenu oz. na ležalnikuuser posted image

Mene že tudi daje gnezdnje, nakupila sva že čisto vse, škoda, ker bi jaz šeeeeuser posted image samo oprat in zlikat še morem cotike. To bom pa delala nekje v začetku avgusta, da ne bo prehitro. Bom pa jaz od začetka likala njegova oblačilca, pač za lepši občutekuser posted image Drugače pa nisem ravno neka strastna likarica, zlikam samo tisto kar je reees nujno.

Vidim da me ni več na seznamu. Ne vem ali ste zbrisali tiste, ki se ne oglašamo veliko ali je pomota? Nisem brala za nazaj...
Če še lahko grem na seznam dam podatke:
PDP 7.9., stara sem 21 let, prvič nosečka, rodila bom v Mb, pričakujemo fantka, zredila sem se 9kg, naslednji pregled 16.7.

Nočkouser posted image

Oj Tamika, tudi jaz grem rodit v MB, sicer imam rok 24.9, ampak imam občutek, da bom šla prej,... user posted image Od kod si pa drugače??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
14.7.2009 7:26:31   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Punce, mene pa danes takkk nogo bolijo user posted image , so me že včeraj začele. Pa še verjetno mi kak živec nagaja, ker komaj hodim, sedim, ležim..... Kakšna ideja, razen čakanja?

Meni vztrajno živec v kolku stiska, pa nič ne pomaga razen čakanja in malo potrpljenja. G mi je sicer rekla, da lahko vzamem lekadol, to pa je tudi vse. Priporočila bi ti edino, da si kupiš kakšno kremo za utrujene noge. Oz. takšno, ki vsebuje divji kostanj. Vsaj meni pomaga, sploh če te bolijo in imaš otečene noge.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
14.7.2009 7:48:33   
barika
Jutrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3581
14.7.2009 7:51:44   
polari
Dobro jutro!

Joj, te noge...jaz zdaj pazim, da bolj počasi hodim, da ne delam preveč in malo več počivam, pa je boljše, me v desnem kolku ne boli. Včasih edino ob večerih, ko je za mano dolg dan...če pa veliko hodim, ne morem niti stopit na nogo....user posted image

Moja mama se je tudi že javila, da pride k meni in mi pomaga pri opravilih, da boma lahko bolj sama...user posted image  in se privajala na novo življenje...user posted image

Komaj čakam na pregled 24.7., me že zanima, koliko smo sedaj težki, mogoče bo že kakih 1800g...aja, pa jaz sem tudi do zdaj imela vedno vaginalni pregled...bomo videli, kaj bo sedaj.

Hodim pa tudi na Priprave na porod...ta teden imamo temo 'dojenje', bo kar zanimivo...in odštevam že dneve, ko grem na dopust, pol pa v porodniško...še 10 dni!user posted image user posted image

Takrat si bom pa tudi jaz vzela čas da vse pospravim in uredim...midva sva vse dobila od sorodnikov...imava dva vozička, dva kinderpeta, košarico, stolček za hranjenje, lupinico...ogromno cotk in drugih pripomočkov, in ta teden bom vse pregledala, pa da vidim, kaj še nam manjka....user posted image user posted image user posted image

Danes bo vroče...lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3582
14.7.2009 7:57:23   
tažana
DOBRO JUTRO!

Zjutraj preden se lotim kakršnega koli dela najprej tukaj gor pridem- to meji že na obsedenost user posted image . Meni je išias popustil. Sedaj se lahko premikam in sem malo bolj mobilna. Sicer se gibljem previdno, da mi ponovno kaj ne škrtne zadaj. čim večkrat na dan se skušam spomnit telovadit in moj me večkrat na dan masira. user posted image

Sem pa včeraj izvedela, da bo menda drug teden narejena postelja za naju. To pomeni, da drug teden tudi pri nas končno začnemo s pripravami. Najprej morava ta staro postlo ven vržt, da bova imela prostor delat. Še malo pa bom jest tudi oblekce začela pripravljat- ste me že pošteno zdražile user posted image .

