|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
9.7.2009 22:06:58   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Blueeyes... kje za boga najdeš tolko različnih kvizov...user posted image Me rezulati nasmejijo skoraj vedno...user posted image

ja najdem.. mal brskam naokorg.. pa se vse najde... pol pa če je kej zanimivga se na vas spomnim

user posted image

na FB

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
9.7.2009 22:09:39   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

PapuaNG, rojstni list ti lahko na upravni zastonj naredijo takoj. Vsaj meni so ga, ker sem ga tud pozabila. Čudno, da ti tega niso povedali. user posted image

punce, sej na UE ne rabiš rojstnega lista, ko greš delat dokument za malega user posted image imajo vse v računalniku, samo pogledat mora.

Meni so rekli, da rabijo rojstni list! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
9.7.2009 22:09:57   
lake
Končno je zaspala, to je blo pa maratonsko. Ob estih naprej je bla sitna da ni hotla ne jest ne spat,nič. Zdej sm jo mela pa poln kufr in sm jo dala v pojstlco, se je še pol ure premikala pa jamrala, in zdej spi.
Da ne govorim o tem da je šel moj spat že ob poldevetih, bognedej da bi mi slučajno jo pomagu uspavat, oz. jo je hotu na ta način da jo je pustu da se je drla, ko je bla najbolj znervirana.
Sej razumem da je zmatran od službe, ampak a bo mene kdaj vprašal če sm zmatrana, Kr na jok mi gre. Sam kregava se zadnje čase zarad tamale. No ja konc jamranja. Morm neki pojest, pa najboljš da še en whiskey spijem user posted image .

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
9.7.2009 22:14:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Nekje sem slišala, da naj bi mogla nosečnost trajati dodatne tri mesece,...

To sm tudi jst slišala. user posted image
Tisa je prej naredila eno majhno kakico. Upam, da se kmalu pokaka še za cel teden nazaj. user posted image

men gre tud to na živse k ne kaka vsak dan.. pol jo pa samo matra.. Gaja se pokaka 1x na 2-3dni... takrat pa za vse nazaj... če slučajno sprelgedam ali preslišim tole njeno sračko, pol je vse posrano - oblačila, postelja,... je pa tko da k sae prvič pokaka jo sam na hitr odnesem na previjalko, zrahljam pleničko, pa se pol še ene 3-4x pokaka, tko da je Pamperska res nabito polna user posted image

Urban na srečo vsak dan kaka,... (trkam)
sem se pa spomnila, da me je v porodnišnici skoraj umazal z mekonijem,...user posted image
en fant (medicinski brat, predvidevam ali pa stažist?) je Urbana pripravil za pregled (ga je vsega slekel, tudi pleničko odstranil) zdravnice pa ni in ni bilo, Urban postal že lačen (itak je stalno lačen) in mi ga je dal v naročje, da ga podojim, takrat pa je spustil iz sebe temnozeleno blato,... na srečo je bil zavit v tetra plenico, da je vsaj malo zaustavila,... seveda je bila zdravnica hvaležna, da se ni pokakal med pregledomuser posted image .

sem kar vesela, da imajo ta mekonij samo prve dni,... ga je težko čistit.

Tanja_ prijeten vikend! Malo zaplavaj še za nas!user posted image user posted image

a kera kej ve kaj je fora tega k so zdej na novo naredil, ta vrstica spodaj k piše vnesite svoj status?? jz sem probavala vse živo pa se nič ne zgodi

drugi vidijo, se mi zdi,...

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4629
9.7.2009 22:14:28   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Končno je zaspala, to je blo pa maratonsko. Ob estih naprej je bla sitna da ni hotla ne jest ne spat,nič. Zdej sm jo mela pa poln kufr in sm jo dala v pojstlco, se je še pol ure premikala pa jamrala, in zdej spi.
Da ne govorim o tem da je šel moj spat že ob poldevetih, bognedej da bi mi slučajno jo pomagu uspavat, oz. jo je hotu na ta način da jo je pustu da se je drla, ko je bla najbolj znervirana.
Sej razumem da je zmatran od službe, ampak a bo mene kdaj vprašal če sm zmatrana, Kr na jok mi gre. Sam kregava se zadnje čase zarad tamale. No ja konc jamranja. Morm neki pojest, pa najboljš da še en whiskey spijem user posted image .

