|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
19.5.2009 20:13:41   
piskot
cer.

otroci spijo. danes sta bila prav pridna. ceprav martin spet ni sel spat opoldan. smo pa dobili babico in dedija domov. pa eno goro cunj, ki smo jih narocili. ful za martina, nekaj za ano, pa se en kup igrac sta dobila. edino mami je zvisela, ker so zaprli tisto stacuno s katere sem hotela imet cunje user posted image . no ampak sem jih pravkar narocila po netu in sem vseen hepi.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
19.5.2009 20:20:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
ga bom z veseljem popravilauser posted image user posted image user posted image user posted image
a veš da sem glih mojmu rekla da moram najdet ekipo za družinski dvoboj ker imamdobre asociacije-se katera javi in gremouser posted image

Jaz sem ZA, sem tud že iskala ekipo. Se prijavimo pod FEBRUARČICE 09, pridemo in zmagamo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo resno

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
19.5.2009 20:20:19   
Pupka
Evo tudi mene... smo bli mal na potepu... Je blo toplo za po******

Še nekaj slikic:

pasemo kravice

user posted image

se smejimo

user posted image

in cartamo

user posted image

In prav hudo na živce mi grejo tile datumi na slikah user posted image user posted image da bi ga vsaj lahko postavil na poljubno mesto!

Grem vas zdaj mal brat.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
19.5.2009 20:21:02   
Čebel@

pred nekaj minutami se je Hana prvič prekotalilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej tale tvoja hany bany je fenomenalna.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
19.5.2009 20:24:26   
simonakr
Čer, mala je zaspala, flaške in pumpica je pomita, tko da sam pod tuš še letim pa spat - tale vročina mene tolk zdelava!

Ja jest sm tud za da se prijavimo na Družinski dvoboj - bomo mele pol dinarčke da eno ornk žurko nardimo!

Pri nas se pripravla na eno ornk nevihto - upam da bo kej shladil ne pa samo uničil!

Piškot fajn se ti to špogaš, jest bi tud tolk zapravljala pa morm mal šparat user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
19.5.2009 20:30:44   
claud
Čer!

Mlea jst sm tud zauser posted image user posted image user posted image  dvobojuser posted image

ajoj....lakota...morm it...

nočko

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
19.5.2009 20:39:16   
Pupka
diamantina super za mere user posted image user posted image

claud odlično za socializacijo user posted image te najdemo!

tanci super za nakup in kafe... jaz bi tudi

sunny pa ti nisi normalno... v tej zimi si se kopala na morju??? user posted image user posted image user posted image No, jaz se res nebi!

cita- je že kaj javila??? Upam da je vse OK!

rebeka odličen avatar user posted image user posted image

črtica 4. maja smo mel prvo! A je prezgodaj? user posted image

SURF Patricija je tako lubana user posted image

piskot super za cunje in igrače. Predvsem pa za miren večer. Tudi pr nas ni blo neke krize!

Družinski dvoboj... Jaz sem tudi za... Zakaj pa ne! Sam če TV doda 5 kil, pol podpišem sam da me snemajo v glavo user posted image

Nevihte so napovedane, sam upam da vseen ne bo neke sile. Zdaj pa... Še mal pospravit, pa pod tuš in spat.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
19.5.2009 21:08:31   
Onasiss
NO EVO SEZNAM ZA DRUŽINSKI DVOBOJ: FEBRUARČICE 09:
1. MLEA
2. MAJCHY23
3. CLAUD
4. PUPKA

Aja pa navijače potrebujemo, kdo gre z nami za podporo????

< Sporočilo je popravil mlea -- 19.5.2009 21:09:20 >

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
19.5.2009 21:10:53   
Onasiss
Dons sm spet zapravlala, sem si kupla tuniko, pa KOLUMBO si me tok zra.....a s temi dekami, da sem po ddddddddooooooooooooooooooooolgem premisleku šla in jo kupila. Zelenih ni bilo. Drugič.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
19.5.2009 21:11:44   
Onasiss
Aja pupka, srčkane slikice. P.S. všeč so mi tvoja očala.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
19.5.2009 21:27:33   
Drage moje ,

na hitro se javim me glava boli za znoret sem jokala ko dež sploh vam ne znam povedat kako mi je bilo hudo in kako mi je še pokličem za izvide mi reče pokličte čez eno uro jaz kličem mi reče da je voda ok ampak da ima povečane levkocite in če me res skrbi naj se pridem še enkrat pokazat k njej jaz jokala doma moj je moral v službo in sem se odločila da grem še enkrat mi zdravnica vse lepo raložila jo ponovno pregleda in reče da ima na levi strani nisem jo točno zastopla žrelnice al ne vem česa pač v ustah neke balončke kaj to pomeni lahko da bo viroza lahko da bo kakšno virusno vnetje in jo pol lepo prosim da če ji lahko dam sirup za vročino kljub temu da je nima toliko kolikor mi je moja zdravnica dovolila sirup je rekla ja lahko ji date sedaj zvečer ponoč jo je potrebno kontrolirat mal zbujat ne sme spat celo nočko in če bi ponoč jamrala zavračala hrano morava takoj na pediatrijo drugače pa jutri zjutraj ponovno dat kri joj joj boga moja piška kk se mi smili ko vedno tako joka ko ji jemljejo kri...nekako takole imamo sedaj grem pa nazaj jo skoz sam gledam božam joj ne znam opisat kako mi je hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim še za pike poke in HVALA že za vse pike poke

