|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sanjska
13.5.2005 22:29:18   
Pilar
čer,...jst tud moslim, da jo je Erjavec moral službeno branit, ampak Miša je pa čist konc....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   Sanjska
13.5.2005 22:29:52   
Pilar
moslim = mislim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Sanjska
13.5.2005 22:31:19   
Anonimen
Khm, če je neka super truper intektualka, a ne bi bla potem v kaj višjem letniku na faksu pri tolkih letih? Hm:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   Sanjska
13.5.2005 22:31:19   
Anonimen
Khm, če je neka super truper intektualka, a ne bi bla potem v kaj višjem letniku na faksu pri tolkih letih? Hm:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   Sanjska
13.5.2005 22:31:31   
Anonimen
Ups...nism se hotla ponavljat...:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   Sanjska
13.5.2005 22:31:47   
Tanyya
mislim da 25,ti točno povem v sredo,k grem na pijačo z enim od "kandidatov" pa upam da zvem kako pikantno,da bomo pol lahko opravljale naprej:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   Sanjska
13.5.2005 22:32:48   
Anonimen
Juhu:)- Go Tanyya:bravo::)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   Sanjska
13.5.2005 22:36:30   
Bejba
Mislim, da je marsikateri moški, ki je gledal oddajo oz. oddaje dojel, da ima sanjsko žensko doma, a ne punce :bravo::bravo::bravo:.
In v končni fazi je tudi mene je tale koza užalila - "ne razumem, sem blond" - haloo, jaz sem tudi blond pa imam ziher več v glavi kot ona, čeprav ne vem kaj dosti o Mozartu in Straussu.
Jaz sem kar ploskala zraven, ko so jo tako osirali :bravo:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   Sanjska
13.5.2005 22:40:49   
ribica.
Madona so jo olupili, zglodali, prežvečili in izpljunili.Pogoltnit to.......mislim da res ni prebavljiva. Ful je blo fajn gledat, kako je končno dobila kar ji gre. Surla do podna!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   Sanjska
13.5.2005 22:46:27   
Anonimen
Pa se ji je videlo, da je čisto na podnu. Čisto prav! Do zdaj je ona imela glavno besedo, zdaj pa je dobila porcijo nazaj. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Dragan ji je dobro povedal, da bi ona celo življenje samo spraševala in spraševala..... Brezveznica!

Valjda, da je Dragan zmagal pri simpatičnosti!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   Sanjska
13.5.2005 22:46:56   
Aly
Ja, kaj hočemo, tale oddaja je pač tako zasnovana, in iz tega vidika kapo dol pred vsemi 25 moškimi in Mišo, da so se šli tako medijasko izpostavit...zato mislim, da v tej smeri jim nimamo kaj očitati 8)....... Popolnoma jasno pa je, da nobeden od njih ni imel samo cilj, da najde žensko, saj jo pred tem niti niso poznali, ampak je bilo njihovo pričakovanje verjetno bolj "avanturistične narave" :)- .....

Tudi meni nocojšnji scenarij oddaje ni bil všeč..... nenazadnje so povabili vseh 15 moških, in lahko bi Erjavec dal vsakemu možnost vsaj nekaj besed..... no zanimivo pa je to, da je ves čas govoril o promociji, vendar je ravno on s svojim izpostavljanjem posameznikov (Dragan, Boštjan, Edi, Uroš....) naredil za njih promocijo :)-:)-:)- (tako kot glasi rek: "bolje, da te opravljajo, kot da o tebi sploh ne govorijo")

Sicer pa Dragan je prava faca, res odličen animator :bravo::bravo:

Lahko noč Aly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   Sanjska
13.5.2005 22:47:16   
Tanyya
res so jo fino,ja.Ni ji bilo dons nič za tisti glupi smeh.Ste videle kako se je 2 krat spačila kot bi liter kisa popila,:bravo: za :modri:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   Sanjska
13.5.2005 22:55:14   
CUKRČEK

