|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
26.5.2009 13:45:25   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mi mormo na infekcijsko...zdele so me klical iz zd...men se bo kar sfuzlalo, sem rekla nazadnje da ne gremo nikol več ke notruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej za vami

enako želim da bo vse ok kmalu in da se boste pozdravli

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
   [Brisano sporočilo]
26.5.2009 13:45:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4527
26.5.2009 13:47:06   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TANCYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam d vas čim prej spustijo domou

BARBARA GS glede dojajenja....probaj počakat en teden (če lahko seveda) z jemanjem zdravil in probaj najprej postopoma kakšen obrok zamenjat s flaško. Kot je že simona napisala kupi ene 3 flaške RAZLIČNIH proizvajalcev, pa boš vidla katera ji najbolj ugaja...tut jst sm slišala za Tommy tipi d je ful dobra sploh za tiste ki ne marajo recimo Aventovih cucljev...to je tko k z dudo....enim paše Nuk, enim Avent, enim une velike rjave.....in tut jst prisegam na Kuminov sirup....blaži krče pa še sladek je in ga daš na cucelj (to jst vedno prakticiram, kadar dam Roksota v varstvo moji mami...ker je edina varjanta da zagrabi dudo , da jo namočm v sirup).

ma moj tud noče ne flaše ne dude, sam zizo. Pa ga večkrat priklopim pa je. Za na cuc mam pa kaplce iz Dravograda proti krčem pa to dam gor eno kaplco da sploh dudo zagrab.

Neposredna povezava do sporočila: 4528
26.5.2009 13:47:40   
Urša08
kolumbo ta je pa res dobra, kaka faca je Maj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4529
   [Brisano sporočilo]
26.5.2009 13:48:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4530
26.5.2009 13:48:46   
Šaki

Rokso je danes pil vodo k žolna....zgleda d je bil res žejen, ker če ni jo sam 2 krat potegne in plune ven. Čaja spije mal več. čez cel dan kakšen deci, drugač pa velik rajš umes mal jošk potegne.
Joj Majkl je bil učeri tok smešn....pride zutri u spalnico, mi potegne gor majco, stisne za jošk, ko pa je zagledu mlek se pa zadere: Roki zbudi seee, mleko je žeuser posted image

ma dj a res,,norouser posted image
ma so face teli ejuser posted image user posted image

moj je včerj meni reku (tavečji) : mami kaj ma špela tm (sm jo ravno previjala)
pol pa jz rečem .luliko...(nism se drgače spomnla izrazit)

pol pa mali reče jz bi tud to imel......pa se je skorj dret začel,,da on pa hoče metn to,....svašta.....

sj mu nism mogla razložit da je on pač fantek,in da on tega nima,ampak ma lulčka..user posted image

< Sporočilo je popravil bad girl -- 26.5.2009 13:50:15 >

♥ moja dva zaklada ♥

Neposredna povezava do sporočila: 4531
26.5.2009 13:48:49   
vandame

Rokso je danes pil vodo k žolna....zgleda d je bil res žejen, ker če ni jo sam 2 krat potegne in plune ven. Čaja spije mal več. čez cel dan kakšen deci, drugač pa velik rajš umes mal jošk potegne.
Joj Majkl je bil učeri tok smešn....pride zutri u spalnico, mi potegne gor majco, stisne za jošk, ko pa je zagledu mlek se pa zadere: Roki zbudi seee, mleko je žeuser posted image

ja so ful pojave tamal. Moja tastarej je enkrat k sm tamalga hranla pol pa kupček poderava pa tamala zleze na kavč pa se ona prklop. sam to je sam enkrat naredla.

Neposredna povezava do sporočila: 4532
26.5.2009 13:49:59   
Čebel@
no Hana ima dovolj spanjauser posted image user posted image user posted image sem jo dala v igralni center in zdej je vsa srečnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
26.5.2009 13:50:38   
vandame

Tastar se je končni izprsiouser posted image , evo darilo za Roksoto rojstvo (namesto atrijauser posted image )

user posted image

ful lepa

Neposredna povezava do sporočila: 4534
26.5.2009 13:51:40   
MIHAILO
Pozdravljene...evo smo s pregleda...pikico je dobila,skor nic zajokal upam,da jo bo tut fajn prenesel.MAJCHY za seznam 5460g in 60,5 sm dolg obseg glavice 39...naslednji pregled in cepljenje 8.7.,uz kolkov 27.5. pregled za inf.9.6. so nam prestavili...
Sibam jesti se se javim in vas preberem...

