|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
9.7.2009 20:18:22   
KatMat
blue....a ni mas ti skype???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
9.7.2009 21:02:21   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kje pa ste res vseuser posted image Danes ste slabe čveke, se sploh ne morem zamotit...

Tamala že cel dan dobesedno nori, jaz se bom pa lihkar sesula. Ti njeni vetrovi cele dneve me ubijajo, dobesedno. Izkušene mamice, HELP! Kaj nej naredim? Začne ob petih zjutraj, konča ob devetih zvečer. Ves ta čas jo moram nosit, guncat, imet na joškah (da ne govorim kakšne so rataleuser posted image ). Drugače joka, se napenja... Spi popolnoma NIČ! Ko pride moj domov, jo prevzame in zvečer sva tako zgonena, da ne veva več zase. Meni se že meša! In to vsak pof* dan!!!! V posteljici sploh ne zdrži pet minut. Kaj nej naredim, res ne vemuser posted image user posted image user posted image

Pa ne mi rečt, da moram počakat do 3h mesecev, do takrat me pomoje sploh ne bo več. Uf, živčna vojnauser posted image

bogica...pr nas tud ni lustn ampak mi je ni treba nost naokol...jo samo masiram v posteljici...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
9.7.2009 21:04:34   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

če bi vedela, da mi bo na Mozilli RR delal, bi se že prej oglasilauser posted image

ali pa ne,... danes je bilo do skoraj tega trenutka stresno. Oskar ima samo še malo povišane temperature, skoraj je že nima več,... a je živček, mora vse nadoknaditi za nazajuser posted image Urban pa tudi samo nekaj jokca in stokca,... bi bil v naročju in naročju (no ja, prej se je za pol urice ali malo več v ležalniku zabaval, da sem lahko na hitro pospravila po kuhinji in obesila perilo,...

pa da ne boste mislile, da je Oskar kaj spal danes,...user posted image
vas bom prebrala še malo kasneje, ko pride očka domov,...

torta? sem jo mislila danes speči, ko imam rojstni dan, a si bom očitno samo muffine na hitro naredilauser posted image
pa takšen rojstni dan (sem se pogovarjala s svojim očetom in izvedela, da je dobil klopni meningitis,... na srečo ne v hudi obliki)
a je danes polna luna?????

user posted image no, takole bi izgledala moja torta user posted image user posted image user posted image pa si jo razrežite in vzemite kakšen kos!user posted image

katja vse naj naj ti zelim,naj se ti izpolni se tako majhna skrita zelja!!!hvala za tortico...

sorci za recept...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
9.7.2009 21:04:58   
lananai
PapuaNG, rojstni list ti lahko na upravni zastonj naredijo takoj. Vsaj meni so ga, ker sem ga tud pozabila. Čudno, da ti tega niso povedali. user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
9.7.2009 21:06:18   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jp, mam.. pa msn tud... zakaj??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
9.7.2009 21:08:32   
Blueeyes
FLASK_A jz sem jo skoz masirala, pa nogice sem ji dvigovala k trebuščku, tko da sem ji pomagala da se je sprdela.. pa kapljice sem ji dala in veliko veliko časa... pol sae je pa hitr pomiril... pa tud na splošno ni dolgo trajalo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
9.7.2009 21:21:56   
KatMat

Zoja, točno tako. V avto se je sploh ne upam dat, ker se je nazadnje (sita in previta) drla dvajset minut skupajuser posted image Si predstavljaš mojo vožnjo... Napsihirana čist... Sprehodi isto. Deset minut tišine- potem jok.
Kaj pa narediš? Ok, si doma- samo mene pa še to zraven ubija, jaz bi rada šla ven. Začaran krog, ni kej...

zato tud jest nisem hotla pridt na srecanje nasih babnic...ampak veckrat ko grem na sprehod bolj je navajena na vozicek...avto pa ze obozuje...od zacetka nisem nikoli jaz vozila ampak sem bila zadej z njo in ce je hotla jokat hitr dudo v usta pol po enmu cajtu je pa vidla da ji ni hudga...se celo ce jo pelem nekam z avtom bo naslednji spanec doma zelo dolg

IZVIRNO SPOROČILO: lake

K.tja
Vse najboljše, upam da te bo tale mal potolažu, sa si boš vsaj učke spočila, če se drgač ne moreš.
user posted image

