Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 14:40:50
|
|
|
|
simonakr
|
PetraP - res je teb podobna - moja je čist oči!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 14:48:17
|
|
|
|
petrap
|
no to je pa naš krst tortica
< Sporočilo je popravil petrap -- 4.5.2009 14:52:58 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 15:00:09
|
|
|
|
Katjusa
|
petrap še zbiram slikice za kolaž, še ju3 pol ga bom pa počasi izdelala kak ste lepe
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 15:01:24
|
|
|
|
Katjusa
|
takole se pa moja2 skupaj igrata
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 15:03:58
|
|
|
|
petrap
|
katjusa hvala...bom poslala še kakšno slikco kjer je Lija sama...sam zdajle se mormo odpravit proti postojni, da ne bomo zamudile pregleda...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 15:11:21
|
|
|
|
Čebel@
|
petra........končno ........super da tako uživate da nimaš za nas nič časa .........joj mala je pa taka cukra-res je kot mami full je huda tortica .......varno vožnjo v postojno in nazaj barbara.....oba psa sta mešenca-naša je čisto črna,ta mulc ki se je prikradl pa črno-bel
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 15:23:32
|
|
|
|
Čebel@
|
petra......sem šla še enkrat brat pa sem vidla da sem neki preskočila:to se mi zdi pa full grdo da ti dajo tak pogoj v službi .......kje bo pa tačas lija?jo bo kakšna babica lahko mirkala?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 15:43:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 petra......sem šla še enkrat brat pa sem vidla da sem neki preskočila:to se mi zdi pa full grdo da ti dajo tak pogoj v službi .......kje bo pa tačas lija?jo bo kakšna babica lahko mirkala? sem tud jst šla še enkrat nazaj brat prjavi jih ne se pustit držim pesti, da zmagaš oni si nej pa riti ližejo, kaj se pa grejo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 15:59:11
|
|
|
|
lilcha
|
PetraP fuuul ste lepi na slikicah, pa tako lupinico maste kot mi. Katjuša ali bi ti lahko kar iz mojga albuma ta prvo slikico uporabila za kolaž. Bi te lepo prosila, če se da to nardit? Hvala že vnaprej.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 16:30:02
|
|
|
|
antonia
|
Pozdravljene punce, komaj vam uspem slediti z branjem, kaj šele da bi pisala redno. V glavnem, Katjuša, držim pesti za ali , ena mora odtvoriti novo generacijo naraščaja februarčic. Mi smo imeli danes posvetovalnico pri 2 mesecih. Podatki za tabelo: Jakob, 2 meseca, 6170 g in 59 cm Katjuša, prosila bi te, če smo ta mesec lahko vključeni v kolaž - prejšnji mesec namreč nisem poslala nobene slike, upam, da bo vseeno kaj prostora. Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 16:49:37
|
|
|
|
Čebel@
|
antonia.......super da se ti uspe uglasit jakob je pa pravi ptiček-res cortek jaz sem si pa kavico naredila......Hana je malo podalšala-se drugače zbuja na 3 ure in je podaljšala za pol urice-je ne mislim buditi.......potem se moram pa spravit soltirat mini cunjice-50,56 pospravit ker so nam premejhne in 62 ven privlečt in oprat kar ne morem verjeti da Hana tako hitro raste......madoniš sej smo glihkar prišli in p in naj je bila 50 prevelika,zdej pa že 62 nosi kok čas res hitro beži........najboljš da naredimo še 1 da še ne bo treba v službo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 17:03:22
|
|
|
|
Katjusa
|
Lilcha urejeno antonia ja prejšni mesec sem sama iskala slike, ki ste jih objavljale na forumu.... zdej sem pa prosla zanje.... seveda prostora bo toliko kot bo kandidatov sem ful vesela, ker se vas je toliko odzvalo in to bo res en prelep kolaž, če še katera ni poslala slikce prosim, da ne bo pol kaka zamera, da katere ni....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 18:06:44
|
|
|
|
Čebel@
|
kaj kej počnete?moj je spet na gradbišču-se tolažim da z vsako uro manj ko sva skupaj,sva bližje novemu domu Hana se matra zaspančkat,se še krega v postelji revica ima čisto trdo dlesen in ji full paše če jo podrgnem po njej kar groza me je zobkov-res ......moja mami je rekla da sva jih s sestro zelo kmalu dobili in da je šansa da jih tudi Hana prej dobi(nečak jih je pri 8 m)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 18:10:02
|
|
|
|
MIHAILO
|
Zivjo punce...jaz sem malo na netu,Mihailo pa malo drema...Majchy super,da se blizata novemu domu Tudi Mihaila ze zacenjajo srbeti dlesni,tudi mene zanima kako bo z zobeki...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 18:11:41
|
|
|
|
Urša08
|
