|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
26.5.2009 11:55:53   
Onasiss
častim sladoled  user posted image

O, hvala. Saj virtualnega lahko jem??????user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
26.5.2009 12:01:04   
Onasiss
majchy-hvala za tale seznam. Sem med vikendom spraševala, če ga katera ima???? No pa vidm, da ga sploh še nismo imele narejenega.

EVO moji podatki: 15.10.1979 uhhhh sem ena med bolj manj mladih.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
26.5.2009 12:02:20   
Onasiss
Midve sva malo bluzile okol. Sem vidla, da imajo od Hello Kitty bazenček enakega v PIKAPOLONICI za 17 €, v KIK-u pa je 11 €. user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
26.5.2009 12:02:54   
Pikica5
Hvala punce za čestitke in lepe želje.

Za seznam 26.05.1987

Punce, tiste ki davate dodatek in ne dojite, koliko čaja vam čez dan spijejo, moja še 20ml po sili nočeta spit. Mamo pa komarčka in malino.

Lep dan vam želim

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
26.5.2009 12:10:08   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

majchy-hvala za tale seznam. Sem med vikendom spraševala, če ga katera ima???? No pa vidm, da ga sploh še nismo imele narejenega. 

zaradi povpraševanja sem se ga lotilauser posted image ko mi bo Hana pustila ga bom še dodelala

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
26.5.2009 12:16:12   
Ajvy
Barbara..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ne sekiraj se zaradi dojenja, čeprav ti je morda zdejle nenormalno hudo....imeli sta tri mesece ....in sedaj jih imasta še milion...ravno tako jo lahko lepo sitsneš k sebi, tesno priviješ njen telešček..pa bo isto....res bo...verjemi....
Probaj drugo flašo in bodi vztrajna....sem mnenja ,da moraš tole ščitnico nujno pozdravit....da boš fit mama....resno.....

Brkn.
...lekadol ali dva...pa hitro lečt...če ti lekadol ne prime, hitro k zdravniku, da da AB ,da se čimprej poceliš..veliko pit.....glede Nika ..od tebe ne bo nikoli nič fasal,,,ravno obratno bo...ti boš od njega.....
POčivaj , počivaj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej poceliš...

Tanci....bogec Erik....bogec,,,resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se mali škratek čimprej pozdravi.....

Majchy
....24.09.1979

PIkica....vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko veliko zdravja ...veliko veliko prespanih noči......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
26.5.2009 12:16:34   
Urša08
Brkn a pa maš samo vročino al te še kej druzga matra?

Pikicaa ne boš verjela vem kje je stražišče user posted image

Moj pikec ima pa danes spalni dan, samo pančka pa na dve uri je. No sedaj sem ga malce na igralno dala, pa bomo videli al se bo igral al spal.user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
26.5.2009 12:18:01   
Urša08
Ajvy vse si pokomentirala, nisi pa povedala kakšno je stanje pri vas? Kako sta tvoji dve princeski in kako si ti? Je kaj boljše?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
26.5.2009 12:42:36   
vandame
ojla da vas malo pozdravim.

a je pri vas  tud tko vročle kot kle gor v višavah.

Vsem ki so bolni kle želim čimprejšnje okrevanje.

tadrugim ki praznujejo pa želim vsenajboljše in predvsem da se vam izpolni  vse kar si želite.

sm vidla da roj. datume zbirate. Moj je 29.10.1980

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
26.5.2009 12:48:41   
Čebel@
full ste pridne ker sporočate datume rojstnih dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
26.5.2009 12:56:11   
Urša08
majchy23 a Hana spančka? 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
26.5.2009 13:01:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy23 a Hana spančka? 
ja....je glihkar pojedla.....pupa je začela med obrokoma spati maximalno 1 uro

