|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
4.5.2009 10:17:24   
rebeka84
CAO MAMICE!

Kako ste kaj? Midva z Urošem se veliko sprehajava, zelo malo smo doma.

Še nekaj slikic, Katjuša pa sama izberi...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 301
4.5.2009 10:34:40   
Katjusa
lilcha user posted image user posted image user posted image za izletke in kremšnitouser posted image user posted image user posted image nimam pojma zakaj ti RR nagaja sam nebi smel bit kriv exploreruser posted image

Ajvy, pol pa le pokliči in fajn zrihtajteuser posted image user posted image

sunnyuser posted image user posted image user posted image dober da si tak kerakter k si jst bi se že kregala in jokala in ne vem kaj vse ker ne prenesem, da mi po službi okol hodi (no na srečo moj nikol nikamor ne gre brez da mi pove), še zadnjič so sodelavci se zmnl da se dobijo in moj ni mislu it pa ga en kliče če pride in sma bla slučajno skupi ko je klical, pa sme ga vprašala kaj je in kam ne gre pa mi pove sem rekla veš de moreš it ne moreš vedno rečt da ne greš.... no in pol je šel pa so se mel ful fajn je prišu kr pozno domovuser posted image user posted image user posted image user posted image včasih je treba it (prepogosto al pa preredko pa ni vredu)

rebeka ful dobre pozeuser posted image user posted image user posted image user posted image dala bom to drugo k se tak lepo smejeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 302
4.5.2009 11:16:18   
Katjusa
kje ste punce?

jst sem čist pafuser posted image in hodim skos na wc gledat če že kej curlja in kapljauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 303
4.5.2009 11:21:18   
tanci29
katjuša a si ti zihr da boš zdržala do desetga???user posted image

rebeka-what a boy...ful luštkane slikiceuser posted image user posted image user posted image

jest pa delam konkurenco brkn...sem že vse pospravla...haha sem že pozabla kako to zgleda brez da nekdo hod za tabo in vse nazaj razmetavauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 304
4.5.2009 11:22:52   
Urša08
Katjuša me vse držimo pestke user posted image Menstro bom pa jaz dons dobla namest tebe, a prov user posted image

tanci29 kako si pridna, super user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 305
4.5.2009 11:23:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

katjuša a si ti zihr da boš zdržala do desetga???user posted image

nisem ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
jest pa delam konkurenco brkn...sem že vse pospravla...haha sem že pozabla kako to zgleda brez da nekdo hod za tabo in vse nazaj razmetavauser posted image

jst bi se tud rada tega nalezla.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 306
4.5.2009 11:24:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša me vse držimo pestke user posted image Menstro bom pa jaz dons dobla namest tebe, a prov user posted image

tanci29 kako si pridna, super user posted image

velja ti kr, če se mi pokaže jo kr k tebi pošlemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 307
4.5.2009 11:29:26   
Urša08
Katjuša zmenjeno user posted image

Mi smo bili že na sprehodku, sedaj pa že nekaj kaplja. Dobr da smo šli že zgodej vn. Sedaj se Nejc igra s traktorji, Žiga pa še aja. In tako ostane tudi nekaj minutk zameuser posted image .

Rebeka84 kok je Uroš fletkan, pa kakšen nasmešekuser posted image A je Uroš bolj vroč dojenček? Moj je med zmrznjenčki tako da do kratkih rokavov še nismo prišli.

Ajvy držim pesti, da se Tarja pozdravi. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 308
4.5.2009 11:32:48   
Balonchy
Kaj je zdej beybe???

Men je ravnokar pokrovko odnesl iz piskra!!! Kuham kosilo in vmes laufam na balkon rože v senco dat... Seveda me opazi soseda čez cesto in takoj blablabla... In kakopak - pozabila sem, da karkol kuham...
Pridem nazaj - sem vrgla vse skup v smeti in zdaj jovo na novo!!! user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image
A me ni za ubit!!!

No bo pa bl nahitr zdej ta drugo rundo - puran s sirom in krompir + solata... Pa še sosedovo torto bomo mel (mi jo je ta ista klepetuljasta soseda user posted image ) včeraj prinesla - so imeli birmo!

Kaj pa ve finga kuhate????

