|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009
9.7.2009 22:52:44   
lake
Gledam poročila, v EU mamo baje pri nas najmanjšo rodnost. Pa taka gneča je v porodnišnicah.user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
9.7.2009 22:53:36   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Morm neki pojest, pa najboljš da še en whiskey spijem user posted image .

lake, včeraj pivo, danes whiskey???user posted image user posted image
ti kar pojamraj, se mi zdi, da se vsaka od nas kdaj tako počuti. problemčki so in bodo vedno. user posted image

sem danes premišljevala, ko sem imela mir v sobi in sem slišala svoje misli, zakaj smo živčni in nam gre vse narobe in so problemi,... in ugotovila: zaradi pričakovanj! pri sebi si naredimo scenarij, kako bi moralo potekati in biti in ko ne gre vse po naše, se začne,...trčenje dveh svetov ali lepše: prepletanje dveh svetov,... in zdaj, ko so z nami še malčki, je svetov vedno več in scenarij vedno bolj brezvezen...
in sem se odločila: prepustila se bom toku dogajanj in se sproti prilagajala situacijam. bo manj stresno. vsaj zame. dobro: tiste glavne stvari bom že načrtovala, a ne bom se zanašala na druge.
če bom živčna jaz, bosta posledično živčna moja otroka in to se mi bo spet vrnilo,...

porodniška bo hitro minila, prehitro,... poskusimo uživati z malimi dojenčki,... ne bodo dolgo tako majhni. res da so včasih sitni in ne vemo, kaj je narobe,... moški pa so svoj svetuser posted image  a vseeno dobro, da jih imamo,... včasih si mislim, da bi bilo čisto vseeno, če ga ne bi bilo, a ni res tako.
nekateri, žal, ne znajo z dojenčki (moj je vedno pravil, da ni fitbacka,...) kasneje pa so odlični očki!

dokler nisi 24 ur non stop z dojenčkom, potem ne veš, kako je to,... oni vidijo drugače: saj smo ves dan fino doma, z otroci,... delamo kar želimo, vmes podojimo, damo spat malčke, malo jih popestujemo,... pa še mi glejmo s te strani, bo lažjeuser posted image user posted image user posted image

sem se razpisala,... malo zakomplicirala, a,... bom vseeno objavila.user posted image

To tud moj dragi pravi-da so vir človekove nesreče njegova pričakovanja....k.tja, ne vem če bom kej plavala- mam še vsake tolko mal čišče in seveda te moji super šivi me kar bolijo in so občasno pordeli-se kr ne upam v uno svinjarijo kopat.

Mojga moram pa pohvalit- sva se ful kregala, ampak sva si povedala vse kaj koga moti in se je ful angažiral in mi veliko pomaga. S Hano se pa itak fuuuuullll ukvarja že od vsega začetka. Tok sta mi lušna, k jo gre previt, pol ji pa razlaga- zdej bom pleničko odpel, da vidim, če si kakala, zdej bom z vodico umil, pa s kremico namazal, pa plenico bom dal, sej vem, ne maraš je....user posted image Prou ful sta dobra. Tamala pa čist na široko odprte oči in usta, kokr da vse razume.No, in začel mi je tud v gospodinjstvu pomagat. Zdej večkrat pomije posodo, jo pospravi.Skratka, je pridenuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
9.7.2009 22:54:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Zdaj se mu zdi, da tako nič ne ragira, da samo leži in spi, občutek ima, da nič ne zna, da se pri njemu samo joče in da samo ti kaj veljaš... Pusti ga, naj prerase to obdobje...

sej pr nas je isto... se z njo ukvarja samo k se že na fertik dere... pa še to rajš vid da se jz... niti ne zazna npr da ga ona gleda, al pa da se mu smeji user posted image

pri drugem otroku je že bolje!
takrat jim je jasno, da iz teh bubic zrastejo otročkiuser posted image  in so bolj samozavestni v vlogi očka!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4653
9.7.2009 22:55:42   
lake
Tanja:  a lahko mojga pošljem k tvojmu v šolo? user posted image
To da bo on pospravu ne vem če se bo zgodl, raj čez kup skoč, pa tud če se spotakne, kot da bi pospravu user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
9.7.2009 22:56:00   
Blueeyes

