Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:45:25
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mi mormo na infekcijsko...zdele so me klical iz zd...men se bo kar sfuzlalo, sem rekla nazadnje da ne gremo nikol več ke notr in da bo čimprej za vami enako želim da bo vse ok kmalu in da se boste pozdravli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2009 13:45:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:47:06
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TANCY upam d vas čim prej spustijo domou BARBARA GS glede dojajenja....probaj počakat en teden (če lahko seveda) z jemanjem zdravil in probaj najprej postopoma kakšen obrok zamenjat s flaško. Kot je že simona napisala kupi ene 3 flaške RAZLIČNIH proizvajalcev, pa boš vidla katera ji najbolj ugaja...tut jst sm slišala za Tommy tipi d je ful dobra sploh za tiste ki ne marajo recimo Aventovih cucljev...to je tko k z dudo....enim paše Nuk, enim Avent, enim une velike rjave.....in tut jst prisegam na Kuminov sirup....blaži krče pa še sladek je in ga daš na cucelj (to jst vedno prakticiram, kadar dam Roksota v varstvo moji mami...ker je edina varjanta da zagrabi dudo , da jo namočm v sirup). ma moj tud noče ne flaše ne dude, sam zizo. Pa ga večkrat priklopim pa je. Za na cuc mam pa kaplce iz Dravograda proti krčem pa to dam gor eno kaplco da sploh dudo zagrab.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:47:40
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo ta je pa res dobra, kaka faca je Maj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2009 13:48:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:48:46
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Rokso je danes pil vodo k žolna....zgleda d je bil res žejen, ker če ni jo sam 2 krat potegne in plune ven. Čaja spije mal več. čez cel dan kakšen deci, drugač pa velik rajš umes mal jošk potegne. Joj Majkl je bil učeri tok smešn....pride zutri u spalnico, mi potegne gor majco, stisne za jošk, ko pa je zagledu mlek se pa zadere: Roki zbudi seee, mleko je že ma dj a res,,noro ma so face teli ej moj je včerj meni reku (tavečji) : mami kaj ma špela tm (sm jo ravno previjala) pol pa jz rečem .luliko...(nism se drgače spomnla izrazit) pol pa mali reče jz bi tud to imel......pa se je skorj dret začel,,da on pa hoče metn to,....svašta..... sj mu nism mogla razložit da je on pač fantek,in da on tega nima,ampak ma lulčka..
< Sporočilo je popravil bad girl -- 26.5.2009 13:50:15 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:48:49
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Rokso je danes pil vodo k žolna....zgleda d je bil res žejen, ker če ni jo sam 2 krat potegne in plune ven. Čaja spije mal več. čez cel dan kakšen deci, drugač pa velik rajš umes mal jošk potegne. Joj Majkl je bil učeri tok smešn....pride zutri u spalnico, mi potegne gor majco, stisne za jošk, ko pa je zagledu mlek se pa zadere: Roki zbudi seee, mleko je že ja so ful pojave tamal. Moja tastarej je enkrat k sm tamalga hranla pol pa kupček poderava pa tamala zleze na kavč pa se ona prklop. sam to je sam enkrat naredla.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:49:59
|
|
|
|
Čebel@
|
no Hana ima dovolj spanja sem jo dala v igralni center in zdej je vsa srečna
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:50:38
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tastar se je končni izprsio , evo darilo za Roksoto rojstvo (namesto atrija ) ful lepa
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:51:40
|
|
|
|
MIHAILO
|
Pozdravljene...evo smo s pregleda...pikico je dobila,skor nic zajokal upam,da jo bo tut fajn prenesel.MAJCHY za seznam 5460g in 60,5 sm dolg obseg glavice 39...naslednji pregled in cepljenje 8.7.,uz kolkov 27.5. pregled za inf.9.6. so nam prestavili... Sibam jesti se se javim in vas preberem...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:53:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tastar se je končni izprsio , evo darilo za Roksoto rojstvo (namesto atrija ) Ne, ne. JAZ PROTESTIRAM. MORŠ DOBIT ŠE ATRIJ IN OGRAJO. To je premalo. A misl, da se bo zdej s tem pa kr odkupu? NE POPUSTI-ZAHTEVAJ VEČ!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:54:19
