|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sanjska
13.5.2005 21:36:31   
Sulfinija
Jaz bi to oddajo na licu msta okinila.Sramota pa taka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Sanjska
13.5.2005 21:36:38   
TaRe*
tale ČE bo izbrala,je bil pa malo sumljiv,ane?:zmeden:

Vse bolj se mi zdi,da ne bo nikogar izbrala.

Pa malo čudno je,da danes Andreja niso niti omenili,al pa sem jaz zamudila.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Sanjska
13.5.2005 21:38:15   
aljča
Ribica jaz pravim, da bo Cimeta vzela ker je zlo mlad in za reklamo bo nardila tako,ker Štupica je mal preveč zapel na njo ampak ona dvomi, da je tolk zagret in ga bo skenslala.Čez Cimeta je skoz mela kej povedata, da je premlad preveč živ pa.....ampak bote vidle punce da bo glih na njega nabasala,ker drugač ne bo šlo.
l.p.Alja:metulj::metulj:

Je pa res, da je Dragan mel ker velik za nazaj povedat in se je lahko tukaj vprašala,če se ji je splačal iti na to oddajo:zmeden2:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Sanjska
13.5.2005 21:38:53   
žlička
http://www.vulcanomodels.com/index.php?str=modeli&lnk=1&ref=12&start=14

http://www.megawallpapers.org/gallery/1458/Mihaela_Margan?show=full

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Sanjska
13.5.2005 21:41:20   
Maxica
Jaz mislim, da ne bo nikogar izbrala.
So jo pa dodobra zatolkli, se mi je pa zraven nje zameril še Erjavec, ki jo je tako branil in bil do Dragana :love: prav nesramen.
Dragan je bil pa itak edini iskren v tej oddaji in jih je pogruntal-zato so se pa spravili nanj.
Zato le še :bravo::bravo::bravo:za Dragana:love::love::love:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Sanjska
13.5.2005 21:41:48   
Tanyya
Pomoje ne bo nobenga izbrala,ker je dons vidla kake izpade je imel Cime,kao da bi zavrnil vrtnico,v Novi je pa pisalo da so Andreja videli nekje na žuru,kako je šlatal vse kar se je dalo in je na koncu z eno odšel.Sumljivo vse skupaj.Če ne bo nobenega izbrala,sploh ne bi smela keša dobit,oziroma honorarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Sanjska
13.5.2005 21:47:10   
bunkica
Matr..........sem gledala tale tvoj megawallpapers žlička.........pa sem vidla,da ma take škorne kot jaz............naj se takoj dol sezuje...........:hudicek:...........

sam je pa kar popušila dons na tej odaji......:)-:)-:)-:)-:)-.........jo je Dragan potolku,da ji niti en las ne gleda ven...........:)-:)-:)-kok se je fino nasmejal,ko jo je pa Uroš stolku.............

dans ji pa ni blo za tisti kozji smeh........:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Sanjska
13.5.2005 21:51:03   
snežinka *
Ravno smo se menli, da se smeje, kot da bi meketala:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Sanjska
13.5.2005 21:58:07   
Anja
...nasim prijatlom je nerodno, ker majo psico Miso...

:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Sanjska
13.5.2005 21:59:45   
Mina1
samo danes je bil pa tale vremenko Robi totalen provokator in tako (on zdej brani mišo):)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Sanjska
13.5.2005 21:59:49   
viv_
Kašen patetičen poizkus da bi njo prikazali kot :angel: fante pa kot :hudicek:.

Fantje so mi face, sploh Dragan. Tisto ko jo je oponašal pri podelitvi vrtnic mi je bilo za crknit smešno!!! :)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Sanjska
13.5.2005 21:59:53   
Tanyya
Ne vem zakaj je Erjevec Draganu skos govoril,če gre za samopromocijo.Zakaj ni rajši Miše vprašal.Sicer pa bo od zdej naprej zame MIŠ!:)- Je pa edini,ki jo je upal zabiti nazaj,pa Edi jo je tut fajn zabil.Koga briga Mozart,zakaj mu ni takoj zaigrala.Nič,ona se tudi ven maže,ko je rekla,da mu je hotela zaigrat na klavir.Škoda samo to,da ni Dragan rekel kaj glede njenega tipa,o katerem se toliko govori.Sicer pa ima Dragan dekle Tjašo,tako da Ribica-žal:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Sanjska
13.5.2005 22:03:31   
Micy
Ma Dragan je CAR:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Una je pa priznala da je blond.:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Sanjska
13.5.2005 22:03:45   
Sarina
:bravo::bravo: DRAGAN!!!:bravo::bravo::love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Sanjska
13.5.2005 22:03:48   
puncica
Ja pa tist izgovor mozar štraus da ji je vse dol padl, ma šit no, moj tud ne ve katera pesem je mozart in katera štraus, pa je zato najboljši na svetu:love: Baba je totalno zafnana koka, erjavec pa jo je po moje moral po službeni dolžnosti branit:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Sanjska
13.5.2005 22:09:06   
viv_
Ja Erjavec jo je verjetno res moral branit - sicer bi jo sesuli!