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
26.5.2009 13:53:23   
Onasiss

Tastar se je končni izprsiouser posted image , evo darilo za Roksoto rojstvo (namesto atrijauser posted image )

user posted image

Ne, ne. JAZ PROTESTIRAM. MORŠ DOBIT ŠE ATRIJ IN OGRAJO.  To je premalo. A misl, da se bo zdej s tem pa kr odkupu? NE POPUSTI-ZAHTEVAJ VEČ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4536
26.5.2009 13:54:19   
Katjusa
e punce še mal mene:)

tanciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo si le nafehtalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

face tamaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi2 s florjanom spa pa šotor postavla in po sem mogla mal not ajatuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ga mal raztegnla, da ga mal impregniramo in da vidmo če je vse OK, da nas na morju kap ne zadeneuser posted image user posted image user posted image user posted image ta šotor je zdej stal 2 leti k smo hodl z enim drugim sma je ta bopljši k je bombažen vam pol mal poslikam ko bom šla na spalnico od šotora en zračnik došituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
26.5.2009 13:54:20   
Čebel@
tiste ki še niste:dajte mi napisat vaš dojstni datum

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
26.5.2009 13:54:21   
Onasiss
No, drugače je pa lepa.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
26.5.2009 13:54:22   
Urša08
Kolumbo lepo se je odrezal tvoj user posted image user posted image user posted image A je sam izbral, a si mal pomagala user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
26.5.2009 13:55:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image

Ne, ne. JAZ PROTESTIRAM. MORŠ DOBIT ŠE ATRIJ IN OGRAJO.  To je premalo. A misl, da se bo zdej s tem pa kr odkupu? NE POPUSTI-ZAHTEVAJ VEČ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
26.5.2009 13:58:10   
Pupka
kolumbo super za darilo

Katjusa super za kampiranje

tanci hitro porihtajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

majchy 15.02.1984

Pikica vsenajboljše za rojstni dan!

Drugo se pa več ne spomnem

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
26.5.2009 13:58:10   
Čebel@
ajvy.........od 28.5. imajo v interšparu -40% na obačila(tudi otroške in za dojenčke)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
   [Brisano sporočilo]
26.5.2009 13:59:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4544
26.5.2009 13:59:55   
Onasiss
Ej Katjusa- tole s kampiranjem-SVAKA ČAST. Jaz sem dvakrat spala v  šotoru. Enkrat pr nas na morju, še kot otrok, pa mi je prjatu povedu pred spanjem zgodbico pač o enemu lovcu, ki so ga v šotor mrtvega našli...in zakaj? Iz ušesa mu je strigelca prilezla venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem sam dve uri spala not.

Ta drugič sem šla pa z bivšim kao kampirat (nekam pri Ribniciuser posted image ) in se je ponoč full uscal in sva pozabla cunje na šotoru, in ko sem se zbudila, enkrat sredi noči, sem vidla cunje in sem mislila, da ena žval spi gor. Matr sem se usrala.

No, skratka upam, da še kdaj v prijetni okolici, brez striglc.user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
26.5.2009 14:00:29   
Čebel@

Pr nas je tko...jst nabiram pa zbiram, tastar pa kešerauser posted image ......drugač pa MLEA v soboot pride zidar, d pobere fikne mere in določi datum prihoda buldežerjev....bo all inclusive delu: atrij, štengeuser posted image , ograjo,asvalt za parking in otroško igrišče user posted image ......tko d še ena tortica to poletje pr nas domauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4546
26.5.2009 14:01:36   
Onasiss

Pr nas je tko...jst nabiram pa zbiram, tastar pa kešerauser posted image ......drugač pa MLEA v soboot pride zidar, d pobere fikne mere in določi datum prihoda buldežerjev....bo all inclusive delu: atrij, štengeuser posted image , ograjo,asvalt za parking in otroško igrišče user posted image ......tko d še ena tortica to poletje pr nas domauser posted image user posted image user posted image

No končno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4547
26.5.2009 14:05:10   
Maksi1
Lep dan!

Rojstni datum - jaz ga ne dam, rr je preveč javna zadeva.

Kolumbo - bravo za možeka, res lepa ogrlica! majkol je pa res car.

Bad girl - tvoj pa tudi. user posted image

Tancy - user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica - vse najboljše in najlepše ti želim!

Katjuša - user posted image  za kampiranje.

Mlea - joj, kako so različne cene teh bazenčkov. BC jim ima za 25 €, Mercator pa s piko 20 €.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
26.5.2009 14:09:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Rojstni datum - jaz ga ne dam, rr je preveč javna zadeva.

spoštujem tvojo odločitevuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
26.5.2009 14:18:10   
Maksi1
Majchy  - hvala

Sunny - imaš zs.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?