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
26.5.2009 13:10:21   
Urša08
majchy če ti po vsakem obroku še spi je to super user posted image user posted image user posted image Žiga bi se pa dons crklov al pa spaluser posted image zdej sem ga dala v ležalnik da grem do konca kosilo narest , kmalu bo pa itak spet lačenuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
26.5.2009 13:17:01   
Čebel@

majchy če ti po vsakem obroku še spi je to super user posted image user posted image user posted image Žiga bi se pa dons crklov al pa spaluser posted image zdej sem ga dala v ležalnik da grem do konca kosilo narest , kmalu bo pa itak spet lačenuser posted image
ja drugače je full sitna če jo ne dam spati.......Hana je pa tanajrajši v stolčku ali pa na tleh,ker ji je v naročju  vroče-tko jo vsaj ne crklajouser posted image user posted image user posted image (prav jim je-skos bi jo po rokah vlačli)......včeraj jo je moja sestra hotla zabavat in se ji je afnala,pa jo je Hana neki časa potrpežljivo gledala,pol pa kar naenkrat šobica in v jokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tok se mi je fajn zdelo,ker je tamala(sestra) skos neki pametnauser posted image user posted image user posted image ......no da povem da je imela včeraj Hana potne nogice in sem ji dala dol nogavičke(v stanovanju) in je moja sestra začela tulit če sem zmešana al kajuser posted image user posted image user posted image .......sem ji hotla kej povedat nazaj pa sem bila raje tiho.......če pa kej sovražim je pa njeno soljenje pametiuser posted image user posted image user posted image .......joj sem se razuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
26.5.2009 13:20:56   
Šaki
ojla djte mi rečt nekj..
a tiste ki dojite ali jim dajete kaj čajča,ali pa vode??

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
26.5.2009 13:25:48   
Šaki
no evo zdj mam malo proste roke,je mala zuaspančkala...no kolk pa vaši/e kaj še gredo spat??
moja skoraj po vsakem obroku obvezno še...

aja še to če kera še ni slišala.,...danes so možna neurja s točo,tko kt včerj..sm ravo po radiu ujela....

za info..

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
26.5.2009 13:28:03   
Urša08
bad girl jaz mu redkokdaj ponudim kej za pit, pa sej tud če mu ni efekta. Poskusi mu dati vodo al pa čaj pa boš videla če bouser posted image hotel pit.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
26.5.2009 13:30:23   
črticaa
jz bom pa živčnga fasala,... u sobi mam največji raztur,.. ampak ne morm nč pospravt, ker je moj na bloniški in se noče s tamaumu preselit v kero drugo sobo,......... sam nalagamo, pa nč ne morm pospravt

drgač mamo pa u stanovanju 23 stopinj(al pa ni termometer taprau),... sam men se vseen ful prijetno-hladno zdi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
26.5.2009 13:30:50   
tanci29
mi mormo na infekcijsko...zdele so me klical iz zd...men se bo kar sfuzlalo, sem rekla nazadnje da ne gremo nikol več ke notruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
26.5.2009 13:33:40   
Šaki
n

bad girl jaz mu redkokdaj ponudim kej za pit, pa sej tud če mu ni efekta. Poskusi mu dati vodo al pa čaj pa boš videla če bouser posted image hotel pit.

No saj to je fora, jz nardim čajčk pa vse apmak ona vse ven spljuva,,joj kok je dobra,zravn se tko kremži kot bi ji ne vem kaj dala,,,,pa spoljuva vse ven,,to ji dam po flaški, noče ne dude, ne po žlički,,,,,nič,,samo moj jošk...user posted image

sj ok samo malo me je strah kaj bo potem ko meni zmanjka,pol bo pa mogla pit,,ne bo druge,,,

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
26.5.2009 13:34:27   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mi mormo na infekcijsko...zdele so me klical iz zd...men se bo kar sfuzlalo, sem rekla nazadnje da ne gremo nikol več ke notruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da bo ja vse ok,no.....držim pestke

kaj pa je??
ke ne sledim tolko,,,,,

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
26.5.2009 13:38:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej za vami

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
   [Brisano sporočilo]
26.5.2009 13:40:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4523
26.5.2009 13:40:58   
Urša08
tanci bogica user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda Erik tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se pa obvezno poročaj kako ste

bad girl  s tvojim mlekom se user posted image najprej odžeja in potem še naje. Tako da ko ti bo mleka zmanjkalo se ne sekirej bo sigurno čutil potrebo po tekočini

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
26.5.2009 13:42:35   
Šaki
ja sj to vem,samo včasih bi ji pa dala kakšen požirek,,ampak silila je tud ne bom,,,bo že

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?