|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
14.7.2009 9:12:14   
baby blue
Sarchi ne vem kako je obrnjena... Brce dobivam na desni strani in tam kjer so rebra... Moram na naslednjem pregledu G vprašat kakšno je stanje... Ja dopustu so zoprni ja... Moja ima zdaj že v drugo dopust in jo nadomešča druga.... Potem pride za dva tedna in potem je spet ni do začetka septembra... Upam da ne bom šla prej rodit user posted image user posted image

Ah ja že vroče postaja... K sreči sem v pisarni in se hladim s klimo user posted image

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
14.7.2009 9:15:03   
tulpek
Moj G ima sedaj tudi en mesec dopusta in ga nadomešča druga G. Ampak moja sodelavka te nadomestne kar ne more prehvalit (je njena pacientka), pa tudi sicer sem veliko dobrega slišala o njej, tak da me ne skrbi preveč. 

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
14.7.2009 9:18:14   
baby blue
Hi hi še dobro... Mi imamo pri nas zdej eno staro sivo z veliko dioptrijo... Sem jo imela preden je ta prišla... Meni se je kar malo antipatična zdela... K sreči sem imela takrat preglede enkrat na eno leto pa kar sem po recept hodila... Ampak ko sem bila na  pregledu je pa samo jamrala oziroma momljala sama pri sebi... Bomo videli upam da bo kej od nje in da bo povedala kaj pametnega... user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
14.7.2009 9:21:43   
tažana
Tanik: meni jih tudi danes mami dela. se jih še nisem nikoli lotila in če jih že ponuja pa naj bo. V petek ima novo dozo kemoterapije pa si pripravlja hrano za en teden pa še mene malo razvaja- drug teden sem tako ali tako jaz na vrsti, da jo bom rihtala user posted image . Se kar uspešno dopolnjujeva user posted image .

meni pa so začela ful žile ven stopat na nogah. posebno pod levim kolenom. cela noga me boli user posted image . tele krčne žile imamo v familiji. V prvi user posted image mi nobena žila ni šla ven letos je pa noro. Saj nisem pogosto nosila kiklc ampak zdej jih pa tudi ne bom več mogla. user posted image
A ima katera kakšno idejo kako preprečit nadaljne izstopanje žil?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
14.7.2009 9:23:24   
Sarchi
pr nas pa sploh ni nadomeščanja...pač mojega G. ni blo dva tedna v juniju, ga ni zdej konc julija in zač.avgusta....ne vem kar prestavjo preglede bolj na redko. verjetno če bi blo kej narobe al pa bi se kompliciralo bi h komu drugmu naročil. ful čudno....sam da bo vse ok z našimi razgrajači brcači...user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 3605
14.7.2009 9:23:55   
Anonimen
naša bejba pa sedi čeprav mislim da se je prečno dala vsaj po gibih sodečuser posted image
glede G. mam pa tud zdej jaz nadomestnega k je moja na dopustu in me je prov groza,ker k sm šla takrat pr tamalmu dol in k je bil mali prečno in sem bila že 3 cm odprta je on šel not z roko in ga obrnil (nočete vedet kolk je bolel) tok da se je do porodnišnice že na glavco obrnil sam štos je v tem da on tega ne bi smel k bi lahk tamalga poškodoval,in o tem zdravniku se nič dobrga ne govori tko da mi ni glih čist okuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3606
14.7.2009 9:27:41   
Sarchi
larilu WHAT? a kr tko je naredu...ufff me je kr mal stisnlo....

