|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
4.5.2009 14:40:50   
simonakr
PetraP - res je teb podobna - moja je čist oči! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.5.2009 14:48:17   
petrap
user posted image

no to je pa naš krst user posted image

user posted image

tortica

< Sporočilo je popravil petrap -- 4.5.2009 14:52:58 >

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.5.2009 15:00:09   
Katjusa
petrap še zbiram slikice za kolaž, še ju3user posted image user posted image user posted image pol ga bom pa počasi izdelalauser posted image user posted image user posted image
kak ste lepeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 353
4.5.2009 15:01:24   
Katjusa
takole se pa moja2 skupaj igratauser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.5.2009 15:03:58   
petrap
katjusa hvala...bom poslala še kakšno slikco kjer je Lija sama...sam zdajle se mormo odpravit proti postojni, da ne bomo zamudile pregleda...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.5.2009 15:11:21   
Čebel@
petra........končnouser posted image user posted image user posted image ........super da tako uživate da nimaš za nas nič časauser posted image user posted image user posted image user posted image .........joj mala je pa taka cukra-res je kot mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image full je huda torticauser posted image user posted image user posted image user posted image .......varno  vožnjo v postojno
in nazajuser posted image user posted image user posted image
barbara.....oba psa sta mešenca-naša je čisto črna,ta mulc ki se je prikradl pa črno-bel

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.5.2009 15:23:32   
Čebel@
petra......sem šla še enkrat brat pa sem vidla da sem neki preskočila:to se mi zdi pa full grdo da ti dajo tak pogoj v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image .......kje bo pa tačas lija?jo bo kakšna babica lahko mirkala?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.5.2009 15:43:26   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

petra......sem šla še enkrat brat pa sem vidla da sem neki preskočila:to se mi zdi pa full grdo da ti dajo tak pogoj v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image .......kje bo pa tačas lija?jo bo kakšna babica lahko mirkala?

sem tud jst šla še enkrat nazaj bratuser posted image user posted image user posted image

prjavi jih ne se pustituser posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da zmagaš oni si nej pa riti ližejo, kaj se pa grejo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 358
4.5.2009 15:59:11   
lilcha
PetraP fuuul ste lepi na slikicah, pa tako lupinico maste kot mi.

Katjuša ali bi ti lahko kar iz mojga albuma ta prvo slikico uporabila za kolaž. Bi te lepo prosila, če se da to nardit? Hvala že vnaprej.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.5.2009 16:30:02   
antonia
Pozdravljene punce,
komaj vam uspem slediti z branjem, kaj šele da bi pisala redno. V glavnem, Katjuša, držim pesti zauser posted image  aliuser posted image , ena mora odtvoriti novo generacijo naraščaja februarčic.

Mi smo imeli danes posvetovalnico pri 2 mesecih. Podatki za tabelo:

Jakob, 2 meseca, 6170 g in 59 cm

Katjuša, prosila bi te, če smo ta mesec lahko vključeni v kolaž - prejšnji mesec namreč nisem poslala nobene slike, upam, da bo vseeno kaj prostora.

user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 360
4.5.2009 16:49:37   
Čebel@
antonia.......super da se ti uspe uglasituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jakob je pa pravi ptiček-res cortekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem si pa kavico naredila......Hana je malo podalšala-se drugače zbuja na 3 ure in je podaljšala za pol urice-je ne mislim buditi.......potem se moram pa spravit soltirat mini cunjice-50,56 pospravit ker so nam premejhne in 62 ven privlečt in opratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar ne morem verjeti da Hana tako hitro raste......madoniš sej smo glihkar prišli in p in naj je bila 50 prevelika,zdej pa že 62 nosiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok čas res hitro beži........najboljš da naredimo še 1 user posted image  da še ne bo treba v službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu antonia)
Neposredna povezava do sporočila: 361
4.5.2009 17:03:22   
Katjusa
Lilcha urejenouser posted image user posted image user posted image
antonia ja prejšni mesec sem sama iskala slike, ki ste jih objavljale na forumu.... zdej sem pa prosla zanje.... seveda prostora bo toliko kot bo kandidatovuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem ful vesela, ker se vas je toliko odzvalo in to bo res en prelep kolaž, če še katera ni poslala slikce prosim, da ne bo pol kaka zamera, da katere ni....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 362
4.5.2009 18:06:44   
Čebel@
kaj kej počnete?moj je spet na gradbišču-se tolažim da z vsako uro  manj ko sva skupaj,sva bližje novemu domuuser posted image user posted image user posted image user posted image Hana se matra  zaspančkat,se še krega v posteljiuser posted image user posted image user posted image revica ima čisto trdo dlesen in ji full paše če jo podrgnem po njejuser posted image user posted image user posted image kar groza me je zobkov-resuser posted image user posted image user posted image ......moja mami je rekla da sva jih s sestro zelo  kmalu  dobili in da je šansa da jih tudi Hana prej dobi(nečak jih je pri 8 m)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 363
4.5.2009 18:10:02   
MIHAILO
Zivjo punce...jaz sem malo na netu,Mihailo pa malo drema...Majchy super,da se blizata novemu domu user posted image
Tudi Mihaila ze zacenjajo srbeti dlesni,tudi mene zanima kako bo z zobeki...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 364
4.5.2009 18:11:41   
Urša08
majchy ja tele cunce res naši sončki hitro prerastejo. Jaz moram že št.62 pospravit, nosimo že 68. Saj kar ne morem verjeti, ampak Žiga turbo rasteuser posted image

Žiga je bil pa prejle ena jokica, mu nič ni blo prav, ne bi jedel, ne bi se nosil, ne bi bil na igralni,... user posted image no ratalo mi ga je dat v postelco in sedaj pančkauser posted image .  Meni je ratalo ta cajt pospraviti kuhinjo.