Vidm da mate vse probleme s nošenjem po naročju, pol je moja še kar pridna, se tud v ležalniku pomiri. Spi pa nič čez dan, zdele je zaspala ko se je fajn pokakala in sicer v sekundi, tko da je nisem niti previla, zdej boga spi vsa pokakana. Kakšna mami sm. user posted image Samo če jo zbudim bo spet joj.

no si se me mal ocke spocijemo...

jest je tud ne previjem ko ji odleze in zaspi...pol ko se zbudi jo pa previjem...razn uceri k jo je cel dan matral pol je pa 5 krat usekal pa sem jo rajsi previla pa se dobr da sem jo ker je bila podriskana in bi bla pol taka kot na uni slikici...

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Tamala že cel dan dobesedno nori, jaz se bom pa lihkar sesula. Ti njeni vetrovi cele dneve me ubijajo, dobesedno. Izkušene mamice, HELP! Kaj nej naredim? Začne ob petih zjutraj, konča ob devetih zvečer. Ves ta čas jo moram nosit, guncat, imet na joškah (da ne govorim kakšne so rataleuser posted image ). Drugače joka, se napenja... Spi popolnoma NIČ! Ko pride moj domov, jo prevzame in zvečer sva tako zgonena, da ne veva več zase. Meni se že meša! In to vsak pof* dan!!!! V posteljici sploh ne zdrži pet minut. Kaj nej naredim, res ne vemuser posted image user posted image user posted image

Pa ne mi rečt, da moram počakat do 3h mesecev, do takrat me pomoje sploh ne bo več. Uf, živčna vojnauser posted image

bogice user posted image . Točno vem kako ti je, sem bila na istem 3 leta nazaj. žal ti ne morem čisto nič pomagat, edino to da preživiš. Pediatrinja je rekla pač standardne fore: lahko je alergija (smo probal zamenjat mleko pa ga ni hotel), sto različnih kapljic... nič ni pomagalo in seveda da bo minilo, ampak to je res grozno.
(ne vem, če bi ti povedala do kdaj je pri meni to trajalo).
Uglavnem najbolj so mu pomagale kapljice Lefaxin iz avstrije (enake so tudi Antiflat). daš dva brizga pred vsakim obrokom v usta. To je simetikon, ki zmanjša površinsko napetost mleka in se lahko lažje sprdi. Odpravi ne krčev, jih pa olajša in je lažje. Jaz sem dobesedno dneve odštevala.

katja imaš rojstni dan? vse najboljše user posted image user posted image user posted image

evo jest jih mam ce jih kera hoce jih dam...nasa ima po vseh teh sinteticnih drisko...pa sem danes spet raje presaltala na une iz naravnih etericnih olj...zjutri je se dobila antiflat pa jo je spet matral pol po 12-ih sem pa spet tastare dala in razlika je bila vec kot ocitna...

ves čas pa v sebi držim vprašanje,... glede morja

sem danes dobila napotnico za v kamp in na njej ni zapisanega Urbana, ker se je rodil po tem, ko sem dala vlogo za letovanje (čeprav sem nanjo napisala, da pričakujemo maja). gospe, ki to ureja, nisem dobila po telefonu, sem ji samo elektronsko pošto poslala in upam, da mi bo odgovorila,... do sedaj mi še ni.

ali je sploh potrebno plačati turistično takso za otroka do enega leta starosti ali ne? je sploh potrebno, da je zapisan na napotnici ali ne? ali je katera s tem seznanjena?

hvala vam,...user posted image

v rovinju nam ni bilo treba

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Sam ko berem o tehle sračkah vaših...naš skos serje user posted image Sicer ima šele 6 tednov, ampak je skoraj vsaka plenica pokakana, še najraje to naredi, če je sveže previt user posted image

sej naša je bla prej tud skoz posrana, vsaka plenička, zdej pa user posted image 1x na 2-3 dni

grem jz zdej našo bejbo skopat k se je zbudila... pa se beremo malce kasnej.. ČE BO ŠE KATERA TUKAJ

nasa je nekje enkrat do dvakrat na dan

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
9.7.2009 21:22:34   
KatMat

