Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:37:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
Majchy vse pohvale za sezname rd. februarcic in ptickov in cebelic -SUPER SI
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:38:56
|
|
|
|
Urša08
|
majchy saj jaz tud mislim da ga je vročina tako zdelala mihailo super se je poredil, sedaj bo teža skoz bolj počasi naraščala očitno mamo podobne težave z najinima sončkoma oz. ptičkoma
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:39:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ursa tudi jaz imam hranjenje na 2h ze par dni...in tudi tako je manj casa kot prej in zacne jokat ,kot bi se krcil...in pol ne vem kaj naj mu se dam al ne...ponavadi ga dvignem za kupcka in ga podremo in mu dam se drugo,vmes dokler mu jo pa ne dam se pa zelo dere...zdj je v enem mesecu dobil 730g a ni to malo????p je rekla da je super...prejsnji mesec pa je dobil za en mesec 1130g da ti povem,da ne pridobivajo na teži skos enako......važno je da pridobiva tako da se ne sikeraj za tistih nekaj dekagramov drugače pa res šment da ga nogica toliko boli.......sej danes bo verjetno že boljše .....dobro opravita na UZ
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:40:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA nisem dobila svecke ...upam,da ga ne bo bolelo ,ce ga ze zjutraj ni upam,da ga tudi potem ne bo...zdaj panca pa ga bom nahranila ob 9h ,ker tam mamo uro ob 10h upam,da ne bomo cakali,ker pol bo zelakota ... Boga Tanci ...kaj pa je narobe z Erikom?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:40:25
|
|
|
|
Urša08
|
simonakr ja tudi to je treba kdaj narest in je danes res primeren dan. jaz eno rundo že perem, potem pa hitr v sušilca dam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:41:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
Hvala MAJCHY ,,zdaj pa grem se potem javim ...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:42:09
|
|
|
|
Urša08
|
mihailo kako da nisi dobila recepta za svečke? Pri treh mesecih ponavadi dobiš, so pa svečke za zbijat vročino in proti bolečinam. Naslednjič spomni pediatrinjo, mogoče je pozabila. Dobro opravi na uz-ju.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:42:47
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 simonakr ja tudi to je treba kdaj narest in je danes res primeren dan. jaz eno rundo že perem, potem pa hitr v sušilca dam Jah jest nimam sušilca tko da bom kar va garaži na stojalo obesla. Pa sej zdej je tud tam hitr suho.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:43:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jest sm se pa odločla omaro - moj del - pospravit in bom mela pralni dan. Groza! Tamala je dobra: okrog 6.30 se je zbudila, najedla, previla sm jo pol pa se je mal igrala in zaspala in še zdej spi - ponavad takle čas že jeva in greva pol ven. Larisa in za mami ker je tako pridna......no zdej pa -hecam se
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:44:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Majchy vse pohvale za sezname rd. februarcic in ptickov in cebelic -SUPER SI
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:46:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy saj jaz tud mislim da ga je vročina tako zdelala joj kok bomo bogi poleti ......se bomo skos s sončki v bazenčkih hladile
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:49:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mihailo kako da nisi dobila recepta za svečke? Pri treh mesecih ponavadi dobiš, so pa svečke za zbijat vročino in proti bolečinam. Naslednjič spomni pediatrinjo, mogoče je pozabila. Dobro opravi na uz-ju. tudi midve nisva dobili recepta za svečke sem pa zamenjala pediatra ,ker tale ata je res kar neki
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:53:08
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mihailo kako da nisi dobila recepta za svečke? Pri treh mesecih ponavadi dobiš, so pa svečke za zbijat vročino in proti bolečinam. Naslednjič spomni pediatrinjo, mogoče je pozabila. Dobro opravi na uz-ju. tudi midve nisva dobili recepta za svečke sem pa zamenjala pediatra ,ker tale ata je res kar neki MIdve nisva dobile recepta za svečke ampak za sirup - no pa sej je prbližn ista fora. Letim mamo alarm!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:54:33
|
|
|
|
Urša08
|
simonakr nisem vedla da tud sirup dajejo na recept? super no sedaj grem pa kuhinjo na hitrco pospravt dokler Žigec še spančka.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:55:05
|
|
|
|
Čebel@
|
no nekdo ima pa samogovore
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:56:18
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas Hana banana še kar pančka......grem malo ropotati če se bo zbudila
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 9:25:16
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea timy-vidim, da se bo letos tud pri vas pilo . Definitivno
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 9:33:13
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mihailo kako da nisi dobila recepta za svečke? Pri treh mesecih ponavadi dobiš, so pa svečke za zbijat vročino in proti bolečinam. Naslednjič spomni pediatrinjo, mogoče je pozabila. Dobro opravi na uz-ju. tudi midve nisva dobili recepta za svečke sem pa zamenjala pediatra ,ker tale ata je res kar neki MIdve nisva dobile recepta za svečke ampak za sirup - no pa sej je prbližn ista fora. Letim mamo alarm! Eva je imela v ponedeljek cepljenje. Nisem dobila nobenega recepta, ne za svečke in ne za sirup. Sem pa vseeno šla preventivno v lekarno, kjer so mi priporočili Panadol baby - je za zbijanje vročine, blaži pa tudi različne bolečine, npr. rast zobkov itd. Baje ga imajo dojenčki radi, ima okus po jagodah Vendar mi ga ni bilo potrebno dati, Evi je vročina narasla do 37,3, potem pa padla, pa tudi je ni nič matralo še sreča.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 9:37:57
|
|
|
|
Čebel@
|
glede na to da je kislo vreme,se potrudimo da odpremo 3. del
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 9:40:32
|
|
|
|
Čebel@
|
Hano pustim do 10.00 spati,potem jo pa ruknem iz postelje no tista sitna budilka na slikici,sem jaz
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 9:43:01
|
|
|
|
Urša08
|
se bomo potrudile Majchy vsaka po svojih najboljših močeh Jaz sem kuhinjo pospravla, Nejc se igra, Žiga pančka, jaz mam pa spet pavzo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 9:43:35
|
|
|
|
Urša08
|
majchy tvoja Hana je pa res pridna, še kar spi. Od kdaj pa že pančka?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 9:45:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy tvoja Hana je pa res pridna, še kar spi. Od kdaj pa že pančka? od 21.30
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 9:46:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 se bomo potrudile Majchy vsaka po svojih najboljših močeh Jaz sem kuhinjo pospravla, Nejc se igra, Žiga pančka, jaz mam pa spet pavzo pridna
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 9:48:26
|
|
|
|
Urša08
|
pa sej ne morem verjet Super jaz bi kot rožca okol hodila če bi mi tamaledva tok časa spala Moj je od takrat že 3 * jedel (ob 4, 7 in 8 ) .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?