Katjuša ful se lepo skupaj stiskata na igralni user posted image

petrap princeskica ti je res podobna, ampak usta ima pa očkova (vsaj na krstni slikici je tako videti) user posted image tole s službo je pa res za user posted image ne zastopim zakaj so ti dali tak pogoj user posted image

grem še eno rundo cunj pobrat preden bo alarm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 365
4.5.2009 18:14:11   
Urša08
joj tile zobki, Žiga tud neki matra, pa slini se, tlači rokice v usta, mu paše če ga malce masiraš po dlesni, pa še tašča mi je omenila, da je moj možek že pri treh mesecih zobek dobu, pa njegov brat tudi. Mah sej ne vem. Nejc se je pri treh mesecih začel slinit, pa je prvi zobek pokukal pri pol leta.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 366
4.5.2009 18:18:04   
Onasiss
Ojla punce, danes dopoldne smo urejali za pogreb. JOJ KOK služijo s tem. Potem sva šli z Evi še k našim v službo, potem pa še s stricem na kavo. Skratka skoraj cel dan sve se potepali. Imeli smo vmes eno plohico, pol se je pa spet sonček pokazu.

Katjusa tule je nova slikica.
user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 367
4.5.2009 18:19:59   
Onasiss
Katjusa-kako kaj kaže? Že kaj novega? UPAM DA NE user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil mlea -- 4.5.2009 18:20:48 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 368
4.5.2009 18:22:34   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

mala Lijika pridno raste, spi še vedno enako kot prej (zbuja se na 3 ure), še vedno se samo dojimo, edino zadnje 4 dni ni nč kakala, tko da morm pobrskat nazaj, kaj naj ji dam, da se bo pokakala..

Sladke kamilice

So what....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 369
4.5.2009 18:26:41   
Onasiss
jaz sem zvedla, da morm it že oktobra v službo al pa ostanem brez nje,

A ti takrat pogodba poteče?

So what....

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 370
4.5.2009 18:50:33   
kayica24
Katjuša....Za kolaž...
user posted image

Tole pa sva midve z našo bejbo, ki je takole namakala nogice na dopustu..user posted image (Kopalke so sedaj samo še modni dodatek,ker se nismo namakaliuser posted image user posted image user posted image )
user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 371
4.5.2009 19:02:03   
Onasiss
kayica24-kok sta lepi.user posted image user posted image user posted image Pa ful si šlank.

Men sploh ne grejo kile nč dol, red zanositvijo 60, pred porodom 76, danes 67.

So what....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 372
4.5.2009 19:42:51   
petrap
majchy- mah saj sem se vsakdan spomnila na vas, sam res mi nekak ni zneslo...ja glede službe je žal tako, sploh še ne vemo al bomo dobili vrtec ali ne, pa tud če ga dobimo, gre mala lahko tja šele januarja, do takrat mam hvala bogu varstvo, je moja teta doma, njej pa popolnoma zaupam...no saj naj bi šla sam za 4 ure...

oblekice - naša mala ma že 68 številko, 62 ji je v večini že premajhno, sploh hlačke, bodiji so še nekak...

urša08 - ja res ma ustka očkova...ma saj sva si že midva z mojim ful podobna, mava podobne poteze, tko da je obema podobna, čist je odvisno kako se drži...saj bom še kakšno prlepla, sam da jih na računalnik dam...o službi pa sploh nočem razmišlat, ker mi je kar slabo...

katjusa - saj midva se tud že odločava al bi kar še enga takoj al ne...sam sem rekla, da morm bit najprej zaposlena za nedoločen čas...sedaj imam pogodbo sam do konca porodniške...

mlea - hvala, saj se mi je zdel da so sladke kamilice, sam ne vem kolk jih daš...najbrž sam mal po žlički, a ne?, pogodba mi poteče januarja, s kilogrami si pa točno tko k jaz...bom zdaj kar mal dieto užgala, ker se že prou slabo počutim...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 373
4.5.2009 19:43:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa-kako kaj kaže? Že kaj novega? UPAM DA NE user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image še ni sem pa bla naučakana in sme pravkar delala test in je - tak da nimam pojma... mogoče šeuser posted image pride al pa sem bla preveč neučakana in nisme počakala do jutrauser posted image user posted image user posted image user posted image

kakorkoli bo bo OK bi bla pa vesela če se bo končalo z user posted image al pa nejuser posted image že hitro pride da začnemo bolj resnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 374
4.5.2009 20:00:49   
Katjusa

katjusa - saj midva se tud že odločava al bi kar še enga takoj al ne...sam sem rekla, da morm bit najprej zaposlena za nedoločen čas...sedaj imam pogodbo sam do konca porodniške...

veš kak je zdej s temi službami, če bi jst čakala na zaposlitev za nedoločen čas verjetno pol nebi imela nikol otrok.... vsak si postavi svoje prioritete men so pač otroci na prvem mestu je pa res da ima moj od lani tud službo za nedoločen čas in dokaj dober dohodekuser posted image user posted image user posted image .....
pomoje je tako za starše kot otroke boljše če so bolj na kupu..... ampak vsak se zase odloča in kakorkoli se odloči je pravm men je pač prav tako da delamo že na 3-jem in upam da mi rata do 30.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?