jokokat

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
9.7.2009 21:25:20   
petrazg
čer...
Naš malček že pridno spančka in ga moram danes pohvaliti, ker je bil tako priden čez danuser posted image user posted image user posted image Z mojim sva se počutila kot da sva sama... Smo šli v center, pa na Kompas, pa na pico, malo po trgovinah... in mali je skoz spal, samo za jest se je zbudil. Ko se je najedel nama je 10 min namenjal prekrasne nasmeške in nazaj zaspal. Pogreašam pa Anžeta vsak dan bolj... full ga pogrešam, čeprav vsak dan govoriva večkrat po telefonu, ni isto. Samo ker tako uživa in vem da ga dedi in babi ravajata 100 na uro, mi je lažje...

K.tja... VSE NAJBOLJŠE PUNCA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
9.7.2009 21:33:07   
petrazg
fLASKA... se mi prav smiliš bogica... sej bo minilo. Je pa mala res bošček, če jo takole zvija. Postelja se mi zdi fulllll poceni... kje si jo našla? Če je ok kvalitete, nimaš kaj premišljevat. meni se to zdi na pol zastonj.

K.tja... Sem pogledala na naš voucher... pa nimamo zaračunane takse ne za Lukca, ne za Anžeta. Samo za naju. Imam pa oba napisana gor.

Tanja... danes smo dobili katalog od bc in je notri ena prenosna posteljca v akciji. Če so akcije so tam 30, 40 evrov. Sem malo sledila,, ker smo morali kupiti še eno. Ti pa predlagam, da kupiš peno za prenosno posteljco, je razlika. Ne vem če bi ti hotela spati na tako trdem. Zame je posteljca zlata vredna in polno izkoriščena, ker smo velikokrat pri mojih v Ce in se mala lepo v miru naspita, midva pa v svoji postelji.

Blueeyes
... kje za boga najdeš tolko različnih kvizov...user posted image Me rezulati nasmejijo skoraj vedno...user posted image

KatMat.
.. a s tabo je zdaj vse ok? Si še na antibiotikih?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
9.7.2009 21:36:12   
Tanja_
blue 40 posto majo znižano. V BC pa 50.Bomo slikal sigurno, je moj že ruzak od fotoaparata na hodnik naštimal, da ga sigurn ne pozabmouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
9.7.2009 21:37:19   
maja1488
K.tja vse najboljše!

meni danes RR ni delal skor cel dan. Ko sem mojga zvlekla iz službe, da mi poštima, ker njemu je delalo je pa začel delat.

Pumci sta pridni, maša je danes rekordno hitro zaspala, zarja pa še kr gleda.

Na obrazu je dobila tako ful suho kožo, ki zgleda kot tisti papir za brusit. Koža je trda in luskasta. Zdej mažem z bepanthenom, pa se mi ne zdi nič boljše. Pa rdeča koža je ful. A ima katera podovbno situacijo in kako rešujete?

Grem pakirat. Moj že spi, ker gre ponoči v rim. Pa ne tistga našga user posted image . Ko se v soboto vrne pa sam napokamo avto in gasa na dopust. Hvala bogu je lepo vreme napovedano do torka. Upam, da bo tudi naprej.

Lepo spiteuser posted image user posted image

nočko

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
9.7.2009 21:37:23   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

fLASKA... se mi prav smiliš bogica... sej bo minilo. Je pa mala res bošček, če jo takole zvija. Postelja se mi zdi fulllll poceni... kje si jo našla? Če je ok kvalitete, nimaš kaj premišljevat. meni se to zdi na pol zastonj.

K.tja... Sem pogledala na naš voucher... pa nimamo zaračunane takse ne za Lukca, ne za Anžeta. Samo za naju. Imam pa oba napisana gor.

Tanja... danes smo dobili katalog od bc in je notri ena prenosna posteljca v akciji. Če so akcije so tam 30, 40 evrov. Sem malo sledila,, ker smo morali kupiti še eno. Ti pa predlagam, da kupiš peno za prenosno posteljco, je razlika. Ne vem če bi ti hotela spati na tako trdem. Zame je posteljca zlata vredna in polno izkoriščena, ker smo velikokrat pri mojih v Ce in se mala lepo v miru naspita, midva pa v svoji postelji.