Dejstvo pa je, da si poptevejevci manejo roke, ker je gledanost res velika. Če bi kako normalno bejbo zbrali, bi bila gledanost zagotovo manjša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   Sanjska
13.5.2005 22:56:38   
Anonimen
Ej, kje ma Dragan trgovino? V stari Lj al na Trubarjevi?:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   Sanjska
13.5.2005 23:08:42   
lin
Miša!
to ime mi je blo od nekdaj strupeno,ker poznam eno kačo s tem imenom(punco),zdaj pa sem dobila potrdilo,da je res:)-:)-:)-
Za mišo(Sanjsko)vse se enkrat vrne!!!!!!!!!!!!!
So jo dobro zbombandirali:bravo::bravo::bravo:,pa še bolj bi jo če jim Erjavec nebi skakal v besedo(verjetno po službeni dolžnosti:)
Pomoje nebo nobenega izbrala,ker se mi zdi čuden tisti stavek na koncu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   Sanjska
13.5.2005 23:16:43   
Tanyya
to je rekel zato,da bo naslednji petek spet cela Slovenija pred pop tv čepela.Pač,si reklamo delajo.Ej Roberto sej bi tudi brez tega gledali:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   Sanjska
14.5.2005 6:42:52   
Mojca20
Dragan je faca:bravo::bravo:

Kero punco si je pa našel prek oddaje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   Sanjska
14.5.2005 9:45:05   
TARA in MAJ
Dragan je faca:bravo::bravo:
Miša za skozlat:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   Sanjska
14.5.2005 10:52:30   
zoya_
Kako sem se jest včeraj nasmejala.
Boštjan je z izjavo a je tupa, al se sam dela da je tupa, po moje celo Slovenijo spravil v krohot....

Men je šel prov na k... tale Erjavec, k je branu uno kozo, kot da bi bila največji anglček na svetu in ona se pa ni z nobenga norca delala. Potem je pa Zoran povedal ta svoje in so tud pokazal prispevek, kjer je govorila, da ne moreš človeka soditi po tem iz kje prihaja in kako je kosmat...:)-:)- Po moje jo je Zoran spregledu, on ma pr 25ih diplomo iz prava, ona je pa še v prvem letniku :)-:)-

Moj je reku, da bo jutri ponovitev gledu, ker ga matra, kva je blo tolk smešnga, k sem se jest rolala... :)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   Sanjska
14.5.2005 11:22:11   
Mojca20
Kok je to varljivo, men se je na začetku zdel Zoran mal čuden, zdej pa vidim, da je ona blesava!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   Sanjska
14.5.2005 11:37:38   
Pupica
:smajlikizavijazočmi:
Dragan!Dragan!Dragan!:bravo::bravo::bravo:
Gregi mi je pa padu dol:(
Je reku, da ne bo sprejel:rozica:, k ga je objela, jo je pa sprejel.
Repcaaaaa:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   Sanjska
14.5.2005 12:59:54   
Bela
Neglede na to koliko je Miša glupa, se mi zdi vedenje od tega dragana prav bolano...sej en k je normaln se na tako oddajo že ne bi prjavu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   Sanjska
14.5.2005 13:37:05   
TARA in MAJ
Bela in zakaj je od Dragana bolno obnašanje?
Dragan je carsaj ve kako je glupa Miša in še dobro da niso še kaj druzga ušpičl glede nato kakšna je ona bila z njimi.
Pa ko bi Miša vsaj dobro zgledala-HUDO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   Sanjska
15.5.2005 9:50:28   
Anonimen
Evo kaj so napisali na spletni strani:

(Pre)velik ego

Boštjanove pretirane samozavesti ni bilo mogoče spregledati.

''Napačna'' usmerjenost?

Vsi, tudi Miša, so opazili, da se Uroš malce razlikuje od ostalih. Zato smo ga odkrito vprašali, če je res gej. Pa daleč od tega, da bi imeli kaj proti gejem, menimo le, da je vprašljivo njihovo potegovanje za Sanjsko žensko.

Itd...pojdite pogledati...

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale/jemljete folno kislino?

Da (95%)

Ne (5%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!