Nekaj dni nazaj me je sredi noči kar malo panika zagrabila. Začela sem razmišljat: uf, spet bo treba rodit! Prav zanimivo vedno sem govorila, da bi šla raje šeenkrat rodit, kot pa kakšno diplomo zagovarjat- sedaj ko pa sem počasi na tem pa nisem več tako prepričana user posted image . No ja saj nimam kaj izbirat. Kaj pa ostale, ki ste že rodile, vas kaj daje trema?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
14.7.2009 7:58:44   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Kaj pa ostale, ki ste že rodile, vas kaj daje trema?

za 1x še vedno komaj čakam ... rajši rodit kot pa zobarju.user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
14.7.2009 8:02:21   
baby blue
dobro jutro

Vidim da ste že kar aktivne na vsezgodaj user posted image user posted image Hi hi smo že prave male obsedenke z RR user posted image user posted image

Kako ste nekatere že pridne, imate že vse pripravljeno za prihod otročka... Midva sva rekla da bova previjalno in posteljnino kupila ko prideva iz morja pa še ostale drobnarije, ki se potem kar naberejo...

Drugače je moje počutje super... razen vsak dan me za nekaj minutk nekaj ščipa tam v okolici jajčnikov ampak potem ko se malo sprehodim in dvignem noge je boljše...

barika... Povej Rubin. da mislimo nanje in puncama v mislih prinašamo dobre želje in veliko veliko upanja in volje... Saj sta borki so to vsi dokazali user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
14.7.2009 8:12:27   
altaja
Tamika87: dobrodošla spet med nami, smo te pogrešale, veš...

Dans bo spet vroče za znoret. Mene tudi nogice matrajo, mi zatekajo ampak vsi pravijo da je to normalno, da naj se ne obremenjujem. Men gre včasih pa kar na jok ko pogledam svoje gležnje, ki jih skorajda ni user posted image

Tulpek: a si doma al še vedno hodiš v službo? Če še vedno delaš mam jst eno idejo. Ostani doma in bodi bolj na izi pa bo bolje. Sicer pa tko nimaš več velik do porodniške, ne?

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
14.7.2009 8:42:04   
BBP
Danes sem pa zgodnja. Naju je moj user posted image  uspešno zbudil, preden je šel v službo. Počutim se še kar v redu, se mi pa hitro pozna, če pretiravam. Se je treba kar lepo v vodoraven položaj dat in mirovat.

Ni me še zagrabilo, da bi na veliko začela s pospravljanjem. Grem kar lepo po korakih. Se pa pripravljam na to, da bom oprala cotke za naše dete. Moram iti par stvari še kupiti - najbrž jo bom mahnila po nakupih jutri - nekaj mi bo še sestra posodila. Do konca naslednjega tedna bi rada imela osnovne stvari pošlihtane, če me slučajno kaj prehiti.

Pranje - jaz pri vsakem pranju dam zraven še te listke in se mi do zdaj ni še nič obarvalo. Pa včasih vržem skupaj stvari, ki načeloma ne bi smele iti skupaj. Res je, da listki radi odplavajo do filtra, zato jih jaz dam kar v vrečo za spodnje perilo, pa teh problemov ni.

Kuhanje na zalogo - par stvari bom pripravila vnaprej. Kakšne cmoke, kanelone, pa golaž. Drugače se bo moj potrudil pa bo kaj skuhal, čeprav se mi zdi, da se mu ne bo treba ravno naprezat. Pod nama živi tašča, ki pravi, da je za dva težko kuhat. user posted image  Se še nismo nič o tem pogovarjal, kaj bo s kuho po porodu, ampak mislim, da se mojmu ne bo treba pretegnit.

