KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Zoja, točno tako. V avto se je sploh ne upam dat, ker se je nazadnje (sita in previta) drla dvajset minut skupaj Si predstavljaš mojo vožnjo... Napsihirana čist... Sprehodi isto. Deset minut tišine- potem jok. Kaj pa narediš? Ok, si doma- samo mene pa še to zraven ubija, jaz bi rada šla ven. Začaran krog, ni kej... zato tud jest nisem hotla pridt na srecanje nasih babnic...ampak veckrat ko grem na sprehod bolj je navajena na vozicek...avto pa ze obozuje...od zacetka nisem nikoli jaz vozila ampak sem bila zadej z njo in ce je hotla jokat hitr dudo v usta pol po enmu cajtu je pa vidla da ji ni hudga...se celo ce jo pelem nekam z avtom bo naslednji spanec doma zelo dolg IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja Vse najboljše, upam da te bo tale mal potolažu, sa si boš vsaj učke spočila, če se drgač ne moreš. Vidm da mate vse probleme s nošenjem po naročju, pol je moja še kar pridna, se tud v ležalniku pomiri. Spi pa nič čez dan, zdele je zaspala ko se je fajn pokakala in sicer v sekundi, tko da je nisem niti previla, zdej boga spi vsa pokakana. Kakšna mami sm. Samo če jo zbudim bo spet joj. no si se me mal ocke spocijemo... jest je tud ne previjem ko ji odleze in zaspi...pol ko se zbudi jo pa previjem...razn uceri k jo je cel dan matral pol je pa 5 krat usekal pa sem jo rajsi previla pa se dobr da sem jo ker je bila podriskana in bi bla pol taka kot na uni slikici... IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tamala že cel dan dobesedno nori, jaz se bom pa lihkar sesula. Ti njeni vetrovi cele dneve me ubijajo, dobesedno. Izkušene mamice, HELP! Kaj nej naredim? Začne ob petih zjutraj, konča ob devetih zvečer. Ves ta čas jo moram nosit, guncat, imet na joškah (da ne govorim kakšne so ratale ). Drugače joka, se napenja... Spi popolnoma NIČ! Ko pride moj domov, jo prevzame in zvečer sva tako zgonena, da ne veva več zase. Meni se že meša! In to vsak pof* dan!!!! V posteljici sploh ne zdrži pet minut. Kaj nej naredim, res ne vem Pa ne mi rečt, da moram počakat do 3h mesecev, do takrat me pomoje sploh ne bo več. Uf, živčna vojna bogice . Točno vem kako ti je, sem bila na istem 3 leta nazaj. žal ti ne morem čisto nič pomagat, edino to da preživiš. Pediatrinja je rekla pač standardne fore: lahko je alergija (smo probal zamenjat mleko pa ga ni hotel), sto različnih kapljic... nič ni pomagalo in seveda da bo minilo, ampak to je res grozno. (ne vem, če bi ti povedala do kdaj je pri meni to trajalo). Uglavnem najbolj so mu pomagale kapljice Lefaxin iz avstrije (enake so tudi Antiflat). daš dva brizga pred vsakim obrokom v usta. To je simetikon, ki zmanjša površinsko napetost mleka in se lahko lažje sprdi. Odpravi ne krčev, jih pa olajša in je lažje. Jaz sem dobesedno dneve odštevala. katja imaš rojstni dan? vse najboljše evo jest jih mam ce jih kera hoce jih dam...nasa ima po vseh teh sinteticnih drisko...pa sem danes spet raje presaltala na une iz naravnih etericnih olj...zjutri je se dobila antiflat pa jo je spet matral pol po 12-ih sem pa spet tastare dala in razlika je bila vec kot ocitna... IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ves čas pa v sebi držim vprašanje,... glede morja sem danes dobila napotnico za v kamp in na njej ni zapisanega Urbana, ker se je rodil po tem, ko sem dala vlogo za letovanje (čeprav sem nanjo napisala, da pričakujemo maja). gospe, ki to ureja, nisem dobila po telefonu, sem ji samo elektronsko pošto poslala in upam, da mi bo odgovorila,... do sedaj mi še ni. ali je sploh potrebno plačati turistično takso za otroka do enega leta starosti ali ne? je sploh potrebno, da je zapisan na napotnici ali ne? ali je katera s tem seznanjena? hvala vam,... v rovinju nam ni bilo treba IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Sam ko berem o tehle sračkah vaših...naš skos serje Sicer ima šele 6 tednov, ampak je skoraj vsaka plenica pokakana, še najraje to naredi, če je sveže previt sej naša je bla prej tud skoz posrana, vsaka plenička, zdej pa 1x na 2-3 dni grem jz zdej našo bejbo skopat k se je zbudila... pa se beremo malce kasnej.. ČE BO ŠE KATERA TUKAJ nasa je nekje enkrat do dvakrat na dan
|