|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sanjska
13.5.2005 20:24:59   
Anonimen
Kje ste, čveke?

Tale Erjavc pa dons najeda...aaaaaaaaaaaaaaaa...mi gre tok na živce, k jih provocira...da bodo oni izpadl debili...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

:fis:

BTW, a kera uči al pa študira zgodovino?:)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sanjska
13.5.2005 20:32:17   
rija
Mislim, to je višek! Sicer nisem gledala te sanjske ženske, pa vidim, da sem si naredila samo uslugo. Kako je lahko neka punca tako neumna, pa potem to še kaže vesoljni Sloveniji?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sanjska
13.5.2005 20:46:57   
žlička
evo ribica, tut men se je dones ful zasral s tem tezenjem in provociranjem, pomoje so ga spucali, da se tako obnaša in da jih tako zaslišuje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sanjska
13.5.2005 20:47:27   
Maxica
Jest gledam, pa me prav zanima, kako se bo Miša sedaj branila. Je pa vremenko res kar ošter do fantov-do punc se je čisto drugače obnašal. Da vidimo nadaljevanje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sanjska
13.5.2005 20:52:44   
Maxica
Sem hotela še to napisati-je ful zgledalo, kako se fantje razumejo in so face itd., ne pa tako kot pri puncah, ki so se dale vsaka na svoj konec in se grdo gledale med sabo-no, evo, pa se je izkazalo, da so še hujši hinavci:(.
Ribica, a glasuješ za Dragana;)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sanjska
13.5.2005 20:58:19   
žlička
punca je razočarana........

ampak ona je pa popolna, sanjska ženska:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sanjska
13.5.2005 20:58:39   
aljča
Pozdravljene!

Sploh ni govora do so fantje tule v tej oddaji potegnili kratki konec.Mislim da je Miša tista ki je čist v podnu.Rada bi videla tiste scene s tistim tipom,ki ga je ujagala med snemanjem oddaje Sanjska ženska.;)Men se je na konc zdelo vse preveč reklamsko kot da ji je odveč sploh še meti kak zmenek s katerim od fantov.Itak ji je tole sam reklama pa denar.No poglej te tole;njene komentarje kot da je ona tu nedolžna in iskrena blablablabla.....
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sanjska
13.5.2005 21:04:08   
Anonimen
Ne, ne glasujem..k je predrago:)- Kartice gre prehitr:grrr:

Dragan je itak najlepejši in najboljši in naj...:love:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sanjska
13.5.2005 21:07:05   
Anonimen
Me prov zanima..kok bo ga. Sanjska užaljena :smajlikizavijazočmi:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sanjska
13.5.2005 21:13:11   
Maxica
Uf, grdo. Mislim, ta ženska bo pa izpadla iz vsega tega katastrofalno grdo.:hudicek: No, ja, če je fajn zaslužila, se ji je vsaj po tej strani izplačalo.
Drugače pa-dajmo, Dragan:bravo:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Sanjska
13.5.2005 21:13:30   
TaRe*
ne,ampak so res glupi vsi po vrsti.

Me pa res zanima,s čim se je Miša tako zasrala Draganu na tem zmenku.Nekak imam občutek,da je Dragan nekaj pogruntal in so se tudi drugi nekak naperili proti njej ravno po tem zmenku....
al pa se motim:zmeden::zmeden::zmeden:

Vidi se,da je imel on veliko vlogo med temi fanti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Sanjska
13.5.2005 21:14:13   
mala maja
za :(:ups:kozlat:ups::( pa ne zamerte izrazu, sam res.

PA kaj misl da je BOG?????:hudicek::hudicek: Kaj pa misl da je sama je pa tako tako popolna. Nima nobene napake pa nič je idealna :)-SANJSJKA:)- ženska.
Kj bi svet če takih nebi blo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Sanjska
13.5.2005 21:14:49   
aljča
Tare maš kar pravi občutek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Sanjska
13.5.2005 21:14:49   
Anonimen
Dragan! Dragan! Dragan!:bravo::bravo::bravo:

Ej sori...samo na vprašanje jim pa lahko odgovori. Tečka. Waaaa...videt je ne morem. Bogi tisti, ki ga bo izbrala.:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Sanjska
13.5.2005 21:15:50   
CatJa
Ogaba, fuj, kako je tupa. Pol pa še komentira, da ona je pa očitno blontna. Ja, halo? Dragan je pa car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Sanjska
13.5.2005 21:18:03   
aljča
A vete da bo ta bogi CIME.Ampak to je sam za reklamo in za okras.Drugače ima že ona dlje časa tipa, ki je v špici na tej oddaji.Tko vsaj pravjo.če je izbrala res Cimeta potem ga je samo da je rešla oddajo.Brezveznica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Sanjska
13.5.2005 21:18:08   
Tanyya
jaz bi pa Boštjana!!:)sem prebrala da je za 42 kg shujšal.Kak buhteljček je bil prej.No,je vsaj kej za prijet,hihi..Tale Robert se je pa baje sam hotu prijavit na oddajo,pa mu je Miša pomoje full všeč da jo takole zagovarja!Nč,gremo naprej gledat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Sanjska
13.5.2005 21:22:15   
TaRe*
Ribi:bravo::bravo: saj ne mislim nič slabega...normalno,da mora povedat,če ga vprašajo.Samo roko na srce...se mu vidi,da je malo" narcisoiden " nezmotljivko.

Luštn je pa itak tanartabol;) pa je bil tudi moj favorit do konca8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Sanjska
13.5.2005 21:24:07   
SANDY
Če ne druzga, so se fantje zeloooooooooo zabavali v tej oddaji in prav je tako!!!! :sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Sanjska
13.5.2005 21:27:25   
TaRe*
ej...a ma Uroš namazane okice:zmeden::zmeden::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Sanjska
13.5.2005 21:28:54   
Anonimen
Če naujop nehal težit...tale Erjavc je dones ogromno izgubil...glede priljubljenosti...

Dragan je :love::love::love:

Cime pa..po mojem je zato..ker ga bo najlažje skenslala..češ da je premlad.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Sanjska
13.5.2005 21:29:24   
Anonimen
Ja, z rdečo..:)-

Jo je pa dobr zabil..da ga ma za prjatlco:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Sanjska
13.5.2005 21:31:11   
SANDY
Ta Uroš je itak napol bejba!
Dragan pa Mišo zabija če se le da...
Erjavc jo pa 100 na uro zagovarja....:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Sanjska
13.5.2005 21:35:03   
Anonimen
Jaz pa ne razumem...
Ona oporeka nekaterim...pa je jaz ne razumem kaj jim želi povedati. Kaj ji ni odgovarjalo?

Najbrž sem smotica, ker res ne razumem.

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   Sanjska
13.5.2005 21:36:26   
BONI*
Jooooj, men je šel že sanjski moški na živce, tale sanjska ženska se mi je pa prav zagravžala! To mi je pa neki tolk mem, da sploh ne morem opisat, kolk.

Tale Miša je ena krava na potenco, vsi tele t(e)ipčki so pa tud mal prtegneni, da so se sploh šli blamirat na TV.

Oprostite, ker sem takole ven padla,ampak mi gre res na živce. Zato pa sploh nisem gledala in sem samo sem pa tja mal po špionirala, da sem si potrdila svoje mnenje.
Danes sem raje gledala Medve z mamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!