Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:19:32
|
|
|
|
kayica24
|
Miškica pa še od pol9 aja... In jaz namesto da bi v teh 3 urah kaj pametnega nardila,si npr.lase oprala,cote zlikala,pospravila,sedima za računalnikom
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:20:44
|
|
|
|
kayica24
|
Katjuša Jesus jesus kak sta lepa!!!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:23:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Glej ti Majchy... kako izziva Še nisi šla čistit??? Hec hec hec Kolko pa je stara ta teta???A je kadilka? sem že pomila posodo.......pa pridem mal pošpegat spotoma.......zdej me pa že hana kliče teta je bila februarja 50 let in je nekadilka......so ji pa prekinli kemoteraije ker jih slabo prenaša in je dobila samo tablete za lajšanje bolečin(v pjlučih)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:27:28
|
|
|
|
Ajvy
|
oi.... Mi smo bili pri P....HB je vse v zgornjih dihalih, nosek in grlček.....pljuča so čista....dobili smo kapljice , dvoje za v noska, pa na aspiraciji smo bli..... Težka je pa 5780 g...moja pupa..... Čez en teden kontrolo....... Spali nisva nič ponoči......zdejle rajma eno kitico, ker je bila 2 uri budna. pa jo je čist dol vrglo....jst grem pa za njo...sem mogla jest, k sem bila lačna kot volk..... Lepo bodite........ Srečanje....če bo kje na prostem, sem takoj za....v centre mi ne hodimo.....lp
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:37:36
|
|
|
|
piskot
|
dan. evo, martin je s svakinjo na sprehodu, midve sva pa ze notri. kapo dol vsem ki imate po 2 doma cele dneve. mene to caka naslednji teden, ko gresta babi in dedi v london. upam da bo vsaj lepo vreme, da bomo lahko zunaj. ja, nasa gracija ima tudi ful tezave zaspat. ravno zdajle, cist je fertig, pa ne more, pa joka, pa dudo ven mece, pa kr neki. se najlazje je v vozicku. ce mi med dojenjem zaspi, pa spi pol ure, pol jo pa zacnejo kupcki matrat in se zbudi, tko da tud nc ne pomaga. spi mi pa ce smo doma tko po 20 minut maximalno, vec ji ne uspe. zunaj v vozu je pa lazje. pa potegne tud po 2 ure ali vec. midve se dojiva cist tko na zahtevo, vcas na 2, 3, tud 4 ure. ponoci smo tudi ze parkrat prisli do 5 ur. pocasi bova tudi kaksen cajcek probali, samo moram najt kaksnega fajn, povsod imajo samo te instant, ki mi niso vsec.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:39:32
|
|
|
|
kayica24
|
ajvy za pupo da ni nič hujšega pa,da se prehladek čimprej pozdravi... Ne boste verjele...Lase mi je uspelo oprat..še posušim jih,pol pa miškico porihtam,pa grema v posvetovalnico babe,mene tak hrbtenica zajebava...Zdaa pa še je križ začel hudo bolet... Sem res mela vse obhrbtenične mišice tak švohne,da me zdaj tak vse boli od dvigovanja in nošenja???Pa križ od vsega...pa sem bla zdaj na dopustu dva dni v bazenih na orng masažah..pa nič...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:41:50
|
|
|
|
kayica24
|
pocasi bova tudi kaksen cajcek probali, samo moram najt kaksnega fajn, povsod imajo samo te instant, ki mi niso vsec. Kupi Galexov OTROŠKI ČAJ ZELIŠČNI...Not so posušeni cvetovi kamilice,komarčka,janeža,kumine,melise,mete...Je pa res,da moraš pol precedit itd...Ni pač za na pot... Meni so rekli v lekarni da je ta za tamale najboljši,pa nič sladkat...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:48:21
|
|
|
|
Čebel@
|
hana je že začela protestirat in sem jo dala iz zibke in na taveliko posteljo in sem se zraven nje ulegla in je zaspala nazaj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:53:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Katjuša Jesus jesus kak sta lepa!!!!! hvala ajvy sam da ni nič hujšega, pa hitro se pozdravite