Gledam poročila, v EU mamo baje pri nas najmanjšo rodnost. Pa taka gneča je v porodnišnicah.user posted image  

ja itak... ne vrjamem... glede na gneče... res da drugod majo skoz gižve, mi pa šele letos.. prej je bla bolj žalost

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
9.7.2009 22:57:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sorci za recept...

ni panike, tako ali tako nisem imela časa,...
saj, recept imam, za glazuro se pa vseeno še priporočamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Pogreašam pa Anžeta vsak dan bolj... full ga pogrešam, čeprav vsak dan govoriva večkrat po telefonu, ni isto. Samo ker tako uživa in vem da ga dedi in babi ravajata 100 na uro, mi je lažje...

To je to,... takole šele res čutimo, kako jih imamo radi in kako so naši,...
petrazg, 100% tudi Anže tebe pogreša tako kot ti njega... saj bo kmalu nazaj!

če ne prej janaurja k grem na šiht

se bosta zamenjala in bo on na porodniškem?
tako je bilo pri mojemu bratu,...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4656
9.7.2009 23:00:11   
Blueeyes
TALE POST JE NAMENJEN KATMAT.. ona bo že vedla zakaj... evo držim se obljube... spočij si očke (lahko pa si jih tud ostale)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image  
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image  
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

upam da jih imaš dovolj... pa dobro jutro ti želim ko boš prebirala rr zjutraj user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
9.7.2009 23:00:37   
Tanja_

To da bo on pospravu ne vem če se bo zgodl, raj čez kup skoč, pa tud če se spotakne, kot da bi pospravu user posted image

Aha, komot!To bi blo zihr kej pametnega iz te šole...user posted image Sej moj tud sam od sebe nč ne vidi in mi je šlo to vedno na živce in sm bla slabe volje k sm mogla vse sama. Pol mi je pa razložu, da nej mu povem, kaj je za nardit in bo to naredu ampak da je on pač dec, ki ne vidi kaj je za pospravt. Tko da zdej mu kr vse sproti povem, kaj nej nardi. Je sicer malo počasneje, kot če bi sama, ampak je pa vseeno to veliko. o

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
9.7.2009 23:04:20   
Blueeyes
ej babe čveke... a veste da smo že prehitele aprilčice s posti... he he.. si mamo pa res velik za povedat..

pa BTW a ste vidle da obstajajo že aprilčice 2010... kmalu bojo majčice 2010 user posted image  user posted image  joj kje je že to.... kok čas leto

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
9.7.2009 23:07:31   
lake
Ja kje je že to, ne bom nikol pozabla jutra ko sm vidla drugo črtico, sm komej iz kopalnice ven pršla user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
9.7.2009 23:07:51   
Tanja_
Nč babuške, grem v mižale, jutri moram zgodej vstat.
Upam, da v Portorožu je kje kaka previjalnica, ker nas bo mož pustil okol desetih dol, k gre na Hrvaško na sestanek, sobo pa imam šele od 12ih naprej.Upam, da bo Hana pridna, pa da nau preveč vroče. Lep vikend!!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
9.7.2009 23:08:40   
Blueeyes
frčefele, grem jz počas v mižavce... najprej me pot vodi še do omarce s futrom, mi tko kruli v želodcu, da morm neki dat v kljun preden zaspim... pol pa se bo  itak počas že Gaja zbudila za futr... pol pa samo zsapiva skupi nekje do 3h...

v album sem dala neki mal slikc če kero zanima

lepo noč vam želim, predvsem mirno, spočito

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
9.7.2009 23:09:55   
Blueeyes

Ja kje je že to, ne bom nikol pozabla jutra ko sm vidla drugo črtico, sm komej iz kopalnice ven pršla user posted image

jz nisem vedla al bi se smejala al jokala k sem zagledala plusek... pa pol šok kako mojmu povedat da pričakujeva user posted image  to so bli lepi trenutki user posted image  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
9.7.2009 23:10:50   
rozcaa
Hej punce!!

