Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:04:51
|
|
|
|
rebeka84
|
ta nadev bom pa tudi jaz probala... grem delat maso za palačinke
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:06:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 ta nadev bom pa tudi jaz probala... grem delat maso za palačinke jst bi tud pa nimam kisle smetane ker je nikol ne uporabljam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2009 13:07:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:09:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla punce...evo meeeee ...nisem sla v Bosno,moj je bil 10 dni na dopustu in smo se skoz potepali in uzivali ,super je bilo..lepo ,da ste me pogresale...Sem mela full veliko za prebrati....Kayica ste uzivali na dopustu ,a je zdaj Marinela ok?so bili krcki? Kolumbo full lepe slike od krsta Mi smo se pa odlocili da bomo nasega Mihaila tu krstili...evo link... http://www.etno-selo.com/galerija-jun.htm Tu imajo cerkev,restovracijo,bazene...vglavnem full mi je vsec tu,pa lahko bomo lepe slikice naredili,ko je tako lepo tam...komaj cakam...krstili ga bomo pa avgusta No se to MIHAILO je podrl rekord v spanju ob 21h jedel in zaspal ob 21:30h do 3:40h ,ko je nekaj zajamral in sem mislila ,da bo jedel sem mu dala dudo ,da se pomiri ,da grem ta cas se na wc ...pridem nazaj je spal k top...grem spat in je spal do 5h ..nato je po 8h (prvic,da je tako dolg zdrazal) jedel in zaspal do 7h ,ko sem mu spet dala dudo in k meni v posteljo in sva spala do 8:30h---sem super naspana Lepo se imejte ,se se javim,ko bo cas...v mislih sem tak z vami
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:09:48
|
|
|
|
Urša08
|
Eto kompletek - upam, da se dobro vidi. Svetlo modre hlače so, pa majčka (bele srajčke nisem našla, zato sem pa potem eno tako jopico dobla). Za navrh pa taka bež jopica -jaknica, da bo v belo - modri kombinaciji. pa še z jaknico (tak bo v cerkvi) A vi mate pa še en krst? Koga boste pa krstili, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:21:57
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Kako kaj punce? Mlea mi kar pogosto strizemo nohtke, ker rastejo kot plevel po dezju Ajvy mati moja, to pa je sprememba Kolumbo lepi ste bli...kje pa je bil krst? Katjusa upam, da bo kaj...jaz bi tudi, pa mi je ginekologinja rekla, da eno leto nic. No, bomo vidli. Birdy drzim pesti, da se cimprej znebite nezazelenih zivalic majchy upam, da ni bil dan D in da je cvilila samo zaradi obcutka ogrozenosti. Kaksno pasmo pa imate? No, mi smo bili na pregledu. Imamo 5500g, smo veliki 59,5cm in glavica je 38,5cm, pregled pa 03.06 Zdravnica je ugotovila, da je rahlo razdrazljiv dojencek in zato, nas je poslala v razvojno ambulanto. Rekla je, da sicer to na razvoj ne vpliva, da pa je za starse tezko in da te tam naucijo posebnega handlinga. Drugace pa jo je dvignila v sedec polozaj in je glavico drzala do konca gor. Je ves cas govorila super super (ja res super, pa ima komaj 2meseca in 2dni) :) Sem ponosna mamica.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:27:43
|
|
|
|
Urša08
|
BarbaraGS na podlagi česa pa je zdravnica ugotovila, da je razdražljiv dojenček? Pa super za mere
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:31:48
|
|
|
|
rebeka84
|
barbara lepo da tako napredujete! pa naslednji pregled imate na moj rojstni dan. tudi mi smo imeli krst, glede cunjic nisem preveč komplicirala.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:35:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA si mene vprasala za krst? ne razumem kaj sprasujes
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:36:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
Katjusa evo slike
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:38:53
|
|
|
|
simonakr
|
oj no jest sm nazaj z lepo frizuro - morva bit obedve lepi za krst v nedeljo! Evo našega škorčka za kolaž nohtki - mi jih strižemo po potrebi kolumbo - mmmmmm kako je to dobro, a orehe ti kar ješ? jest se juh še malo izogibam. Urša mi se dojimo cca 7 krat na dan drugače pa jutri dobimo novega člana - svakinja bo imela carski rez in potem bom imela vzrok za zapravljanje - skoraj vse oblekice so njene, tako da rabim malo novih cunc za malo. se še tipkamo zdele ko je še pridna rabim iti malo peglat - to je neverending story
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:41:41
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo joj sem zdele vidla kako se to zdej bere Ne nisem tebe spraševala. Prej me je Kolumbo prosila nej slikam kaj sem kupla za Žiga in je napisala, da bodo oni meli še en krst ta vikend in sem jo vprašala koga bodo krstili. Oprosti, sej bere se lih tko kot da bi tebe spraševala. Boste meli pa na super lokaciji in fotke bodo fenomenalne, jih boš mogla mal z nami delit. rebeka lepi ste bili a torto si sama naredila?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:46:29