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
14.7.2009 9:27:50   
tažana
tudi jaz moram it 28.07 k nadomestnemu ginekologu. Če ne bi imela problemov z železom, bi me naročila takrat ko pride iz dopusta tako moram it pa v kontrolo. Itak imam občutek, da bo samo na papir pogledal koliko je železa user posted image .
Manj bo brskal bolje bo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
14.7.2009 9:29:36   
tažana
meni je zadnjič tudi sestrična rekla da ji je G v ambulanti naredila zunanji obrat? je bila pa takrat tam nekje v 30 t.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
14.7.2009 9:30:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

larilu WHAT? a kr tko je naredu...ufff me je kr mal stisnlo....

jp jaz mu itak nisem mogla preprečit kje sem pa vedela da bo to unmu na pamet padlo,jaz sem sam tm babic v porodnišnici povedala kako je bilo in je rekla da če je bil mali prečno in da če sem čutila brcike pol se ni obrnil ker tud popadkov nisem imela močnih dovolj da bi se s tem obrnil,tko da ja takle mamo zato pa zdej k bom šla na pregled bom bila tko pasja da mu bom že zdej na začetku povedala svojeuser posted image

(odgovor članu Sarchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
14.7.2009 9:31:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

meni je zadnjič tudi sestrična rekla da ji je G v ambulanti naredila zunanji obrat? je bila pa takrat tam nekje v 30 t.

ja sej če bi bil zunanji pa to bi bilo ok ne pa da gre z roko notr medtem ko sem že 3 cm odprta in tamalga okol zasučeuser posted image

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
14.7.2009 9:32:14   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

pr nas pa sploh ni nadomeščanja...pač mojega G. ni blo dva tedna v juniju, ga ni zdej konc julija in zač.avgusta....ne vem kar prestavjo preglede bolj na redko. verjetno če bi blo kej narobe al pa bi se kompliciralo bi h komu drugmu naročil. ful čudno....sam da bo vse ok z našimi razgrajači brcači...user posted image

Kolikor vem, bi mogli zagotoviti nadomestnega, tako kot pri osebnem zdravniku. Ali pa vsaj povedat, na koga se lahko obrneš, če imaš težave. Js lahko našo nadomestno kličem kar v njihov ZD, kakšnih 30 km vstran od našega.

Larilu, kar streslo me je, ko sem prebrala, kaj je naredil user posted image .

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
14.7.2009 9:36:30   
chebelzza
Dobro jutro čvekice! Ja  res ste pridne danes!Glede poroda si pa jaz mislim, da bi še šla 5x rodit, če bi imela tak porod kot pri taprvem, ker sem bla v 3urah konec.Tk da me zdaj ni čist nič strah, celo veselim se ga!
So me pa začeli kolki tako bolet, da niti na nogo ne morem stopit, in nisem več tk pametna, da bi vedela kaj je to.....
Ponoči sploh ne morem spat, se kr premetavam, vsakih deset minut, sem kot na roštilju...
Pol se pa čist brez volje zbudim, pa nenaspana pa tečna....user posted image
Upam da bo po porodu boljše. Sem se pa šla zmenit za terapije in imajo tako gužvo, da bom prišla na vrsto šele septembra...mislim....Takrat bom že rodila...

Ajde čvekice,lepo se imejte in uživajate na sončku....

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
14.7.2009 9:38:25   
baby blue
Ježeš kaj je pa temu padlo na glavo da je to kar tako meni nič tebi nič naredil... Me je kar streslo... Jap meni se tudi zdi da bi mogli poskrbeti za nadomestnega isto kot za nadomestnega osebnega zdravnika ali pa vsaj dat informacije kam se v primerih nujnosti lahko obrneš... Očitno vsak po svoje malo dela...

Ja sej glede brc mam tud sama občutek da je prečno... Za zdej mi je važno da še vedno brce čutim...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
14.7.2009 9:40:10   
chebelica21
Lara zelo lep trebušček imaš, glede pripravljanja hrane v naprej, pa se mi zdi popolnoma nepotrebno, ker mislim, da tisto eno urco kaj skuhaš bo otročiček tudi spal,...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
14.7.2009 9:46:41   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: chebelzza

Ponoči sploh ne morem spat, se kr premetavam, vsakih deset minut, sem kot na roštilju...
Pol se pa čist brez volje zbudim, pa nenaspana pa tečna....user posted image

Enako user posted image . Zjutraj, ko pa končno najdem ugoden položaj, pa budilka zvoni.

(odgovor članu chebelzza)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
14.7.2009 9:47:44   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Ja sej glede brc mam tud sama občutek da je prečno... Za zdej mi je važno da še vedno brce čutim...