eeeeeeeeeeee.....midva sva to mela prejsnjo noc ker se je dragi odlocu da je prevec utrujen,mami lahko pa crkne

in glih tko k ti pravis,jo bo pustu jokat in ne bo ustal za nic na svetu

< Sporočilo je popravil KatMat -- 9.7.2009 22:15:46 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
9.7.2009 22:14:51   
lananai
lakeuser posted image za viski. Pa eno pikapoko, da bi blo kmal vse ok. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
9.7.2009 22:17:36   
Blueeyes
Morm neki pojest, pa najboljš da še en whiskey spijem user posted image .

ti kr, maš moje dovoljenje.. jz sem dons 1 pir pa ene borovničke user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
9.7.2009 22:19:14   
Blueeyes
a kera kej ve kaj je fora tega k so zdej na novo naredil, ta vrstica spodaj k piše vnesite svoj status?? jz sem probavala vse živo pa se nič ne zgodi

to mi je že jasno, samo jz ne morm nč vpisat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
9.7.2009 22:22:12   
ledenka

PapuaNG, rojstni list ti lahko na upravni zastonj naredijo takoj. Vsaj meni so ga, ker sem ga tud pozabila. Čudno, da ti tega niso povedali. user posted image

punce, sej na UE ne rabiš rojstnega lista, ko greš delat dokument za malega user posted image imajo vse v računalniku, samo pogledat mora.

meni so naredili brez user posted image kdo bi vedel!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
9.7.2009 22:24:05   
ledenka

eh, mojga še ni doma... sem se navadla, da očitno ne bo sodeloval. tud prav. pa še česa močnega ne smem spit, ko dojim user posted image sem si pa privoščla en brezalko pir user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
9.7.2009 22:25:37   
lake
Sm pojedla en velik kruh z velik nuelle. Še mal pa bom taka k Američani ki ob slabih voljah pojejo banjco sladoleda.

Ja tale status tuki spodej tud men ni čist jasn.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
9.7.2009 22:25:44   
Blueeyes

meni so naredili brez user posted image kdo bi vedel!

to je očitno odvisno na koga naletiš.. če je kakšen zatežen te še prov rad jebe u glavo... prov nč se jim ne da delat, čeprov majo vse v računalniku

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
9.7.2009 22:26:19   
Blueeyes

eh, mojga še ni doma... sem se navadla, da očitno ne bo sodeloval. tud prav. pa še česa močnega ne smem spit, ko dojim user posted image sem si pa privoščla en brezalko pir user posted image

sej jz tud dojim... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
9.7.2009 22:26:49   
Anonimen

lake, včeraj pivo, danes whiskey???user posted image user posted image
ti kar pojamraj, se mi zdi, da se vsaka od nas kdaj tako počuti. problemčki so in bodo vedno. user posted image

sem danes premišljevala, ko sem imela mir v sobi in sem slišala svoje misli, zakaj smo živčni in nam gre vse narobe in so problemi,... in ugotovila: zaradi pričakovanj! pri sebi si naredimo scenarij, kako bi moralo potekati in biti in ko ne gre vse po naše, se začne,...
trčenje dveh svetov ali lepše: prepletanje dveh svetov,... in zdaj, ko so z nami še malčki, je svetov vedno več in scenarij vedno bolj brezvezen...
in sem se odločila: prepustila se bom toku dogajanj in se sproti prilagajala situacijam. bo manj stresno. vsaj zame. dobro: tiste glavne stvari bom že načrtovala, a ne bom se zanašala na druge.
če bom živčna jaz, bosta posledično živčna moja otroka in to se mi bo spet vrnilo,...

porodniška bo hitro minila, prehitro,... poskusimo uživati z malimi dojenčki,... ne bodo dolgo tako majhni. res da so včasih sitni in ne vemo, kaj je narobe,... moški pa so svoj svetuser posted image  a vseeno dobro, da jih imamo,... včasih si mislim, da bi bilo čisto vseeno, če ga ne bi bilo, a ni res tako.
nekateri, žal, ne znajo z dojenčki (moj je vedno pravil, da ni fitbacka,...) kasneje pa so odlični očki!