|
|
|
|
rebeka84
|
Urša torto je botrca naredila. Mihailo res sta izbrala lepo lokacijo.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:46:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
ok Ursa zdaj razumem ..ja bova tut kr fotografa mela,da bomo meli lep spomin... rebeka lepis ste
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:52:02
|
|
|
|
brkn83
|
midva sva iz sprehoda, zdej pa bo verjetno jedel, potem pa zna že ati počasi domov priti, tk da bo mami imela mal časa za učenje in še druga dela.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:52:27
|
|
|
|
Urša08
|
MIHAILO tvoj sinček je pa tudi že zrastel, pa kak nasmešek je poklonil . Je pasalo imet med prazniki tvojga doma a , ne? Moj je imel tud dopust in smo uživali. Samo prehitro je šlo . Simonakr a vi imate pa že to nedeljo krst . Super za frizerja Pa vse pohvale tvoji princeski
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 13:54:39
|
|
|
|
Urša08
|
brkn83 kok si ti pridna. Ampak čisto zares te občudujem, da najdeš energijo in voljo za vse. Kapo dol Sedaj je pa že skrajni čas da grem mal dol z računalnika in mal poštimat stvari še predno se tamaledva zbudita.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 14:03:33
|
|
|
|
petrap
|
ojla bejbike moje in vaši sončki.. se nism javla že lep čas vem..sam sem res polno zasedena. med prazniki smo bli mal na dopustu, smo šli na morje. je bil pravi balzam za dušo, ker je bil končno tud naš očko mal z malo. zdaj smo spet same. med tem časom se nam je kar neki stvari zgodil. jaz sem zvedla, da morm it že oktobra v službo al pa ostanem brez nje, moj z junijem začne delat drugje, tud krst smo že imeli 19.4.,... mala Lijika pridno raste, spi še vedno enako kot prej (zbuja se na 3 ure), še vedno se samo dojimo, edino zadnje 4 dni ni nč kakala, tko da morm pobrskat nazaj, kaj naj ji dam, da se bo pokakala.. katjusa-če lahko še pošljem za kolaž povej pa ti pošljem na mail slikico...ne se že zdaj obremenjevat, da ne bo nč, itak da bo, saj vse navijamo zate go go katjusa majchy- ojla...sem okej, sam vas že ene par ur berem, ker sem čist out , da vidim kaj se vam kaj dogaja..alkohol že?! jaz bi tud, sam še kar dojim, tko da še lep čas ne bo nč, no kak deci za zdravje, to je pa tud vse tancy-jaz sem tud danes že vse pospravla... kuhanje- danes ne bo nič popoldne imamo pregled za kolke v postojnil...bomo same šibale, ker očkota še ne bo domou... vse imamo super lepe sončke
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 14:09:26
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ursa probleme imamo s hranjenjem, pa mala je ves cas v muvingu in ce so kaksne spremembe je jok in podrt ritem. S hranjenjem je tako, da ce ne ujamemo pravega trenutka ne bo jedla in se bo jokala. Mora spat in jo v rahlem spanju damo na dojko, ker drugace ne je. Doma je pravi cukrcek, ki se sit in naspan smeje in govori, drugje pa ni tako. V ambulanti je bolj jokava in zdravnica sumi, da je le malo bolj razdrazljiva, ker drugega telesnega vzroka za to ne najde. rebeka hvala :) lepe slikice krsta mihailo fullllll lep plac in mali cukrcek je vedno lepsi simonakr lepe slikice res so srcki ti pticki in cebelice :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2009 14:14:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 14:23:52
|
|
|
|
petrap
|
no to smo pa jaz pa moja lubica...saj bom še kakšno slikco dala v album
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2009 14:35:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 14:37:54
|
|
|
|
rebeka84
|
ja pa res, tudi jaz sem hotela to napisat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 14:38:50
|
|
|
|
petrap
|
hvala kolumbo in rebeka ..pravjo, da je res čist men podobna
< Sporočilo je popravil petrap -- 4.5.2009 14:39:33 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 14:39:50
|
|
|
|
simonakr
|
Kolk so slikce lepe - punce me imamo prave manekene Sem hotla it zdele vn pa piha ko , pa še na dež se pripravlja tko da bova kar not! No sej je tud tlele dost dela . BarbaraGS - sej midve imava tud zadnje 2 tedna malo težav; tamala se lepo priklopi ampak se začne vmes dret in cepetat, tko da jo je treba pomirit in potem na drugo zizo. Pa zdej sm pogruntala da morm vedno z eno in isto začet in drugo končat, ker je drugače spet jok pol se pa sploh noče priklopit. Je pa res da nimava problemov glede prostora - njej je ravno kje se dojiva, važn da teče .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?