majchy ja tele cunce res naši sončki hitro prerastejo. Jaz moram že št.62 pospravit, nosimo že 68. Saj kar ne morem verjeti, ampak Žiga turbo raste Žiga je bil pa prejle ena jokica, mu nič ni blo prav, ne bi jedel, ne bi se nosil, ne bi bil na igralni,... no ratalo mi ga je dat v postelco in sedaj pančka . Meni je ratalo ta cajt pospraviti kuhinjo. Katjuša ful se lepo skupaj stiskata na igralni petrap princeskica ti je res podobna, ampak usta ima pa očkova (vsaj na krstni slikici je tako videti) tole s službo je pa res za ne zastopim zakaj so ti dali tak pogoj grem še eno rundo cunj pobrat preden bo alarm
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 18:14:11
|
|
|
|
Urša08
|
joj tile zobki, Žiga tud neki matra, pa slini se, tlači rokice v usta, mu paše če ga malce masiraš po dlesni, pa še tašča mi je omenila, da je moj možek že pri treh mesecih zobek dobu, pa njegov brat tudi. Mah sej ne vem. Nejc se je pri treh mesecih začel slinit, pa je prvi zobek pokukal pri pol leta.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 18:18:04
|
|
|
|
Onasiss
|
Ojla punce, danes dopoldne smo urejali za pogreb. JOJ KOK služijo s tem. Potem sva šli z Evi še k našim v službo, potem pa še s stricem na kavo. Skratka skoraj cel dan sve se potepali. Imeli smo vmes eno plohico, pol se je pa spet sonček pokazu. Katjusa tule je nova slikica.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 18:19:59
|
|
|
|
Onasiss
|
Katjusa-kako kaj kaže? Že kaj novega? UPAM DA NE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
< Sporočilo je popravil mlea -- 4.5.2009 18:20:48 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 18:22:34
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap mala Lijika pridno raste, spi še vedno enako kot prej (zbuja se na 3 ure), še vedno se samo dojimo, edino zadnje 4 dni ni nč kakala, tko da morm pobrskat nazaj, kaj naj ji dam, da se bo pokakala.. Sladke kamilice
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 18:26:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap jaz sem zvedla, da morm it že oktobra v službo al pa ostanem brez nje, A ti takrat pogodba poteče?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 18:50:33
|
|
|
|
kayica24
|
Katjuša....Za kolaž... Tole pa sva midve z našo bejbo, ki je takole namakala nogice na dopustu.. (Kopalke so sedaj samo še modni dodatek,ker se nismo namakali )
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 19:02:03
|
|
|
|
Onasiss
|
kayica24-kok sta lepi. Pa ful si šlank. Men sploh ne grejo kile nč dol, red zanositvijo 60, pred porodom 76, danes 67.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 19:42:51
|
|
|
|
petrap
|
majchy- mah saj sem se vsakdan spomnila na vas, sam res mi nekak ni zneslo...ja glede službe je žal tako, sploh še ne vemo al bomo dobili vrtec ali ne, pa tud če ga dobimo, gre mala lahko tja šele januarja, do takrat mam hvala bogu varstvo, je moja teta doma, njej pa popolnoma zaupam...no saj naj bi šla sam za 4 ure... oblekice - naša mala ma že 68 številko, 62 ji je v večini že premajhno, sploh hlačke, bodiji so še nekak... urša08 - ja res ma ustka očkova...ma saj sva si že midva z mojim ful podobna, mava podobne poteze, tko da je obema podobna, čist je odvisno kako se drži...saj bom še kakšno prlepla, sam da jih na računalnik dam...o službi pa sploh nočem razmišlat, ker mi je kar slabo... katjusa - saj midva se tud že odločava al bi kar še enga takoj al ne...sam sem rekla, da morm bit najprej zaposlena za nedoločen čas...sedaj imam pogodbo sam do konca porodniške... mlea - hvala, saj se mi je zdel da so sladke kamilice, sam ne vem kolk jih daš...najbrž sam mal po žlički, a ne?, pogodba mi poteče januarja, s kilogrami si pa točno tko k jaz...bom zdaj kar mal dieto užgala, ker se že prou slabo počutim...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 19:43:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Katjusa-kako kaj kaže? Že kaj novega? UPAM DA NE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! še ni sem pa bla naučakana in sme pravkar delala test in je - tak da nimam pojma... mogoče še pride al pa sem bla preveč neučakana in nisme počakala do jutra kakorkoli bo bo OK bi bla pa vesela če se bo končalo z al pa nej že hitro pride da začnemo bolj resno
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 20:00:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap katjusa - saj midva se tud že odločava al bi kar še enga takoj al ne...sam sem rekla, da morm bit najprej zaposlena za nedoločen čas...sedaj imam pogodbo sam do konca porodniške... veš kak je zdej s temi službami, če bi jst čakala na zaposlitev za nedoločen čas verjetno pol nebi imela nikol otrok.... vsak si postavi svoje prioritete men so pač otroci na prvem mestu je pa res da ima moj od lani tud službo za nedoločen čas in dokaj dober dohodek ..... pomoje je tako za starše kot otroke boljše če so bolj na kupu..... ampak vsak se zase odloča in kakorkoli se odloči je pravm men je pač prav tako da delamo že na 3-jem in upam da mi rata do 30.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?