|
|
|
|
Katjusa
|
e punce še mal mene:) tanci kolumbo si le nafehtala face tamali mi2 s florjanom spa pa šotor postavla in po sem mogla mal not ajat sem ga mal raztegnla, da ga mal impregniramo in da vidmo če je vse OK, da nas na morju kap ne zadene ta šotor je zdej stal 2 leti k smo hodl z enim drugim sma je ta bopljši k je bombažen vam pol mal poslikam ko bom šla na spalnico od šotora en zračnik došit
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:54:20
|
|
|
|
Čebel@
|
tiste ki še niste:dajte mi napisat vaš dojstni datum
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:54:21
|
|
|
|
Onasiss
|
No, drugače je pa lepa.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:54:22
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo lepo se je odrezal tvoj A je sam izbral, a si mal pomagala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:55:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tastar se je končni izprsio , evo darilo za Roksoto rojstvo (namesto atrija ) Ne, ne. JAZ PROTESTIRAM. MORŠ DOBIT ŠE ATRIJ IN OGRAJO. To je premalo. A misl, da se bo zdej s tem pa kr odkupu? NE POPUSTI-ZAHTEVAJ VEČ!!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:58:10
|
|
|
|
Pupka
|
kolumbo super za darilo Katjusa super za kampiranje tanci hitro porihtajte majchy 15.02.1984 Pikica vsenajboljše za rojstni dan! Drugo se pa več ne spomnem
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:58:10
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy.........od 28.5. imajo v interšparu -40% na obačila(tudi otroške in za dojenčke)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2009 13:59:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:59:55
|
|
|
|
Onasiss
|
Ej Katjusa- tole s kampiranjem-SVAKA ČAST. Jaz sem dvakrat spala v šotoru. Enkrat pr nas na morju, še kot otrok, pa mi je prjatu povedu pred spanjem zgodbico pač o enemu lovcu, ki so ga v šotor mrtvega našli...in zakaj? Iz ušesa mu je strigelca prilezla ven . Sem sam dve uri spala not. Ta drugič sem šla pa z bivšim kao kampirat (nekam pri Ribnici ) in se je ponoč full uscal in sva pozabla cunje na šotoru, in ko sem se zbudila, enkrat sredi noči, sem vidla cunje in sem mislila, da ena žval spi gor. Matr sem se usrala. No, skratka upam, da še kdaj v prijetni okolici, brez striglc.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 14:00:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pr nas je tko...jst nabiram pa zbiram, tastar pa kešera ......drugač pa MLEA v soboot pride zidar, d pobere fikne mere in določi datum prihoda buldežerjev....bo all inclusive delu: atrij, štenge , ograjo,asvalt za parking in otroško igrišče ......tko d še ena tortica to poletje pr nas doma
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 14:01:36
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pr nas je tko...jst nabiram pa zbiram, tastar pa kešera ......drugač pa MLEA v soboot pride zidar, d pobere fikne mere in določi datum prihoda buldežerjev....bo all inclusive delu: atrij, štenge , ograjo,asvalt za parking in otroško igrišče ......tko d še ena tortica to poletje pr nas doma No končno....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 14:05:10
|
|
|
|
Maksi1
|
Lep dan! Rojstni datum - jaz ga ne dam, rr je preveč javna zadeva. Kolumbo - bravo za možeka, res lepa ogrlica! majkol je pa res car. Bad girl - tvoj pa tudi. Tancy - Pikica - vse najboljše in najlepše ti želim! Katjuša - za kampiranje. Mlea - joj, kako so različne cene teh bazenčkov. BC jim ima za 25 €, Mercator pa s piko 20 €.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 14:09:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Rojstni datum - jaz ga ne dam, rr je preveč javna zadeva. spoštujem tvojo odločitev
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 14:18:10
|
|
|
|
Maksi1
|
Majchy - hvala Sunny - imaš zs.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?