dokler nisi 24 ur non stop z dojenčkom, potem ne veš, kako je to,... oni vidijo drugače: saj smo ves dan fino doma, z otroci,... delamo kar želimo, vmes podojimo, damo spat malčke, malo jih popestujemo,... pa še mi glejmo s te strani, bo lažjeuser posted image user posted image user posted image

sem se razpisala,... malo zakomplicirala, a,... bom vseeno objavila.user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4639
9.7.2009 22:28:49   
Anonimen

mislim, da naj bi smajli že vse sam povedaluser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4640
9.7.2009 22:30:26   
HM84
k.tja - vse naj naj user posted image user posted image user posted image

flask_a in zoja - upam, da bo hitro minilo in bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image

jaz sem pa prej rezervirala morje - od 30. julija do 2. avgusta, v Medulinuuser posted image Sicer je to samo tri nočitve, ampak zaenkrat čisto dovolj. Če se bo obneslo pa bomo šli še kam user posted image

lahko noč, vas berem spet jutri...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
9.7.2009 22:31:42   
petrazg

lake, včeraj pivo, danes whiskey???user posted image user posted image
ti kar pojamraj, se mi zdi, da se vsaka od nas kdaj tako počuti. problemčki so in bodo vedno. user posted image

sem danes premišljevala, ko sem imela mir v sobi in sem slišala svoje misli, zakaj smo živčni in nam gre vse narobe in so problemi,... in ugotovila: zaradi pričakovanj! pri sebi si naredimo scenarij, kako bi moralo potekati in biti in ko ne gre vse po naše, se začne,...
trčenje dveh svetov ali lepše: prepletanje dveh svetov,... in zdaj, ko so z nami še malčki, je svetov vedno več in scenarij vedno bolj brezvezen...
in sem se odločila: prepustila se bom toku dogajanj in se sproti prilagajala situacijam. bo manj stresno. vsaj zame. dobro: tiste glavne stvari bom že načrtovala, a ne bom se zanašala na druge.
če bom živčna jaz, bosta posledično živčna moja otroka in to se mi bo spet vrnilo,...

porodniška bo hitro minila, prehitro,... poskusimo uživati z malimi dojenčki,... ne bodo dolgo tako majhni. res da so včasih sitni in ne vemo, kaj je narobe,... moški pa so svoj svetuser posted image  a vseeno dobro, da jih imamo,... včasih si mislim, da bi bilo čisto vseeno, če ga ne bi bilo, a ni res tako.
nekateri, žal, ne znajo z dojenčki (moj je vedno pravil, da ni fitbacka,...) kasneje pa so odlični očki!

dokler nisi 24 ur non stop z dojenčkom, potem ne veš, kako je to,... oni vidijo drugače: saj smo ves dan fino doma, z otroci,... delamo kar želimo, vmes podojimo, damo spat malčke, malo jih popestujemo,... pa še mi glejmo s te strani, bo lažjeuser posted image user posted image user posted image

sem se razpisala,... malo zakomplicirala, a,... bom vseeno objavila.user posted image

Lahko samo potrdim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
9.7.2009 22:32:17   
lake
Se strinjam, itak mislijo da nam je ful luštno ko smo cel dan doma, sej nam je,ampak dela je pa ful, pa mamo vso pravico bit zmatrane. Me zanima kakšen izgovor bo drugo leto, ko bom jst tud 7 ur v službi. HB da mam mami zelo blizu, ker drgač ne vem kaj bi, mi vsaj ona kej pomaga pri pospravljanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
9.7.2009 22:33:29   
Blueeyes

mislim, da naj bi smajli že vse sam povedaluser posted image

ja kje pa te smileje dobim??  - AHA ZDEJ SO SE MI PA NARISAL,, PREJ SE MI NISO HOTL

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 9.7.2009 22:34:52 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
9.7.2009 22:37:04   
petrazg
Lake, sej bo kmalu boljš. Samo , da se mu mala začne odzivati in bo lahko kaj počel z njo. Potem bo vse drugače, ko ga bo lahko cukala, kričala, razmetala igrače... vse , ker bo njegova ljubica. Ko ga bo prvič poklicala, se bo pa tako stopil...

