Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Morm neki pojest, pa najboljš da še en whiskey spijem . lake, včeraj pivo, danes whiskey??? ti kar pojamraj, se mi zdi, da se vsaka od nas kdaj tako počuti. problemčki so in bodo vedno. sem danes premišljevala, ko sem imela mir v sobi in sem slišala svoje misli, zakaj smo živčni in nam gre vse narobe in so problemi,... in ugotovila: zaradi pričakovanj! pri sebi si naredimo scenarij, kako bi moralo potekati in biti in ko ne gre vse po naše, se začne,... trčenje dveh svetov ali lepše: prepletanje dveh svetov,... in zdaj, ko so z nami še malčki, je svetov vedno več in scenarij vedno bolj brezvezen... in sem se odločila: prepustila se bom toku dogajanj in se sproti prilagajala situacijam. bo manj stresno. vsaj zame. dobro: tiste glavne stvari bom že načrtovala, a ne bom se zanašala na druge. če bom živčna jaz, bosta posledično živčna moja otroka in to se mi bo spet vrnilo,... porodniška bo hitro minila, prehitro,... poskusimo uživati z malimi dojenčki,... ne bodo dolgo tako majhni. res da so včasih sitni in ne vemo, kaj je narobe,... moški pa so svoj svet a vseeno dobro, da jih imamo,... včasih si mislim, da bi bilo čisto vseeno, če ga ne bi bilo, a ni res tako. nekateri, žal, ne znajo z dojenčki (moj je vedno pravil, da ni fitbacka,...) kasneje pa so odlični očki! dokler nisi 24 ur non stop z dojenčkom, potem ne veš, kako je to,... oni vidijo drugače: saj smo ves dan fino doma, z otroci,... delamo kar želimo, vmes podojimo, damo spat malčke, malo jih popestujemo,... pa še mi glejmo s te strani, bo lažje sem se razpisala,... malo zakomplicirala, a,... bom vseeno objavila.
|