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:53:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 hana je že začela protestirat in sem jo dala iz zibke in na taveliko posteljo in sem se zraven nje ulegla in je zaspala nazaj temu pa mi rečemo razvajenost
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:57:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 hana je že začela protestirat in sem jo dala iz zibke in na taveliko posteljo in sem se zraven nje ulegla in je zaspala nazaj temu pa mi rečemo razvajenost ne bi rekla........ker še nikoli je nisem dala spati v taveliko posteljo.......sej jo bo zdele enkrat lakota zbudila
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 12:01:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 hana je že začela protestirat in sem jo dala iz zibke in na taveliko posteljo in sem se zraven nje ulegla in je zaspala nazaj temu pa mi rečemo razvajenost ne bi rekla........ker še nikoli je nisem dala spati v taveliko posteljo.......sej jo bo zdele enkrat lakota zbudila pol pa dober da ti je zaspala.... naš je ful občutljiv na prostor... ne spi vsepovsod oz. če že potem je cela procedura prej in veliko joka upam da do morja to pošlihta
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 12:05:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 hana je že začela protestirat in sem jo dala iz zibke in na taveliko posteljo in sem se zraven nje ulegla in je zaspala nazaj temu pa mi rečemo razvajenost ne bi rekla........ker še nikoli je nisem dala spati v taveliko posteljo.......sej jo bo zdele enkrat lakota zbudila pol pa dober da ti je zaspala.... naš je ful občutljiv na prostor... ne spi vsepovsod oz. če že potem je cela procedura prej in veliko joka upam da do morja to pošlihta tudi hana najhitreje zaspi v zibki ampak zdele je bila res še zaspana......sem jo samo malo pobožala in je že spala tko da sem lahko zlezla s postelje še neki:a se je benjamin sem dvignil ali si ga posedla?
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 5.5.2009 12:09:21 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 12:11:08
|
|
|
|
Katjusa
|
evo pa še en filmček kako florjan benjaminu kaže knjigico
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 12:13:38
|
|
|
|
lilcha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 kayica-naša hana tudi kar zaspančka, ko rata zaspana jo položim v posteljico A je potem možno da jo prehitro dam v posteljico???? Da še ni prav zaspana...???? Ampak ko jo dam v posteljico si full po očeh mane,pa se zvija,pa glavico obrača in drgne z noskom... Kayica mi imamo z Mašo podobno situacijo kot vi. Tudi ona si skoz mane oči z rokami in pol se po možnosti še špikne s prstom v učka al se udari po nosu in pol še bolj sitnari in jokca, pa dudo tud nonstop ven meče, tko da se včasih kar pošteno namučimo, da zaspi. Pa tudi pol ko končno zaspi se v momentu zdrzne- zakrili z rokami in se spet zbudi, pol pa jovo na novo.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 12:16:19
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy ja sam se je dvignu jst sem ga tam na rob polegla (polležeč položaj- podobno kot je v jajčki) in sem sam debelo gledala ko se je dvigoval
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 12:27:00
|
|
|
|
Katjusa
|
evo sončka sem dala ajat benjamin je takoj zaspal florjan pa tud upam, da bo jst grem pa hitro za kosilo solato spucat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 12:48:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy ja sam se je dvignu jst sem ga tam na rob polegla (polležeč položaj- podobno kot je v jajčki) in sem sam debelo gledala ko se je dvigoval za tako močnega fanta...Hana se še ne dvigne toliko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:03:36
|
|
|
|
simonakr
|