Saj tudi ona ne ve kdo sta Mozart in Strauss - saj sta igrala klavir, ampak sta v prvi vrsti skladatelja, ne pa pianista.

Jah kokoš je - ni kaj!

Kakorkoli so letele kritike na Damirja, ampak nikoli pa ni nobene poniževal ali pa se norca delal iz katere... Saj obnašat se je znal!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Sanjska
13.5.2005 22:11:11   
Sarina
Tako je punčica. Če bi jaz iskala moškega s takimi vprašanji ga verjetno še danes ne bi našla.
Pa če iščeš napake na človeku, tako nikoli ne najdeš pravega. Dobre stvari je treba iskat, ne pa slabih :love::love::love:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Sanjska
13.5.2005 22:11:18   
snorlax
:ups:Po moje so res Erjavcu zabičali, da jo brani, revico:hudicek::hudicek::hudicek:ubogo. Danes so hvalabogu fantje povedali tisto, kar ji gre. Edi bi moral takrat nastopiti tako odločno, kot je danes. Zasral pa se mi je Cime, tam je promoviral, da jo naj skenslajo, pol je pa vzel vrtnico kot cucek:zmeden:.

Po moje ne bo izbrala nobenga, vsaj če ma mal pameti in ponosa, ji mora bit po današnji oddaji jasno, da je daleč daleč daleč od sanjske ženske. Kot, da je v življenju najbolj važno, če poznaš skladatelje in pianiste. Če študiraš glasbo, pol ja, če pa iščeš moža, pa po moje karakter.

Aja, glasovala pa sem normalno za Dragana.:ups::ups::love::ups::ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Sanjska
13.5.2005 22:13:32   
Tanyya
pa glede na to da je balet plesala,bi mogla vedet kdo je Strauss pa kdo Mozart,ane viv?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Sanjska
13.5.2005 22:17:04   
viv_
Tanyya - glede na to da je balet plesala in očitno hodila v glasbeno bi mogla to vedet! ;)

Ampak je pa res - na vsako vprašanje odgovori z vprašanjem. Tko k je Boštjan reku - ali je tupa ali se pa dela da je tupa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Sanjska
13.5.2005 22:20:00   
snežinka *
Se ne rabi delat , da je tupa8), če bi bla
pametna nebi šla na oddajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Sanjska
13.5.2005 22:20:24   
Pia73
Ja meni je tudi Dragan the best! :bravo:

Pa Cime se je tud meni zasral, nima hrbtenice fant, ne vem, če je to samo mladost,... :(

Najbolji komantar pa je dal Boštjan (ne vem no, če mu je tako ime, on ki ima otroka), ko je rekel; ja ne vem ali je glupa ali se je samo delala glupo) :)-:)-:)-

Meni so pa fajn take oddaje za nasmejat, vsaj zadnji deli,.... :)-:)-:)-

Če ti ne paše pač ne gledaš,....

Tisto od skladateljev pa,..... večina od nas bi bila verjetno še sedaj samskih, če bi to iskale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Sanjska
13.5.2005 22:21:53   
viv_
Punce mejte se...

Jaz bom vsak trenutek postala sanjska ženska :zaspan: - grem spat!

Diiiiiiijooooooooooo!

P.S.: Za RR team - rabili bi enga smeškota ki maha!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Sanjska
13.5.2005 22:27:08   
Anonimen
Jah, Dragan je :love: Pa Fuerst tut ni slab:)-

Če ma punco..še nč ne pomen, haha:)-:)-:)-

Kok je že star?:ups:

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   Sanjska
13.5.2005 22:29:15   
Tanyya
me zanima kolk ma Miš IQ?Mislim da je njena splošna razgledanost čist na :kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ko vstanem iz postelje sem večkrat:
Naša črtica koraka

kot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (9%)

taka, da mi raje daj mir! (23%)

kot iz reklame za probiotične jogurte (2%)

meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (22%)

ok, brez posebnosti (44%)

Število vseh glasov: 376

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!