RADA VAS IMAM

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
19.5.2009 21:30:01   
Pupka
mlea hvala. Očala bodo kmali 3 leta stara in želim si nova user posted image ker ta so dala skozi že.... ohoho. dovolj. Ampak bo treba čakat na kakšno finančno injekcijo. user posted image Ni hec tale zadeva. user posted image Dokler še niso polomljena.... bo OK user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
19.5.2009 21:32:23   
Pupka
cita.... se mi je kr knedlček naredu v grlu user posted image ... Boga pikica mala. Držim pesti da bo vse OK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

< Sporočilo je popravil Pupka -- 19.5.2009 21:33:13 >

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
19.5.2009 21:37:48   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

cita.... se mi je kr knedlček naredu v grlu user posted image ... Boga pikica mala. Držim pesti da bo vse OK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Se kr podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
19.5.2009 21:39:27   
birdy
Ajvy, Kik je kr pravi odgovor za pocen cunje.
Drgač greva pa miva v soboto pogledat v BTC. Neki obljubljajo ene popuste pa greva pogledat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
19.5.2009 21:42:40   
birdy
Mi smo drgač kr ok, mamo mal probleme s spravljanjem Nelči v vrtec, ampak mal pokombiniramo pa je. Jst sem dons vse speglala, sem ful delovna, še ponoč nisem mogla spat tko da sem ob dveh zjutri peglala.
Brala sem mal za nazaj ampak je vsega preveč tko da sem sam mal preletela in seveda vse pozabilauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
19.5.2009 21:44:37   
vandame
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

Se kr podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
19.5.2009 21:49:37   
Katjusa
cita user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
19.5.2009 21:51:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Drage moje ,

na hitro se javim me glava boli za znoret sem jokala ko dež sploh vam ne znam povedat kako mi je bilo hudo in kako mi je še pokličem za izvide mi reče pokličte čez eno uro jaz kličem mi reče da je voda ok ampak da ima povečane levkocite in če me res skrbi naj se pridem še enkrat pokazat k njej jaz jokala doma moj je moral v službo in sem se odločila da grem še enkrat mi zdravnica vse lepo raložila jo ponovno pregleda in reče da ima na levi strani nisem jo točno zastopla žrelnice al ne vem česa pač v ustah neke balončke kaj to pomeni lahko da bo viroza lahko da bo kakšno virusno vnetje in jo pol lepo prosim da če ji lahko dam sirup za vročino kljub temu da je nima toliko kolikor mi je moja zdravnica dovolila sirup je rekla ja lahko ji date sedaj zvečer ponoč jo je potrebno kontrolirat mal zbujat ne sme spat celo nočko in če bi ponoč jamrala zavračala hrano morava takoj na pediatrijo drugače pa jutri zjutraj ponovno dat kri joj joj boga moja piška kk se mi smili ko vedno tako joka ko ji jemljejo kri...nekako takole imamo sedaj grem pa nazaj jo skoz sam gledam božam joj ne znam opisat kako mi je hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prosim še za pike poke in HVALA že za vse pike poke

RADA VAS IMAM
boga mala čmrla.......držim pestke za vaju in va vsem pošiljam nešteto user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
19.5.2009 21:52:32   
Čebel@

NO EVO SEZNAM ZA DRUŽINSKI DVOBOJ: FEBRUARČICE 09:
1. MLEA
2. MAJCHY23
3. CLAUD
4. PUPKA

Aja pa navijače potrebujemo, kdo gre z nami za podporo????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo punce jaz sem resna,tko da najboljš da se ena javi za vodjo in nas  prijavi

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
19.5.2009 21:55:02   
piskot
cita naj vam hitro in mirno mine noc user posted image user posted image user posted image user posted image .

majci o kaksnem druzinskem dvoboju vi to?

simonakr tamle nekje v vasem koncu mora pa sekat in pokat da je joj.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
19.5.2009 21:57:36   
Čebel@
pupka....full luštne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas se tudi že kaj bliskauser posted image user posted image user posted image drugače se bom pa tudi jaz prijavila na FB tko da prosim da mi ena ob  priliki pošlje vaš seznamček,ko bom prijavljena vas pa itak povabimuser posted image user posted image user posted image sem pa moža prijavila in sem malo iskala in sem najdla mojga  bivšigauser posted image user posted image user posted image sva res v super odnosih glede na to da sva 3 leta hoda-imam občutek da če bi kakšno let kasneje spoznala,da bi bil on oče mojga user posted image -pa usoda ni tako hotelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
19.5.2009 21:58:35   
Urša08
cita tud jaz mislim na vaju in držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn bom pogledala, če sem dobila. hvala ti

Naš pikec se je danes popoldan obrnil iz hrbta na trebuh in potem je bla panika, ker on noče bit na trebuhu user posted image user posted image user posted image . A se to tud šteje al samo iz trebuha na hrbet user posted image Sedaj mi oba sončka spita, jaz bom šla pa kar kmalu za njima , sem čist zmatrana dons. Popoldan smo šli mal v šoping za Nejca in je pikec dobil nove copate, pa sandalčke, pa za oblečt,... skratka enih 5 vrečk samo zanjuser posted image . No danes je bil on na vrsti, kdaj drugič bom pa jaz.

lahko nočko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
19.5.2009 21:59:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

majci o kaksnem druzinskem dvoboju vi to?

na tv3 je oddaja družinski dvoboj kjer lahko pokasiraš tudi nekaj evrčkov.......na odgovore pa odgovarjašs asociacijami-enkrat zvečer ob 18.30(se mi zdi)glej

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
19.5.2009 22:01:12   
Čebel@
urša......bomo valda to tudi šteliuser posted image user posted image user posted image user posted image ......pa super za šopinguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?