evo mene smo že nazaj. smo uspešno zapravili preveč denarja ampak bo zdej mal časa mir! imam načaka Davida, tko da zvečer proslavljamo . zdele jo bom probala uspavat, če pa ne bo hotla greva pa vn na sprehod. danes za kosilo bo silata juha in krompir - samo ne vem pe v kakšni obliki - najbrž gratiniran. mi noska pucamo največkrat 1-2x na dan, če je pa zamašen pa večkrat. in ko je zaspana si menca učke in nerga, vendar po večini lepo zaspi - vsaj zvečer. Ja duda pa tudi pri nas ven pada - z sva pomislila na izolirtrak , drugače jo pa tud tko zatlačim kot maychy. katjuša tvoj je pa že ful pokonci, naša še ni tolk se pa že obrača če je na boku, pa v naročju pa ležalniku ful glavco dviguje. no naš spi grem malo pospravljat. Aja kot zanimivost - DANES JE DAN BABIC. IN SE DOBIJO NA ŠMARNI GORI IN ŠE PO NEKATERIH HRIBIH V SLOVENUJI IN BODO SPUSTILE V ZRAK BELE BALONE! ne vem čisto točno zakaj bele balončke ampak to delajo po vsem svetu!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:04:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce moj Mihailo spancka in imam malo casa za vas... KAYICA-vse kar si napisala za Marinelo isto tako dela tudi Mihailo...se kar po obrazu praska itd...zvecer pa ok zaspi...In vse kar si napisala za svojo hrbtenico imam tudi jaz taksne probleme z njo ...danes zjutraj sem se zbudila in me kar nekaj boli,pa veckrat me ,sploh ,ce kaj deleam(pucam,sesam itd) KATJUSA kaksna dva soncka...sploh ne vem kateri je bolj luskan se ne morem odlocit ,ker sta oba srcka...Florjan tko lepo kaze Benjaminu slikice,Benjamin pa ima veliko dela s svojo rokico ...prava srcka sta Ajvy cim prej se pozdravite,dobro,da ni kaj s pljuci narobe
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:09:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
ENO VPRASANJE... kako je pa s tem sedenjem???a je fajn da jih ze devamo sedet al kako'???vidim da je Katjusa ze probala,kako to ves kdaj lahko???moj je samo v lunici sedel...pa do kdaj se uporablja kosara na vozicku???v knjigici za kosaro pise ,da je lahko do 10kg maksimalno...me zanima kdaj bom zacela sportni del uporabljati...p pravijo da zacnejo sedeti z 6 meseci
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:18:06
|
|
|
|
Katjusa
|
ne ne sej jst benjamina še ne dajem sedet je še premali ga pa dam včasih v polležeč položaj.... kot je v jajčki, tus voziček mu že dvignem za eno stopnjo kadar bedi (da kej vidi) punce florjan me je zdle tak rezjezil. zbudil mi je benjamina potem v spalnici mi je po celi postelji polil play gel... vse je mokro zdej sem dala že prat.... in jst sem imela cel čas bebefon vklopljen pa nisem nič slišala in dons bo kazen ne bo šel nič k babiki in to mu bo najhujše pa še do 5 ure mu ne bom pustila zapustit njegove sobe..... joj k sem jezna no vsaj solato sem si spucala za kosilo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:18:58
|
|
|
|
Katjusa
|
aja pa dudo sem mu vzela in danes je ziher ne dobi več mogoče nikoli več bom še videla
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:21:15
|
|
|
|
Katjusa
|
za korenjaka davida iskrene čestitke vsej družini
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:22:34
|
|
|
|
Urša08
|
i kake slikice Katjuša Jaz sem pa dons kr oba popokala in smo šli h kolegici na kavico Sedaj mi oba pančkata, jaz sem pa kuhinjo uspela pospravit, kosilo je skoraj nared, me čaka pa še kup cunj za zlikat. Pa ne vem če se mi da . MIHAILO glede sedenja pravijo, da ni pametno, da jih mi dajemo "sedet". Naj bi otrok to sam začel, ko je dovolj močen za to. Pri treh mesecih se pa lahko naklon v vozičku malce dvigne (to je meni pediatrinja pri Nejcu rekla). Po večini je pa najboljše za otroka, da je čim več na ravni površini kot so zibke, postelce, igralne podloge,...
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?