Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 11:55:53
|
|
|
|
Onasiss
|
častim sladoled O, hvala. Saj virtualnega lahko jem??????
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 12:01:04
|
|
|
|
Onasiss
|
majchy-hvala za tale seznam. Sem med vikendom spraševala, če ga katera ima???? No pa vidm, da ga sploh še nismo imele narejenega. EVO moji podatki: 15.10.1979 uhhhh sem ena med bolj manj mladih.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 12:02:20
|
|
|
|
Onasiss
|
Midve sva malo bluzile okol. Sem vidla, da imajo od Hello Kitty bazenček enakega v PIKAPOLONICI za 17 €, v KIK-u pa je 11 €.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 12:02:54
|
|
|
|
Pikica5
|
Hvala punce za čestitke in lepe želje. Za seznam 26.05.1987 Punce, tiste ki davate dodatek in ne dojite, koliko čaja vam čez dan spijejo, moja še 20ml po sili nočeta spit. Mamo pa komarčka in malino. Lep dan vam želim
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 12:10:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea majchy-hvala za tale seznam. Sem med vikendom spraševala, če ga katera ima???? No pa vidm, da ga sploh še nismo imele narejenega. zaradi povpraševanja sem se ga lotila ko mi bo Hana pustila ga bom še dodelala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 12:16:12
|
|
|
|
Ajvy
|
Barbara.. ..ne sekiraj se zaradi dojenja, čeprav ti je morda zdejle nenormalno hudo....imeli sta tri mesece ....in sedaj jih imasta še milion...ravno tako jo lahko lepo sitsneš k sebi, tesno priviješ njen telešček..pa bo isto....res bo...verjemi.... Probaj drugo flašo in bodi vztrajna....sem mnenja ,da moraš tole ščitnico nujno pozdravit....da boš fit mama....resno..... Brkn....lekadol ali dva...pa hitro lečt...če ti lekadol ne prime, hitro k zdravniku, da da AB ,da se čimprej poceliš..veliko pit.....glede Nika ..od tebe ne bo nikoli nič fasal,,,ravno obratno bo...ti boš od njega..... POčivaj , počivaj.... da se čimprej poceliš... Tanci....bogec Erik....bogec,,,res da se mali škratek čimprej pozdravi..... Majchy....24.09.1979 PIkica....vse najboljše veliko veliko zdravja ...veliko veliko prespanih noči......
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 12:16:34
|
|
|
|
Urša08
|
Brkn a pa maš samo vročino al te še kej druzga matra? Pikicaa ne boš verjela vem kje je stražišče Moj pikec ima pa danes spalni dan, samo pančka pa na dve uri je. No sedaj sem ga malce na igralno dala, pa bomo videli al se bo igral al spal.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 12:18:01
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy vse si pokomentirala, nisi pa povedala kakšno je stanje pri vas? Kako sta tvoji dve princeski in kako si ti? Je kaj boljše?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 12:42:36
|
|
|
|
vandame
|
ojla da vas malo pozdravim. a je pri vas tud tko vročle kot kle gor v višavah. Vsem ki so bolni kle želim čimprejšnje okrevanje. tadrugim ki praznujejo pa želim vsenajboljše in predvsem da se vam izpolni vse kar si želite. sm vidla da roj. datume zbirate. Moj je 29.10.1980
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 12:48:41
|
|
|
|
Čebel@
|
full ste pridne ker sporočate datume rojstnih dni
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 12:56:11
|
|
|
|
Urša08
|
majchy23 a Hana spančka?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:01:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy23 a Hana spančka? ja....je glihkar pojedla.....pupa je začela med obrokoma spati maximalno 1 uro
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:10:21
|
|
|
|
Urša08
|
majchy če ti po vsakem obroku še spi je to super Žiga bi se pa dons crklov al pa spal zdej sem ga dala v ležalnik da grem do konca kosilo narest , kmalu bo pa itak spet lačen
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:17:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy če ti po vsakem obroku še spi je to super Žiga bi se pa dons crklov al pa spal zdej sem ga dala v ležalnik da grem do konca kosilo narest , kmalu bo pa itak spet lačen ja drugače je full sitna če jo ne dam spati.......Hana je pa tanajrajši v stolčku ali pa na tleh,ker ji je v naročju vroče-tko jo vsaj ne crklajo (prav jim je-skos bi jo po rokah vlačli)......včeraj jo je moja sestra hotla zabavat in se ji je afnala,pa jo je Hana neki časa potrpežljivo gledala,pol pa kar naenkrat šobica in v jok tok se mi je fajn zdelo,ker je tamala(sestra) skos neki pametna ......no da povem da je imela včeraj Hana potne nogice in sem ji dala dol nogavičke(v stanovanju) in je moja sestra začela tulit če sem zmešana al kaj .......sem ji hotla kej povedat nazaj pa sem bila raje tiho.......če pa kej sovražim je pa njeno soljenje pameti .......joj sem se raz
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:20:56
|
|
|
|
Šaki
|
ojla djte mi rečt nekj.. a tiste ki dojite ali jim dajete kaj čajča,ali pa vode??
