BBP
|
Danes sem pa zgodnja. Naju je moj uspešno zbudil, preden je šel v službo. Počutim se še kar v redu, se mi pa hitro pozna, če pretiravam. Se je treba kar lepo v vodoraven položaj dat in mirovat. Ni me še zagrabilo, da bi na veliko začela s pospravljanjem. Grem kar lepo po korakih. Se pa pripravljam na to, da bom oprala cotke za naše dete. Moram iti par stvari še kupiti - najbrž jo bom mahnila po nakupih jutri - nekaj mi bo še sestra posodila. Do konca naslednjega tedna bi rada imela osnovne stvari pošlihtane, če me slučajno kaj prehiti. Pranje - jaz pri vsakem pranju dam zraven še te listke in se mi do zdaj ni še nič obarvalo. Pa včasih vržem skupaj stvari, ki načeloma ne bi smele iti skupaj. Res je, da listki radi odplavajo do filtra, zato jih jaz dam kar v vrečo za spodnje perilo, pa teh problemov ni. Kuhanje na zalogo - par stvari bom pripravila vnaprej. Kakšne cmoke, kanelone, pa golaž. Drugače se bo moj potrudil pa bo kaj skuhal, čeprav se mi zdi, da se mu ne bo treba ravno naprezat. Pod nama živi tašča, ki pravi, da je za dva težko kuhat. Se še nismo nič o tem pogovarjal, kaj bo s kuho po porodu, ampak mislim, da se mojmu ne bo treba pretegnit. Naslednji pregled imam šele prihodnji četrtek, kar se mi zdi še full daleč. Me zanima, če se je naš čmrlj sedaj obrnil lepo na glavo. Do zadnjega pregleda v juniju je bil ves čas lepo prav obrnjen, takrat pa na ritki. Je še G rekla, da kaj se mali gre. Upam, da ne bo treba na kak zunanji obrat. Tolažim se, da nekaj časa še ima, da se obrne, čeprav se mi zdi, da se mu še ne mudi.