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 4.5.2009 11:33:21 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 309
4.5.2009 11:35:58   
Urša08
Balonchy jaz bom danes naradila makarončke z omakico in solata. Bomo vsi zadovoljni. Tale prigoda je pa dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 310
4.5.2009 11:37:27   
tanci29
mi danes ne kuhamouser posted image ....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 311
4.5.2009 11:44:13   
Čebel@
evo spet jazuser posted image
katjuša........ja hani ne bom povedala te štorije z bodijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sunny......pol še ni take panike če ti to narediš v treznem stanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rebeka.....uroš je pa direkt za popapcat k se tko lepo smejeuser posted image user posted image user posted image user posted image
balonchy.........ta je bila pa huda jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da nista s sosedo  dež naredileuser posted image user posted image user posted image user posted image
tanci......bo vsaj en dopoldne skos pospravljeno a neuser posted image user posted image

pri nas se je malo pooblačilo......bom videla če bo sonček ko se hana naje,pa da greva za kakšno urico ven

sem pa jezna kouser posted image ........en potepuški cucek je zlezuk nam v garažo kjer je naša psica(med vrati je postavljena paletatko danimam pojma kako mu je ratalo) in jo je zgleda naskočil.......je tašča slišala našo kužo ki cvili in ga je najdla tam.......ga je prepodila......jaz upam da jo ni naskočil in naredu mini kužke ker res nebi imela mladičevuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 4.5.2009 11:45:22 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 312
4.5.2009 11:46:12   
Čebel@
petrap..........vidimo teuser posted image user posted image user posted image user posted image oglasi se da vemo da si okuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.5.2009 11:57:01   
Urša08
majchy23 upam da se dobro izteče in ne boste dobl mladičkov user posted image A Hana pančka?

tanci29 paše dan, ko ni treba kuhat, a ne? Mi smo sedaj med prazniki velik zunej jedli in se mi je kar prileglouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 314
4.5.2009 11:59:02   
brkn83
midva sva se sedaj najedla, zdej pa šibava na en sprehod. Danes sem še torto naročila za krst. Tk da imam kr počasi vse prištimano, edino js se še morem odločit kaj bom oblekla. Za mojga pa že itak imam pripravljeno.

Danes bo pa pri nas za kosilo golaž in široki rezanci, ter solata. Mogoče še popoldan kakšno sladico naredim.

Grem zdej, ve pa pridno čvekajte, da bom imela potem kaj za brati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 315
4.5.2009 12:00:03   
rebeka84
hvala za pohvale! ja Uroš je bolj med tistimi, ki jim je zelo rado vroče in se kr hitro spoti, če je preveč oblečen.
jaz še nisem začela kuhat, ne vem kaj bi naredila? bo pa treba nekaj.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 316
4.5.2009 12:18:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy23 upam da se dobro izteče in ne boste dobl mladičkov user posted image A Hana pančka?
hana je v igralnem centru.......posluša mozarta in se pogovarja z levčkom.........bo pa zdele hotla papcat
tudi jaz upam da ne bo mladičkov ker jih ne moremo obdržati,odali jih bi pa tudi težko ker bi bili mešančki

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 317
4.5.2009 12:23:09   
Katjusa
mi bomo mel pa ful veliko skledo solate in tenstan krompirček pa malo piščančkauser posted image user posted image user posted image user posted image sem že lačnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 318
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 12:45:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
4.5.2009 12:56:00   
Katjusa
mmm palačinkeuser posted image user posted image user posted image user posted image jst bi tud user posted image user posted image user posted image

ja sem rekla da te počakam sam če se zgodi se zgodi sam da bi blo in da bo detece zdarvouser posted image user posted image user posted image user posted image dons začnem jest tifol za vsak slučaj, če se kej dogaja, vedno bolj si želim in vedno bolj imam občutek da nič ne bouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 320
4.5.2009 12:59:06   
Katjusa
kako pripraviš orehov nadev za palačinke?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 321
4.5.2009 13:01:35   
Urša08
Kolumbo jaz bi tud palačinkeuser posted image Samo nekej do konca skuham , pa grem pofotkat cunce. Krst imamo pa 31.5

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 322
4.5.2009 13:02:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MAJCY takoj nehej pituser posted image
kok si kruta nouser posted image user posted image user posted image a ti si se ga pa lahko zadnjič nalivala s pivom ko le imela mihailo RDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pila malibu-kolo....mmmmmmm mi je pasalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 323
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 13:02:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
4.5.2009 13:04:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

evo nadev pripravljen....

1 kisla smetana
10 dag orehov 
2 ta velike žlece kakava-Milka

user posted image user posted image user posted image user posted image mmmm super hvala

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?