Zdaj se mu zdi, da tako nič ne ragira, da samo leži in spi, občutek ima, da nič ne zna, da se pri njemu samo joče in da samo ti kaj veljaš... Pusti ga, naj prerase to obdobje...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
9.7.2009 22:38:29   
Blueeyes
Zdaj se mu zdi, da tako nič ne ragira, da samo leži in spi, občutek ima, da nič ne zna, da se pri njemu samo joče in da samo ti kaj veljaš... Pusti ga, naj prerase to obdobje...

sej pr nas je isto... se z njo ukvarja samo k se že na fertik dere... pa še to rajš vid da se jz... niti ne zazna npr da ga ona gleda, al pa da se mu smeji user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
9.7.2009 22:44:23   
petrazg

sej pr nas je isto... se z njo ukvarja samo k se že na fertik dere... pa še to rajš vid da se jz... niti ne zazna npr da ga ona gleda, al pa da se mu smeji user posted image

Ja, mi je še predobro poznano od prvič. Sem bila včasih čisto obupana, jaz čisto vesela vsakega nasmeha, vsakodnevnega napredka, on pa ni nič opazil...Sem ga kčicala, da naj pride pogledat kako se smeji, je prišel in rekel pa res... in to je bilo to... Pa ga je minilo, in je sedaj oči z veliko začetnico. In tudi sedaj v drugo je njegovo obnašanje kot noč in dan... Samo ne se kregat z njimi, je samo še slabš...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
9.7.2009 22:45:02   
lake
Močno upam da bo bolš. No ja to so moški, z njimi ne moremo, brez njih pa tud ne user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
9.7.2009 22:47:14   
Blueeyes

Ja, mi je še predobro poznano od prvič. Sem bila včasih čisto obupana, jaz čisto vesela vsakega nasmeha, vsakodnevnega napredka, on pa ni nič opazil...Sem ga kčicala, da naj pride pogledat kako se smeji, je prišel in rekel pa res... in to je bilo to... Pa ga je minilo, in je sedaj oči z veliko začetnico. In tudi sedaj v drugo je njegovo obnašanje kot noč in dan... Samo ne se kregat z njimi, je samo še slabš...

ja men reče k ga pokličem k kej govori Gaja al pa se smeji... ja sej vidm - pa sploh ne gleda... al pa sej slišm pa vidm da v tv buli in ne reagira user posted image  tko da zdej ga niti ne kličem ne nič... če se bo hotu ukvarjat se bo že.. če ne prej janaurja k grem na šiht

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
9.7.2009 22:52:30   
Anonimen

ampak dela je pa ful, pa mamo vso pravico bit zmatrane. Me zanima kakšen izgovor bo drugo leto, ko bom jst tud 7 ur v službi. HB da mam mami zelo blizu, ker drgač ne vem kaj bi, mi vsaj ona kej pomaga pri pospravljanju.

bo bolje, vedno bolj si "ulavfan", kasneje niti ne čutiš toliko utrujenosti, ker si že pridobiš kondicijouser posted image .
lake, če si utrujena, si odpočij za nekaj minutk pa pusti, da je kaj nepospravljeno,... če se bo pritožil, naj pa on pospravi (tako kot ima on malico ali kosilo v službi, si ga tudi ti doma lahko privoščiš).
meni se včasih nabere kakšen ogromen kup opranega perila in ker imamo majhno stanovanje, zna biti to kar moteče,... in potem začne on pospravljati (prej ni nikoli sam od sebe kaj naredil),... naučil se je pospraviti kuhinjo (sicer še vedno ne tako kot jaz, a vseeno,... ko bosta moja malčka zrasla, bosta onadva zadolžena za pospravljanje posode, sem se odločila),...

ko boš v službi, boš videla, se boš v službi spočila in vsa vesela in polna energije prišla domov k otroku,... kar poneslo te bo! in od službe se boš spočila doma, pri otroku. saj ne rečem, so dnevi, ko niso lepi, a večina jih je!

mame so pa tako ali tako zlate! jaz je na žalost nimam tako blizu, tašči pa ne bi dovolila,...

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?