Naslednji pregled imam šele prihodnji četrtek, kar se mi zdi še full daleč. Me zanima, če se je naš čmrlj sedaj obrnil lepo na glavo. Do zadnjega pregleda v juniju je bil ves čas lepo prav obrnjen, takrat pa na ritki. Je še G rekla, da kaj se mali gre. user posted image  Upam, da ne bo treba na kak zunanji obrat. Tolažim se, da nekaj časa še ima, da se obrne, čeprav se mi zdi, da se mu še ne mudi.

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
14.7.2009 8:45:11   
klaja
Tažana zaenkrat sem še ful pogumna glede poroda, ko se bodo pa začeli tisti ta pravi popadki, pa me bo vse minilo.user posted image

Rubin pošiljam user posted image !

Chebelica21 midve pa imava skoraj isti čas PDP, jaz imam 22. (če bom zdržala tako dolgo), tako da se mogoče srečava!

Moji dve pa še danes kar spita, res ne vem kaj jima je! Sicer pa včeraj popoldan nista nič spali in sta bili posledično temu sitni kot user posted image .

Drugače pa danes obujam spomine izpred 3 let, joj kako to hitro mine!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
14.7.2009 8:48:13   
SONČEK LARA
Dobro jutro čveke

sam res prav obsedena sem, zjutraj najorej ko pridem na šiht grem na forum. Ok res nimam nič dela (izgovor). Včeraj sem se mogla doma prav nazaj držat da nisem šla še zvečer gor, ekr to je pa že too much, da skoz neki berem, iščem.

Tudi jaz sem ena tistih ki pravi (je bila pametna) da grem raje še 3x rodit kot pa pisat diplomo (zagovor je čist v easy), zdej k se pa čas bliža pa me trema daje. Pa ne pred porodom ampak pšred začetkom poroda, zdej me skrbi kako bom, ker pri lari je bil moj cel tisti mesec na kolektivnem in doma, sem ga imela pri sebi ko se bo začelo. Sedaj pa bova z malo same in me je strah kaj če me zašraufa ko sem z njo na sprehodu, nbenga nkjer...kr neki.

sem pa danes sanjala da sem šla rodit. Zanimivo.

Vse ste tako pridne, imate že oprano, zlikano...Jaz čakam najprej na selitev, kar upam da bo. sicer imam rok ena izmed zadnjimi 28.9. in sem razmišljala da če v začetku sept. preperem, zlikam bo čist ok. Po dopustu grem nabavit sam kozmetiko, plenice, pa oblekico za iz P, pa torbo pripravim. Cunjce pa bom potem, ker ko se selimo, če sedaj vse preperem bom pol itak spet mogla, k bom po škatlah mogla dajat.

No danes pa tudi jaz prilepim slikice gor...sem na šihtu in mi net šiba k šus pa cajta imam vse do 16h da se naučim. Kot ste rekle najprej shranim slike na stran shrani.si potem pa sam povezavo prielpim na sporočilo al kako?

No sej bom počasi speljala

se tipkamo ko mi uspe

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
14.7.2009 8:48:47   
Bety11
Borax vaginalete....Kolikor vem, se jin NE sme uporabljati v nosečnosti......

Bepanten plus mazilo....Kupila sem v lekarni in sem se namazala od spodaj, pa je cooool!!!

Seznam.....Tiste, ki ste redne na tej temi, bi bilo priporočljivo, da vsaj enkrat na dan osvežite seznam...Jaz se pojavim zjutraj ali pa ne in bi za urejanje potrebovala večč kot dve uri (branje vsega + delo)..user posted image

Kar sem jaz urejala, izbrisala, sem tudi na seznamu označila od spodaj...Vse drugo se je zgodilo prej....

Odvzem matičnih celic...Izpolnila sem prijavo in moram poslati od 32.do 34 tedna (tako piše), pa bom po pošti dobila vse potrebno...

Urejanje očetovstva....V petih minutah sem vse uredila na matičnem uradu...Oba podpisala in to je to......

