|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
27.5.2009 8:37:15   
MIHAILO
Majchy vse pohvale za sezname rd. februarcic in ptickov in cebelic -SUPER SIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
27.5.2009 8:38:56   
Urša08
majchy saj jaz tud mislim da ga je vročina tako zdelala

mihailo super se je poredil, sedaj bo teža skoz bolj počasi naraščala user posted image očitno mamo podobne težave z najinima sončkoma oz. ptičkoma user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
27.5.2009 8:39:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ursa tudi jaz imam hranjenje na 2h ze par dni...in tudi tako je manj casa kot prej in zacne jokat ,kot bi se krcil...in pol ne vem kaj naj mu se dam al ne...ponavadi ga dvignem za kupcka in ga podremo in mu dam se drugo,vmes dokler mu jo pa ne dam se pa zelo dere...zdj je v enem mesecu dobil 730g a ni to malo????p je rekla da je super...prejsnji mesec pa je dobil za en mesec 1130guser posted image
da ti povem,da ne pridobivajo na teži skos enako......važno je da pridobiva tako da se ne sikeraj za tistih nekaj dekagramov
drugače pa res šment da ga nogica toliko boli.......sej danes bo verjetno že boljšeuser posted image user posted image user posted image .....dobro opravita na UZ

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
27.5.2009 8:40:08   
MIHAILO
URSA nisem dobila sveckeuser posted image ...upam,da ga ne bo bolelo ,ce ga ze zjutraj ni upam,da ga tudi potem ne bo...zdaj panca pa ga bom nahranila ob 9h ,ker tam mamo uro ob 10h upam,da ne bomo cakali,ker pol bo zelakota ...
Boga Tanciuser posted image user posted image ...kaj pa je narobe z Erikom?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
27.5.2009 8:40:25   
Urša08
simonakr ja tudi to je treba kdaj narest user posted image user posted image user posted image in je danes res primeren dan. jaz eno rundo že perem, potem pa hitr v sušilca dam

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
27.5.2009 8:41:23   
MIHAILO
Hvala MAJCHY ,,zdaj pa grem se potem javim ...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
27.5.2009 8:42:09   
Urša08
mihailo kako da nisi dobila recepta za svečke? Pri treh mesecih ponavadi dobiš, so pa svečke za zbijat vročino in proti bolečinam. Naslednjič spomni pediatrinjo, mogoče je pozabila. Dobro opravi na uz-ju.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
27.5.2009 8:42:47   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

simonakr ja tudi to je treba kdaj narest user posted image user posted image user posted image in je danes res primeren dan. jaz eno rundo že perem, potem pa hitr v sušilca dam

Jah jest nimam sušilca tko da bom kar va garaži na stojalo obesla. Pa sej zdej je tud tam hitr suho.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
27.5.2009 8:43:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Jest sm se pa odločla omaro - moj del - pospravit in bom mela pralni dan. Groza!

Tamala je dobra: okrog 6.30 se je zbudila, najedla, previla sm jo pol pa se je mal igrala in zaspala in še zdej spi - ponavad takle čas že jeva in greva pol ven.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Larisa in user posted image za mami ker je tako pridna......no zdej pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -hecam seuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
27.5.2009 8:44:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Majchy vse pohvale za sezname rd. februarcic in ptickov in cebelic -SUPER SIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
27.5.2009 8:46:26   
Čebel@

majchy saj jaz tud mislim da ga je vročina tako zdelala

joj kok bomo bogi poletiuser posted image ......se bomo skos s sončki v bazenčkih hladileuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
27.5.2009 8:49:11   
Čebel@

mihailo kako da nisi dobila recepta za svečke? Pri treh mesecih ponavadi dobiš, so pa svečke za zbijat vročino in proti bolečinam. Naslednjič spomni pediatrinjo, mogoče je pozabila. Dobro opravi na uz-ju.
tudi midve nisva dobili recepta za svečkeuser posted image user posted image user posted image sem pa zamenjala pediatrauser posted image user posted image user posted image ,ker tale ata je res kar nekiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
27.5.2009 8:53:08   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

tudi midve nisva dobili recepta za svečkeuser posted image user posted image user posted image sem pa zamenjala pediatrauser posted image user posted image user posted image ,ker tale ata je res kar nekiuser posted image

MIdve nisva dobile recepta za svečke ampak za sirup - no pa sej je prbližn ista fora.

Letim mamo alarm!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
27.5.2009 8:54:33   
Urša08
simonakr nisem vedla da tud sirup dajejo na recept?  super

no sedaj grem pa kuhinjo na hitrco pospravt dokler Žigec še spančka.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
27.5.2009 8:55:05   
Čebel@
no nekdo ima pa samogovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
27.5.2009 8:56:18   
Čebel@
pri nas Hana banana še kar pančka......grem malo ropotati če se bo zbudilauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
27.5.2009 9:25:16   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

timy-vidim, da se bo letos tud pri vas pilo user posted image user posted image .

Definitivnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
27.5.2009 9:33:13   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MIdve nisva dobile recepta za svečke ampak za sirup - no pa sej je prbližn ista fora.

Letim mamo alarm!

Eva je imela v ponedeljek cepljenje. Nisem dobila nobenega recepta, ne za svečke in ne za sirup. Sem pa vseeno šla preventivno v lekarno, kjer so mi priporočili Panadol baby - je za zbijanje vročine, blaži pa tudi različne bolečine, npr. rast zobkov itd. Baje ga imajo dojenčki radi, ima okus po jagodahuser posted image  Vendar mi ga ni bilo potrebno dati, Evi je vročina narasla do 37,3, potem pa padla, pa tudi je ni nič matralouser posted image  še sreča.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
27.5.2009 9:37:57   
Čebel@
glede na to da je kislo vreme,se potrudimo da odpremo 3. deluser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
27.5.2009 9:40:32   
Čebel@
Hano pustim do 10.00 spati,potem jo pa ruknem iz posteljeuser posted image no tista sitna budilka na slikici,sem jazuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
27.5.2009 9:43:01   
Urša08
se bomo potrudile Majchy vsaka po svojih najboljših močeh user posted image user posted image user posted image

Jaz sem kuhinjo pospravla, Nejc se igra, Žiga pančka, jaz mam pa spet pavzo user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
27.5.2009 9:43:35   
Urša08
majchy tvoja Hana je pa res pridna, še kar spi. Od kdaj pa že pančka?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
27.5.2009 9:45:57   
Čebel@

majchy tvoja Hana je pa res pridna, še kar spi. Od kdaj pa že pančka?
od 21.30

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
27.5.2009 9:46:24   
Čebel@

se bomo potrudile Majchy vsaka po svojih najboljših močeh user posted image user posted image user posted image

Jaz sem kuhinjo pospravla, Nejc se igra, Žiga pančka, jaz mam pa spet pavzo user posted image

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
27.5.2009 9:48:26   
Urša08
pa sej ne morem verjet user posted image Superuser posted image jaz bi kot rožca okol hodila če bi mi tamaledva tok časa spala user posted image user posted image user posted image Moj je od takrat že 3 * jedel (ob 4, 7 in 8 ) .

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?