Blueeyes
... kje za boga najdeš tolko različnih kvizov...user posted image Me rezulati nasmejijo skoraj vedno...user posted image

KatMat.

stran sem jih vrgla...user posted image nasi delajo drisko

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
9.7.2009 21:37:37   
Blueeyes

jokokat

jp... done!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
9.7.2009 21:38:25   
KatMat
men je pa moj kable pretaknu...en cajt je se delal na 10 % pol pa nic vec

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
9.7.2009 21:38:32   
Tanja_

Blueeyes

KatMat.

Ja sem vidla uno. Ampak je še ena druga, ki je dimenzij 60X120, k ta v katalogu je 90X100. Bomo jo jutri kupili skupaj z jogijem, ker jst tud ne bi na unem trdem spala. Tud pri nas bo zihr izkoriđčena, ker sem tud jst velik pri moji, pa je zdej kr na kavču spala, ker postle nismo meli.Aja, una druga postlca je pa 45€.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
9.7.2009 21:45:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Na obrazu je dobila tako ful suho kožo, ki zgleda kot tisti papir za brusit. Koža je trda in luskasta. Zdej mažem z bepanthenom, pa se mi ne zdi nič boljše. Pa rdeča koža je ful. A ima katera podovbno situacijo in kako rešujete?

našemu pomaga, če ga umivam s kamilicami, pomaga tudi oljna kopel ( recimo mandeljno olje ) - če pa bo zares dobil suho kožo tudi drugje, lahko probaš tudi z adermo....uporabljam pri tavečjem in preverjeno zelooo pomaga....

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4617
9.7.2009 21:52:00   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

PapuaNG, rojstni list ti lahko na upravni zastonj naredijo takoj. Vsaj meni so ga, ker sem ga tud pozabila. Čudno, da ti tega niso povedali. user posted image

punce, sej na UE ne rabiš rojstnega lista, ko greš delat dokument za malega user posted image imajo vse v računalniku, samo pogledat mora.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
9.7.2009 21:53:03   
Blueeyes
Blueeyes... kje za boga najdeš tolko različnih kvizov...user posted image Me rezulati nasmejijo skoraj vedno...user posted image

ja najdem.. mal brskam naokorg.. pa se vse najde... pol pa če je kej zanimivga se na vas spomnim

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
9.7.2009 21:55:46   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

našemu pomaga, če ga umivam s kamilicami, pomaga tudi oljna kopel ( recimo mandeljno olje ) - če pa bo zares dobil suho kožo tudi drugje, lahko probaš tudi z adermo....uporabljam pri tavečjem in preverjeno zelooo pomaga....

jz sem jo zdej (po ritki) po vašem nasvetu 2 dneva umivala s kamilicami, pa nima niti pikice več rdeče kože.. na obrazu se je pa izboljšalo, samo še ni ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
9.7.2009 21:58:18   
Anonimen
mi je smešen tale status,... katerega koli smajlija dam, mi vedno vrže ven zadnjegauser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4621
9.7.2009 21:58:38   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

punce, sej na UE ne rabiš rojstnega lista, ko greš delat dokument za malega user posted image imajo vse v računalniku, samo pogledat mora.

Ja, tudi jst nisem imela ojstnega zraven, samo slikco od malega in svojo osebno. In so vse uredili brez problema, potnega smo dobili pa 5 dneh na dom.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
9.7.2009 22:04:34   
KatMat

Blueeyes... kje za boga najdeš tolko različnih kvizov...user posted image Me rezulati nasmejijo skoraj vedno...user posted image

ja najdem.. mal brskam naokorg.. pa se vse najde... pol pa če je kej zanimivga se na vas spomnim

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
9.7.2009 22:04:59   
KatMat

mi je smešen tale status,... katerega koli smajlija dam, mi vedno vrže ven zadnjegauser posted image user posted image

hehehe men tud

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
9.7.2009 22:05:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: playgirl

k.tja vse najboljše za rojstni danuser posted image

a sem čist blesava... kje pa je to napisano k na saeznamu je sploh ni user posted image  user posted image  

če je pa tko pa prov,... VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  upam da razbereš kaj ti želim user posted image

Sem se skrivalauser posted image , ampak itak napišejo na osnovni strani RRja,...

Še enkrat vam hvala (vsem) za čestitke,... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?