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:25:48
|
|
|
|
Šaki
|
no evo zdj mam malo proste roke,je mala zuaspančkala...no kolk pa vaši/e kaj še gredo spat?? moja skoraj po vsakem obroku obvezno še... aja še to če kera še ni slišala.,...danes so možna neurja s točo,tko kt včerj..sm ravo po radiu ujela.... za info..
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:28:03
|
|
|
|
Urša08
|
bad girl jaz mu redkokdaj ponudim kej za pit, pa sej tud če mu ni efekta. Poskusi mu dati vodo al pa čaj pa boš videla če bo hotel pit.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:30:23
|
|
|
|
črticaa
|
jz bom pa živčnga fasala,... u sobi mam največji raztur,.. ampak ne morm nč pospravt, ker je moj na bloniški in se noče s tamaumu preselit v kero drugo sobo,......... sam nalagamo, pa nč ne morm pospravt drgač mamo pa u stanovanju 23 stopinj(al pa ni termometer taprau),... sam men se vseen ful prijetno-hladno zdi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:30:50
|
|
|
|
tanci29
|
mi mormo na infekcijsko...zdele so me klical iz zd...men se bo kar sfuzlalo, sem rekla nazadnje da ne gremo nikol več ke notr
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:33:40
|
|
|
|
Šaki
|
nIZVIRNO SPOROČILO: Urša08 bad girl jaz mu redkokdaj ponudim kej za pit, pa sej tud če mu ni efekta. Poskusi mu dati vodo al pa čaj pa boš videla če bo hotel pit. No saj to je fora, jz nardim čajčk pa vse apmak ona vse ven spljuva,,joj kok je dobra,zravn se tko kremži kot bi ji ne vem kaj dala,,,,pa spoljuva vse ven,,to ji dam po flaški, noče ne dude, ne po žlički,,,,,nič,,samo moj jošk... sj ok samo malo me je strah kaj bo potem ko meni zmanjka,pol bo pa mogla pit,,ne bo druge,,,
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:34:27
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mi mormo na infekcijsko...zdele so me klical iz zd...men se bo kar sfuzlalo, sem rekla nazadnje da ne gremo nikol več ke notr da bo ja vse ok,no.....držim pestke kaj pa je?? ke ne sledim tolko,,,,,
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:38:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mi mormo na infekcijsko...zdele so me klical iz zd...men se bo kar sfuzlalo, sem rekla nazadnje da ne gremo nikol več ke notr in da bo čimprej za vami
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2009 13:40:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:40:58
|
|
|
|
Urša08
|
tanci bogica pa seveda Erik tudi drži se pa obvezno poročaj kako ste bad girl s tvojim mlekom se najprej odžeja in potem še naje. Tako da ko ti bo mleka zmanjkalo se ne sekirej bo sigurno čutil potrebo po tekočini
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 13:42:35
|
|
|
|
Šaki
|
ja sj to vem,samo včasih bi ji pa dala kakšen požirek,,ampak silila je tud ne bom,,,bo že
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?