Bibera -> RE: hujšanje po ločevlani -začetek maj (8.5.2009 12:26:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi Ojla, se oglaša po dolgem čas. Jaz sem danes 12. dan - sadje. Imam polno zalogo doma. sem pa polna energije. Sicer pa jaz lih nisem za tek, se pa pripravljam, da bi začela hodit plavat naslednji teden. SAm se moram dogovorit za varstvo moje male.Po eni strani mi jo je težko pustit v varstvu po drugi pa želim nekaj tudi zase naredit, če me razumete. zdajle čakam, da se mala zbudi, da jo nafutramo in da gremo ven z vozičkom. Imamo pa tu tak teren, da v eno smer kamor hodim je klanec, nazaj pa navzdol. je treba kar fajn vozič potiskat v klanc ene 15 minut. Ok, se še slišmo. Koliko je deklica stara? Če je zelo majhna ti predlagam sling, če je večja od 9 mesecev pa lahko že uporabljaš nahrbtnik. Splezaš lahko na kateri koli hribček, mala bo s teboj in še dodaten napor bo ustvarjala. Zakaj bi se v teh lepih dneh zapirala na kopališče in si uničevala kožo ter bila razdvojena ker nisi ob hčerki! Raje načrtuj rekreacijo s tamalo pa še kakšna kilca več bo odletela! Kot kozica sem plazila okoli z malim ko je bil star 3 tedne v slingu, pri 7 mesecih pa sem začela uporabljati nahrbtnik! Zdaj jaz tekam, tavečja pa zraven kolesarita, mož pa čuva najmanjšega na kolesu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|