No..tud mene je blue spodbudila in sem se odlocla, da se vam mal javim.
Mi trije smo super, prav navadla sem se na vlogo mamice in tud moj dragi mi velik pomaga. Mam sreco, da sva oba ucitelja in imava celo poletje fraj.user posted image

Drugace je pa imel Urban 2.7. prvi pregled in je zrastel za 7cm (56cm) in se zredil za kilco in se malo (4650g). Tako da super napreduje glede na to, da se samo dojiva. user posted image
Je pa drugace ful priden..Cez dan spi po malem, vsakic, ko se dojiva po eno urco, ponoci pa po 3 ure skupaj. Obozuje dudo, ki nas resi vsakic, ko se hoce jokat in tudi uspava ga, tako da ne izvajamo kilometerskih prenasanj po rokah - le izjemoma, ko ga fejst sraufa. Krckov zaenkrat se nima (morem prav potrkat), ce ga zvija, mu dava pa koroske kapljice na dudo, ki so zakon!user posted image Mali je prav nor na njih. Me zanima, ce se lahko zasvoji z njimi? Hihi..user posted image
Uziva v voznji z vozekom in lupinico, mal manj v igralnem setu ali pocivalniku. Najbolj fajn je pa na kolenih od atija ali mami in tam nam vsak dan znova podeljuje najlepse nasmeske.user posted image

Zanima me, a ste se ze dobile v Tivoliju?? Enkart sem zasledila, da se menite, pol me pa dolgo ni blo gor. No, naslednjic, ko se boste zmenle, sva midva z Urbanom zraven.user posted image
Pa tud glede jesenskega plavanja na DIF-u z nasimi zmajcki..A ste se ze prijavile? Kok pa stane? Se mi zdi super stvar in sem tud kr za.user posted image

Nic..si grem neki za jest nardit. Cez dan kr zmanjka casa za to. Je Banc tak otrocek, da skos pozornost rabi.user posted image Lepo se mejte in uzivajte max s svojimi soncki!!!

papa

p.s Blue, v album bom pripopala eno slikco za nas albumcek.user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
9.7.2009 23:13:35   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: rozcaa

Hej punce!!

No..tud mene je blue spodbudila in sem se odlocla, da se vam mal javim.
Mi trije smo super, prav navadla sem se na vlogo mamice in tud moj dragi mi velik pomaga. Mam sreco, da sva oba ucitelja in imava celo poletje fraj.user posted image

Drugace je pa imel Urban 2.7. prvi pregled in je zrastel za 7cm (56cm) in se zredil za kilco in se malo (4650g). Tako da super napreduje glede na to, da se samo dojiva. user posted image
Je pa drugace ful priden..Cez dan spi po malem, vsakic, ko se dojiva po eno urco, ponoci pa po 3 ure skupaj. Obozuje dudo, ki nas resi vsakic, ko se hoce jokat in tudi uspava ga, tako da ne izvajamo kilometerskih prenasanj po rokah - le izjemoma, ko ga fejst sraufa. Krckov zaenkrat se nima (morem prav potrkat), ce ga zvija, mu dava pa koroske kapljice na dudo, ki so zakon!user posted image Mali je prav nor na njih. Me zanima, ce se lahko zasvoji z njimi? Hihi..user posted image
Uziva v voznji z vozekom in lupinico, mal manj v igralnem setu ali pocivalniku. Najbolj fajn je pa na kolenih od atija ali mami in tam nam vsak dan znova podeljuje najlepse nasmeske.user posted image

Zanima me, a ste se ze dobile v Tivoliju?? Enkart sem zasledila, da se menite, pol me pa dolgo ni blo gor. No, naslednjic, ko se boste zmenle, sva midva z Urbanom zraven.user posted image
Pa tud glede jesenskega plavanja na DIF-u z nasimi zmajcki..A ste se ze prijavile? Kok pa stane? Se mi zdi super stvar in sem tud kr za.user posted image