Sem imela js tudi tak občutek, pa je bil user posted image kar lepo na glavico postavljen user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3617
14.7.2009 9:49:22   
tulpek
Se vidi, da nimam nič za delat, a ne user posted image . Saj zdaj bom šla malo na obhod, da vidim, če se kaj dogaja in vam bom dala malo miru user posted image user posted image .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
14.7.2009 9:56:18   
baby blue
UUUU potem je mogoče da je že na glavo postavljena... Bomo se pustili presenetit user posted image

tulpek jst grem tud na en obhod pa na vrt na sončka mal pogledat... user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
14.7.2009 10:04:23   
katka11
zivjo punce!
glede kuhanja... jaz sem nakuhala prvic en kup stvari pa v skrinjo dala, pa ni niti moj nic pojedel je zuni jedu, niti pol k smo domov prisli, prva dva dneva je on kuhal polsem pa itak ze jaz oz sva skupi, ni blo nobenega problema, tko, da ne bom tokrat nic pretiravala, za prvo silo je pa itak zmeri kej v skrinji.
tud jaz mam obcutek, da j edete obrnjeno precno in me ze malo skrbi... no pa saj imam drug teden pregled pa bomo videli, kak in kaj, upam pa na najboljse. sicer ma pa tko zgodaj se cas za obrnit, a ne?
glede poroda, mene niti ni strah, tko, kot smo ze enkrat ugotavljale, bolj vsega ob tem - najti varstvo za malega, bit brez malega k bom v porodnisnici pa seveda bolj kot porod me skrbi da bo vse ok, da ne bo prekmalu, da bo z detetom vse ok...
prvic na te stvari sploh pomislila nisem. no ampak itak bo vse OK in vse po planu, user posted image .
aja enkrat sem ze vprasala...
a katera v kako je v kranju, kdaj naredijo zadnji ultrazvok? a je to tam okol 32 tedna? mal sem ze pozabila.
no pa lep dan in naj vam bo cim manj vroce!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
14.7.2009 10:11:15   
tažana
Katka a ti boš v Kranju rodila?
Ne vem kdaj v Kranju zadnji ultrazvok delajo!

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
14.7.2009 10:13:06   
katka11
ja v kranju ja. ti tud?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
14.7.2009 10:15:11   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Kaj pa ostale, ki ste že rodile, vas kaj daje trema?

za 1x še vedno komaj čakam ... rajši rodit kot pa zobarju.user posted image

Mene tudi ni nič strah, prav veselim se dneva, ko se bo vse skupaj začelo in če bo šlo tako kot pravijo, vsak porod hitrejši potem bom v cca. 1 uri konec user posted image kako bo pa septembra sporočim

matr samo je pa res ful vroče že, jaz sem danes zjutraj že vse zlikala, tako da zdaj počasi mal migam pa mal pospravljam...tko na izi, je tko lepo pospravljat, ko imam generalko narejeno in je treba samo tisto za sproti user posted image

Pa počas moram nekaj za kosilo narest mora biti ob 11-ih gotovo, ker gre možek potem v službo.

Komaj pa čakam jutišnji dan, ko imam spet pregled in da vidim našega user posted image bom imela spet en tak obsežen UZ, da ugotoviva, če je vse ok, če je dovolj velik/težek....

Evo grem kuhat...lep dan do naslednjega javljanja user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
14.7.2009 10:38:16   
baby blue
Evo midva sva se z mojim soglasno odločila da grem po morju na posvet z anestezilogom... Takrat bom v 34. tednu in upam da me do takrat nič ne prehiti user posted image user posted image ... Sva hotela že danes ampak nama pred morjem ne bo zneslo je še cel kup drugih stvari za naredit

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
14.7.2009 11:13:50   
jullie
SONČEK LARA a maš to moon fit voziček? ..povej mi kako si zadovoljna z njim.. nekaj razmišljam, da bi ga kupila...mi je praktičen, ker se da naklon spreminjat kar se pri quinnyju ne da.. misliš, da bo šlo pozimi z njim?.. to je trenutno edina marela, ki mi je všeč..

Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?