Naslednji teden je pregled in obisk CSD-ja za porodniško in paket....HB, pa je konec tega pohajanja...

Posteljica....V Šparu sem kupila armafleks za 3 eure in v trgovini z blagom blago za odejice, tako pisano in zeelo mehko za 12 eru 2 m x 1,9 m....Naredila bom eno dekico in ščitnike za ograjico od posteljice....

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
14.7.2009 8:50:42   
sontschica
dobro jutro,

spet bo en vroč danuser posted image mene tale vročina prov ubija.

barika sporoči Rubin, da smo vedno v mislih z njo in malima borkama in da jim pošiljamo kup user posted image user posted image user posted image

joj veselka ti pa si pridna, že vse oprala, sam zlikat še moraš. sej jaz bom tut počas začela prat...zdej se splača, ko je lepo vreme, pa se hitro vse posuši.

zadala sem si pa, da moram še pred porodom generalno spucat kuhinjo in kopalnico (obrisat vse ploščice, luči, po omarah), ker ostale prostore sem že, pa se nekako kar ne morem spravt...tudi mene daje lenoritisuser posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
14.7.2009 8:51:20   
baby blue
Tudi jst komaj čakam dan ko imam pregled... Me zanima če se je naša malčica palčica že obrnila ali še ne... 

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
14.7.2009 8:52:31   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21

Meni vztrajno živec v kolku stiska, pa nič ne pomaga razen čakanja in malo potrpljenja. G mi je sicer rekla, da lahko vzamem lekadol, to pa je tudi vse. Priporočila bi ti edino, da si kupiš kakšno kremo za utrujene noge. Oz. takšno, ki vsebuje divji kostanj. Vsaj meni pomaga, sploh če te bolijo in imaš otečene noge.

Zatekajo mi na srečo nič ne (spravim na noge še vse tisto, kar mi je bilo že prej tesno), samo bolijo mišice. podobna bolečina kot med zelo močno menstruacijo - kot da bi celice napadali mali krči. Enako v rokah user posted image Pa še nek živec mi nagaja, ker se težko sklonim, malo počepnem ipd, takoj zaboli v stegnu... saj bo user posted image . Sem že pomislila na masažo, bo res treba poskusit.

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Tulpek: a si doma al še vedno hodiš v službo? Če še vedno delaš mam jst eno idejo. Ostani doma in bodi bolj na izi pa bo bolje. Sicer pa tko nimaš več velik do porodniške, ne?

Samo še danes in jutri delam, pa še to po 4 ure user posted image . Za delat pa itak nimam nič, na netu visim user posted image .Tak da pridno čvekajte, da mi bo hitreje minilo user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 14.7.2009 9:06:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 3593
14.7.2009 9:00:37   
SONČEK LARA
No evo slikice

user posted image  
Moj trebušček v 27. tednu, danes sem v 29.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Jaz in moja Lara

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
14.7.2009 9:03:51   
baby blue
SONČEK LARA kako lep trebušček... user posted image user posted image pa lepa sobica

aaaaaaaa jaz pa že prav odštevam dneve do morja... Še danes in tri dni potem pa hop na morje... Vmes pa še prej po nakupih po nekaj malenkosti in stvari za na morje... user posted image user posted image Po morju pa pride na vrsto urejanje očetovstva in papirjev za porodniški dopust... Moram tako na potrdilo G počakat... user posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
14.7.2009 9:05:16   
Sarchi
dobro jutro čveke,

nekaj dni se ne oglasim na RR in ufff..., pridne ste. za nazaj nisem brala, vidim pa da debata teče o pripravi hrane in shranjevanju. jzt neki na veliko ne bom shranjevala, se bomo sproti znajdli...bo moj prevzel mal kuho, sej mu ne gre slabo.