Nic..si grem neki za jest nardit. Cez dan kr zmanjka casa za to. Je Banc tak otrocek, da skos pozornost rabi.user posted image Lepo se mejte in uzivajte max s svojimi soncki!!!

papa

p.s Blue, v album bom pripopala eno slikco za nas albumcek.user posted image

super... še kej se javi... upam da bo jutri deloval net da lepo objavim seznamčke... tudi s tvojo slikico.. vidim da tvoj Urban raste in raste user posted image  user posted image  

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
9.7.2009 23:13:57   
Anonimen

Tanja_ ja, če bi bilo morje čisto, potem bi ti znalo še koristiti, tako pa rajši ne,... se pa naužij morskega zraka, že to je nekaj! Bo ta vikend kar pravo vreme! Pa user posted image user posted image  da se ti tile šivi že končno pozdravijo!

Je pa fino, da se s Hano pogovarjata že zdaj,... vse to pomaga pri kasnejšem dojemanju in besedišču,... in otrok zaznava ton glasu, ki ga pomirja,...

Vidim, petrazg, da sva danes kar istih misliuser posted image ,... je že potem res, da je starševstvo pri drugem otročku bolj sproščeno in manj komplicirano. Smo že orali pri prvem,...
Čeprav midva še vedno kakšno hudo rečeva tudi zdaj,...

user posted image user posted image user posted image

ja itak... ne vrjamem... glede na gneče... res da drugod majo skoz gižve, mi pa šele letos.. prej je bla bolj žalost

Kaj pa veš, mogoče bomo pa čez nekaj let že kot Kitajciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Blueeyes, škoda, da je danes že šlo mimo,...user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj ma tist gor pajkice iz gume??

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Pol mi je pa razložu, da nej mu povem, kaj je za nardit in bo to naredu ampak da je on pač dec, ki ne vidi kaj je za pospravt. Tko da zdej mu kr vse sproti povem, kaj nej nardi. Je sicer malo počasneje, kot če bi sama, ampak je pa vseeno to veliko.

To mi je pa znano. Kot pri nama,... Ampak meni se ne da vedno govoriti, kaj naj naredi, ker nisem šef,...user posted image

ej babe čveke... a veste da smo že prehitele aprilčice s posti... he he.. si mamo pa res velik za povedat..

pa BTW a ste vidle da obstajajo že aprilčice 2010... kmalu bojo majčice 2010 user posted image  user posted image  joj kje je že to.... kok čas leto

avgusta začnejo, ne?
sem ravno premišljevala, če bom med njimi,...user posted image user posted image user posted image
se odločam, ali bi še imela enega ali ne,... zdaj ja, zdaj ne,...
imam dva čudovita otročka, po drugi strani bi pa imela rada tri čudovite otročke,... pa že zdaj tako norim včasihuser posted image

nekdo se oglaša,... grem spat, lahko noč vam želim!

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4666
9.7.2009 23:14:17   
Blueeyes
zdej grem pa res jest in v mižule user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
9.7.2009 23:14:33   
petrazg

jz nisem vedla al bi se smejala al jokala k sem zagledala plusek... pa pol šok kako mojmu povedat da pričakujeva user posted image  to so bli lepi trenutki user posted image  user posted image

joj... samo je bilo to res nekaj posebnega...user posted image Sem v prvo tako razmišljala kako bi mu povedala, ko se bo zgodili...Pa je padlo vse v vodo, ker nisem mogla zadržati zase niti 10 s user posted image ... Mene je pa kar iz kopalnice poneslo...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
9.7.2009 23:15:36   
Blueeyes
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
9.7.2009 23:16:39   
lake
Rozca, lepo da si se javla. V Tivoliju se še nismo duble, tko da te lahko damo na seznamček, pa se nam pridružiš, pa na seznamček za DIF tud. No ja te bodo dale strokovnjakinje za seznemčke. Pa večkrat se nam pridruži na klepetu.

Grem jst tud počas spat, pri nas bo budnica okol 4h. Lepe sanje, pa čim manj zbujanja.

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
9.7.2009 23:18:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rozcaa

Je Banc tak otrocek, da skos pozornost rabi.user posted image

rozcaa, večkrat se oglasi!
jaz pa svojega Urbana kličem user posted image

... je bil lažni alarm, a grem vseeno spat!user posted image

(odgovor članu rozcaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4671
9.7.2009 23:19:36   
petrazg
Jst grem tudi spat... Lahko noč!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
10.7.2009 0:35:40   
elyy
dober večer punce!

evo vas malo pozdravim,se vam zadnje čase zelo malo javim......res svaka čast k mate tok pridne dojenčke,da si lahko vzamete čas za računalnik!
za nazaj nisem čisto nič brala..user posted image
evo moj Tinči je pred pou ure zaspau,ker smo imeli obiske do 9huser posted image
.....ponavadi zaspi okol 10h in se zbudi ob 3h,pridno zaspi in potem se zjutraj zbudi okoli 6h.....zato pa popoudne nimam časa nič.....res komaj,da pospravim.....zelo malo časa hoče biti sam.......niti v gugalniku o posteljci,da negovorim........včasih niti nepojem umeru visi pri meni v rokah ,ampak že sfolgam!!
sej zato pa hvala bogu,spančka lepo ponoči..vsaj nekajuser posted image !!

mene je pa malo strah,ker gremo na morje konc mesca in me je strah,kako se bo vse obneslo(apartma,potem na plaži...kako bo?)
na plažo imam namem iti itak zjutraj do 12h in potem od 4-5h naprej.....popoudne bomo že doma kuhali kosilo...
upam,da se nebo joku in,da nebo živčen zaradi vročine,ker so itak premejhni za bazenčke otroške.......in jim bo pomoje kar vroče,upam bo vse vsaj približno ok.
a katerimi kremami boste namazale malčke(ali so kakšne posebne?)
ene slikce,sem dodala gor v album....ko bo čas bom še preostale!

pregled drugi imamo 31.8
slikanje uz 15.9
ginekologinjo,pa morem po 20.7 še enkrat poklicat,ko pride iz dopusta
lahko noč**

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
10.7.2009 7:30:26   
PapuaNG
jutro,

pri nas smo bli tut zgodnji, se je tamal zbudil ob 6ih, nafutral in ni hotu več nazaj zaspat. Sem ga sicer položila v posteljico, pa je začel brcat in jokcat, tko da je blo konec spanja zame user posted image No, je pa spal od 22ih-3eh, kar tut ni tok švoh, če bi le tut jst šla tko zgodi spat user posted image Včeraj zvečer po futranju je bla pa ista scena kot dan prej-nenavadno vreščanje, potem dudica in zaspal. Sem pomislila,da mogoče zato, ker smo ga zbudil za kopanje ravno kako uro zatem, ko je zaspal user posted image Bomo dans probal to nekak drugače speljat, pa da vidmo.

Aja,nisva pa včeraj niti šla vprašat na upravno, če rabimo rojstni list-sva se že na parkingu obrnila, ko sva ugotovila, da ga nimava. No ja, ni panike, bomo šli pa danes spet, sej itak ni kaj bolj pametnega početi v tem vremenu user posted image

Sem pa jst tut včeri eno pivo spila user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
10.7.2009 7:37:10   
FLASK_A
U, kolk ste načvekaleuser posted image Pa še nekej pikantnega sem vmes zaznala... Bom se drugič poglobila, zdej mi gre kar nazaj, ko pomislim na spolnost...

Evo, aml sem poguglala, pa bi si to nabavla... Ali so uporabni, kateri so boljši (če katera ve):

KLIK

KLIK

aja, pa zanima me kaj je lažje za nošenje- s trakovi ali brez?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?