Rubin...srečno in pogumno tako tebi kot tvojima rožicama.

danes kot pravijo nas čaka en lep topel poletni dan, držite se v senčki in vsem en pozdravček.

Baby blue a tvojo pikica je z ritko dol obrnjena? ker je tud naš razgrajač bil na pregledu tako, sicer me je potem eno noč tako čudno vse bolele in v pljučih tiščalo in bli so eni čudni gibi da ne vem al se je obrnu al kaj je to blo...komaj čakam pregled da vidmo....sam kaj k bo komej čez dobre 4 tedne user posted image (dooopusti zdravnikov, ni kej)
uuu srečka MORJE....pa še lepo vremce bo...uživaj kolkr boš lhk.

sonček lara ful lepa sobica, buši in tvoj sonček....user posted image

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 14.7.2009 9:06:43 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
14.7.2009 9:06:43   
Anonimen
jutro!
lara ful lepe slikce super si to narisalauser posted image
Rubin bravo za tvoji princeski k lepo napredujeta,vidiš kolk čutita tvojo moč kar tako lepo naprej pa se boste kmalu doma crkljaliuser posted image

no ndas sm bolj za en drek,mali non stop joka in sploh ni hotel it vn iz avta v vrtec in k sva že not prišla spet jok in se je name prilimal,pa k še nikol ni bil tak da ne bi hotel bit v vrtcu,jao groza mi je k sm ga vidla kolk je bošček jokal sam problem je k tud doma joka pa k ga nič ne boli,nima vročine ne nič sam ta obdobje mora dat čez kar je prov obupno nouser posted image

(odgovor članu SONČEK LARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
14.7.2009 9:06:43   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Tažana zaenkrat sem še ful pogumna glede poroda, ko se bodo pa začeli tisti ta pravi popadki, pa me bo vse minilo.user posted image

Rubin pošiljam user posted image !

Chebelica21 midve pa imava skoraj isti čas PDP, jaz imam 22. (če bom zdržala tako dolgo), tako da se mogoče srečava!

Moji dve pa še danes kar spita, res ne vem kaj jima je! Sicer pa včeraj popoldan nista nič spali in sta bili posledično temu sitni kot user posted image .

Drugače pa danes obujam spomine izpred 3 let, joj kako to hitro mine!

Klaja
Jaz definitivno nebom zdržala, mislim saj ni naporno, razen tega da mi živec vklešča, ampak imam že celo nosečnost občutek, da bom šla rodit prej. Kaj tudi greš v MB?? Mogoče se pa res kje srečama v sobi,... user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
14.7.2009 9:10:16   
Tanik
Dobro jutro,danes zjutraj ste pa res čvekoline user posted image

no saj,jaz sem ista,prvo zjutraj na šihtu,prečekiram RR user posted image , samo danes je dalj časa trajalo da sem vse prebrala.

toliko govorite o teh filanih paprikah,da se mi jih lušta.samo ne znam jih narest,bom mami rekla.user posted image

sonček lara,lep buši in sobica user posted image user posted image

jaz tudi komaj čakam drugi teden, imam v sredo pregled, da vidim našega fantiča.user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
14.7.2009 9:11:53   
tulpek
Lep buši, Sonček Lara user posted image .
Glede priprave hrane: js ne mislim nič naprej pripravljat, ker tisto kar jem, si ne predstavljam, da bi dala zamrznit. Bo že moj kaj skuhal ali pa najine mame. Če mi bo sploh pasalo jest user posted image . Ful se veselim, da mi bo po porodu morda spet pasalo jest in da bom mogoče jedla z užitkom. Sem že pozabila, kako je to (razen pri sladkarijah, kjer pa slaba vest ve pokvari user posted image ).

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poroka
v3sn4

Ali bi šla ve dekleta na kolena...oz. ali bi ga ve zaprosile!?

da, zakaj pa ne (26%)

ne, nikoli (29%)

to je ja vendar moska dolznost (26%)

ne vem (20%)

Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!